The only way is through

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

hejhejhallå..
Firandet igår var roligt men framåt kvällen kom farbror blå och total förstörde allas bra humör.
Anledningen? Någon hade lyst med grön laserpekare från balkongen..
Dom tog D och M till västberga och nu är D helt plötsligt misstänkt för tre saker.. idiotiskt.
Förövrigt är det bra, nu är biljetterna köpt till Gran Canaria!!!

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet



Min älskade Virena fyller 19 år idag, och det ska vi fira med skratt och skålanden.
Hon har fått låna sin brorsas lägenhet i Årsta där jag kommer vara i början av kvällen, sen blire utgång!
Nu måste jag duscha och fixa mig, vaknade precis så är väldigt sen..
Peace

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag tänkte skriva men nu tänker jag inte längre. Finns inga ord jag känner för att skriva

Fredag morgon2

Kategori: Vardagslivet


Hahha den här bilden togs för nån dag sen då jag hade film-mys med Mosing.
Jag ska alldeles strax åka in till Centralen och möte min älskade Tove, hon och jag ska ha en underbar dag men jag berättar mer om den när jag kommer hem:)
Puss på sig

Musik:
M.I.A - Fire Fire
Henok Achido - High On Life (when the drugs dont work)
Lupe Fiasco - Daydreamin'
Timbaland - Carry Out

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Förlåt..
Jag har haft fullt upp!
Jag har fikat med Sophia, kolladat "The Lovely Bones" och ätit massa chips & godis med Moa, pluggat med Tove, godnatt rökt med Frida och bokat kryssning med Wille. Så det har vart en del hehe.

Igår va en bra dag. Vaknade trött och inte ett dugg skolsugen hemma hos Wille. Åkte till skolan och lyckades bara komma 40 minuter försent (japp, så långsamt går det på morgonen att det är ett bara..)
Vi hade historia och pratade om Israel kommer jag ihåg, för det var första gången på denna period som läraren äntligen lyckades fånga mitt intresse.
Därefter gick jag hem och duschade, drack varma koppen och skrev ut lite till mitt periodhäfte.
Kl 12.30 kom Mietek Grocher en fantastisk varm och ödmjuk gubbe som skrivit den kända boken "Jag Överlevde! " som är inne på 12e upplagan. Han är farfar till en tjej som gått i min klass i nio år.
Iallfall, han har överlevt 9 koncentrationsläger, nazisterna och andra världskriget.
När han berättade fick jag en klump i halsen, hjärtat gjorde ont och jag hörde flera gråta. Det var helt knäpptyst under det hela 2 timmars föredraget.
På slutet började jag storböla när han med tårfyllda ögon tackade oss för att vi lyssnat - det var för mycket att han tackade oss efter att ha berättat sin historia.
Jag köpte boken, och jag ska börja läsa den nu, eftersom jag precis är klar med "Allt är bara bra, tack".

Mamma och jag kolllade "Julie/Julia, en charmig film som jag rekomenderar om man tål långsamma och en fel med absolut ingen action.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen gå och duscha. Skriver senare, kanske.



Titta! Titta! En kär gammal vän ska bli pappa! Här är ett ultraljud, sötis bebben suger på tummen sin, har ni sett nåt så sött? 
Grattis till Emelie och Joel, hoppas ni får ett liv fullt av glädje :')

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Kommer till skolan och är helt död i skallen..
Vaknade och var fett jävla sne på grund av ett sms.. Jag har inget tålamod kvar, känns som jag kommer explodera när som helst - att jag borde backa bort.. för en stund.
Jag är trött. Så jäkla trött på att göra samma saker varje dag: gå till skolan, komma hem, sova en stund, vakna, äta, kolla tv, sova och på helgerna kolla film, sova,trycka i mig massa godis fast jag jag egentligen inte är sugen.
Fuck That!
Jag vill bort ifrån kylan, vill åka på den där jävla kryssningen, ta min solsemester med Moa, åka till Prag & Berlin med klassen..
Känns ovärt att skriva va jag gjort igår och idag, de kan ni gissa er till..

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Kaffe, save my day!

Jag var så uppriven igår att det var omöjligt att sova, så jag låg och tittade på Sherlock Holmes och försökte lugna ned mig. Vill inte ha några "naaw hur är det" för jag känner jag mig starkare idag så dont worry be happy friends :)
Så då va det uträtt.
Är försenad, ska strax upp och klä på  mig - måste till historian, måste få bra på det!

mellanrum

Kategori: Vardagslivet


när allt blir tyst och alla har gått hem så kryper känslorna mot mig från alla hörn och kanter. ofta lyckas jag värja mig. men så kommer dom dagarna då orket inte finns där, när jag blir liten, ledsen, förvirrad, ensam och svag.. då väller allt fram, snabba bilder av piller, knivar, sputor, alkohol, arga händer, svarta ögon - allt kommer samtidigt och allt gör så jävla ont..

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Virena och Wille har vart här och film

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hellu.
Nu har vi haft historia och så har jag och Virre-på-ett-positivt-sätt vart i syslöjden och stickat respektive virkat, även ätit mat. Haha kollade på skolans hemsida ( www.martinskolan.se ) och kollade matsedeln, såhär stod det:
22 februari - Pasta med Mumsfillibabasås..
VAD ÄR MUMSFILLIBABASÅS? :P Så mumsigt vare iaf inte kan jag tala om..
Iallafall ska jag och Virena kolla film hos mig nu, puss

Dagen FML hahah:
Today, my step-mom yelled at me for an hour,
calling me a slut because our male dog saw me naked.

FML


Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tröttis idag, kollade på "The One And Only" med bla Renee Zellweger igår och den var klar vid ett så förståligt att jag är så seg. Men bra va den, ett filmtips från mig :))
SL är fucked, tuben går inte alls och buss går typ nån gång i timmen och det är ju inte stor chans att man kommer in på en av dom bussarna - lär ju vara smockfullt.
SL säger åt folk att inte försöka ta sig till jobbet om dom inte har bil eller gångavstånd.
Jag kan ju gå till skolan men det är 20 minus ute så att gå är inget jag ser fram emot. Jag har dock en snäll pappa som iallafall skjutsar mig till skolan.

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Söndag och strax blir jag hämtad och skjutsad till Farsta för att äta middag med Moa & Tina.
Mår mycket bättre idag än igår, men lyckades trots allt följa med på bio (tryckte i mig både C och Bamyl innan och det höll i sig hela filmen) Det var jag, Wille, Frida, Chucky, Virena & Dennis som gick och kollade Shutter Island den var rätt bra faktist - inte så läskig som jag trott utan mer psykologiskt obehaglig.
Well har inget ork för att skriva så det här får räcka. puss

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Morrn.
Igår spenderades kvällen med att kolla " Made In Yugoslavia " hos Wille tillsammans med Virena.
Planen var att sedan dra till Högdalen och umgås med Storebror, Staffan och deras gäng, men efter att ha väntat i vad som kändes som en evighet på bussen och därefter fått krypa på trötta ben i ett hemskt snöoväder, äntligen kommit fram till H centrum för att se att klockan är lite innan 12. Fan, missat min sista buss hade jag gjort och min huvudverk blev bara värre så hela tjoderullan slutade med att pappa fick skotta ur bilen för att sedan komma och hämta mig. Virena var dock i bättre form så hon drog på festen i Hagsätra där Alx och Chucky höll till.

Nu ligger jag i sängen, cp förskyld och med ett dunkande huvud och förbannar att jag röker ( innan jag började var jag aldrig sjuk, nu hela tiden!).

Have a nice day!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vad ska man äta för middag idag då? Kanske dra ut och äta.. Blir nog antagligen Donken då eller kanske en sallad?

Den här kläningen vill jag ha, vill nån köpa den åt mig? :P

Kram på er!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hallå i stugan!
Pappsen står i köket och fixar gröt och bredvid mig på bordet står en kopp (balja) med kaffe, en typisk och bra morgon för min del. Igår satt jag uppe till midnatt med det där j*dra happy aquarium och det får jag lida för nu, men jag har gått upp i level 34 - dvs att jag ligger trea bland mina vänner whihu.
I helgen ska jag på konsert med Tove, annars blir det nog bara lugnt - kanske kanske kanske fest men det är verkligen bara kanske (behöver nog vila mig).
Nu är gröten klar, puss.

                        

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Det blev promenad med start från Slussen (Mc Donalds = kaffe) och så gick vi uppåt mot Hermans. Både Wille och Virena klagade på kylan men jag tror båda två blev rätt nöjda när jag visade dem den otroligt fina utsikten.
Var så otroligt vackert att titta ut över stockholms kärna, allt ljus och se all rörelse och så är vattnet där, lugnt och lite skrämmande. Underbart!
När jag kom hem igen var jag en enda stor isbit, så jag kröp ihop och nästan försvann i ett hav av kuddar, filtar med en godispåse och tittandes på en romantisk komedi, myspysigt :)
Nu har kylan äntligen försvunnit från min kropp så jag ska dricka upp mitt kamomill-té, borsta tänderna och sedan krypa mig till kojs. Sov så gott kära vänner!

Torsdag eftermiddag2

Kategori: Vardagslivet


Gråtig blev jag, varför vet jag inte. Beror nog på tröttheten jag känner, den ligger som ett jäkla moln över mig och vägrar försvinna. Fast jag har inte gett upp på denna torsdag ännu utan ska om nån timma ta en promenad med Virena, ska nog föreslå söder för lite miljöbyte. Pinsamt att säga men har inte vart inne i stan på hur många veckor? kanske månader.. Det närmaste jag vart är gullmars eller på sin höjd skanstull men då bara för att byta tunnelbana, ta tvärbanan eller bussen. Detta beror på min lilla störning ..
Har lovat mig själv att inte låta "detta" stoppa mig och eftersom jag äääääälskar att promenara på söder/ i stan så är en promenad därborta en utmärkt idé enligt mig!
Jepp, dags att ta sig i kragen, tårka tårarna och sätta på en kopp kaffe (?)

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Inte den bästa av dagar.. Känns som om alla bara är ute efter att reta upp mig, men jag ska inte låta nån få mig ur balans - jag klarar mig finfint.
Virena och jag kikade på olika högskolor och folkhögskolor, har hittat tre alternativ som lockar mig.
Den ena är i Östersund, andra i Nyköping och tredje i Stockholm. Faktist så lockar just nu Nyköping mest, verkar vara ett bra alternativ. Well, behöver inte stressa, är mer en ett år kvar tills jag söker.

minafågel gjord av Wille :D

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Skola suck. Tror jag sovit typ 1 timme så är vääärkligen inte pepp på att dega här hela dan, blir nog hemfärd efter lunch.
Igår blevre popcorn och film hos Wille som planerat, Virena kunde inte sluta fnissa den jäkeln XD
Har egentligen inte så mkt att säga mer än ha en trevlig dag.. Hejpåsig!


morgonhumor :))

Onsdag eftermiddag2

Kategori: Vardagslivet

Vaknat nu, blev typ en kvarts powernap mer hinner jag inte.
Nu ska jag klä på mig, sen möta Virena vid hemmakväll, köpa popcorn sen straight to william för att kolla filmurt:)

Välkommen hem mys skor, allt för länge har ni bott hos teija. XD

Höres imorgon!

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hejhej. Morgonfik med Virena (som sagt) sedan åkte vi och hejade på Wille i hans skola och därefter traskade tillbaka för att luncha med J - åt en som alltid god foccacia med fetaost & soltorkade tomater muuums.
Därefter sällskapade jag Virena när hon solade. Nu är hon på gymnastiken och jag har precis tagit ett behövande varmt bad (har fryst ända sen promenixen) och nu ska jag sussa en sväng.


Puss

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Good mornin'

Igår blevde middag hos BB tillsammans med P och K, därefter vare bara chill i soffan med mkt flamms och skratt som det ska vah. Blev ingen promenad med Moa för jag kände mig lite krasslig så pappa fick komma och hämta mig. Men en sak som blev av var att smaska i sig en semla :))

Nu sitter jag och lyssnar igenom min musik, medger att det finns en hel del låtar från fjortistiderna och fuckmylife-tiderna men jag kan bara inte ta bort dem - too much memories.
Iallafall, ska fika med Virena kl 9 så ska väl börja klä på mig och så. Have a nice day!
MUSIK:
Terence Jay - One Blood
Motorisk Afasi - Ni Kan Inte Skina
The Lating Kings - Cashen Dom Tas
Looptroop ft Timbuktu - Ring Snuten

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag fixat planer, det blir först till teija därefter promenad med moa.
måste skynda mig. ciao bella

Tisdag eftermiddag2

Kategori: Vardagslivet

Beslutsångest, vill göra någonting mer än att ligga i sängen och kolla sex n the city!! Skulle egentligen träffa Teija men i sista sekund sköt hon upp planen vilket innebär att det antagligen inte blir av.. Mutter :(
Så nu är frågan, ska man ringa någon och ta en semla (det är fettisdag idag) eller ska man gå ner till Gstar och göra det ensam? Ska fundera lite och under tiden kolla ett sista avsnitt av SATC. Pöss

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag gick förbi min älskade farmor, vi drack kaffe och skrattade åt allt och ingenting :) hon är så go' så

hej mitt vinterland(8)

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

fniss på morgonkvisten

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sådär, nu har jag tryckt i mig två smörgåsar - är särskillt jobbigt att äta på morgonen (halsen aj aj).
Nu har jag satt på mig varma kläder och ska våga mig runt ängen för en mini-promenix :)
Hoppas ni får en bra dag idag, kram!

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har sovit hela dagen och mår lite bättre efter den goda laxsoppan som mamma gjorde till mig.
Tänkte se "The lovely bones" nu eftersom det inte blev av i fredags därefter blir det nog suva igen.

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sjukling..
Ja, den här helgen har vart rätt jobbig eftersom jag bara vart ledig på söndagen.
Föreställningen i fredags gick bra, men var skitnervös när jag stod uppe på scen - kändes som jag höll på att svimma. :P
Fick blommor och Frida, Linda och även mamma & pappa - tack! :)
Efteråt drog hela klassen ut på hellströms och tog några glas, riktigt trevligt faktist.

Lördag vaknade jag och var på pisshumör, var faktist inte mitt fel utan humöret blev sämst efter att jag upptäckte att det inte fanns mjölk (och jag som skulle äta gröt och dricka kaffe) och senare när jag köpt med kaffe från gstar och skulle dra upp en cigg så var min tändare borta. Köpte en tändare på pressbyrån och hann till skolan lite över 12, då jag hittade Emma & Hampus utanför som berättade att det var låst i skolan, så i 20 minuter fick vi vänta tills en lärare äntligen kom!
Så hade vi två föreställningar, en kl 2 och den andre kl 6 och jag fick framföra med feber och halsont.
Trots min feber åkte jag hem till Wille för att äta popcorn och kolla film. Har iinte orkat åka hem så söndagen spenderades där också. Har fortfarande feberfan, men det är okej för vi är lediga imorgon :)

Puss  

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu har sömntutan Maja vaknat och dricker sitt eftermiddagskaffe och njuter av musiken sin!
Det är snart dax att göra sig iorning och åka till skolan, vet att Teija med familj och Frida ska komma på denna föreställning vilket blir skitkul :):)
Har laddat ned the lovely bones så den ska jag se när jag kommer hem efter föreställningen, lääängtar.
So long.

syns inte så bra men har lånat Virenas skitsnygga leggings, dom är shiny å grejor hihi

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sådär nu har vi haft genrep och det gick mycket bättre än igår! Halv sex ska jag vara tillbaka i skolan så jag passar på att koppla av framför weeds med en kopp té och sockerkaka sen ska jag sova så jag är pigg och glad till föreställningen som äger rum 19.30 i min skolan (om någon är sugen på att komma och titta).


                                                                     

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Havregrynsgröt mmmm..
Skönt med lite värmande frukost nu när vädret envisas med att vara svinkallt!
Har inte så mycket att säga egentligen, eftersom jag inte gjort mer än att varit i skolan och typ sovit den här veckan men en sak som jag har i bakhuvudet är att det är alla hjärtansdag på söndag..
 

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Rep. hela dagen tills kvällen kom - wille följde med och kollade på 1 uppsättningens genrep..
Imorgon its for real!!

wouldn't trade this feeling for nothing not even for a minute!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Dags att drulla till skolan, har sminkat mig idag för ovanlighetens skull! Bildbevis*
                  

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet


skön låt!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Idag var jag för första gången hela dagen i skolan - man behöver inte vara det men var kul att kolla när dom andra spelade :)
Skön dag faktist, min huvudverk/magont försvann efter en bamyl och Sophia kom till skolan och underhöll mig hehe.
Förövrigt så ska jag åka till Tobi strax, behöver låna en skjorta som jag kan ha i pjäsen.



Puss   

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sissh har ont i magen och huvudet, men har ändå gett mig faan på att det ska bli en bra dag!
Glömde säga att jag var väldigt duktig i söndags, damsög, damma, skura, putsa allt i lägenheten - att städa är typ världens bästa knep om man känner oro eller ångest! Eftersom familjen var borta så kunde jag spela hur hög musik jag ville, stackars stackars grannan :p

Igår fikade jag med Sophia. Vi pratade, diskuterade och filosoferade vilket resulterade att jag blev gladare. Ibland räcker det med att träffa en kär vän för att bli glad :)
Iaf glodde jag tv och drack pepsi resterande tiden av dagen tills Wille & Frida dök upp och kollade film med mig.
Egentligen skulle vi se en film med Bruce Willis men alla var för okoncentrerade så det blev  "The Ugly Truth". Tredje gången på väldigt kort tid som jag ser den, men herreegud jag skrattar fortfarande som om det var första!

Motgångar är en del av livet. Den kan inte kontrolleras. Vad vi kan kontrollera är hur vi reagerar på den.

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ligger i soffan och väntar på att mamma ska prata klart i tel. Behöver prata med henne om allt som snurrar i mitt huvud nu.

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Måndag, och sista veckan på pjäsövningarna - på fredag är det dags för föreställning och det känns inte alls bra.


Är ledsen.. Vi har alltid varit nära - även fast vi bott så långt ifrån varandra så har du vart den jag litat på och brytt mig om mest. Sedan när det gick neråt för mig så sket jag i dig och vägrade lyssna utan romantiserade allt dåligt runt om mig, och du som var så naiv sög in allt jag sa.
Du försökte hjälpa mig, men det slutade med att jag sköt mig ifrån dig ännu mer.
Förstår inte hur du kan ha gått så långt utan att någon märkt nåt..

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Varför ska alla vara så jäkla empatilösa? Varför ska folk va så obehagligt falska och elaka?  Det gör så ont att människor man känt sedan man va liten visar sig vara så små..

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet


Igår vare kebab med Wille, sedan kollade vi Room 6 (skitkeff). Ikväll blire utgång för första gången i år, blir gratis drinkar på Cattelin och en allmänt soft kväll :) pöss

gamla goda tiden<3

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Go'morrn.
Idag är det ingen skola för mig, nej jag har sovit alldeles för lite.
Så storebror ska komma till gubbängen och vi ska ta en fika på gstar, därefter ska jag träffa Moa.

Igår kom Teija till min skola, vi kollade lite på pjäsrepet därefter åkte vi hem till henne där vi drack kaffe och åt middag tillsammans:)
Tog en avstickare till Wille, blev allt för sent så jag fick trraska hem och väl hemma var kl 2..

Ajja nu ska  jag klä på mig.

Musik:
Ky-Mani Marley - Ghetto Soldier
Lutan Fyah - Rasta Still De Bout
Promoe - Fit You Haffe Fit

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

"På samma sätt som stenarna inte skadas när vågorna slår mot stranden, utan formas och eroderas till vackra former kan förändringar forma våra personligheter och jämna ut våra vassa kanter..." // Sogyal Rinpoche



Känner att jag borde börja sträva framåt i snabbare effektivare takt, jag låter allt för ofta mina svagheter ta över.. Det är dags att börja knata utan att vika av.

Buddham saranam gacchâmi

Dhammam saranam gacchâmi
Sangham saranam gacchâmi

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Good mornin sunshine!
Nu har det gått fyra dagar då jag sovit kanske 1-4 timmar så jag känner mig helt slut, behöver sömn om jag ska orka göra bra ifrån mig i pjäsen (även fast min roll är minimal).

Damn, försenad igen :/

tvåtusensjju

mellanrum

Kategori: Vardagslivet


M - Nu saknar jag min bästa vän, den enda som fick höra allt & kände samma sak som mig. Som kunde gråta med mig, skratta när det kändes bra. Som inte prata skit och ljög, ja det var riktig vänskap!
Nu är allting falskt, hela tiden vart är livet kompis? Du vet den tiden då vi hängde, nu är allt så konstigt.. 
Nu vill jag minnas allt, alla saker som vi skratta åt. Vi var dom som ingen såg och ingen annan fatta nåt....

 S - Du anar inte hur mycket jag gråtit över dethär, du anar inte hur ont det gör i hjärtat.. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig.
Goda dagar drar för bi men minnena förblir, det vi två hade var egentligen unikt. Men allt som har sin börjar brukar ha sitt slut, kämpade länge men tappade mitt sista krut.
Det hugger i hjärtat, gjorde jag det rätta eller agerade jag i stundens smärta? Så säg mig vart står vi nu om tio år?... 

T- Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende. Lys lys som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker - tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig....

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Hejhopp.
Dagen blev rätt lyckad trots min seghet, fick spela en stor roll (som inhoppare för en sjukling) vilket var kul för då kunde man agera ut lite :)
Lovade mig att inte sova nå mer powernaps denna vecka men lyckades ändå somna och sov i typ två timmar.. Hoppas jag ska sussa sen.
Iaf ska jag ta mig en promenad nu.
Puss

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon.
Ligger i sängen och känner väldigt trött, inte ens min enorma kopp med kaffe verkar hjälpa mig idag.
Frida och jag promenerade till högdalen i förrgår, därefter mötte jag wille i rågsved och sov hos han - känner mig så nervös och lite smårädd hemma pga knas med S.
Iallafall så var jag ledig igår så jag och Wille tog sovmorgon, skööönt.
Vid två tiden mötte jag Tobias, vi åkte till Globen och fixade lite grejer därefter hem till mig och dricka té för att slutligen dra till farsta, köpa pastasallad till mig och dra till Tobbe och äta den.
En sak till som hände igår är att det var paradise hotel-final, var inte så jättekul eftersom både Cimon och Greta har åkt ut men det var bra att Jackie och "Frodo" vann.
När programmet var slut satt jag och bara stirra på tvn, jaha var det allt? Nu tog det bara slut utan vidare fet avslutning, vad ska jag nu följa för program? hahaha shit alltså, gissa om jag skämdes när jag kom på mig att tänka i dom banorna ( nästan lika pinsamt som att jag började gråta när Cimon & Katja åkte ut)..

Nej nu har jag segat för länge, börjar ju om 40 minuter!  Hoppas ni får en bra dag gott folk!

Saían Supa Crew - Zonarisk
Kid Colt - Discotheque
Astad, Promoe - Thirst
Blackstreet, Dr. Dre - No Diggity




var bara tvungen att lägga in ett sommarminne nu när det är snöstorm och allt här

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Godkväll.
Precis lagat och ätit middag - piffpinnar med potät och efterrätt hallon med vaniljsås :)
Nu dricker jag kaffe och kollar NCIS.
Vart en riktigt soft dag idag, massa kaffe och replikövningar. Imorgon är jag ledig, för då är det dags att öva andra delen av pjäsen och medverkar jag inte i

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Måndag och en ganska ovanlig skolvecka..
Vi har nämligen inga lektioner alls utan endast repetition till pjäsen som vi ska visa om 2 veckor, känns som vi aldrig kommer bli klara med allt ( klump i magen)

I lördags skulle jag till Staffan och festa, men jag kände inte alls partyådran så jag, Frida & Wille gick och köpte kaffe/varm choklad på macken i Bandhagen.
Och igår slog jag på stort och käkade pizza på Babaroga tillsammans med Wille då, fick skjuts hem av bror hans och satte igång med  muffinbak (muffin med marsansås i mitten och hallon) men det blev lite förstort projekt för mig. Eller rättare sagt, hade köpt fel formar så dom gick bara sönder men efter mkt om och men så blev dom klara! Sitter faktist med  en mumsig muffin och kaffe just nu hihi.

Fan allt har flytit på utan några större hinder - i got back mah flow maan ;)

Musik (hippedihopp):
DJ Khaled - We Takin Over
Lil Wayne - Pussy Monster
Omaro - Ice Box
The Game - Doctor's Advocate
Astad ft Promoe - Thirst
50 Cent - Do You Think About Me