The only way is through

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag har pluggat matte idag och känner mig (typ) redo för att göra provet imorgon.
Just nu sitter jag och sjunger till Melissa Horn och funderar på att gå ned och hyra en film och kanske kanske att jag får sällskap av Wille :)

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Var på bildlektionen, hade beslutat mig för att rita färgglatt men det enda jag åstakom var en svart bild.. Det blev sen lunch men jag hade ingen aptit ändå åt jag, kände inte smak i munnen - kryddade på, kände fortfarande inte...Blev äcklad.
Så jag gick till datasalen.. igen. Att skriva av mig är det enda jag kan göra förutom att lyssna på musik. känns ändå förjävlig att sitta och skriva på min blogg om sånt här, gillar egentligen inte den uppmärksamheten men om jag ska börja analysera mig själv så gissar jag på att det jag inte vågar skrika eller säga skriver jag här, det är mycket lättare såhär för jag vet att ingen kommer lägga tyngd på det jag säger och det är så det ska vara. Allt blir alltid värre när folk lägger sig i, det är fanimej bevisat.
Är lite rädd för jag tror jag kommer spy snart, känner att maten är påväg upp..
Äcklad. Orolig. Förbannat ensam.
Jag vill skriva allt och ingenting så allt kommer ut så inget är kvar.. jag vill inte känna såhär jag blir rädd. Känner mig ynklig, känner mig apatisk.. Är apatisk. Allt jag skriver är allt jag känner.. just i denna sekund. och om jag nu läser igenom allt det här är jag nästan helt säker på vad mina slutsatser kommer bli.. Just nu vill jag fan bli inlaggd, inte för jag behöver det sådär jag är fan stark så det kommer aldrig behövas men det skulle vara skönt att slippa skratta och lé, va artig och bara få sitta tyst, gråta kanske skrika eller bara vara.. Skulle aldrig gå nu, om jag är minsta tyst eller kanske inte lér så skulle frågor komma och det är fan det sista jag viill..
Måste ut.. Cigg



Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet


Idag har jag ont i hjärtat, orolig I guess. Blir arg på mig själv och mitt sett att hela tiden se det negativa när jag är omringad av 1000 gånger positiva saker.. Fan, jag blir så rädd för att de personer jag lever med inte är vad det utger sig att vara, att jag är grundlurad--och det kanske jag är, kanske inte. Hursomhelst så är jag väldigt medveten om eventuella bakslag det jag däremot inte vet är hur jag ska, om nånting händer klara mig egenom det.

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Juz listen to some Snoopy fucking daaaawg... Gillar mina morgonritualer - vaknar och går direkt och duschar, kommer upp, fixar frulle, sätter mig vid datorn och matar mina fiskar i happyaquarium (nörd javisst!) samtidigt lyssnar jag på ny musik, därefter inlägg här och/eller kikar runt på väl valda sidor sen fixar jag mig och springer till skolan.. I skolan är det egentligen skitsamma att jag hinner i tid sålänge jag får 9 och 10 kaffet.. Sånna här småsaken gör min dag, det låter larvigt men jag behöver dessa små struktureringar för att orkar stockholmsstressen - hur gör ni?

Nu är det 25 minuter kvar tills mitt tåg kommer så det är dags att börja göra sig iordning.
Ta med er paraply, det regna!

musik:
Snoop Dog - Youre Gonne Luv Me
Snoop Dog - I Wanna Rock
Laura Marling - Devils Spoke

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Blev inget sova tidigt för mig, istället blev det en kopp varm choklad och ett nu färdig skrivet 12årsarbete (den skriftliga delen).. Puuh vad jag är duttig!
Har under kvällen sneglat lite oroligt på min väska som ligger bredvid sängen, ouppackad och som en vagel i ögat är den för mig. Förövrigt är hela mitt rum en katastrof och detta är inte för jag är lat, ånej om jag hade haft tid hade rummet vart precis som jag älskar att det är - skinande rent.
Ähh nu ska jag försöka sova, har en jobbig morgondag framför mig! Godnatt på er!

mellanrum

Kategori: Vardagslivet


Stå rakryggad med glansen i ögonen och berätta hur du pundat sönder dig, spytt på tunnelbanan, blivit våldtagen, nedslagen, slagit ned nån, skärt sönder dina armar, försökt ta livet av dig..
Berätta allt och säg sedan att det tillhör det förflutna och att det aldrig kommer upprepas.
Du är den du är på grund av alla dina snesteg i livet, det är inget du ska skämmas för. Det är inget du ska behöva dömmas för..

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

God kväll. Ligger i sängen och ska strax sova, men har väldigt mycket i huvudet just nu och imorgon gäller det, då vet jag om de onda aningarna stämmer eller ej!
Helgen har jag spenderat med världens finaste pojke, vi har bara slappat båda lite halvkrassliga så det har vart skönt. Hann också ta en fika med Tove som så snällt hade tagit med sig min matte bok från skolan. Och när jag kom hem ikväll ifrån Willdorfen så var Frida här, vi gjorde sallad och pratade goja.
Jag tänkte se ett avsnitt av mad men tror knappast jag kommer kunna hålla ögonen öppna, well see.

Britney Spears - Blur

bryyyyyyynaste i stockholm veesst serru



Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Okej det är såhär att om jag ska berätta om hela min resa skulle det ta timmar och det har jag (tyvärr) inte tid med.
Så sammanfattningen är att vi gick ut redan dag 1 på tre olika stället, kände av atmosfären och njöt av värmen. Vi var ute 2 ggr till, båda gångerna med våra nya vänner "ålänningarna" som vi även var ute och åt middag med och (pinsamt nog) dansade på baren med HAHHA uusch det är mycket som jag inte är så stolt över med whattafuck man är ju bara ung en gång eller hur?
För det mesta blev det chill på vår älskade balkong underkvällarna med ett eller fler glas Cava och ciggisar.
Dagarna var såklart spenderade i solen, oavsett om det var på stranden, vid poolen elr balkongen.
En dag tog vi en båttripp til Puerto Rico, vi fick ligga och sola på mjuka kuddar uppe på Yachen tak - helt underbart. Vi såg även Teneriffa och åkte bananbåt hihi.
Jaaa vad hände mer? Jag fick en kommentar från en kaxig spanjor som spanade in mig och flirtigt sa: "Fin i Rumpan" hahaha ja trodde jag skulle dö av garv

peaaace

hahah skööönaste (lägg märket till min fina ros som jag fick)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Im back from Playa Del Ingles, ska strax till skolurt - känns sjjuuuukt konstigt :O
Peaace

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hej! Jag har fikat med Frida idag, guuud va skönt att träffa henne igen! Hon hade köpt en bikini och en limpa till mig, sötnöten :')<3
Nu har jag packat allt och det är inte lite kläder om vi säger så hehe. Har egentligen inte så mycket mer att säga, uppdaterar er om min underbara resa när jag är hemma igen :)

Puss på er!!

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ännu en morgon då man vart vaken sen .. ja tidigt iaf, vet att bussen min gick 06.10 så hehe :P
Nu har jag precis druckit upp mitt morgonkaffe och ätit några mackor och kollar runt i mitt rum. Kläder, skor, bikini, smink, solglasögon, pengar, pass - allt i en enda salig röra på golv och hyllor. Mitt pedantiska jag blir en aning stressad av detta men det är okej för i eftermiddag ska jag packa ned allt och ikväll ska jag till Moa och klockan 08.05 imorgon sitter vi på en flygplan påväg till playa del ingles - avundsjuka? :)
Någon som precis kommit hem från värmen är Frida, hon ringde mig igår natt och lät riktigt trött men glad. Henne måste jag träffa en stund idag innan jag måste hem och grejsa! Saknat henne som bara den.

Ajuste jag shoppade lite igår, eller ja det blev en kläning från Only, ett peach-färgat(va heter det på svenska nu igen?) linne och solpuder!
Larson Love SS Dress SEK 259, Only - NELLY.COM

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Idag är det indie/alternativ morgon känner jag, om ni vill joina mig så varsugoda här är riktigt bra låtar;
Shinedown - Simple man(Acoustic version)
Joel Alme - A young summer's youth
Howie Day - Collide(Acoustic version)
Wolfmother - Woman
Empire of the sun - We are the people
Madrugada - A deadend mind



en kär vän till mig, love you

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Det är en sån där ljusblå vår himmel och så ser man solen smyga sig upp, helt underbart!
Idag är det måndag vilket det inte alls känns som, har ju vart i skolan hela helgen så det är mer ännu en dag.
Alla var så himla duktiga på sina föredrag och alla hade gjort ett otroligt jobb med sina projekt - bland annat hade klasskompisarna sytt korsstygn, byggt en isjakt, drejning, åkt och volontärarbetat i Afrika, fotat och sportat (cyklat runt öland eller vart med i multisport). Jag hade ju målat och det var även två till som hade gjort det, även dessa med oljefärg.
Igår (söndags) kl 10.05 visade jag upp min stora målning, två till av samma stil och en med färg, alla de andra är svart-vita. Folk fick ställa frågor och komma fram å kika på dom, det gick jätte bra! Jag klarade det!
Nu ska jag springa upp och ta ännu en kopp kaffe, jag sov hos Wille så var tvungen att vakna kl 5 - tack och lov fick jag skjuts hem av hans bror imorse så jag slapp åka buss! Ändå är jag inte så trött som man borde, antar det är för att jag inte fått sova ut på sjukt länge :P

Nej nu räcker det! Ha det bra allesammans

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Puuuh vilken lång dag det har vart - och slitet är ännu inte över!
Först var det arkitektur på morgonen, sedan åkte klassen iväg till stan för att titta på vad stockholms arkitektur har att erbjuda - jag mitt fån kan ju inte eftersom min läkare förbjudit mig att gå omkring för mkt.
Så jag satt kvar och finslipade min målning känner mig fortfarande inte nöjd vill ha minst 20 timmar till att måla på den men det får duga.
Lunch åt jag med min älskade syster och direkt efter gick jag till apoteket för att köpa knark till benet hehe. Snabbt hem, hämta mer pengar och åka till Masters i Slussen, köpa 100X3 ark (svart papper) som ska bli min ram och sedan förbi Gstar hälla i mig två koppar kaffe innan det blev tillbaka till skolan.
Nu har jag precis skrivit klart prislistan till cafét min klass ska ha men den **** skrivaren vägra skriva ut!!
Pappsen kommer snart också, vi ska till nån byggaffär och köpa spånskiva eller plywood - som jag ska fästa min målning på. usch.. jag är helt slut i bollen och mitt ben är helt sönder nu, ALLDELES för mkt springande :(

Sådär nu har jag klagat klart, dax att fixa vidare.

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet


Satan va underbart det skulle vara om jag fick möjlighet att jobba utomhus i år igen!
Igår hann jag inte med alla mina planer, men att måla tavlan och skriva arkitektur hann jag. Jag blev inte klar med den sistnämnda då två gräbbs bredvis oss på gstar ville prata med mig och Virena. Blev irriterad och sa åt ena killen(alltså om dom är typ 24 är dom inte killar men vad är dom då.. inte var dom män iaf haha) att fokusera på maten istället vilket fick honom att fokusera mer på mig och nästan lämna Virena helt ute i det hela..
Det roligaste var nog att jag njöt lite av det, för det här va inte en snubbe som såg dålig ut på nåt sett, och han hade charm - alla flickor gillar uppmärksamhet vilket är kul ibland men inte när man ska plugga!
Vi konstaterade iaf att han och hans kompis var på gstar exakt lika mkt som jag fast vi måste gått om varandra under alla dessa år! Fnissigt värre.
Iaf kom Wille dit sen och vi åkte till Farsta tillsammans med Virena och hennes nya jättetrevliga pojkvän Niclas - där åt jag grekisk pastasallad tills jag trodde jag skulle spricka!
Sen åkte jag och Wille hem till han, drack cappuccino och kollade ett Lost avsnitt innan jag åkte hem och sussakudde.

Have a nice day!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Go'morgon & hoppas det är bra med er.
Med mig är det bra, jag är lugn och rätt pigg idag. Jag har vart vaken sen kl 6 då Wille skrev och väckte mig, den stackarn går upp kl 5 för att åka och jobba ;S
Men jag tycker om att gå upp i god tid, ha möjlighet att ta det lugnt innan dagen börjar. Att stressa på morgonen är verkligen inte min grej!
Har hunnit mata mina fiskar på happy aquarium, kollat en avsnitt av Mad Men, ätit frukost och nu dricker jag kaffe och skriver :)
Mitt mål idag är att få arkitekturen som vi gått igenom denna vecka inskriven i mitt häfte och skriva klart/finslipa 12årsarbetet - tror ni jag kommer hinna det?

glada grabbar:)

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Everyday we struggle just to get by.
'Cause all we want is just to make it in life, get by, you know.


Tankarna bara viner runt i huvudet. Imorse vaknade jag och mådde piss rent ut sagt, detta pga ett mindre kul telefon-hot och mitt äckelben.. Gick till vårdcentralen och träffade en doktor, han bekräftade att det inte var blodpropp utan en överansträngning/inflammatoriskt lår. Han sa åt mig att inte ta promenader eller bära på tunga väskor - jag och mamma gav förstående blickar till varandra.. Sen fnissa doktorn till när han såg min överfulla tre-ton väska och sa att jag absolut inte fick ha den - om jag skulle ha med så mycket saker får jag använda ryggsäck.. Not gonna happen!
Och när det gäller det där jäkla tolvårsarbetet, jag väger nu 49 kilo, spydde imorse pga stress och sover asdåligt och allt är tack vare det där jävla projektarbetet - eller snarare föredraget som ska hållas om projektet.
Har sen förra veckan försökt få tag i min psykolog men det är tydligen svårt att ringa upp männiiskor.. Så jag försökte få tag i min gamla kurator men hon var inte i skolan förens nästa vecka.. suck!
Så jag gick till skolsyster och berättade att min socialfobi förvärrats och att jag inte kommer klara stå inför människor, särskillt när jag inte ens vågar gå in i mitt eget klassrum själv..
Hon förstod mig, för när jag var hemma så ringde hon och hade fått tag i min psykolog som ska skicka papper på min diagnos till skolan och så hade hon ringt min lärare som okejja att jag inte håller föredrag utan bara ska visa min målning..
Jag vet att dom flesta tycker socialfobi är en larvig diagnos just eftersom det handlar om saker som en frisk människa klarar av utan problem, och tro mig det är jobbigt att skriva om mina problem, men det är en del av processen att bli frisk för mig.. För jag ska bli frisk så de så!
Anywayz så är jag glad för en stor sten har lyft från mitt bröst!
Jag är lite gråtig nu, antagligen för jag är ensam och sliten så jag ska ta mig en förbjuden promenad och kedjeröka!

Pusshej!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hej.
Mitt ben knasar igen, känns som nåt ä ur led fast det är typ nerverna som håller på och gör mig illa!
Jag mår bra med är überstressad fast inre just nu, för nu lyssnar jag Näääk och dricker kaffe mmmm!

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag har fått lära mig att vissa människor mår bra av dig och även fast det inte är ömsesidigt så spelar det ingen roll för dem.. egoismen frodas!

Måndag kväll2

Kategori: Vardagslivet

Tina bjöd på lax och till efterätt snickerstårta (för att fira internationella kvinnodagen).
Planet åker på nästa onsdag kl 8 wiiiiie jag längtar ihjäl mig, hoppas att jag hinner träffa Frida innan jag åker - hon skulle köpa bikini, väska och en limpa till mig hihi :)
Nåt mindre kul är att S hörde av sig till mig idag och var enligt mig orättvis och taskig, förstår inte varför han ska beté sig såhär - vaför kan han inte bara va glad för min skull?
Klockan är tio nu och jag är trött men ska se ett avsnitt av Mad Men sen krypa till kojs.

Godnatt!

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jäävlar, deckade direkt när jag kom hem från skolan (vid typ 3) och vaknade förens nu - inte bra inte bra!
Whattu do..
Ska duscha sen kommer Tina & Moa och hämtar mig, vi ska diskutera resan.
Puss

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Shuu!
Sitter här och laddar ned massa Deadmau5 låtar som jag sedan ska lägga över till mobilen. Mmmh så skönt att lyssna på bra electro nu på morgonkvisten, man blir lite småtaggad på att komma igång med dagen.
Kryssningen är avklarad nu återstår 12årsarbetet som redovisas på  fredag & lördag dessutom är det bara 9 dagar kvar till Playa del Ingles abooooooooooo:D
Vafään nu ska jag kolla ett "mad men" avsnitt sen upp och fixa sig för dagen.
I mitt öra;
Deadma5 - You Need A Ladder(Zelda Theme)
Deadmau5 vs Dizzee Rascal - The Rewind Is A Bonker
Deadmau5 - October(Hermansen Club Remake)
Deadmau5 - What The Fuck(to play us out)


XoXo,

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Igår drog jag, Wille & Moa hem till T i medis där storebror och hans kompisar va och chillfesta.
Det var kul att festa med bror, har inte vart dåligt med det på senaste - det var i huvud taget skönt att dricka.. Blev skönt påverkad utan en enda negativ tanke i huvudet!
Jag har inte jobbat med mitt tolvårs arbete sen i onsdags och jag har ångest, tror knappast jag kommer kunna sova inatt..
Iallafall så har jag 2 timmar som jag kan måla imorgon, sen typ efter skolan också. Egentligen är inte det problemet, utan det är föredrag som jag är livrädd över. Jag ska ju ha kamera och filma mitt föredrag istället för att tala direkt - men det går typ inte heller... Aargh måste tala med J om det här imorgon, måste hitta lösning för det börjar dra ihop sig..
Aja, nu ska jag spela lite aquarium sen föröka sova..

Bra låt just nu; David Guetta - Memories

Hare'

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sådär, nu har jag ätit och kollat ett avsnitt av vampire diaries.
I torsdags kväll steg vi på båten efter en timmes försening, alla gjorde sig hemmastadda i hytterna och sedan gick vi ned till taxfree - köpte alkohol och satte oss i min & willes hytt å körde ölspel.
Sedan gick vi (Virena,Marcus,Dennis, jag & Wille) ut och drack på klubben - träffade nuvarande och dåvarande klasskompisar, gamla festkompisar, grannar, vänners vänner osv sammanfattning så var det typ bara folk i 18-24 års åldern!
Iaf så gick jag och Wille till kojjs vid typ 3-4 tiden (alltså tidigt hehe) så vi var uppe vid typ elva tiden och chillade på nåt ställe där man kan röka.. Faktist så jävla skönt att slippa gå ut hela tiden utan tadaah du har krogar där man får röka - personlig favorit var Joes Place - skön musik, mjuka soffor och inte allt för folkigt.
Egentligen skulle vi komma hem vid 21 tiden i fredags men pga för mkt is så stannade båten till 09.00 imorse (lördag) så en extra dag men krök, godis och dessutom fick man gratis buffé och alkoholfria drycker!
Riktigt nöjd med resan faktist, blev riktigt jävla röj må ja säga - "bira bira bira, bärs bärs bärs" ekade på klubbarna och fulla tonåringar söp sig ner i fördärvet.
När vi steg av båten och kom ut i verkligheten blev det som en tyst band mellan alla, hahaha nej nu jävlar så börjar jag skriva i nattmössan.. peace out, a town



Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Kommit hem från kryssning plus sovit lääääääääänge. Känner mig helt okej ändå men måste trycka i mig donken maten som mami köpt till mig - har inte kunnat äta så mkt.

Berättar sen ;)

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hellu.
Idag har vart en skön dag, först fika med mamsen min på sturekatten - riktigt mysigt var det.
Därefter åkte jag och mötte Moa för lite shopping - köpte mig ett par blomiga tygskor, bikiniöverdel och ett par strumpbyxor.
Nu har jag precis vaknat från en skön powerna, ska strax in i duschen sen börja fixa och dona och om drygt två timmar ska vi (Wille, jag & Virena) få skjuts till båten och så äre kryssning som gäller!!!
Förtjänar detta verkligen, har fan jobbat med målningen hela veckan så nu fanimej blire att njuta och koppla av:)
(bild från Virenas födelsedagsfest tagen av Moa)

Puss

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

                                                             W h o o p i d o !
Vet ni vad? Jag och Virena var skitduktiga igår, vi jobbade hela dagen och jag hann måla bra mycket PLUS att skriva 3 sidor om projektarbetet - well done :)
Framåt kvällen kom Wille hem till mig och vi kollade "Law Abiding Citizen" med Gerard Butler (porr-facet från p.s I love you) och Jamie Fox bland annat - den var sjukt bra, måstemåste ses den stack ut i mängden av nya actionrullar.
Jag har även börjat läsa "Jag överlevde!" av Mr. Grocher, än så länge är det lugn men jag gissar på att det kommer fällas en och annan tår. ( Grocher levde ju i Warzawa ghettot och sattes i nio olika koncentrationsläger i Polen och Tyskland under ww2).
Så, idag är det mer målande ska försöka våga mig på att göra fötterna och kanske bakgrundsfärgen? Ansiktet behöver jag finare penslar för att göra vilket jag får införskaffa imorgon samtidigt med bikiniköpet.

Take Care!

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nu är det måndag och lov, fast inte för mig - jag har fått låna syslöjdslokalen där jag kan va och måla min tavla.
Virena ska också vara där, så jag slipper vara ensammen (Y)
Förövrigt är allting bra, jag mår bra - är glad och förväntansfull inför kryssningen, Playa del Ingles, Prag & Berlin! Jag har en sån period där jag känner att allt går bra, och att jag har hela livet framför mig! Jag är i äntligen på rätt väg och tänker fortsätta gå oavsett vad som händer, tänker inte tappa fästet igen, i wont :)
Så summering;
- 4 dagar av slitande med målningen,
- kryssning på torsdag,
- ytterligare mer slit,
- 12års arbetet inlämnas och redovisas,
- utomlands med bästavännen och hennes mor,
- mer slit i skolan,
- klassresan till Prag och Berlin,
- STUDENTEN!!!

Ha en bra dag!