The only way is through

Mandag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Shuuuuu!
Det har gatt 4 dagar sen jag skrev sist, och jag kan saga att vi har det mycket battre an vad vi hade nar vi kom hit.
Vi checkade in pa Jongs Guesthouse och vi trivs OK dar, vattnet ar typ bajsvidrigt och man far kasta toapappret i en papperkorg men mitt och Willes rum ar annars frasht, medans Frida och Dennis hemsoks av kackelackor hihi.
Phi Phi forovrigt rakar vara vaaarsta partyon, har gar alla omkring fulla hela tiden med sina hinkar (man kan kopa hinkar med valfritt spritinnehall)
Pa natterna ar det ett jakla stohej, alla barer ar proppfulla med svenskar och engelsman och stranden har VAARLDENS fest alltsa.. Shit!
Ni kommer bli forvanade nar jag sager att jag bara vart ute har 1 gang och det var iforrgar tillsammans med Frida, vi satt och drack strawberry mohjito och forsokte udvika nagra svenskar och tyskar som ville para sig.
Sen drog vi till Tiger bar, satt och umgicks med nagra fransman och drack var bucket (hink) med strawberry dequiry eller hur det nu stavas..
Annars har jag faktist mest chillat, atit gott och framat kvallen ar man sa trott sa det racker med att ga upp till hotellrummet och kolla en film med baby.
Det har ar sista dagen pa Phi Phi, tidigt imorgon tar vi farjan till Phuket och stannar i Patong en dag sen flyger vi till Bangkok. Det ar en vecka kvar sen aker vi hem till Svealand.. Det kanns inte bra.. ALLS.
Sa jag haller mig till en dag i taget, myser, njuter av sol och bad sa lange jag kan. Sen ar kylan dar hemma ett faktum. (Fast jag langtar efter filmjolk, GODIS och en normal dusch)

Sa, tills vi ses.. Om en vecka sisadar sa far alla ta hand om sig och varandra. Jag alskar er.
Lite extra karlek till familjen, tack for samtalet igar <3

Torsdag kvall

Kategori: Vardagslivet

Nu sitter jag pa mitt blivande hotells dator och vantar pa C, F och D som ar vid vara bungalows och gor iordning sig.
Speedboaten hit var helt cp, det var fem stora motorer sa man flog som en vante sa fort det kom lite vagor.
Val framme fanns det inga hotell typ sa i all hysteri fick vi de minsta, sneaste bungalowsen jag nagonsin sett.
Det ar stora hal pa sidorna av dorren samt badrummet och det kanns som golvet ska ga soder nar som helst.

Wille fick jatte ont i magen sa vi drog till sjukhuset dar de skrev ut ytterligare 3 tabletter (han har tagit antibiotika innan men det hjalpte inte). Vi haller tummarna att det funkar, annars maste vi till ett store sjukhus sa dom kan gora labbtest pa han.
Iaf ska jag klaga lite mer for inte nog med att wille har konstant ont, dennis sprackt trumhinnan och frida ar forkyld sa har jag fatt massa kliiga, onda bett pa knana sa jag ser helt mongo ut. Fick en eller tva tarar i ogonen for det var inte roligt just da.

Nog med snyfftande, imorgon flyttar vi till ett nytt hotell mitt i stan och sa ska vi steka pa stranden sa vem ar jag att klaga?

Konstigt nog saknar jag inte Sverige.. alls. Men jag saknar er och det i massor!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nu har vi checkat ut från P.K Mansion och sitter nere i lobby/matsal/chillstället och äter frulle (det vanliga, yoghurt med honung, bröd med marmelad, vattenmelon och banan plus såklart kaffe)
Halv elva blir vi hämtade av en speedboat som ska ta oss till Phi Phi Island, det ska ta 40 minuter.

Igår firade vi Wille och det började med sovmorgon otippat nog.
Sen gick vi allesammans ned och åt frukost. Mitt i allt försvann Dennis för att sedan dyka upp med en stor Chocklad/Oreo tårta från Swensen's som vi (och några i personalen här) käkade - hon som äger stället gav Wille små elefantsovernier snälla små själar.
Efter frukosten/tårtan tog vi en tuktuk till skjutbanan, Wille och pojkarna pangpangade på för fulla muggar medans jag och Frida provade några skott i den minsta pistolen (ska göra om 'et)

Wille fick huvudverk så jag gick och hämtade donkenmat som vi satt på balkongen vår och åt, sen blidde det powernap.
Vi åt på Eden (den där mysiga restaurangen med takvåning) sen bar det av till MOONA, ao nangs snyggaste transa och drack en drink.

Nu kom folk så talk to ya later

Tisdag formiddag

Kategori: Vardagslivet

Tjena mittbena. (svenskt)
Nu har jag lite mer tid att blogga da det ar valdigt blasigt idag sa det blir att chilla i stan.
Vi bor pa P.K Mansion som ligger i centrala Ao Nang, jag och Wille hade turen att fa det lyxigaste rummet har med berg och havsutsikt och med balkong, ren toa och sovrum, YES! Det ar inte alltid man far ha det sa bra som har for de pengarna vi ar beradda att lagga ut pa hotell - i Bang Saen till exempel hade vi en hogljud AC och bara kallvatten..

Staden ar hur mysig som helst har och man har allt (till och med donken, bk, 7 eleven mm)
Pa dagarna brukar vi aka ut till Riley Beach som ligger tio minuter bort med longtail bat, dar har de en fin strand och det ar dar de vilda aporna haller till (i Ao Nang ar stranden inte sa fin och det ar fullt med batar)

Efter Riley beach brukar vi aka hem och ta siesta for att sedan ga ut och kaka pa de otroligt mysiga restaurangerna har, favoriterna ar den indiska restaurangen Tandoori Nigh som har mysbelysning och vaaarldens godaste mat speciellt Tandoori Chicken, Medium med Naan brod, sen har vi Eden, en lyxig restaurang som har en oppen takvaning med utsikt mot havet och maten var riktigt god ocksa, sen finns en mysig liten italiensk restaurang vars namn jag inte kommer ihag med de har iaf italiensk och thailandsk mat, spagetti Napolitana dar ar att do for och om man gillar pizza ska man prova deras vedungsbakade.. MUMS.
Vi ater faktist inte thai mat, alls typ. Mestadels for man har trottnat rejalt, men for min del are for jag tycker deras mat inte ar sa god.

Vi har forutom att gora rutinerna ocksa hyrt kajak och akt omkring och snorklat - jag har ny snorkelgrejer i ljusrosa som jag ar helt kar i, de var dock dyra men baby gav mig dem iaf - <3

Igar akte vi pa en heldagsutflykt (en san turistgrej alla gor) och vi akta rafting ned for en fors, akte linbana, kollade vattenfall, akte fyrhjulingssaffari, red pa elefanter, prova fiskspa och sa monkey och elefant show. SHIIIT ALLTSA, fiskspa for er som inte vet ar att man stoppar ned fotterna i ett akvarium fullt med fiskar och sa kakar dom pa fotterna sa det blir helt lena och mjuka.. Dennis och Christoffer har gjort det forut, men fan jag tyckte det va sa jakla ackligt och obehagligt att jag bara ville spy - men jag hade gett mig fan pa att gorat sa det gjorde jag.. Fotterna ar iaf lena och skona nu hihi.

Imorgon fyller William ar ocksa, stora pojken blir 20 ar - undrar vad vi ska hitta pa for bus fnissis.

Ha det gott dar hemma!

Lordag kvall

Kategori: Vardagslivet

Hejhej sorry for dalig update.
Vi hamnade pa Ao Nang da det inte gick nagra batar till Phi Phi vid den tiden vi anlande.
Men har har vi det underbart - vi ar inne pa typ tredje, fjarde dagen har sa vi trivs.
Vi har sett vilda apor, det ar typ det mest intressanta jag har att saga, hehe men jag lovar ska skriva mer snart

Ha det gott gullegrisar..
Pusspuss

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Natt på ön och jag har precis gett baby sina tabletter och nu ligger han här, sjuken och ynkling.. Sötnosen då<3
Imorgon ska jag upp tidigt, ska packa klart våra grejer och klockan 9 går båten härifrån till fastlandet (Rayong provisen), till flygplatsen - ta flyg till Phuket sen båt till Phi Phi Island (Koh Phi Phi). Jag är orolig att William inte kommer orka åka runt sådär mycket, han har inte blivit någe bättre mer än att feber gått ner pga pillrerna.
Sen måste jag meddela att detta blir nog mitt sista inlägg på några dagar, max en vecka - vi vet ju inte vilket hotell vi ska bo på och om de har internet och sådär.
Ha det bra sålänge och god natt!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Pojkvännen är sjuk - stackars krake <3
Jag gick till stranden ett tag men är nu tillbaka och tittar till han.
En av försäljarna här kom fram och frågade mig " Where's youre man? Is he sleeping? Ha-Ha just denne kille har vart på William som fan att han ska henna-tatuera sig. Söt att han kommer ihåg oss, plus poäng men den bästa försäljaren på stranden är MunkMannen. Han går omkring med sina varor och sjunger " Mango, coconut, pinapple... AND DONUT! :D
Mi love the man, vi skulle filmat han idag men eftersom baby är sjuk så blev planen lite ändrad.

Snart kommer Frida, då ska vi äta sallad med getost och sen titta förbi the drugstore och kolla efter knark till Wille.

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hallå där!
Klockan är nu halv tio och äckelmänniskor står utanför och skriker "Breakfast" och jag kommer få damp.. Måste..Hålla..Tålamodet..
Detta är typ det enda enligt mig som är det jobbiga med denna resa - att folk ska hålla på och fucking jävlas.
Puuh nu är jag lugn igen :p
Igår var vi och käka på en Australiensk restaurang här och jag tog en jättegod broccoli fetaost sallad med yoghurt dressing. Därefter gick vi till hotellet och bokade flyg och hotell till Bangkok de sista tre nätterna här. Känns bra!

Dessa minibananer är fan det godaste som finns, måste smakas!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har precis vaknat från min siesta, Christoffer står utanför och försöker väcka oss - tröttande att han aldrig tar reda på utgångstiden utan bara väcker oss när det passar han.. POJKVASKE
Idag har vi bara legat i solen och stekt oss, men lyckades ändå köpa en ny sarong (blå med små ödlor på) och en skitsnygg strandväska! :)
Asså shit nu står nästa jubelidiot och roper på oss, imorgon när jag går upp och fixar frulle så ska jag väcka de små djävlarna - mouhahahahah!

Ondskefullt inlägg det blev. Aja hejpah! :)

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Goder kväller.
Måste varna lite för Koh Sameds vägar - det kan inte ens kallas väg..
Det är mer gropar än väg så om man inte är van mopedist (som tillexempel jag inte är) så kör hellre på cykel.
Vi hyrde iaf tre stycken och åkte omkring på ön, superkul!
Vi såg underbara utsikter, tuppar, kycklingar, tuppfight usch, världens finaste turistort(Paradise Beach) och mkt mkt mer. Det var en härlig dag och skönt att göra nåt annat än att ligga på stranden :)
Nu har jag precis suttit och pratat med min underbara familj på MSN och det är dags att fixa iorning sig inför kvällen.
Hoppas det är bra med mina babies?  Saknar er!

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Vi har precis gjort/ätit frukost på vårt hängställe här, och nu ska vi hyra moppar och åka på upptäcktsfärd!
Om 3 nätter flyger vi till Phuket och tar båten därifrån till Phi Phi Island, där kanske vi ska hooka med Emil och Linus som troligen hänger där. :)  Bye bye <3

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Goder natter.
Nu ska vi precis gå och lägga oss efter att ha suttit utanför hotellet i sofforna och spelat kort/druckigt.
Vi befinner oss nu på Koh Samed, en underbar turist ö med lagom mkt folk, liv och med kritvita sandstränder och klart vatten!
Vi bokade varsinna bungalows men dom var asäckligaa med typ hål istället för avlopp och en toa som inte var spolningsbar så vi ville såkart byta. När hotellet vägrade så fick polisen ingripa och hämta tillbaka pengarna till oss, dock fick vi sova en natt där.. EW.
Vi bor nu på ett hotell vid gågatan här, mitt emot 7 eleven vilket är praktiskt och bra!

Imorgon ska vi åka moppe och utforska ön, spännande! :)


Ha det gött gullungar, saknar er!



Här är min lyckliga min efter att ha sätt toan från första stället här :P

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hallå hej hej sockertoppar!
Klockan är halv nio thailänsk tid och jag ska strax gå ned och käka frulle.
Tänkte skriva och berätta vad vi gjort här så here we go;
Vi anlände till Bangkok efter tio timmars flygresa med Thai Air och tog en taxi till vårt hotell; Baiyoke Sky Hotell och lämnade våra väskor och shit, sen strosade vi runt på marknader och köpcentrer tillsammans med Wille och Dennis pappa och flickvän.
Klockan två fick vi checka in och vi åkte upp till våra hotellrum på 65e våningen. SHIT jag har aldrig sett en sån cool utsikt förut, hela staden bara brer ut sig med dess överväldigandehet inför dina ögon.
Under de två dagarna vi spenderade i Bangkok shoppade vi mestadels, typ kollade in alla stora köpcentrer och enorma marknader och försökte lära oss pruta (iaf de andra)

Staden är väldigt oren och det är ganska mkt kakellackor och råttor på nätterna vilket var VIDRIGT men det är en cool stad och bra shopping och vad det gäller hotellet så är det högt rekomenderat, frukost ingår och den avnjuts på 73de våningen och en gratis fotmassange får man - sen har du utepool på 20 våningen, frisör och allt möjligt kul. :)

Sedan åkte vi till Bang Saen, en liten stad några mil utanför Bangkok där Wille och Dennis pappa bor.
Här har vi bott i två dar nu och mestadels hängt på stranden men också tagit en tur till ett ascoolt tempel och igår åkte vi till Pattaya en sväng och käkade/fikade men fyyyfan va äckligt de var det.. Fullt med horor och äckelgubbar..

Stress stress måste käka frukost nu.  Klockan tolv checkar vi ut och åker till Koh Samet!

Ciao sötnosar saknar er<3

bild från vårt fönster på Baiyoke

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nu är allt ordnat inför THAILAND imorgon :D
So long fuckers, imorgon 13.45 sitter jag på ett plan till Bangkok! :)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag har försovit mig och min kusin Tove kommer om en halvtimme!
Vi ska äta lunch och hon ska tipsa lite om Thailand (hon kom hem igår från T-land och har vart där tre ggr) men framförallt ska det bli kul att träffa henne igen :)

Igår köpte jag in vad jag trodde var det sista, alltså deo, tandkräm magpiller och sovmask men det visade sig att vi måste införskaffa tandborste, skydd för tandborsten och rakhyvel - suck.

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Moa hade med sig älskade vovvisen Romeo till G* och jag tror han fick mer uppmärksamhet än vad han ville, älskar att ägarna till G-star är så avslappnade och allmänt sköna!

Puffen har somnat, han ligger helt inkurad i massa filtar och bara väntar på mig så jag ska nog kila tillbaka till sängen - gud vad jag älskar den karln! :)
Imorgon blir det till att packa ned allt och sen möta Frida i farsta kl 5 för att köpa in det sista nödvändiga.

Godnatt

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Mysmorgon tillsammans med Wille, vi degade bara tills det var dags för mig att ha mitt sista möte med Pernilla innan jag åker till Thailand. Det gick superbra och vi har redan bokat en ny tid i februari :)
Nu har han precis åkt efter att ha ätit pizza med mig och jag väntar på Moa som ska fika med mig på G* sen men nu ska jag ta fram mina bikinisar och lägga dom i resväskan som jag tog ned igår!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Mer nyårsbilder dåå ;)

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS, HÄR ÄR BILDERNA!