The only way is through

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter i mitt ännu inte städade rum, blev till att paniktvätta istället då T sa att jag ska jobba imorgon 12-21 och mina arbetsbyxor va skitiga. Sen drog fikat ut på tiden, Frida och jag hade så mkt att prata om att det inte ens räckte med de 2 timmar vi spenderade tillsammans. Så mycket kan jag säga att på kräftskivor kommer de kåta papporna fram - hihihi :P

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Så skönt att bara ha slappat idag med en kopp té och en tidning!
I fredags jobbade jag chockerande 12 timmar och de döda hela min helg, ändå hann vi med mycket.
I lördags tvingades jag till Farsta av Wille som behövde hårvax, blev en lunch och ett par nya leggings också efter att ha hällt ut ett glas saft på min andra brallor..
Framåt kvällen åt vi och Dennis på Kreta kolgrill, helt underbar fläskfilé vare!
Söndagen kom och vi åkte tillsammans med älsklingens familj till Ikea där jag köpte några glas och Wille köpte en ny, datastol :)


Nu måste jag städa rummet, ser FÖRJÄVLIGT ut här och jag har inte haft (eller har) orken att egentligen ta tag i det, men mamsen klagar så jag måste väl.
Frida slutar snart och då ska vi fika på Gstar.

P3 just nu!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jobtime!
Om en halvtimme går tunnelbanan och det känns superjobbigt med tanke på gästerna vi ska ha!
Hur som haver..
Jag var och fikade med Tovis igår, saknat den kraken :) Vi kollade skor också och då kom Sophia och vi vandrade runt i Farsta Centrum på jakt efter nånting.
Lyckades köpa mig ett par mysbrallor, två tröjor och lite hårkrimms sen blev det hemåt för att äta middag med älsklingen och se "Perfect Stranger" (Bruce Willis & Halle Barry spelar, duuktiga)

Nehepp nu ska jag förbereda mig!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Grattis på min namnsdag!
Jag är jobbfri idag vilket är perfekt då jag mår som jag gör. Lön får man idag också, inte mkt som kommmer bli över men lite kmr jag väl ha(förhoppningsvis).
Jag orkar inte skriva så mycket, är trött och har ångest så det är bäst jag flyr till G-star nu där jag ska möta Virena - behöver sällskap här hos Wille är ingen hemma.
Här är en låt som min mamma skickade till mig med världens sötaste sms. Just nu äre verkligen min familj (Wille då också) som jag behöver - som jag blind går efter.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Fika med Klara och Moa igår var supertrevligt :)
Och idag är det jobbdax, känner mig lite lagom taggad men hoppas på att det blir 10-17 som det stod (brukar aldrig stå sluttid då vi slutar när vi är klara).
Efter jobb ska jag åka till Wille och sova där, se en film och bara slappa mmmm..
Dom pratar om universitet på metropol, iiih lite ont i magen får jag - vet inte när jag ska få tid att plugga socionom, eller frågan är snarare när ska jag hinna resa och allt..
Aja låter tiden avgöra..
En sak till, jag har undersökt valen 2010 nu och kommit fram till nånting inte så förvånande om man känner mig -  jag ska rösta på Vänsterpartiet! YEY

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag handlat skor (och saker till skorna) och även byxor till jobbet så jag är redi to jobba imorgon.
Nu ska jag spurta till tunnelbanan och åka till fridhemsplan med Moa, vi ska möta min syster efter hon slutat skolan och göra nåt skojit  - tänk att hon går gymnasiet :O

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag prata med min älskling, saknar han juuuh <3

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Goder Morgen.
Jag är uppe med tuppen idag - inte av någon speciell anledning utan kunde inte sova längre en till åtta.
Den här veckan kommer vara fullt upp, det här är den lugnaste dagen och det innbär nån timme slapp.
I lördags hade jag min största beställning på jobbet  - 150 personer och 5 servetriser var vi så det var fullt hus bokstavligen.
Efter jobbet åkte jag till Moa och hon gjorde middag till oss och jag hade med mig prinsesstårta och nån annan bakelse men dom glömde vi helt bort. Gud va jag saknat skruttis - hon har vart utomlands fast det är ingen ursäkt att vi inte setts på 3 veckor! Vi måste bli bättre på att ses, jag mår bra av henne och jag tror hon mår bra av mig.
Igår gjorde jag americanbreakfast till Wille och mig, det var faktist riktigt gott! Hela dagen spenderade vi med mys i sängen och filmer och på kvällen åt vi tacos! :)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Baby sooover.
Men jag ska upp och jobba nu, tror det va dop det gällde.
Känner mig inte så jättepepp och är nervös för jag är hostig..
Efter jobbet ska jag åka hem till Moa och äta middag med henne, har inte träffat skrutte på 3 veckor!

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Det läskigaste är nog att må bra och att kämpa.



Jag vet vad jag var men jag känner mig själv nu, titta mig i ögonen. Sanningen kommer fram tillslut.


Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helluu..
Sitter här vid Willes datur och väntar på Chucky, ska följa med han och jobba igen så han kommer typ om nån minut och hämtar - Wille har sedan länge åkt till jobbet då han började fem idag!
Ikväll blire lugnare än lugnt - ska jobba på lördag så måste hålla mig fit.
Igår köpte vi våra biljetter till Thailand -  NAJS(!) därefter åkte vi till Palmyra och firade med kebab.

Shiet den tråkigaste och mest informationsrika inlägget på lääänge kvackkvack

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

TRÖTT...
Min arbetsledare var sjuk igår så från 8 till 12 jobbade jag ensam med hjälp av Tony, därefter kom en ny kille som började igår - en trevlig prick från Borlänge.
Vi fick ha hand om ett bröllop i Djurgårdskyrkan, en ganska ful kyrka som är typ 200 år gammal.
Men det var kul förutom att dom var fler personer än dom beställt och att vi fick handdiska nästan ALLT ;(

Idag kunde jag inte jobba fast förfrågan fanns, känns jättejobbigt att behöva tacka nej (ångest ångest) men jag ska träffa min psykolog för första gången på 5 veckor och jag har redan avbokat henne en gång. Efteråt ska jag till min gamla skola och prata med matteläraren ihop om att få tenta de tre, fyra prov jag har kvar att göra.
Då är det typ lunchdags och då ska jag till "Lilla cafét på söder" och äta med Agnes.
Halv fem kommer Dennis att hämta upp mig för vi alla ska köpa thailandsbiljetterna idag!!

Något jag lääängtar efter (förutom Thailand) är att börja träna,  vill så gärna ha ett Sats kort! Dom har underbart bra yoga lärare på Sats i farsta plus själva gymmet och alla gruppträningar!

det gör ont att lyssna på denna låt, men jag kan ej sluta..

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Min nya arbetsledare!
Japp, idag ska jag för första gången jobba med min arbetsledare. Han har haft semester fram till nu så igår på jobbet träffade jag han och 5 ny-anställda.
Så idag ska jag jobba med en ny kille, tror han hette Jonathan eller nåt sånt, och arbetsledare T på en bröllopsmottagning.
Jag är faktist väldigt nervös just för T verkar väldigt väääldigt nogran med jobbet och missförstå mig inte jag jobbar på bra men jag vill inte ha skäll ifall jag mess-up eller så - jag är ny och hittills bara gjort mini-fel som knappt märkts så jag väntar in the big ones.
(Ja, jag vet att jag blandar engelska och svenska, men det känns rätt just nu)

Igår slutade "kursen" tidigare än väntat så jag ringde Sakki och var social mot honom medans han jobbade.. Tydligen ska även han byta till Stockholms åkeri! Nu är det pojkvän, kompis, kompis bror och rågsvedskompis som jobbar där.. Skaffa egna liv vafäään ;P
Efter "jobbet" gjorde jag god linssoppa och sen kom Wille o kollade film med mig :)

bloggen - mammabyxor, mammabyxor - bloggen..
I fööking love this panties, skulle aldrig våga gå ut med dom men gosh så underbara.
Nya köksgolvet fick va med också ;)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Knäckemackor med getost is a fucking SCHÖN frulle!
Klockan är sju och om 50 min ska jag åka till jobbet på serveringskursen, ska bli rikigt kul och kommer vara så skönt att få 100% koll på vad bratzen menar är "bra servering".
Wille började kl 6 idag igen, så vi gick och la oss redan vid nio, tio tiden och men hänsyn till baby så låg jag vaken och vred mig tills jag somnade nångång under natten.
Jag hade nog pallat ha ett jobb som startade så tidigt, men då hade det lilla socialliv jag har kvar försvunnit och det kanske inte är det bästa. Fan, minns dom där gamla tiderna då jag alltid va up-to-something..
Men det är faktist inte mitt fel att jag tappat lusten att göra saker med alla gamla homies, utan det är helt enkelt så att jag växt ett snäpp och blívit gammal(riiiktigt gammal) och inte orkar med det galna livet som jag tidigare levt och det kommer fan aldrig komma tillbaka förutom någon gång sådär då och då. Det räcker alldeles utmärkt med fika, film, middagar och shoppingrundor för mig. DAMNIT :P
Skulle kunna tänka mig att gå på fashonistakväll som Teija och Michan gjorde igår, det hade vart fett kul!

Nej nu svammlar jag igen, dags att dricka upp kaffet och sen fixa sig!

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Underbar låt från Petters nya album



Det gör ont att bråka med er två, men jag måste-- ni förstår inte att jag behöver klara mig själv.
Jag älskar er

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ibland känner jag mig så störd..
Som tex nyss när jag vaknade, såg att klockan var tre och trodde jag hade försovit mig till kursen. När jag kom upp, panikslagen och frågade mamma varför hon inte reagerat på att jag var hemma och fortfarande sov så kollade hon bara på mig.. Så jag kom fram till att det fortfarande var måndag och jag bara hade powernapat.
Jag och Frida åkte vid elva till ungsomsmottagningen i  gullmars och fixade nya p-piller till mig, dom jag tog innan va förjääävliga mot mig (inga detaljer) så nu är jag inne på min tredje och förhoppningsvis sista sort.
Pille svarar inte på mobilen och jag känner mig lite nyfiken varför han inte gör det, han borde föresten slutat..
Han började trots allt klockan sex? :S

Jag tog ett foto på mig själv, BUS!

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ser ni vad klockan är?!?
Klockan är sex och jag är uppe, ledig och borde sova..
Baby har nu bytt jobb och idag är det första dagen, han började kl 6 vilken inte va så roligt för mig som sov hos  honom men fick skjuts hem av hans bror så det gick rätt smidigt.
Innan jag går och lägger mig igen ska jag dricka mitt kamomillté och försöka uppdatera helgen.

I fredags var det en lugn kväll, jag wille dennis och frida åt middag i högdalen och därefter kollade vi hotell som vi vill bo på i thailand, vi har hittat ett hotell som vi tänker spendera de första två dagarna på. Därefter ska vi inte planera någe mer än de sista två nätterna (som även där ska va i Bangkok), dags att ta från spontaniteten i oss(:
Här är hotellet som heter Baiyoke Hotel;


I Lördags var det avskedsfest för Maria som ska flytta till Portugal med en kompis så vi var hemma hos henne och festade men det blev en rätt tidig hemgång då jag fortfarande inte är 100% frisk ännu.
Någon till som ska flytta ifrån Sverige är Wille, alltså Willhell inte pojkvänn. Han flyttar för att studera i Finnland så det känns inte överdrivet jobbit eftersom det bara är en kryssning och en tågresa ifrån.
Om det är någon mer som planerat lämna mig så va gulliga säg till minst en måndag innan, dom är skruttarna sa det en vecka innan de skulle flytta! :P
En partybild på Toby från Mariafesten innan jag avslutar, byebye;

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

GODMORGON *Hrmpf!
Jaha här sitter jag med mitt pepparmint-té och skorpor och försöker vakna -  min hjärna ligger fortfarande och sover så allt jag gör går extremt långsamt.
Jag behöver kaffe men min förkylning säger åt mig annat :(
Teija, drick extra mkt kaffe för min skull?

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Älskar den här låten, mys house! :)

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Fortfarande sjuk...
Sitter i vår otroligt sköna soffa med laptoppen i knät och msn;ar med Wille som jobbar. Känner mig jättesvag och ynklig och förstår inte riktigt hur jag ska orka jobba imorgon - men jag löser det!
Mamma och jag har köpt varsin ben&jerrys så nu ska jag festa till det med film och väärldens goaste glass

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Allt händer av en anledning..
Nejmen det är sant! Egentligen skulle jag jobba idga men i söndags fick jag reda på att bröllopsgästerna som jag skulle servera hade avbeställt maten och skulle bara ha dryck -- så jag behövdes inte. Gissa om jag var arg och mådde skit när jag fick reda på det - 4 månader kvar till Thailand och jag har inte jobbat på en veckan och två dar nu.. Men så blev jag sjuk igår, så jag måste egentligen va tacksam att jag inte ska jobba förens på torsdag.

Stackars baby fick stå ut med mig, snorandes, tokokandes, kissandes, hostandes och vridandes hela natten så jag tror inte han fick en blund inatt.. Och han som ska jobba :((
Såg två filmer igår lyckades jag med, "Lullaby" (hemsk, hemsk, hemsk) och "Sebbe" (HEMSK!)..

Nu ska jag återgå till min roliga sysselsättning:

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hejhej, idag fick vi nytt golv i köket så jag och föräldrarna åkte till farsta och åt brunch, köpte ett par ljushållare --är förberedd på höstmys nu det enda jag behöver införskaffa nu är mysdress och en ny filt!

Mass confusion, in my head
Killing me, driving me mad
Got me wonderin, can I trust my friends?
cos they stick me in my back every chance they get?
Am I paranoid? and if that's the case
Is it curable? Can you help me find my ways?
I can't handle this, I'm losing it
With a loose grip I'm hangin' on to emptiness

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hahha gårdagen va riktigt flummig.. Vi förkrökade hos Karin och sen drog vi till mälarhöjden där två bilar väntade och så blev det åkandes i SPÖSPÖSPÖ-regn och blixtar runt i villaområdena där för att hitta lokalfesten vi skulle till.
Det var inte riktigt som vi trott utan det var en MC-klubb fest..
Dom frågade vem vi kände och Karin svarade sin kompis namn och så fick vi gå in.. Ned för ett garage och in i ett rum med stripp-stång bar och allmänt obehagliga människor..
Vi drog därifrån efter nån timma och hade efterfest hos Isaksen..

Nu ska jag och älsklingen duscha sen äta pizza ;)


Isaksen och jag :)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det är freeedag! Ikväll blir det middag på världens godaste sushi-ställe i högdalen med pojkvännen sen åker han jag dennis och frida och kollar bio!
Jag har vart jobbfri den här veckan men det har inte hindrat mig från att följa med Chucky två dagar i rad och kolla på när han jobbar! I onsdags söp vi också, va skitnajs fakktist :)

Nu ska jag ringa min farmor, ska dit och hjälpa henne städa. Pusshje

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jobbade igår, det va väldigt slitsam dag men gick bra iaf..
Efteråt tog jag en öl med Fruuuwie, long time no seen!

Nui ska jag till Skärholmen, pusshej