The only way is through

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Skärholmen!

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ouff lyssnar gryyyyyym musik i väntan på Frida. Vi ska promenera till skogskyrkogården från Högdalen sen fika.

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ett argt inlägg..
Till er som med flit förstör er kropp och knopp.
Som inte kämpar för att övervinna utan bara skiter i och hoppas att nån ska bära upp er ur hålet ni själva grävt.
Vi är äldre & klokare, det är dags att beté sig som så.
När man kämpar för ett rikt liv vill man inte se folk sumpa sin chans, man vill inte behöva rädda någon som egentligen kan rädda sig själv. När det är jobbigt, deal with it och om det inte går själv, sök hjälp!
Skaffa ryggrad och våga vara frisk!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Å Gud, jag har verkligen längtat till fredag och helg!
Är så jäklarns trött på att jobba tidigt och sent så den här helgen är välkommen med öppna armar!
Igår hände inget speciellt, jobbade, skulle träna men det resulterade i att jag sket fullständigt i min träningsångest och valde att lyssna på min kropp som skrek efter vila, så jag åkte en snabbis till Farsta för att handla pastasallad sen gick jag hem åt den och slaggade siesta innan jobb nr 2.
Pratade lite med Tobbe också och han hade det fint, lite segt i Åre nu innan säsongen börjat. Men kul vare att prata, saknar min vän.
Nene nu ska jag börja samla ihop allt och röra mig mot jobbet :)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Fick igår reda på att jag ska jobba veckan ut på morgonomsorgen. Cashflow :)
Ska försöka åka och träna sen också, var påväg igår men insåg sen att jag glömt mitt lås.
Skulle kunna skriva massa om hur jag mår, vad jag gjorde på andra jobbet igår, varför jag trodde Wille var död och massa massa annat men jag är så jäklarns trött så jag tänker faktist stänga av och långsamt göra iordning mig!
Ha en bra dag!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon!
Idag ska jag jobba på morgonomsorgen igen, men denna gång ensam den första stunden.
Är inte nervös, mest trött och sluck inför gårdagen som blev väldigt lång.
Efter jag städat så gick jag till Moa, sen jobb, hem och så fick jag och pappa ta hand om kära syster som hade en jobbig kväll. Jag har därefter inte kunna sova bra alls, bara vänt och vridigt på mig :(
Om jag inte är allt för trött efter morgonomsorgen så ska jag åka och simma lite, packar ned bikini och handduk för säkerhetsskull så får vi se hur det blir.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det gick bra på morgonomsorgen, kommer klara det bra känner jag! Nu håller jag på att städa och dricker en proteinshake:)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag är så lycklig!! Vaknade när klockan ringde (05.00) och var pigg - så jäklarns bra nu när jag ska gå intro och allt! Har tryckt i mig två mackor med keso och surplar nu kaffe, ska nog börja röra mig om femton minuter typ. Nåt mer som händer idag är att mamma åker till Östersund i två veckor, hon ska nu ta sig en riktigt behövlig semester i från oss knäppgökar. Har lovat Klara att inte sova hos Wille under tiden mamma är borta, och hon å jag ska ha tjejkväll :) . Det är så mycket jag vill göra och jag vet inte hur jag ska hinna, eller om jag ens kommer orka. Vill göra klart min andra fotoalbum, läsa ut "Shantaram", börja träna innan jobbet, göra en receptbok och mycket mycket annat! Men hur vet man om man orkar? Jag vågar inte prova för nu mår jag ändå bra och det vill jag inte försöra! Sen slutklämmen i det hela, i senaste numret av "allt om Mat" har dom recept på kaffedrinkar, nån som är sugen?

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Fick sluta en timme tidigare, perfekt för en måndag! Har mått bra idag, lite oro men mest glad pigg och livsnjutare! :) Dom ringde från morgonomsorgen och frågade om jag kunde gå intro/jobba imorgon och på onsdag och det blir ju förutom att jag kommer va dödstrött då jag börjar kvart i sju, men bra för jag ska ju jobba hela nästa vecka och vill verkligen lära känna barnen och kunna rutinerna innan!

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helgen har som vanligt gått snabbt, och jag känner mig rätt utvilad :) Efter jobbet på fredagen blev det hem och sova i stort sätt, sen på lördagen åkte jag och Wille till kungens kurva och tittade på wii, xbox och ps3 till baby och en ny dator till mig. Efter ett tag åkte vi hem och degade, kollade på "Crazy, Stupid Love" och jag åt Hägendass!! Mmmmh! På söndagen gick jag och pappa runt flaten, tog oss mer än en timme och var perfekt träning för två trötta stackare. Därefter åkte vi till SÖS och besökte min lilla farmor som inte mår så bra. Bosse och Elin var där också, och vi alla satt och hade det trevligt på hennes rum. Sen mötte jag upp Alex, Wille samt Virena och vi drog och käka (iaf för min del) på sköndonk, blidde inte så mycket kortspel och mys som vi alla hoppats på men brrr det var alldeles för kallt - inside next time! Om en timme börjar min ångestskola, sen har jag tänkt åka hem och bara ta det lugnt innan jobbet!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Oh klockan är tjugo i nio och jag sitter på ungdomsmottagningen och ska få mer p-piller, ovärt att dom bara har tidiga eller sena öppethus! Om en timme ska det vara begravning för Pia, skänker henne, Frida och Sandra en tanke <3

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Efter en underbar förmiddag med Moa så gick ALLT fel!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Knep för en perfekt morgon: på med morgonpasset i P3 och inse att det är två jobb dagar sen helg! Svenska Björnstammen spelas också, oj oj härligt:) Snart ska jag upp, hämta min yoghurt och göra kaffe sen ska jag åka till Moa på häng!

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Så är man på g till jobbet, har spenderat tiden med att hålla mig vaken, när jag såg att mjölken var slut och jag därför inte kunde dricka kaffe fick jag en lätt gråtattack men älskade mor köpte med sig så jag har överlevt! För jag ska försöka sluta med siesta, och nu de här dagarna som jag inte hunnit powernapa så har det resulterat i tidiga kvällar och desamma morrnar vilken är skit bra! :) Så suck it trötthet för imorgon kommer en bättre dag!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon! Klockan är tidigt och anledningen att jag är vaken nu är för min kusin ska åka hem idag och jag ska följa henne till tåget. Sen ska jag förbi Virenas jobb och tjoa på henne men det är tveksamt för jag är trött och behöver nog vila innan jag ska jobba. Men det skulle vara roligt! Kolla vilken läskig groda jag såg igår när Wille och jag skulle hämta Sofie - den var lika stor som min hand!!!!!!

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Är snart på jobbet, det regnar satan och det är inte okej! Har vart i Farsta med kusin, köpte mig en SNYGG klocka:)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hej och välkomna till min (förmodligen) helvetes dag! Snart, om mindre än en timme ska jag till tandläkarn för rutinkoll, därefter har jag min ångest utbildning i två timmar, sen till högdalen och träffa Moa och sist men inte minst jobb! Det är tur att Sofie har några vänner här nere annars hade hon dött av tristess. Har köpt en jättesöt shake, dock har Virena en likadan men det får va så :) nu har papsi vaknat så ska socialisera mig! Ciao

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Ännu en söndag har lidigt mot sitt slut. Wille och jag har försonats, jag är trött men mår bättre.

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen, klockan är för lite för att man kan gå upp så jag ligger här, med ångest. Min kusin kom hit igår, är jättekul att se na:) Vi drog ut igår, hon jag och Frida, jag och Frida fick gå genom eld för att ens komma ut. Jag höll på att ta en paus, jag orkar inte mycket mer. Han gjorde ALLT, jag gav mig inte och nu är jag trasig. Vill dö bara sjunka ned i jorden. Nåväl, vi hade det trevligt på Hellströms

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag haft möte med Pernilla, vi har bestämt att inte ses på fem veckor då jag har kommit in på ångestutbildningen och kommer ha fullt upp då. Dessutom har jag fått mer tider på jobbet så det rullar på:) har handlat lite i Farsta, två tjocktröjor och ett linne. Nu har jag gjort mina naglar, blev rätt kul

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Fredag, och mitt riktiga liv börjar med rasande fart idag!
Klockan tio har jag möte med Pernilla, klockan två med min nya BA som förövrigt är man, direkt efter detta måste jag skynda till jobbet och jobbar antagligen till åtta.
Det är jättekallt i Sverige, jag avlider typ! :O

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu är man hemma. Jag har precis plockat upp allt, och nu satt mig ned med en skål nudlar och försöker ta det lugnt.
Resan gick bra, fick dock ingen plats ALLS på flyget, så spenderade natten med att vaken, stirra på en film som visades utan hörlurar och dessutom var skärmen för nära mig så det blev mörkt :P
Nog med jidderijadderi!
Wille kom och hämtade oss på Arlanda, my baby jag förstod nog inte hur mycket jag saknat honom förens jag såg han <3
Snart är han här och då ska vi mysa med film och godis, och så ska han få sin tröja :)
Till min syster har jag köpt ett jättefint diadem med en svart rosett på, sen graffitinails och ett armband med hennes namn på.
Utöver detta köpte jag två handgjorda skålar och äppelté MUMS :D <3
Här kommer bilderna :)
Precis kommit till hotellrummet, checkar ut över det svarta havet

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Klockan är typ nio och vi ligger i sängarna, sömndruckna och sega.
Idag åker vi hem, vill inte till kylan men vissa saker ska bli skönt  - typ att sova utan att bli väckt av städerskan.
Eller att gå ut utan att folk visslar och skriker olämpligheter till en ;P
På torsdag är jag ledig, fredag kanske så får landa lite innan allt blir som vanligt :)
Igår kom solen fram så vi skyndade oss att ta på oss bikini. Alla solstolar vid poolen var upptagna, och vågorna var så stora så man kunde inte ha solstolar där, så vi promenerade längre bort där stranden är bredare och la våra grejer där. Sen stod vi på strandkanten och lät vågorna träffa oss, de var så stora att man blev rädd ibland.
Förövrigt så vågade inte ens dom galna bada, tror det var fysiskt omöjligt så ni kan bara föreställa er!
Efter ett tag drog vi upp och la oss, tog nog 15 minuter och sen kom en jättevåg och blötte ned handdukar, sarongerna, cigg, hörlurar och annat. Virena lyckades grabba min väska, där alla pengar låg plus mobilen så tacka Gud för det! Bild läggs upp imorgon på vart vi låg så ni förstår, men typ 10 meter bort från havet.
Det var förövrigt en väldigt pinsam promenad upp till hotellrummet, vi gick barfota och med bara bikini, hållandes sandiga och genomblöta flippflopps, saronger och handdukar. Självklart går vi förbi städarna... Awkward!
Sen tog vi första siestan på några dar, skönt och välbehövande. Mitt illamående försvann och var pigg.
Egentligen skulle vi till bazaren igår, men det började SPÖREGNA, vi letade efter en restaurang som Kicki sagt var bra, men i regnet och rusket, gick vi fram och tillbaka där det borde ligga, hittade inte och satte och på donken.
Idag ska vi till Bazaren och sen bara vänta in vår transfer som kommer på kvällen. 
Halv tre imorgon står jag på svensk mark!

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Konsten att gå på tunn is
Det är sista hela dagen idag, tisdag, molning och rätt kallt vilket är perfekt för vi ska till Basaren här i Alanya och då slipper vi avlida och bli trötta på fem minuter.
Ska inte alls bli kul att åka hem, har inte fått min dos av sol och bad för att kunna komma hem och känna mig 100% utvilad - men om jag fick välja hade jag väl stannat utomlands ett halvår minst ;p
Igår blixtade sjukt mycket! Vi satt på balkongen och målade naglarna och tittade ut mot havet och alla blixtar, riktigt häftigt. Virena fick med en blixt på bild som läggs upp senare.
Förövrigt är det bra, är inte hungrig nånting här och mår rätt illa när jag tänker på mat (?) Whatafuck!?
Men jag mår bra, skrattar mycket och har en grym semester :)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God dagens.
Tänkte lägga upp en bild men efter att ha väntat i 7 minuter så gav jag upp.
Vi har det bra, Virena sover fortfarande (klockan är tjugo i elva). Själv har man vart uppe sen halv nio.
Det är ingen sol ute så idag blir det att ta det lugnt och bara njuta, igår var det växlande molnighet också så vi satt och fikade på gården, spelade kort och skrattade mer än jag gjort på länge!
På kvällen gick vi till stan, och vi hittade shoppinggatan Atatürk, hittade en fin väska men den var lite för stor.
Har dock köpt en jacka/tjock tröja till Wille som är SKITSNYGG! Hoppas verkligen han gillar den, min karl är nämligen rätt kräsen när det kommer till kläder.
Vi hade käkat sen och stor lunch så middag blev en shake och yoghurt på ballen med kortspel.
Har blivit totalt såld på kortspelet stress, Virena är sjukt duktig så är verkligen en utmaning :)
Nehe, nu ska jag sätta mig på vår kära balkong och läsa min bok.
Puss o kram

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon pussmunnar.
Det har regnat här, vilket vi tycker är skönt för då är det tillåtet att ta det lugnt på rummet och glo film.
Vi fick en ganska rejäl chock igår när vi gick till stan, det var verkligen jobbigt att bli incheckade hela tiden från tonåringar till gubbar och alla försökte få en att va med dom.. Försäljarna var jättejobbiga också och det ledde till att vi gick snabbt och utan att vilja kolla i deras affärer. Tillslut hitta vi en BK som vi åt på och sen vågade vi oss in i två affärer, jag köpte en jättefin Christian Audigier- tröja och virena köpte två t-shirts och en tröja.
På vägen hem förföljdes vi av två små tonåringar på moppe, som skrek massa äckligt åt oss. Mitt beslut var att dom var luft och ignorera psykningen varav dom hämnades med att åka förbi och ta mig på rumpan!!!!
Dock lyckades jag smälla till hans arm hårt (i hopp om att han skulle ramla av) och sen skrattade jag åt dom så man kan säga att jag vann det psykningen men USCH va arg och äcklad jag var! Fattar inte, dom var typ 14-17 år och trodde man kunde göra som man vill! Fyfan vad jag kände mig nedvärderad!
Väl på hotellet så beslutade vi oss för att dricka vin, vi hade ingen korkskruvs öppnare så vi gick till kiorren bredvid och han va snäll att hjälpa - min nyfunna gamle vän!
Så satt vi på balkongen resten av kvällen, spelade kort, drack vin och åt pistagenötter.
BRA AVSLUT :)
Nya tröjan :)

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vilken underbar dag!
Vi har legat vid poolen hela dagen och det har vart helt underbart!
Sen efter lunchen promenerade vi iväg till ett stort Super Market och inhandlade snacks, det är en jättemysig beachwalk som går hela vägen till affären men också staden dit vi ska ikväll.
När vi kom hem chillade vi och sen drog ned till stranden.
JÖSSES va roligt det är att leka i vågorna, och kött va jobbigt!
Så nu har vi tagit lite kakan och kaffe, duschat och ska ta siesta :)

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Så här är jag i Alanya!
Vi kom hit igår, ungefär vid den här tiden igår, efter 3 timmars flygresa och 2 timmar på buss kom vi till hotellet.
Det första jag hörde på morgonen var vågorna. Gick direkt till balkongen och såg stranden och havet bara sprida ut sig medans jag, i sovshorts och t-shirt inte frös (this isnt sweden).
Mestadels har tiden spenderats på torra land då Virena fortfarande hade lock för öronen, men vi drog ut och kände vattnet - varmt och med stoooora vågor. SKITKUL JU! :D
Vi har hittat en turk som jobbar här, han fixade gratis wi-fi och har hjälpt oss med allt möjligt. 
Don´t worry, jag är inte naiv eller så, är på vakt hela tiden - men det var ganska kul att prata med någon. På vårt hotell är det bara ryssar och tyska, gamla och tjocka är dom också - enligt "Iso" så är det säsong för gamlingarna. Men det är skönt!
Vi har sett andra sidan bukten (där båtarna och partystället är) och det är jättefint. Sen ser vi gamla muren från hotellet, också sött. Lägger upp/fotar mer sen, men just nu är det dags för lite sömn. Morgondagen bjuder på mycket!
Puss och kram!

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Leta upp mig så jag slipper famla i mörker
Berätta att jag går rätt
Visa mig varför jag älskar dig

- När blev allt så svårt?

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Japp som vanligt när jag har ågren/bakis så har jag inte skrivit. I fredags åkte jag och Virena till Moa, Sophia kom dit och vi åt SKITGOD mat på "pastahuset" som ligger bredvid Moas hem.
Sen började vi dricka vin.. Och tog slut på vinet. Och sen kom Tobbe och Richard och dom hade sprit. Som vi drack upp. Sen ringde Wille och vi bråkade. Vid fem-ish kom Wille och hämtade mig. Jag var ledsen på han, men mest på mig själv för jag aldrig kan stå upp för vad som är rätt.
Jag var bakis.
Lördag var det lokalfest i Fruängen, alla var där. Jag blev full igen. Det var kul! :)
Från i fredags:
Sånna här såldet på lokalfesten för 10:-
När jag vaknade hade jag ALLA dessa på mig (och jag har inte köpt några!)