The only way is through

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Datorn knasade så jag kunde inte göra min tidrapportering så dagen började fel men jag satte mig och gjorde matte tills jag fattade (det mesta) av kapitalet. Sen bad för att belöna och så en smoothie. Sen var det bara att ringa och fixa och sånt jag var tvungen att göra.
Därefter gick jag till farmor och hjälpte henne städa. Sen skyyynda till Tumba, be om uppsägningsblanketten till lägenheten och av nån magisk orsak kom jag i tid till jobbet :)
Fick reda på att mitt kontrakt där är förlängt 3 veckor puuh :)
Iallafall har jag och Johanna skrivit på och skickat in blanketten så om 2 månader är jag inte Tumba bo, även fast jag inte bor där och är nu skriven i Gubbis hihi.



Nya tider på jobbet, 
mån,tis.ons: 16-21
tors: 14-21
FREDAG LEEEEDIG WHOOP:D
Puss och kram

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Inte har jag sovit nånting, nej för istället fick jag åka tillbaka till Flempan för att hämta mitt bankort jag tappat på pressbyrån där. Sen tillbaka till Gubbängen, umgås en timme med Robin sen mat och städning med lite väl överdrivet starka medel (mina händer tappar skin). Sen ville jag på matchen med nu tog det stopp.
Jag är röksugen, trött, ledsen, arg, uppgiven och bara orolig över morgondagen.. För imorgon kanske jag inte har mitt jobb kvar och det skulle vara en lite för stort test just nu. Visst att jag gråter och svär för matten och att jag dessutom börjar ännu en kurs om en vecka, att jag försöker träna och äta rätt samtidigt som jag är så röksugen att jag nästan måste belöna mig med annat. Visst att den enda människan som visste allt om mig inte finns kvar i mitt liv, okej att mina tre närmsta vänner flyttat och jag kan hantera att min syster hatar mig. Men om mitt jobb försvinner, så kommer jag bli livrädd.. För en sak till just nu så tror jag att bägaren rinner över.


Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tror jag sovit 1 timme inatt. Inte okej, är helt slut men det är iallafall bara en timme tills jag slutar :)!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Trööött men belönar mig med lite rostat bröd. 

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag sov som en stock och vaknade pigg - tack och lov för det har inte vart en ledig sekund på jobbet. Nu kollar jag och dom boende på "körslagen" och om 3 timmar för jag gå och lägga mig. 

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet


handlat lite, lunchat med syster. Sen mått skit, mådde bättre, gjort pappersarbeta och jobbat. Nu snart hemma för tid med min baby! Jag ska så ta en sömntablett så jag är pigg till morgondagen (jobbar jour)

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter och pluggar medans barnen har sin kurs - kommer till avsnitt 2 av 3 - yezzzz!

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tvingade upp mig och så provade jag en detox juice, den var god och så men alldeles för tjock för att drickas så nästa gång tänker jag hälla i lite vatten eller kanske äppeljuice. 
Hann också plugga lite, och eftersom barnen har kurs idag så har jag 1 timme på mig att plugga där också :)

Har ont i magen, orolig över att jobba på lördag - jag vill verkligen inte men det är pengar och jag behöver alltid pengar.. Blääöö vart orolig sen förra veckan och det blir inte bättre ju närmare det rör sig. 


Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Haft en riktig fight med valpisen. Jag gillar inte att bli utmanad, särskilt inte när jag jobbar - tillslut la han sig iallafall vid mina fötter och somnade in. I won;)
Hatar att åka hem när jag jobbat sent, jag måste sitta 20 min i Huddinge och när man inte röker (slutat, mer om det sen) och det är KALLT så jag gillart ej.
Den här gången gick tiden snabbt, lite musik och backgammon på luren sen var bussen här :) 
Ska handla ingefära, äpple och päron sen blir det att prova ny detox smoothie imorgon - spännande:)




Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vaknade och gick direkt till att plugga, har en halvsida kvar sen har jag 2/3 kvar av boken och det ska jag ha klart om 10 veckor - I can do this!
Fick också reda på att jag kommit in på Svenska 2 vilket är jättebra, om jag klarar matten och svenskan så har jag bara svenska 3 kvar sen kan jag börja plugga högskola/universitet :) 
Efter att ha pluggat lite så tog jag en 40 min pw sen vart det smoothie och frukost till teven :)

Nu jobb 16-20:30!


Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Och så kom spöken på besök..
Ibland glömmer jag bort att det är okej att vara orolig, efter alla års kämpande har jag glömt att det är normalt att också känna sig ledsen, ensam, hopplös, orolig och resten av registret med jobbiga känslor. Det är klart jag får vara orolig när jag kanske inte har mitt jobb efter måndag, det jobb som ger mig stabilitet och faktiskt det enda jobb jag haft där jag trivts och känt mig duktig på. Jag får vara orolig att jag kommer kugga matten även fast jag sitter med den nästan varje dag och verkligen försöker. Jag får vara orolig att flytta in hos en annan människa, som har andra rutin och andra regler och jag får absolut vara livrädd för framtiden.

Så jag tänker ligga här, inkrupen i täcke och bara må dåligt ett tag för jag vet att allt jag känner faktiskt är berättigat! 


Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Så jäkla arg.. Jag sprang 35 min på 6 km/h höll samma hastighet hela tiden, och klarade utan att dö(jag har sämst kondition så det är bra för mig). Som vanligt använder jag runkeeper men trycker fel och skiten sparas ej:(

Skorna svek mig iallafall inte, nöjd med köpet:)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Igår dog mitt simkort. Jag visste att jag sagt upp det och att det var tre månaders uppsägningstid och att i slutet av september så skulle det vara klart - men jag hade inte koll på att det var just igår. Så jag fick lite panik för jag överlever inte utan min telefon/internet. Tack spotify för att man kan ha offline listor, du räddade mig påväg hem från jobbet!
Imorse fick jag alltså skippa mina rutiner och istället åka till min lägenhet i Tumba, leta och rota blad ALLA papper tills jag hittade det andra simkortet. Sen fick jag göra nummerflytt och efter det var allt jobbigt över - lite som ett plåster typ.

Iallafall jobbade jag bara med ett barn idag, och tidigare än vanligt så jag hann hämta ut min stavmixer (Woho) och sen slääääpa den från Tumba till Gubbis. För jag ska ju flytta hit, men det kanske man anade? Säger inte mycket mer än så för tillfället (vill inte jinxa det). 
Hann träffa min man i typ en timme sen cyklade han iväg för att döma men lämnade mig med en redbull och sushi :)

Såå jag har pluggat och såfort redbullen kickar in ska jag ut och springa i mina nya dojor, samtigt laddas hela första säsongen av "fairly legal" ned som jag och min sushi ska njuta av.

(Jag har just nu på mig, långärmat plus e tjocktröja, träningsbyxor och över det mjukisar och jag FRYYSER redan innan jag vågar mig ut.. Hjälp?!?!)


Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Familjen jag jobbar åt har skaffat en hundvalpis, som bara älskar att bita mig - så jag har sår på handleden.. Fun.
Sötaste söte iallafall :) 
Har hämtat mina nya träningsskor också, så sköna att jag avlider så det är okej att dom inte är vackrast :p


Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Igår gick jag 1,5 mil och lyckades få ett fint skavsår. Sen efter lite städning kom Robin hem och vi kollade "Suits" och jag åt glass :) 
Och så imorse ännu en pw fast på 5 km, nu är det frukost och tv innan plugg och jobb. So long 



Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Gårdagen blev en pw på 1 timme sen ett långt vad innan jag och Frida tog en fika på Naked Juice bar i Farsta. Jag provade en ingefära shot då jag är förkyld och fyfaan vad det smakade skit men jag är inte förkyld längre så jag rekommenderar det starkt:)
Idag har det inte hänt så mycket, morgon pw sen mös jag under en filt och täcke medans Robin spelade GTA, sen när han var tvungen att dra iväg o döma så frös jag för mycket och tog mig ett VAAARMT bad som gjorde susen:) Nu plugga, holla!



Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Äntligen fredag!
Jag har haft möte med min BA på morgonen - kände mig lugnare än jag gjort på länge efter det. Sen åkte jag till Farsta och köpte hem en sallad och så var det bara att plugga tills magen börja kurra:)

Nu är jag på jobbet, hoppas på att hinna hämta ut mina nya joggingskor:)


Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Ännu en dag har passerat. Jag har svurit åt matten men har haft min älskling bredvid mig (helt inne i nya GTA såklart) jag hann inte ut på morgon pw för efter matten och lunchen var det dags att rulla till jobbet för ett tidigt pass.
Min morfar är på besök i Stockholm så nu är jag på väg till min familj så ska vi fika :)


Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter och gäspar på jobbet, vill åka hem nununu. Idag hade jag och Linnea hejdå-lunch i Hudding, min vän ska nämligen flytta till Thailand på obestämd tid! (Bild från resan i Holland)

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Det är ett under att min mage inte är fet med tanke på all skit jag föder den med, nej jag måste börja äta clean igen innan kroppen ger upp! :p


Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet



Firat min älskade syster <3

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Sov inte så mycket, kan man få jetlag när det är 1 timmes skillnad eller är det mina sömnproblem som spökar? Never mind, svara inte på det.
Hur som helst kollade vi sista och första avsnittet av soa (helt besatta) och sen gick Robin och dömde medans jag tog tag i livet och städade:) sen vankades det lasagne och film :)

Nu ska jag försöka sova, imorgon ska jag på kalas för syster tjoho!

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Klockan är 04:25 (05:25 för mig) och jag ligger i min och Robins säng och är helt jäkla slut! Tack och godnatt! 

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vi åker inatt hem till Sverige. Känna inte så jätte roligt, jag hade kunnat stannat mycket längre men jag har tur som iaf har tre dagars ledighet kvar innan jobb och plugg!


Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Efter lite soa så var det dags att dra till Tosmur Centrum och kolla matchen, vi var så sega att vi inte hann till stan. En banana split, en öl och en redbull vodka senare så traskade vi hem och bara mös:) 

Nu är det poolhäng!



Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet


Haft en svettig dag på stranden, lekt i vågorna och bara kopplat av. Nu tänkte jag ta en liten siesta för om två timmar ska vi vara inne i stan och kolla Sverigematchen :)

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag har inte kunnat lägga upp bilder så då har jag inte velat skriva hehe. Men nu funkar det i och med den nya uppdateringen på blogg.se appen!

Dagarna som gått har vi solat både vid poolen och vid havet som ligger ca 300 m ifrån oss.  Vi åkte även in för att kolla Sverige-Irland spela inne i Alanya Centrum :)
Idag var vid på i Oba för deras måndagsmarkbad, satan vad mycket saker på en och samma ställe, man blev  helt yr:) Köpte mig en väska och linne, sen present till Klara som fyller 20 år nästa helt :o Nu ska vi kolla Soa och vänta på att riset ska koka klart (vi äter rätt mycket hemma faktiskt). 
Puss och kram


Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag och Robin hängt på Arlanda sen halv fyra och snart är det dags att åka till Antalya och därifrån Alanya och lägenheten:) wihuuu

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sitter på bussen till Tumba nu på morgonkvisten, har glömt lämna ett färdtjänstkort till jobbet och jag åker ju till Arlanda vid två idag.. Tröttve men jag för väl skylla mig själv - roadtrip 40min gånger två 👌

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Fikade med Kicki imorse, fick nycklarna till lägenheten i Turkiet och allt. Imorgon åker vi!! Efter det så gick jag till Annika och färgade utväxten. Var mysigt som alltid, vi käkade lunch medans hårfärgen låg i, tjuvrökte och drack kaffe, men så vändes allt till det dramatiska då en tant ramlade ihop mitt under hennes klippning så ambulansen kom och hämtade henne. Hoppas hon överlever stackarn, det där såg inte bra ut:o
Iallafall nu jobbar jag och humöret är inte det bästa kan jag säga:p woosah

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ny dag nya tag!
Igår hjälpte älsklingen mig med matten så jag lyckades få in lite av tänket. Så idag vart det plugg och tvättstuga, måste få ordning i rummet mitt - jag har ju inte bott där typ nånting alls så det har förfallit lite. :p

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Stressad tjej mår illa men tänker ta sig till jobbet oavsett! På torsdag åker jag och Robin till Turkiet, åtta dagar utan oro och ångest sitter inte alls fel nu. Kan nästan garantera att jag gått sönder om jag inte tagit semester nu.
Så tjoho bara att räkna ned:)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hejdå supande i fredags för Maja, i lördags mös jag hemma med Robin och sen när han gick ut låg jag kvar och glodde massa filmer.
Nu är jag påväg till Tumba för att lämna lite grejer till Maja och sen flyttar hon och Tobbe till Norge och jag får ny inneboende. Ett nytt kapitel i alla våra liv!