The only way is through

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Naglar<3


Nu har jag ringt och sökt jobb, dags att äta lunch med syster och sen träffa Virena i stan och köpa päääls :)

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Det känns jättejobbigt att resa mig upp för att gå och duscha.. SEEEG

Bara att rycka upp sig, ska ju fika med Virena nu och sedan ta mig en promenad med min cd-bok, det blir väl kul?


Äh..


Fast om jag gör mig jättefin, typ smink och håret och den där fina gråa kläningen.. Utan bh så känns det extra extra,, hmm ja så gör vi! Nu tar jag mig till duschen, taggaaaad

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helena var med och fikade med mig och Ells igår, det var jättelänge sedan jag såg henne sist! Vi tre pratade och skrattade på riktigt rejält och vipps så hade vi suttit där i 3 timmar.
Agnes och jag möttes upp vid skrapan och vi promenerade till vitabergsparken, vidare genom slussen och slutligen till gamla stan - det var verkligen inte igår som vi sågs, vi båda har nog haft fullt upp på senaste och det var skönt att vi lyckades ses igår - det är alltid lika givande att träffa min kära barndomsvän!  :)

Har föresten börjat lyssna på cd-bok i mobilen, det är superskönt att ha när jag tar mina promenader - musik kan lätt sabba en viss stämning och man blir definitivt lugnare. Denna bok heter "Brott" med Karin Fosser och är en riktigt underlig, annorlunda på ett positivt sätt!
Time for a cup of té folks, denna fredag kommer bli den bästa!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ska berätta lite  om igår;
min älskade syster fick åka b på akuttid, jag satt ihopkrypt i soffan och bara väntade på att hon och mamma skulle komma hem. Det gick tydligen bra för två trötta kickor kom hem släpandes.
Fikade lite med Virena innan jag gick hem och umgicks med syster, sjöng och larvade oss.
Wille och jag tog en promenad i tallis, vi båda var så trötta och började bråka om nåt - tillslut gick vi bara på bredvid varandra, knäpptysta. Efter 10 minuters suraminer började båda gapskratta, vi hade helt glömt bort va vi bråkade om -- pensissar.. :p

Nu ska jag klä på mig och promenera till Farsta för ett Pernillamöte - yeej!
Därefter ska jag ta en kopp kaffe med Ellen och senare ikväll träffa Agnes- underbar dag!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

En svår morgon.

In the silence of your room
In the darkness of your dreams
You must only think of me
There can be no in between
When your pride is on the floor
I'll make you beg for more


- Stay with me


Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vet ni hur min kväll såg ut igår?
Jag grät.. Och inte bildligt utan det forsade tårar i timmar här i natt, det gick inte att hejda.. I timmar fick min pojkvän försöka trösta mig, utan att veta vad han skulle säga -- för hur kan man se ljus i dehär..
Efter igår blev allt svart, Sverige är inte längre ett modernt, rättså jämställt samhälle - det är piss.
Det kändes som mitt hjärta skulle brista, att veta att min familj och många andra kommer få lida MINST 4 år till, att samhällsklyftorna kommer växa enormt, och det värsta  - att ett främlingsfientligt parti har kommit in...
Hur fan kan ni rösta på ett FRÄMLINGSFIENTLIGT parti?!? Hur jävla dumma ihuvudet måste man vara då för att tro att färg har något med att ni är utan jobb och mår dåligt???
Jag tar dethär på största allvar om ni inte fattade det innan, det är såhär jävla fel det går när var femte svensk inte röstar och bara tar för givet vår demokrati!!

På allvar, dehär landet är påväg utåt...

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

En fullspäckad helg!
Jag och älskling hade en jättemysig kväll igår, jag lagade fiskburgare och så la vi oss på sängen och kollade på Patrik 1,5 och åt mörk-choklad :) Båda va så trötta så blev mycket fniss och bus.
Jag är nu nyduschad och precis ätit macka med lördagskorv och druckit té och lyssnar på Trey Songz nya album. Dags att börja fixa iorning sig och därefter traska till Farsta, ska fika med Ellen och sen skriva cv med Virena!
Ikväll blir det Tiesto och på lördag och söndag ska jag jobba,, FULLT UPP!

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Det är inte lätt när det är svårt..
Sådär nu är typ hälften av dagen avklarad och det känns skönt, även fast den vart rolig och givande!
Min psykolog gav mig några uppgifter som jag måste göra, iaf överväga och det gör mig nervös.

Nr 1 - Bara göra en plan per dag!
Nr 2 - Sova utan Wille (så det blir mer kvalitet i tiden vi ses istället för att äta & sova)
Nr 3 - Försöka fokusera på mig och endast mig

Hur sjuttsingen ska jag lyckas med dedär?? De är typ motsattsen med allt jag gör.. Hrm hrm blir en utmaning må jag säga..
Mamsen hade också möte i Farsta så vi åt lunch på burger king tillsammans, lööve min ensamtid med mamma!
När jag kom hem väckte jag syster min som är hemma från skolan  och pratade lite med henne, försökte typ peppa henne att kämpa på (hon e ju tonåring och vi alla minns väl hur det va')
Det bästa under dagen var ändå fikat med Tove & Virena! Vi pratade faktist mkt jobb (typ det enda som cirkulerar i våra hjärnor) och vi gav varandra råd & tips :) Jätteseriösa whoop whoop.

Funderar på en promenix, skulle gjort det med Tovis men det regnade då... ABS ABS ABS

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ögonen vill knappt öppna sig, men vemfan klagar??
Gårdagen va super, hade inte sovit en jack så jag var rätt seg i bollen. Fruw följde med och promenerade med mig på förmiddagen - trevligt trevligt.
Därefter gick eftermiddagen åt att äta och glo klart "Kalla fötter" säsong1
Framåt sexsnåret började paniken krypa i kroppen - hela dagen framför tvn, jag är väl inte pensionär iaf..
Så det blev ännu en promenad, gick omkring i tallkrogen och tittade på alla fina husen - skulle kunna tänka mig att flytta till ett liten vitt hus fast man får inte luras av sötheten dom här villorna är SVINDYRA. tyvärr..
Iallafall så ska jag till psykologen nu så jag måste klä på mig och sminka mig (på senaste har jag faktist börja använda foundation och grejer, yeaa)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hej hopp, nu har jag i stortsett varit sömnlös hela natten (skitkul..) Men nu är det åtminstonde okej att gå upp och göra lite frukost, tycker jag hör pappa stöka i köket så lite sällskap får jag också :)
Det har faktist inte hänt nåt i helgen, där av anledning till bloggtorkan..
I lördags åkte jag och Wille hem till mig så jag kunde sminka min syster som skulle på galej, och sedan käka lite lunch. Sen köpte vi middag och gottis till kvällen och tog 172an till högdals depån där vi gick av och traskade över den nybyggda bron - det va faktist en väldigt mysig,höstväg (dunkel, ensam och skogruntomkring)
Vi lagade middag och gjorde maräng sviss  och chips med dipp och kurade ihop oss till Eureka säsong 2.
Ingen aning om vad vi gjorde på söndagen men på måndagen var jag iaf hos Teijsan och åt frukost, lite senare tränade jag och sen tog en promenix med Frida.
Igår fyllde syster år så hela dagen ägnades åt (förutom lite träning) städning och köp av present, hann även ta en köffe med Virena innan jag åkte hem och fick umgås med min underbara släkt.
Klara fick en gitarr och hon sjöng/spelade Hey Jude för oss, tror inte det va ett enda öga torrt - det gjorde hon bra, älsklingen min!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag vill kunna va självgående, men om du lämnar mig blir det bara bakåtgående..

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det spritter i kroppen, första gången på så länge som jag känt mig såhär pigg..
Idag ska jag ha möte med Pernillla, längtar nå otroligt - behöver få lite klarhet i vissa saker. Gosh, hon har verkligen hjälpt mig under dehär månaderna som jag gått hos henne! Efteråt ska jag och Frida powerwalka, det är nämligen dag ett för vårt träningsprogram så vi ser perfekta ut till Thailan :)

Igår jobbade jag ensam, va lite pirrit men gick bra. Jag har kommit över socialfobin när det gäller nytt folk (iaf i serveringsfall) så jag är nöjd med mig själv. Hade lite problem med korkskruven och det blev ett tillfälligt panikanfall men jag löste det  :P
Sen när jag kom hem köpte jag lite godis och tvingade Wille va vaken tills elfte timmen va slut (satirprogram, politik)
Shit nu måste jag klä mig!

Till dig.
Jag är så jävla rädd men på grund av dig så orkar jag faktiskt hålla huvet högt och försöka leva,du är det där ljuset som jag letat efter i det mörkret som jag alltid legat
Och nu är allt solklart och jag har fått den lyckan och jag svär den är så stor idag
Att jag skulle till och med ha ett stort fucking leende på mina läppar om jag bara föll ner och dog idag

Du har gett mig en känsla som ingen människa i denna värld kommer kunna beskriva

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Idag är det dags att jobba..
Har inte gjort nånting på hela veckan.. eller;
i tisdags var jag Moa och nyaMaja på The Studio och blev sminkade och fotograferade,köpte jag inga bilder (fast det fanns ett par jag var nöjd med)
Igår fikade jag och syster i gamla stan, sedan promenerade vi till T-centralen där Klara köpte en foundation och jag köpte fransk manikyr!
Här är lite bilder från veckan som gått;

I tisdags kunde jag inte somna om när Wille gick till jobbet, så jag åkte hem (klockan 6), såhär fint såg rågsved ut då, dimmigt och ljust och en tumme i vänstra hörnet :)

Baby sovis (döda mig inte för jag la upp den)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Let the sun shine in..
Ja för nu har det vart problem så det räcker!
I fredags låg jag och Wille och sov, på lördagen samma.. Däremot på kvällen blev det fart i oss (eller nja, mer att vi släääpade upp oss). Jag drog till Johnnys där tjejerna väntade och Wille drog till Dennis (där pöjkarna var).
Vi alla hade samma mål, att fira Alex!
Dock blev det inte ace som planerat (kön var sjuktlång) utan det blidde the B... Äee kan inte säga mer, då skäms jag :P Hur som haver hade vi kul, blev nog 5 tequila shots för mig och jag flippa inte så är nöjd med mig själv.
Taxi hem blevre också.
Gårdagen började med ilska, sen tårar sen vardguiden.se (om man känner mig så vet man att det inte är bra)
Trots att älsklingen laddat ned säsong 1 av Eureka så lyckades ja gå in på min nr 1 sida, tre fyra gånger under dagens gång. Ett litet bakslag, men jag kan nog hantera det (PSYYYYKFALL)
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig till Rådmans och besöka Teijsan på hennes jobb!
SO LONG!
Älskar videon!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hej!
Sitter i soffan med lappis och vilar mina fossingar efter en timmes promenad i skogskyrkogården.
Fick lite panik efter att degat med mamma och pappa hela dagen så det enda rätta va att röra på rumpan; gick upp till vinden och hämtade mina höstskor och använde ett par som var splitternya - skitsnygga "hästskor".

Igår va jag och fikade i farsta efter mötet och en snabbkaffe med frida på gstra innnan det blev Emmaus med syster och sen Friday med Sabine och Teijsan.

Nej nu ska jag glo lite tv och vänta på att familjen och Wille kommer så det blir lite ordning på den här fredagen.

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon.
Idag ska jag in till stan och härja, först fika med Teija och därefter kolla lite i affärerna, typ H&M för behöver lite skit.
Igår jobbade jag, började 12 så fick sova ut ordentligt vilket var behövande.
Det var jag, Chef, Robert och Emma som jobbade på f8 med kyrkpolitikerna och det va riktigt roligt.
Efteråt satte vi oss och drack vin och pratade politik, skvaller och rykten :)
Deckade direkt när jag kom till Wille, blev endå tio timmars pass och då blir man trött även fast vi somnar runt 9-10 tiden (11 är vääldigt sent och en onödigt tid att gå och lägga sig på enligt mig och baby).
Visserligen börjar Wille 6 och behöver gå upp tidigt så han har en anledning, jag är mer pensionär..
Herregud!