The only way is through

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Min hosta håller mig vaken, så tänke passa på att skriva en rad eller två.
Gårdagen fick mig verkligen att tänka till om vad jag har för människor runt mig,
under lång tid har det funnits i mitt huvud att jag kanske håller på att välja en annan väg en vissa vänner och att det bästa för oss alla är att inte försöka hålla fast vid en vänskap som blir så ansträngd. Jag menar inte typ helt bryta kontakten, visst att ses då och då det är bara trevligt - men att försök hitta gemensamma intressen som inte bara är att gå ut och festa är tydligen svårt.
En liten sjuk sak är att det är jätte lätt att få ihop en skönt gäng som drar ut på krogen tillsammans, men att gå på bio, dra ut och käka, bowla eller annat krävs engagemang ifrån någon. Intressant.

Jag menar inte heller att det är någe fel att dricka, men när det tar upp varenda helg och att man verkligen kämpar för att ha kvar alkoholen i sitt liv - då är det något som inte är helt rätt.

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Usch, jag har verkligen gjort ALLT för att bli frisk till idag  - men det enda som hände var att min feber nnu har stigit och om jag står upprätt i mer än några minuter så känns det som jag ska spy.. Jag som skulle jobba idag.. KUK.

Så jag har legat i soffan med mamma och kollat True Blood s3 och förbannat mig själv.

kolla dessa videos på en kattras som jag ska köpa(skiter i att den är olaglig här!)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Bläh jag är sjuk :(
Jobbade igår och sedan lunchade med Keno, sen när jag kom hem kände jag mig sjukt hängig men trodde det berodde på att jag sovit lite - sen var min röst mongohes så det var svårt att prata på jobbet.
Hur som helst har jag feber och ont i halsen nu vilket suger för jag och Wille ska till Flen idag och vi har köpt oombokningsbara biljetter.
Bara jag inte blir sämre tills imorgon då jag ska jobba :(

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Standing all alone and no one has a clue
and all you want to know is what to say or do
She´s standing in the hallway another sorrow tied
She´s dreaming of a life where she don´t have to hide

When darkness falls, when she´s alone
Who can she tell it is like if when darkness falls, she wants them back
to hold them ghost, She´s chasing ghosts

Away from this life and into the night

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nej nu är jag fett sur..

Skrev väärsta inlägget och så laggar Willes äckeldator..

Jag är hursomhelst sjuk i halsen, det gör ajaj men jag tänker ju ändå jobba!
Grown Ups är inte alls som den utger sig att va. Alltså värsta komedin utan det är mer än feelgood trots skådespelare som Adam Sandler, David Spade, Chris Rock mf. Man förväntar ju sig tidernas roligaste komedi.

Hur som haver ska jag strax röra mig till bussen, Wille var gullig att göra té till mig imorse men nu har halsen börjat göra illa mig igen så hoppas pressbyrån öppnar kl 6 (om den öppnar 7 så dör jag)

Puss&Kram

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

I love my new job!

Än sålänge iaf :p
Och apropå jobb, har inte fått min lön från förra stället jag jobbade på så nu måste jag ringa dit.. Otippat!

Jag och A hade introduktions dag 1 idag.. Först var det bara att gå igenom en massa regler, skriva på papper och sånt.
Fick också stå i bakgrunden när A jobbade och träffa dom flesta boenderna som jag ska jobba för.
Imorgon börjar jag 7 på morgonen, vilket innebär att jag måste upp kl 5 typ.. För det tar ett tag att åka till Tumba.

Så nu ska jag och baby bara slappa i sängen och kolla på "Grown Ups" och dricka té - har fysatans ont i halsen!

Ha det så bra!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Helgens spatsader;
I fredags åkte jag och Wille hem till Virenas (brorsas lägenhet) och partade, väldigt trevligt folk och riktigt bra stämning! Tror både jag och Wille hade det roligt :)
Dagen efter fick vi lida för gårdagenskväll så det blev väldigt lugnt, med bara ett farsta besök för att köpa pastasallad till lunch och handla.
På kvällen lagade jag för första gången lasagne, och efter lite problematik så blev den väldans god!
I söndags åkte älsklingen till sin bror som äntligen är klar med sin lägenhet. Eftersom jag vet hur Dennis och Wille fungerar så gissar jag på att lägenheten blev riktigt tjusig :p
Jag underhöll mig med att städa/tvätta och laga middag till familjen (med ett liten undantag då jag fikade med Tobbe). Jag har blivit så jäkla hemmafruig, och jag trivs med det ;)

Och idag då? Jo jag ska träningsjobba på nya jobbet :D Är så himla nöjd med att jag fick det och är inte alls nervös(ett gott tecken!) Det enda är väl att jag måste berätta om Thailandsresan som jag ska göra i Januari, hoppas dom tar det bra.

en bild på baby och hans bror från ringsö i somras som ja hitta

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Bilder från helgen;

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag och Wille åkte in till stan, medans han gjorde sina grejer så träffade jag med Moa, mysigt värre även fast vi satt på donken :p
Idag är det SNÖÖÖÖ UTE.. Helt cp, fattar inte vad som händer..

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Inte en vanlig torsdag.

Wille är och handlar frukost, sedan ska vi mysa i sängen och kolla lite Eureka.
Känner mig jättenervös över att han ska iväg och göra.. Ja jag vill inte berätta men om allt går bra så får ni veta på fredag :)

Annars är allt super, jag fick jobbet i Tumba igår så är överlycklig!  Nu börjar allt sakta men säkert rulla framåt och det känns bra. Är säker på att jag kommer trivas utmärkt.

Ja, eftersom klockan bara är barnet så har inte så mycket hänt - mer update får det bli senare eller imorrn.

Tack kusin för hjälpen!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hade världens äckligaste mardröm inatt..
Det var jag och fyra bekanta till mig..Vi var i högdalen, det var natt, och skulle handla på pressbyrån (som i drömmen låg bakom spärrarna där hissen egentligen är).
Nånting hände och tre av mina bekanta dödade tjejen som jobbade där. Jag satt av nån anledning på marken då hennes blodiga kropp föll ned bredvid mig. Hon tittade på mig och jag såg att hon inte hade långt kvar, och sträckte sig efter ett paket cigg och sa; ge din pappa dom här och berätta allt som hänt. Sedan var hon plötsligt utslängd genom fönstret. Jag satt kvar, och så sträckte jag mig efter två ciggpaket och sprang iväg. Jag satte mig på ett berg(som förövrigt låg där swedbank ligger) och kollade när polisen kom och undersökte stället. Sedan kom pappa och vi promenerade mot bandhagen. Jag minns att jag ville berätta allt som hänt men att jag hade dedär två paketcigg som jag snott och var rädd att åka fast. Jag funderade på att slänga dem men kände på mig att jag skulle åka fast för det. Något jag också var rädd för var mina bekanta, jag var oroad att dom skulle döda min pappa.

Sen vaknade jag och det tog mig 1 timme och massa kramar från Wille innan jag lugnade mig.. Hade kvar bilden av kvinnans blodiga ansikte och den hemska känslan av att det hänt på riktigt.

Någon som vill tyda den här drömmen? Agnes kanske? :p
Har varje natt olika mardrömmar så vill komma underfund med vad som oroar mig så pass mycket att jag inte kan få en god natts sömn.

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

In till stan och luncha med Teija då. Puss

Tisdag morgon3

Kategori: Vardagslivet

Ja, det kunde gå åt helvete..


När man ligger ensam instängd i ett rum i åtta timmar, med lånekläder på sig och inget annat att göra än att stirra upp i taket- då börjar tankarna snurra.
Man tänker att man ska bryta mönstret , flytta eller kanske bara börja träna.
Helt stilla ligger du där, och allt verkar falla på plats.
Men så låser de upp dörren och plötsligt försvinner dina tankar bort och allt du bryr dig om är att allt ska bli som vanligt. Till de nära och kära lovar du saker, som du kanske för stunden tror på.
Men nåt har förändrats, dina "sista chanser" är snart slut och tiden börjar bli knapp, snart måste du förändras.
Snart kommer det där instängda rummet bli det enda du ser, om inte drastiska åtgärder tas.

Tisdag morgon2

Kategori: Vardagslivet


Jag kollade lite på vad jag gjorde i oktober 2009 och gissa? Jag umgicks med Wille. Det dröjde ju vääldigt lång tid innan vi blev tillsammans, vi hängde ju typ sen våren 2009 :)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Alltså nej - jag kan inte sova men behöver det verkligen!

Klockan fem vaknade jag till av att Wille höll på att klä på sig till jobbet och efter det hare vart omöjligt att somna om för jag började tänka på en FUCKEEEED film och blev livrädd (ja, jag är chicken).. Typ den enda skräckfilm jag sett - handlade om en soctant som lyckas rädda en flicka som föräldrarna försökt bränna upp i ugnen. Det visar sig att flickan är typ djävulen o allt blir skit creapy.. Även fast jag blundade typ hela filmen så blev jag jätteskrämd.

Igår träffade jag Virena i farsta, efter helgens fylla (inte min fylla dårå) så behövde jag sätta mig ned med henne och verkligen prata igenom det. Därefter följde hon med till ungdomsmottagningen för att fixa mer p-piller till mig. Innan jag åkte till gullmars för att fika med teija (och prata allvar) så gick vi till Virenas bror o fikade :)

Gårdagen kväll va dock inget att hänga upp i julgranen.. En pojkvän med migrän, en ledsen syster och mamma och en pappa och hans dotter som inte riktigt vet vad dom ska ta sig till.

 HAHAHA alltså jag bjuder på den; älskar mina glansiga, trötta ögon, kvarglömd mascara under vänsterögat och finnen nedanför munnen! Skäms inte



Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hejsan.
Sitter och pratar med Malin (kusin) på msn, hon sitter på arlanda påväg till kramfors - saknar henne o ska slå en pling imorgon har vi bestämt! Rebecca skrev också och vi har lite hemligheter på gång mihihi :)
Min jobbintervju i torsdags gick jättebra - hoppas hoppas jag får jobbet det skulle verkligen va kul att jobba på gruppboende!
Efteråt åt jag och Wille ute för att "fira".

I fredags chillade vi bara, kollade film och gick å handla chips&dipp på Statoil - måste tipsa om världens sötaste film "How to train your dragon" heter den - måste ses!

I lördags gick vi ut och åt med Frida på en restaurang som heter  Bueno Apetito och ligger på drottningatan - ryktet säger att dom har sinnesgoda pizzor men vi  åt annat, ( jag åt oxfilebitar med zuccini och gräddsås)
riktigt smaskens var det! Sen såg jag min första 3D bio, och denna film hette " The Last Airbender" och va skitsöt men dock uppdelad i flera filmer så nu måååste vi se nästa ocksåå.. Suck.

släkten är bäst<3

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Har ni haft den där känslan av att antingen gör ni superbra ifrån er eller så går det åt helvete?
Exakt den känslan har jag nu..
Under hela veckan har jag lyckats gömma undan min nervositet till den grad att jag lyckats sova och leva utan att fucka ur. Och nu är dagen kommen, och jag är normal-nervös (blir nog värre sen) och har den här jobbiga känslan av att det kan gå åt vilken riktning som helst!

Anyway så tjänar det inget till att sitta o grubbla.

Wille och jag åt pizza igår, fortfarande svinäckligt och usch va jag hatar pizza och så kollade vi Eureka och vi är inne på slutet av säsong 3 tjoho!
Vill typ inte ens se det programet längre, både jag och Wille har nog tröttnat på det men vi måste ju se till sista säsongen därmedbasta!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Usch, nervositeten till arbetsintervjun börjar krypa fram - svårt att förtränga när jag ska dit imorgon:P
Något som jag ska göra idag är att träffa Moa, vi ska träffas om en timme i Farsta och ta en fika!
Sen ska jag hem till mamma som jag saknar sååå och mysa med henne!

Någon som vill göra högskoleprovet med mig i vår?

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Happ jag skriver bara för annars ser det dåligt ut - har ju inte skrivit sen i fredags.
Igår umgicks jag med Virena och Tobias och dom fick mig på underbart humör. Virena har virkat jättesköna och snygga vantar till mig  - likey like och tobias gjorde té och visade mig världens underbaraste youtube klipp (checka ninja cat!)
Idag ska jag hem och hämta grejur, kanske snicksnacka med mamma lite och sen dra hem till Wille igen.

- uuh har kollat dom två första avsnitten av gossip girl säsong 4!

I need an apartment nununu!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag bara måste få komma in på programet.. Det är som klippt och skuret för mig och ärligt talat så skiter jag fullständigt i att det ligger i Sundsvall - jag måste bara dit och lära mig!
FUCK ME ATT DE BARA TAR IN 60 PERS

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Håret blev slingat med lite mörkblond toning och blekt och uppklippt/klippt rejält - det va mkt slitet som fick åka bort.. Buhu! Tack iaf Anna, blev jättenöjd :)
Nu ska jag spurta till bussen, möta Wille i högdalen för att lagra upp med mat och godis. Pusshej

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Äh fyfa-an va trött man va!
Har sovit typ 2 timmar inatt, bara legat och vridit mig i sängen - gav upp vid femtiden och började skriva schema för kommande vecka (NÖRD).
Slutsumman är att jag måste leva på koffein hela dagen och kommer vara extremt sur.

Något som kommer muntra upp mig är att jag ska till min frisör Anna och klippa/färga eller ev. slinga håret - tjohoo äntligen efter 3 månader så har jag cäsh till detta - så överlycklig!

(måste sluta med sånna här streck - ... när man väl börjar så kan man inte sluta, man blir helt beroende och förstår inte hur man ska skriva annars)

Iaf ska jag till Pernilla sen och efter detta fika/spatsera runt i Farsta med Tovisen.

Igår fick jag min lön (äntligen), därefter åt jag burger king och drack ett glas med Teija och Sabine :)

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Holla!
Sitter och dricker morgonté (jag har ditshat morgonkaffe, ja!) och läser igenom min post - en sålänge är jag inte så jättenöjd med en mobilräkning på 400 kr speciellt nu när mitt äckliga "jobb" inte gett mig min lön!! Ska in till kontoret tillsammans med Lisa sen och skälla på dom!
Fick också från blodcentralen, så nu är det dags igen för att ge blod :) (Säg till om någon vill följa med och bli blodgivare)

En sak som är bra är att jag ska på arbetsintervju i Tumba nästa vecka - är glad och nervös som satan för det är min första intervju ever!

Om en kvart ska jag fika med Tove så det är dags att klä på sig! Ha en bra dag!

Baby<3

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet


Igår låg jag, alldeles stilla med mitt stora, burriga täcke om mig och tittade mot ett värmeljus som jag tänt i fönstret och jag var inte rädd - jag var bara lugn. Varken glad eller ledsen. En otroligt skön känsla.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Gårdagens demonstration var otroligt mäktig! Det var proppat med antirasister på sergels torg kl 17.00 där vi lyssnade på olika tal och uppträdanden. Sen kom älsklings Lars Ohly och höll ett riktigt fint tal :)
Sen vid halv sju traskade vi alla till mynttorget och stod och skrek och tjoa!
Innan åt jag/fikade med Klara, älskling älskling älskling du är bäst <3

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Det läskigaste som finns är hajar, vithajar för att vara exakt.
Sedan jag varit en liten flicka så har räddslan alltid funnits där - på utlandsresor till exempelvis grekland hade jag vattenskräck och det kunde till och med försekomma i Sveriges sjöar att jag avstod från att simma ut.
Jag har funderat och försökt ta tag i mina räddslor, tillexempel har jag som har blivit "diagnoserad" med svår socialfobi lyckats jobba på andra sidan stan som servetris, jag har lyckats tala inför en grupp människor och till och med sökt jobb via telefon.

Just nu är varje dag för mig är en kamp - en väldigt seg och påfrestande kamp om att ha kvar ordningen i mitt liv.
På slutet av dagen gråter jag ögonen ur mig och bara hatar att alla runt om mig lider, att ingen verkar ha det bra och det jag egentligen inte ville erkänna, att ingen ser mig.
Varje natt bestämmer jag mig för att ge upp, att ligga kvar i sängen och bara sluta leva..
Varje morgon tvingar jag mig upp, planerar - organiserar och försöker på nytt.
Alla har vi räddslor och alla måste vi möta dem.

Tillbaka till hajen;
Självklart kan jag inte helt bli av med denna fobi, det skulle krävas att jag skulle åka till nåt exotiskt land och sänka ned mig i en bur och locka dit hajar - däremot har jag kommit fram till varför hajen är det läskigaste som existerar - självklart deras onormalt stora gap som är fyllt med vassa tänder, men det absolut obehagligaste är deras ögon.. Dom har inget liv i sig, ser ni? Ett djur med döda ögon, medge att det är fanimej läskigare än alla mördare och allmänt äckliga saker i hela världen - dom lever åtminstonde...


ni ska veta att det är med STOR panik som jag lägger ut bilden, så om jag får mardrömmar inatt så vet ni varför.
Godnatt

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

GODMORGON DÅ!

Det var helt underbart att träffa Malin i lördags. Vi köpte chicken mcNugget, fanta & godis, sen satt vi dom där två timmarna och pratade om allt mellan himmel och jord. Antagligen ska jag dit i helgen, men denna gång ensam.
Hon verkar pigg och har kvar sin humor vilket är fantastisk och jag är så glad att jag följde med!
Lite coolt var det att hon vill utbilda sig till socionom, för om jag flyttar till östersund(vilket jag hemskt gärna vill), så kan vi plugga tillsammans hon och jag :)
Och moster min har hittat en gåårdjös man och momme va söt som vanligt hihi.

Efteråt åkte släkt och familj till Anita för att äta kex och dricka vin medans jag mötte Wille i stan.
Vi strosade runt i söder för att sedan gå till en jättesöt restaurang och äta middag.
Så äntligen blev min middag ute av, alla gånger då vi planerat en utemiddag är det alltid nåt som skiter sig så jag var vääldigt nöjd med min lördag :p

Nu ska jag upp och äta en macka och laga lite gröt, ikväll är det 17.00 som gäller på platten (dags att säga ifrån!)


Lördag eftermiddag

Kategori: Partej

Hejhopp, vi alla va ute igår och festade och firade älskling Sabine som fyllde 19 år!
Massa från gamla klassen, askul!
Nu ska jag spurta ned och möta min moster och mormor och tillsammans ska vi besöka M<3

snodde från fruwiie