The only way is through

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet


" nu förtiden lever jag ett stilla liv, jag ser dagarna komma och sedan springa förbi."

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hej. Igår efter skolan åkte jag till Rågsved och mötte Chuckey, Alex, Wille & Dennis, dom skulle ta mig till LIDL och visa dess möjligheter. Enligt mig finns det två saker man kan ha LIDL till, råna & förstöra men pojkarna envisades^^
Well, det var en rolig liten utflykt på kvällskvister, det kan jag inte säga emot.

Idag är jag sen (suprice) och skitstressad (inte). Ska träffa Mentor kl 5 i skrapan så jag slipper häcka i skolan allt för länge :)

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Börjat läsa en jättefin/jobbig bok som är skriven av författaren Alice Sebold, spännderat mkt tid idag i skolan åt den boken även fast jag inte borde.. kan bara inte slita mig.
Förövrigt har jag skrivit lite mer filmhistoria, men det känns som om jag aldrig kommer bli klar med skitet ^^
Nej nu ska jag köpa mig en macka och kaffe(om det finns) puss

söndag kväll

Kategori: Vardagslivet


gå vidare i livet.

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet


Hey! Igår mötte jag BB och körde en afterwork (för hennes del, för min del blev det afterstudying) fika,
sedan kände vi för att promenera till Gullmars.
Egentligen skulle jag träffat Willys men det blev aldrig av så jag följde med Teija hem & åt middag, Bizze kom också!
Efter måltiden lämnade jag Sabine & Teija åt sina öden och begav mig till dagiset för att möta Chukey och company, dom hade radat upp en massa värmeljus på bänken å hade filt hehe så söta så :)
Iaf kom Moa förbi och vi bestämde oss för att snabbt åka och kolla in Jossans lägenhet innan min far skulle komma å hämta mig, den var riktigt fint faktist hon har lyckats bra i livet *stolt
Näe nu kan jag inte sitta här å häcka, måste fixa mig för idag är det United Sisters från klockan elva till fem. Kram på er

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Drog till Bex & Sarahs 18års fest för att sällskapa Tove, efter mkt om och men drog jag hem. Imorgon blire frukost på G-star med Agnes :) Puss

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Imorgon, lördag den 28 mars kl 13.00 planerar nazisitiska grupper att samlas på Medborgarplatsen för att sprida sin rasistiska propaganda.
Vi uppmanar alla att sluta upp och visa civilkurage mot nazisterna. Låt dem inte ta över gatorna! Kom och protestera!
Sprid via SMS, facebook, email och snigelpost.
Ta med mormor, kompisarna, alla! Nassarna ska bort !!
Nätverket mot rasism
www.nmr.nu


Hejhopp, har legat typ hela dagen & glott på tv men nu är det upp & hoppa. Syster ska till ungdomsgården så jag ska sminka henne, sen drar jag till Teijsan för att chilla med henne å michan.

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Idag är det fredag, hur skönt som helst! Jag har beslutat mig för att bara chilla hela helgen, typ vila upp mig och skriva lite filmhistoria/filmanalys. Har ju haft ont i magen sen i onsdags och befarar att det beror på min dåliga kombition av lite sömn, mkt kaffe & massor av stress, så det passa mig alldeles utmärkt att bara softa hemma och typ glo nån rulle.

Igår lyckades vi filma de flesta scenerna, både på kvällen & dagen. Den enda som saknas är "affärs scenen" och den ska vi göra idag, resten av dagen spänderas nog med att välja ut frän musik :) Have a nice day peeps! <3

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Hittade en gammal låt bland systers musik, texten passade väldigt bra in just nu:
Varje morgon vaknar du med rädsla i magen, den rädslan för att inte ha mig kvar i slutet av dagen,
så du ringer mig oavbrutet för du tycker min röst ger lite plåster på såren
men inte mycket till tröst när jag är stressad i telefonen, helt ointresserad av vad du har
att berätta och säger nog inte mera än att jag måste gå, hinner inte, har inte tid
och ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv


du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig, i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig,
alltid stått vid min sida funnits där när jag behöver men ändå glömmer jag bort det sedan när det går över, sviker dej om igen och det är på mig det är fel.

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Japp nu har jag vart på mitt första möta och guess what? Alla är skitsköna människor, har en riktgt grym feeling om det här! En brud från Exit kom och berättade lite inside information om sina erfarenheter inom nazistiska rörelsen och grejer, var skit intressant! Vi har fått vårat shema också och vi kommer typ ha utbildningen till mitten av maj. 
Glad att jag besluta mig för detta! =) 

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet


It's a new day.
Igår fick BB & Chuckey mitt humör att svänga upp kraftigt så idag kan jag (tack och lov) ha filmhistoria/filma och faktist ha roligt! Förutom att vi ska filma idag har jag 17:30 kurs på fryshuset, känns lite pirrigt för det här blir första gången för mig. Förhoppningsvis ska Freja också följa med, men man vet aldrig hur det blir.
Ha en bra dag, uppdaterar er ikväll!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Fikat med Anders, Moa & John på LaVance, sen kom danne och joel :D Har inte träffat bubben på hur länge som helst!
Är mitt uppe i ett raseriutbrott så jag orkar inte skriva just nu

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hejhopp! Igår började vår filmperiod, vi är indelade i grupper nu ( min blev Greta Garbo ).
Vi kom på rätt snabbt att det var fictiondrama vi skulle göra, och storyn är nu klar.
Det vi ska göra idag är att åka till Sophia och filma två/tre scener i hennes vardagsrum.
Efter "skolan" ska jag, John, Moa och Anders fika :)
Ha en bra dag! Pöss

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet


- ja vill fortfarande bara ha en sak av dig; du är skön, men för mig är du bara ett stön -

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hallå alla glada!
Tänkte ta en snabb uppdatering och sen lägga upp lite bilder. I fredags var jag och BB med Chuckey och hans vänner i Råggan. Igår hade vi middag, jag och Moa. Vi köpte vin och laga mat. Lina, TMY, Willys, Keno & Igge kom, även fast kvällen total spåra så är jag nöjd, nu ska jag inte dricka förens på Teijas födelsedagsfest.




Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet



Min syster ska på bowling party för hennes ex fyller 15år.
Fatta hur stor hon har blivit, hon har fd pojkvänner, sminkar och klär upp sig å grejer :O
Jag är iaf inte på party humör (som ni kanske ser på mina kläder) utan ska ned och köpa mig min efterlängtade godispåse och chilla en stund innan jag möter WIlls, BB & kanske Fridus.. Puss

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Skola idag, råkade komma 2 timmar försent though ^^
Ikväll ska jag antagligen chilla galet med Wille. Köpa tjoooockt med godis !

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hello!
Jag & Wille fikade idag igen, dock slapp han pröjsa mitt kaffe för jag har äntligen fått pengar. Så efter middagen passade jag på att dra till Farsta och köpa in lite nödvändigheter. Där träffade jag på Willys, Igge & Lingling å dom följde med hem till mig för att kolla film.. Det slutade med att Willys fick sin vilja igenom och vi satte på "Titanic" efter mkt om och men från mig som inte ville börja böla framför dem hehe! Som tur var slapp jag det för pojkarna skulle förbi Täby och fixa en sak vilket passade mig utmärkt då jag kunde ta ett skönt bad!
 bild på mig och helena

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet



Hejsan. Wille ringde mig efter han vart i skolan och ville ta en fika med mig på gstar vilket såklart gick bra! Det var så himla fint väder att Draga hade fixat med ute-serveringer, då känner man att våren är påväg.
Wille och jag satt och planerade helgens äventyr och vi bestämde lite halvt att vi skulle åka till Mac och chilla på fredag.

Klockan sju mötte jag Teija vid bussen. Hon hade med sig Tekken, GTA & nåt bilspel och så köpte hon godis till oss så vi var underhållna hela kvällen. Jag har typ aldrig spelat playstation förutom när jag typ var nio år och körde super mario med Jennifer, men jag tyckte jag var rätt duktig för att vara nybörjare  :)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hey, idag är jag hemma från skolan.. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig den här veckan, men jag kan inte sova utan ligger och kallsvettas och är törstig hela tiden :S
Min mentor tror det är mitt psyke som spelar mig ett spratt, att det hänt mkt på senaste och att det går ut över sömn och humör.. Maybe maybe not, det jag vet är att jag inte tänker deppa ensam hemma hela kvällen, BB ska hit och spela playstation med mig ;D

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Fikat med BB idag, sen drog vi till Igge och dom spelade xbox medans jag nörda bredvid.. Alltid lika trevligt att leka med Neija, den underbara människan ;D
Imorgon ska jag egentligen ha matteC prov, men jag är fortfarande inte redo för det så jag måste nog skjuta på det.. "/

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet



Hellööu.. Idag har jag träffat Malin sen blevre hem till Igge och äta pasta med lingling, moa och två tjejer. Blir antagligen dit imorgon igen :)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sitter och smuttar på min smoothie som papi gjort till mig. Idag är jag hur trött som helst, har gäspat minst 100 ggr på loppet av 10 min, men jag ska fan till skolan och därmed basta!

från fest hos tove.

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

ABOOOOO jag hittade min gamla blogg och lästa alla inlägg, vilka minnen som dyker upp i ens huvud! Hittade hur söta inlägg som helst, här är ett urval.

"Jag vaknar av solen som värmer mitt ansikte, skönt med sommarlov så man slipper vakna av min hemska väckarklocka som har en signal nästa identisk med ett brandalarm!
Jag sov inte mycket alls inatt utan ja låg bara där och kände älsklingens armar om mej. ;)
Han är ett beroende.."

"Morgon med älsko. Brukar ligga i hans soffa med hans t-shirt och äta flingor och kolla på tv medans han duschar. Sen kommer han med blöt hår och handduken slarvigt knuten runt höften och lägger sej på mig och vi ligger bara så i flera timmar.."



Vill va nykär igen!! :O

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hi2u. Det blev inte bara jag och Moe igår utan Rydden kom med sina polers och det blev snabbt fram med flaskorna för deras del. Jag var ju jättebakis så tog mig nåt glas, resten av tiden spenderades med att supa Viktor och hans kompis fulla hehe!
Danne hade födelsedagsfest som jag lovat komma på fast jag var alldeles otaggat så blev det trevligt, fick skjuts dit av Häggis vilket var jätteuppskattat.
Vid fyra tiden började jag och min gamle granne tröttna på festandet plus att vi var super hungriga så (tillsammans med jesse) rörde vi oss därifrån..
En mkt trött dock inte bakis-maja vaknade imorse hos moe. Min gamla klasskompis Anton hade tydligen kommit till dit medans jag vart på dannes 22års kalas! TIllsammans med Lina, Moa & Oskar gick vi till maxi och (dom) käkade pizza.

Lördag eftermiddag

Kategori: Partej

Hejhopp! Precis duschat och fräshat upp mig, är helt superbakis! Igår var jag typ överallt i stockholm och träffade massa sköna människor, kvällen slutade klockan sex hemma hos danneboi ^^
Idag ska jag till Moa, tänkte dra med mig en feting till godispåse och svulla! :D

take me back<3

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


- En tanke till den enda som fått mig knäsvag, glömmer aldrig.. -

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Rågsved sedan söder, nu sitter jag hemma och känner mig.. javenne kanske dags för en "ny perido"?








Some people tell me that I need help
Some people can fuck off and go to hell..


Så vi ska bortom dimmhöljet över taggtråden korsa minfältet bortom dimmhöljet...







 

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mors!
Papi kom hem med pizza igår, hade lite ångest av att äta den för jag åt pizza senast på lördagen med frida! Hursomhelst gick jag ut på en promenad senare på kvällen, gick i skogsdungen mellan gubbängen och hökarängen det såg ut som ett äkta vinterland, helt underbart!

Dags att äta min ägg smörgås och dricka mitt rooibosté. Ha en bra dag!
från filmen mio

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Idag såg jag filmen "Mio" som jag velat se hur länge som helst, och den var precis som jag trodde; gripande & man kunde känna igen det mesta. Det bränner verkligen till i hjärtat och minnen dyker upp, och jag börjar fråga mig hur det är med alla som jag lämnade bakom mig.. Om det klarar livet utan att stoppa i sig preparat och vara så självdestruktiva.
Dom flesta lever väl vidare som vandrande lik, skiter i allt och alla, har bara minnen av dom bra tiderna kvar
Jag är så otroligt glad över att jag valde min väg, och har stått på mig även om jag ibland ramlat ner i diket.
Jag har alltid rest mig upp, alltid kämpat vidare och vägrat ge upp på mig själv även om jag velat.
Man blir så otroligt tacksam över dom nära och kära man har, att dom aldrig slutat tro på än, även om det måste vart svårt. Så det här var lite tack till er!

tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Under de senaste tiden har jag (som många vet) blivit rätt kritisk när det gäller oss människor. Till exempel har jag fått extremt svårt att lite på folk. jag menar alla är ju ute efter något & man måste se upp så man inte berättar fel saker till fel människor för vips så vänds det emot dig.
De nya jag upptäckt är att de flesta människor faktist inte bryr sig ett skit om varandra, och de som "bryr sig" är bara uppfostrade och manipulerade till att bli nån slags gentleman..Dystert jag vet, men det är vad mina erfarenheter och iaktagelser insett. Sen innebär inte det att jag börjat stänga in mig på rummet & vägra prata med omvärlden, nej för jag är ju också människa, jag är exakt likadan som alla andra bara det att jag har genomskådat oss!
Lite filosofi på morgonkvisten, nu skynda till skolan (försenad som vanligt!)

måndag kväll

Kategori: Vardagslivet


ute med frida, ring!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Tre ord kan beskriva min helg; fylla, random & trötthet.
Jag känner mig helt trasig, märker att jag & min lever inte klarar av att leva såhär "vilt".
I söndags sneade mami och det slutade med att paap körde henne till akuten. Själv åkte jag och sov hos moa, vi softade bara med häggis och sen kolla rullen " låt den rätte komma in"..

Sophia är tillbaka i Sverige igen, NICEBAJS ;D

söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet



NÅGRA ORD OCH DU BERÖVRADE MIG PÅ ALLT JAG BYGGT UPP.

Fredag morgon

Kategori: Partej



ikväll blire softa i hagsätra (antagligen), vad ska partyfolket göra?

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår hade jag utvecklingssamtal i skolan, hon förklarade mina bokstavsbetyg och det var inget som jag redan visste, förutom engelskan.. Jag hade VG där förut men nu har vår engelskalärare sänkt mitt betyg till G och detta för jag lämnat in två g-uppgifter! Blir bara förbannad, hur kan två uppgifter sänka ett betyg som sätts efter tre år? Fattar inte!

Efter skolan åkte jag direkt till söder för att ta en kopp kaffe och käka, dröjde inte länge innan Igge och hans kompis Alex kom, sedan Wille, Kenzzo, Freja & slutligen Teija. Alla var vi övertrötta så allt blev otroligt roligt ;P

3 av dom jag vunnit, det står 11-0 till mig mouhaha

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tjafan! Hur är det idag med folket? Med mig är det bara bra, råkade försova mig (igen), sitter nu och lyssnar på Björn Rosenström och är på ett riktigt härligt humör!
Igår åkte jag, papi & farmor till min kusin Kalle som fyllde 23-år, det bjöds på tårta, kakor & kaffe. Min andra kusin Elin var också där och hon och Kalle verkade märkbart oroliga för min 18-årsdag hahahaha! Alltid lika trevligt att träffa släkten :)

hahaha tove igår morse

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

jallow, igår träffade jag frida och vi fattiga barn satt på mdonk i sköndal och tog oss en kaffe.
Det var minst 3 veckor sedan vi satt och snacka ordentligt, vet inte riktigt vad som hänt men
det har liksom inte passa sig
I alla fall sög första skoldagen riktigt hårt, vi hade fysik i två timmar ( och kmr ha varje morgon i minst en vecka) modellering i två timmar, sen matte i 1 och sist men inte minst musik med vår nya vikare, en vera-inspirerad tysk som hade sju barn..
"Vad är en ton?" Men herregud människa, vi skiter i dina filosoferingar, vi är här för att sjunga, skärpning!
Nej nu ska jag sminka mig, kmr antagligen bli försenad vilken jag ärligt talat inte bryr mig om för jag fattar ändå inte fysik. 
Puss & Kram

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tjoa! Idag har jag fikat med K, W, I, K, S hans kompis och P sen träffa Mic och slutligen dra till Peter och nörda.
Imorgon är första skoldagen efter lovat, längtar inte! Har helt tappat intresset för skolan, har bara lust att hoppa av och börja jobba nununu...

Ska kolla Queen of the Damned nu och dricka mitt honungsvatten, pöss

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

M.I.A - Jimmy

Are you coming are you going are you leaving are you staying

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hellu, igår blev en lugn kväll. Jag promenerade till Tallkrogen, mötte Frida och så drog vi till Danne som hade förfest innan krogen. Iaf drog jag i mig två cider sen fick det räcka för kvällen.
Anders, en kille som jag träffat förut på Oasen där han håller i kareoket var där. Vi kom fram till att vi är grannar från kryddgränd fan! Helt jävla otroligt, hur ofta händer dethär liksom! Kunde först inte placera honom först men efter ett tag blev minnet starkare och starkare, 1 år efter att jag flyttade in så flyttade han ut men hängde då och då med Abdu, Chimmy och dom ändå. Galet!