The only way is through

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Så det ha ätits och nu öl med Tom och Tobbe, senaste stan faaaen:))

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Pigg chey funderar på en powerwalk innan hon ska träffa hennes kära vän Linnea på G-star. Hade en underbar kväll igår, bion var bra (Fast and Furious 6) och sällskapet var det bästa. Sovit som en stock och nu taggad inför fredag och helg :) Pääjsout

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Aboo det blev lite överdriven lång pw idag tillsammans med Maja. Vi gick till brantbrink, körde utomhusgymet sen tillbaka - sammanlagt 3 timmars trask!
Hemma tryckte jag i mig två äggmackor, några skedar keso med kanel och ett äpple.. Hade bara druckit lite välling innan träningen så var lagom seg.

Nu jobbar jag för fullt sen bio. Ciao!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sleeptime, gladare och längtar tills morgondagen som bjuder på allt från gym till bio :))

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Idag har jag ätit:
2 bananer
1 proteinbar
1 liten lätt ostkaka med lågkalori sylt till
1 näve nötter
2 knäckebröd med salami
1 skål fullkornspasta med köttfärssås

Dedär är väldigt mycket mat om jag jämför vad jag brukar äta.. Och jag är så jävla sugen på nånting, även fast jag är mätt..
Suger häst att gå från att vara pinnsmal till normalvikt, jag tror inte mitt huvud kommit ikapp förändringen för jag känner mig verkligen inte bekväm med min kropp ännu.. Förut skrattade jag åt människor som jämt körde dieter, klagade på att dom gått upp i vikt etc - jag tyckte att det var larverier och att det finns viktigare saker att oroa sig över. Men nu tror jag fan att jag blivit likadan som dom jag förut föraktade..
Pinsamt!

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Blev inte bara en park utan tre stycken med barnen. Vi hamnade mitt i ett kaos av polisbilar, en brandbil och två ambulanser vilket dom tyckte var riktigt intressant. Ska ha mens om några dagar och då får jag ett sjukt begär att äta så tror jag tryckte i mig tre skålar med müsli och en massa nötter.. Som till exempel nu så är jag mätt men så jäkla taggad på en knäckemacka med salami, det är nästan omöjligt att motstå.. Knäppt jag vet :)
Iallafall så har jag haft sista introt (07:30 - 12:00) i Flempan och snart är det dags att rulla till mitt vanliga jobb.
Busy Busy

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sämst match men trevligt sällkap igår. Fattar inte att vi förlorade mot Jönköping.. Aja läste en artikel nyss som fick mig på bättre tankar hihi:)
Nåt bra är att imorse drog Maja och jag ut på en joggingrunda. Jag lyckades springa säkert 2 km (enligt Maja) sen gick jag och avslutade med lite till jogging. Tydligen var det ett äckel som filmade när jag sprang, sjukt att nån kan bli tänd på en svettig träningsbh och träningsbyxor samt ett tomatface. O.o
Vi drog till utegymmet och provade alla grejer innan vi drog hem.

Jag är på jobbet nu, efter kaffet drar vi till en mysig park och hänger :)
(Kolla vad färg man får av att springa ute, man ser var min mobilhållare suttit)

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Intro nummer två gick bra, vi var på utflykt i trångsund sen var det full rulle hela tiden efter det. 11-21 och jag överlevde efter såhär lång tid med halvtidstjänst;) Finbesök och mys på söndagskvällen.
Idag har jag vart hos Ellen, min sjukgymnast. Det gick bra och även fast jag ville ha tyngre vikter och längre kondition så kan jag väl erkänna att det var precis lagom för började på slutet få känningar i benhinnan.
Ska ta och försöka jogga lite under min och Majas promenad imorgon, spännande :)

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Första dagen på nya stället gick bra, segt för typ inga boenden var hemma men med mycket pärmar, regler, metoder och annan information som jag istället hann gå igenom. Imorgon ska fler brukare vara hemma och vi ska på utflykt, jag ska försöka visa fram fötterna lite mer (inte det lättaste för jag föredrar att stå i bakgrunden och känna av allt tills jag känner mig trygg).
Iallafall var det typ 7 polisbilar och en brandkår som gled förbi mig i Tumba, sen stod typ 50 ungdomar utanför Picasso så jag kan nog erkänna att oroligheterna dragit sig hit. Inte så oväntat kanske.. Champions League matchen såg jag med Daniel och Maja framför min lilla teve och nu tänker jag sova! Det var typ det, smått irriterad och allmänt bitter på karlar (undantag för mistern som nu sover i min soffa).

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Smått snorig tjej sitter nu på pendeltåget mot nya äventyr. Jag är faktiskt inte så nervös utan mest spänd för jag har ingen aning om vad som väntar mig. Nåväl det blir en utmaning och lärdom vad som än händer, snart framme i Flempan då gäller det att hitta rätt också ;)

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

När jag kom hem så väntade en present på mig. Maja har köpt ett par söta ballerinisar till mig, jag blev så himla glad att ja de där räddade hela min (annars) dystra kväll. Tack Peanut <3
Lyxade även till det med en fetaost/avocado sallad till mina lammfärsbiffar sen köpte jag mig lite candy men bara för en tjuga så ingen ångest här inte :)
Tog en sömntablett för typ en timme sen men känner mig inte speciellt trött - kanske man ska ta en till? Vill ju inte vara sömnlös hela natten bara för jag är så nervös/upprymd över morgondagen. 
Om ni inte sett Law Abiding Citizen så se den ikväll 21.00 på trean, trust me den måste ses!
 

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Förkyld och trött på jobbet. Egentligen skulle jag på middag sen bio (ala americanstyle) men jag ska ju jobba hela helgen och behöver spara mina krafter tills dess! Trist dock

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hela näsa-ögondelen är helt fucked.. Snällavarfrisktillsimorgon!!
Åt en glass efter jobbet, kände att jag förtjänade det. Imorgon ska jag gå upp sent.. Ingen träning!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lyssnar på Kärleksattack på svensk hiphop med luvan på.. Det regnar.
Idag har det blivit två powerwalks och Inge gym för är alldeles snorig..

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Abs Abs.. Jättejobbigt att det finns två bullar som är bara mina men som jag inte kan äta.. För så här är det varje dag och jag mååste tänka hälsosamt! :(

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Baam beviset på att träning och bra mat is the shit - i have a booty ;)
(Bild nr två från fika med momme och mamma, höll mig från sötsaker)

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ska gå intropass på lördag samt söndag på en gruppbostad i flempan! Ruuligt, dock lite oroad att jobba 9 och sen 10 timmar :o

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

1h promenad sen vila en timme, nu äter jag frulle (unnade mig havregrynsgröt) :)
Strax dra till Skärholmen och fika med mamma och momme

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ute på en pw i ett regnigt väder och fast jag bara sovit en timme - krigarn.
Igår blev det bara muskler på gymmet sen bara mys ;)
Avslutar med den här bilden, visst ser man hur mycket energi jag har idag? Haha

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

15 minuter kvar sen slutar jag jobba och drar till gymmet. Har vart i Huddinge med ungarna:)

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Kom nyss hem från en pw på 55 minuter, hittade ännu en nice väg att traska (bredvid vatten och fina villor).
Nu ska jag äta brunch och göra min matlåda :) sho!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Påväg hem från gubbängen, har sovit ut sen fick jag frukost serverad. helt bortskämt :) Igår var jag hos min kusin och firade att hon fyllt 30 år, körde all in med klackar och grejer. Sjukt snygg hehe. Sen mötte jag mina högdalsgangsters och kollade lite på Gumball 3000 innan vi drog till sjöstaden sen orten. Älskar när det är varmt ute, det spelar ingen roll vad du gör, du kan bara traska runt och det är sjukt nice:)

Fick min present av R igår, ett jättefint armband - blev jätteglad <3

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Fredagsfesten var trevlig till en början med grillning och goda vänner. När det sen blev tjafs och sen slaktsmål så var det mindre roligt.. 
Igår låg jag och chilla i soffan större delen var kvällen tills vi drog till Högdalen och tog en öl samt en promenad. 

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vill hem nu nu nu och börja förbereda inför Ikväll. Men man måste väl jobbarå(även fast jag bara jobbar max 3 1/2 timme idag) :)

Fredag Eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Blev en underbar fortsatt födelsedag med släkt och kära vänner. Efter tårta så tog jag och tre sötnosar en långpromenad i Tumba :)
Idag har jag Oliver och Maja ätit en underbar frukost och solat på ballen. Snart jobb sen grilla och festa med alla underbara <3

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Grattis till mig på födelsedagen:)
Blev väckt med frukost på sängen och norsk födelsedagssång av min kära kombo och Tobias :) Huddinge kommun ringde och jag är nu anställd som timvik hos dom, woho så grym födelsedag och klockan är bara tolv:)
Sen har jag städat det sista och gjort tårtan. Nu är allt (ungefär) som jag vill så jag kopplar av framför teven och kanske till och med unnar mig en nap!

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Städat och städat sen fick jag dra ihop en snabb matlåda och skynda till jobbet.
Måste städa mer sen när jag kommer hem men vill helst dra till gymmet och svettas - ångest!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Trors dagen stress med att städa och dona inför mitt kalas så tar jag mig ut på en pw innan frukost - no excuses! ;)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Aningen trött, sitter i soffan med kaffe och försöker vakna till liv. Ska alldeles snart dra till Hökarängen och fixa håret wohoo:)
Bild från igår ned min lilla ängel somnade i mitt knä

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

35 min band sen mage. Drog hem, solade lite med Maja sen har jag kånkat massa flyttlådor ned till källaren. Det måste se hyfsat ut inför mitt kalas på torsdag :)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vaknade halv fem och kunde ej somna om så klockan sex gick jag upp och tog en 45 minuters pw, sen vare bara att dra hem för att sova 30 minuter innan jag skulle gå upp igen, äta frukost och dra till gymmet. Jag kan garantera att efteråt så ligger jag och sover tills jag ska jobba :p

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Haft en heldag med min bästa killkompis. Efter att ha solat på ballen så drog vi till Högdalen och fika. Sen hänga hemma hos P tills vi traskade till Örby för middag på en kinarestaurang. Nu film och kakor:)

 

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Gårdagens grillning blev snabbt en fylla för dom flesta där, men inte jag:) Vid tolv åkte jag in till stan och mötte dubbel T och P, vi promenerade från södra station till tc och så gjorde mina converse illa fossingarna så det blev hemfärd. Stötte på min fulla granne också, önskade inte att jag var han just då haha

Juste, jag fick en KIR av Chux igår, det är tradition när jag fyller år <3

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sov en timme, sen tvingade jag mig ut till soffan. Jag lyckades göra middag men att få ned den var en helt annan femma - tror det tog mig en timme innan tallriken var tom. Lyckades diska sen tog jag ett bad som fick mig att må mycket bättre. Sitter nu på tåget mot Handen där det vankas grillning :)

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ja så i fredags var det grillning i Högdalen med grabbarna från orten, sen hem och mysa <3
Igår blev det gym, 1 timme crosstrainer sen mage - var sjukt jobbigt, svettades kopiösa mängder. Mår illa hela tiden, efter att ha ätit igår var jag tvungen att sova för annars hade jag fan spytt! :o
Iallafall blev det kubb och vin på kvällen tillsammans med Tumbagräbbsen sen till Högdalen. När vi vaknade blev det chill i Dalbotten och nu är jag påväg hem. Ska nog sova en skvätt, mår som sagt illa. Fan!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Igår blev det nån öl ute. Vaknade i mi old hood och drog mig hemåt. Nu är det upp och iväg igen (denna gång match sen grilla i highvalley)

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ännu en svettig buss, en dag senare vid ungefär samma tid.
Idag vart det gym, 40 minuter crosstrainer, 5 min band, 5 min rodd sen rygg och mage. Soolning(sovning) sen en kaffe med Maja och Daniel innan det var dags att rulla till jobbet. 4 dagars ledighet från och med imorgon:)

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Svettig buss men så värt det. Tänker köpa fika med barnen sen sätta mig och chilla när dom leker. :) lovelife

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Körde 1 timme band igår sen lite rumpa och bål.
Mysamysa hemma sen upp igen vid 05:50 för en timmes pw.
Ska sova nån timme innan det är dags för sjukgymnast.

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Skulle egentligen ta en promenad med Maja i imorse, men jag var helt groggy av sömntabletten så sket i det. Ska ju ändå gymma ikväll. Iallafall har jag vart i Tullinge för en fika med Agnes <3
Sen gick jag hem, städade lite och gjorde matlåda sen straight to le work.

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag Tobbe och Maja drog till lokalen (gamla TBS) och drack kaffe (dom käkade). Det var fanimej fräscht där så det blir lite sommarhäng i orten. Sen åkte vi till Högdalen och hängde med sköna shunar vid gula kiosken tills det var dags att åka hem för en rulle. Man kunde gå i shorts idag, så jäkla happy:D
Godnatt!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Drog till högdalen igår och bjöd mig in hos C för en kaffe. Sen åkte jag till Daniel och fixade mig tillsammans med han och Maja. Därefter åt vi på olearysi Östermalm sen krogliv.

Idag har jag solat med min lilla minifamilj. :)

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

När jag och Maja väntade på bussen i Juliaborg så stannade en skön taxichaufför och frågade om vi ville ha taxi. 200 kr till Tumba, kändes nästan som ett rån - men bra kontakt fick vi, han har fått två nya dräggkunder!

Idag har jag solat, och jiddrat i Tumba centrum.
Ska sova en skvätt sen börjar kvällarnas kväll!!!!!!

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Såatte det blev lite party i Highvalley tillsammans med le grabbs. Nu sitter jag och Maja på bussen till juliaborg sen Södertäljebussen straight home. Imorgon är det hundraprocent vilket behövs efter den här skumma kvällen ;)
Puss och kram

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sho. Ser ni min extremt fula bikinirand?
Efter jobbet käkade jag pannbiff sen tog jag ett bad. Maja ringde och lyckades få med mig på nån stan-plan. Har självvalt fettigt hår och chillkläder så det inte blir klubb!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sooolfredag! <3
Imorse väckte Maja mig för omväxlingsskull, tydligen hade grabbarna drullat in vid fem-snåret och skrikigt efter champange, öppnat och stängt kylskåpet en miljon gånger och så deckat på toaletten. Jag vaknade inte, vilka fräna sömnpiller rå;)
Iallafall blev det 50 minuter band sen rygg och mage. Vi alla har soooolat och nu är det dags för jobb! Tjillivipp

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Kollade sista kvarten av fotbollen, sen diskade och bäddade jag i soffan Tobbe och Tom sover här! Anyway har intagit en sömntabletter men ska försöka hinna med ett avsnitt av Game of Thrones innan jag deckar:)
Här är bild på mig från februari och nu, mina bröst är typ väck!!!!:(

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Fått propavan utskrivet. Läkaren föreslog att jag ska ta tabletterna tre dagar i rad och vara stenhård med att inte sova på dagarna och så, det kanske kan ändra mitt sönnlopp.
Hur som helst var jag helt slut och råkade somna på balkongen så nu är det lite stressigt men har iallafall lagat matlåda (pannbiffar med grönsaker) och ätit mellis (yoghurt med frysta bär och frön) nu är det bara att tvätta håret som gäller sen drar jag och hämtar kidsen.

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sitter på vårdcentralen, ska prata med läkaren om eventuell medicinering sen ska jag försöka pallra mig till gymmet.
Trött idag

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Känns jättekonstigt att det är torsdag när alla var lediga igår, i mitt huvud är det måndag morgon. Iallafall, i tisdags efter att ha tittat på majbrasan med barnen så gick jag hem och lyckades få i mig müsli med fil. Sen fixade jag mig och (satte till och med på mig klackar), och så drog jag till stan för att möta Maja och Oliver som precis slutat jobba.
Vi gick till Laughing Duck tillsammans med två schnygga brudar, där inne firades nämligen Micke :)
Sen vart det taxi och vidare till Kvarnen där vi mötte upp ytterligare lite folk, där blev öl spillt, folk utkastade och andra smet in (haha inga namn nämnda.. Linnea!). Vid stängning mötte vi upp T och R och så åkte vi tills oss.

Onsdagsmorgonen spenderades i sängen tills typ ett då vi alla drog för att grilla :D

Nu ska jag somna om, godnatt!