The only way is through

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Goddag!
Idag har det vart tråkväder, det snö/regnade och när jag var påväg med Kevin till gymmet så fick jag ett litet frispel. Älskar vagnen men avskyr regnskyddet. Det tar stor plats och är svår att få på. Jag går 3 minuter sen tar jag tåget till farsta och går ytterligare 5 minuter sen ska regnskyddet av (det går inte att ta ut barnet med skyddet på). Det positiva är att den är genomskinlig så Kevin ser ut så jag kommer nog behålla det och använda det när jag tar långpromenader. Köpte iallafall ett regnskydd från Tullsa som jag är nöjd med (än sålänge). Ingick även förvaring till skyddet som man fäster på barnvagnen :)

onsdag natt

Kategori:

Idag har jag gjort urvalsprov till utbildningen för att bli vårdadministratör. Provet var svenska och daturkunskap. Såklart gick svenskadelen bra (naild it!) Men datorkunskapen var SVÅR! Ena delen gick käpprätt då jag var för trött och stressad för att bry mig efter ett x-antal fel..
Får se hur det blir men har inte superhöga förhoppningar.
Robin var med Kevin när jag var iväg och han lyckades få honom att somna (!!) Så himla gulligt att jag dör. Dock bajsade han så jag fick byta på honom och då vaknade han till. Vill inte amma mer men är sjukt läskigt att sluta (bröstet har ju alltid funkat när det.blir kaos) men jag tror jag får ge mig - det är ingen mysig stund för mig längre då det gör ont igen och jag får typ lite klaustrofobi.. pussar och myser med min skatt 24 timmar på dygner ändå så närhet är ingen bristvara ;)
Nu sussa kudden! Godnatt♡

lördag kväll

Kategori:

Kevin har lärt sig krypa! Bara sådär helt plötsligt så började han krypa i förrgår kväll. Först på dagen så var vi hemma hos Ida och då kröp han typ tre kliv sen på kvällen så kröp han baklänges några gånger och därefter vart det framåt med en jäkla fart. Så glad för hans skull, nu kan han ta sig framåt ordentligt och jag vågar låta honom krypa i hela lägenheten (när jag ser på). 

Sen har vi äntligen fått ett klart OK att få nytt kök och golv och nu är matrialet beställt så när det kommer så kommer dom börja riva :)