The only way is through

Lördag morgon

Kategori:

Vet ni vad? På söndag natt åker jag, Ida och hennes två kompisar till Ullared! En välbehövlig paus från vardagen och jag ser verkligen fram emot det! Sen åker jag och Kevin till landet över midsommar så jag ber till vädergudarna att vi iallafall slipper regn :p

Lördag natt

Kategori:

Jag har ju skrivit att det är en gungig period i min familj och jag skrev också ut att jag var lite less och trött i huvve. Oftast när jag nått den punkten så brukar jag stänga in mig och leva mig igenom det tills jag mår bättre. Men Robin, som är min livkompanjon sedan 3 år tillbaka, vet också att det finns bättre och effektivare sätt för mig att må bra. Så igår tvingade han mig till gymmet haha. Jag var på ett riktigt "jag skiter i allt"humör men han gav sig inte och såfort jag drog på mig träningskläderna så var det humöret bortblåst och jag körde ett grymt pass!
Sen sa han att jag måste ut och umgås. Så idag har jag och min syrra vart i Farsta o kikat kläder samt fikat. Därefter gick jag hem till Ida och hängde där innan det blev till att promenera hem. Egentligen tänkte R att jag skulle dra ut på krogen men det fanns ingen lust från min eller mina kompisars sida.
Sedan fick jag besked om att jag blivit antagen till Vårdadministratörutbildningen som börjar i höst! Så himla glad att jag har en plan framåt även fast det skrämmer mig att jag då måste ta CSN-lån! 
Där har ni en glad version av vardagen haha:)
Godnatt

Fredag förmiddag

Kategori:

Jag är trött. Inte sova-trött utan i huvudet-och-ensa-in-i-själen-trött. Kevin somnade vid 9 igår för att sedan sova 30 minuter och sen vakna igen. Jag gick ut på en vagnpromenad som varade över en timme men han somnade ändå inte. Tillslut slocknade han 00:30 och jag tackade gudarna. Smart som jag är så har jag gjort köttbullar m tomatsås men också köttfärs till taco så lunch och middag finns färdigt. Vardagsrummet är dammsugat och jag har tagit bort vardagsrummsbordet o gjort en mys&lek hörna till Kevin. Så det enda jag egentligen måste göra är att handla grönsaker till tacosen samt åka förbi farsta och köpa sånna där kabelklämmor (Kevin har dragit bort en massa sånna) och lämna in två uppgifter till skolan.
Så önska mig lycka till och att jag får lite ny energi :)

Onsdag eftermiddag

Kategori:

En månad har gått sedan jag skrev.. mycket har hänt men ingenting jag kommer på att skriva. Just nu är det en milstolpe i mitt och Robins förhållande och allt känns ovisst. Det är inte så att vi bråkar men vi måste klura ut vad vi vill med våra liv och lyckas pussla ihop allt så vi båda är lyckliga!
Livet är så underbart men oj så kämpigt det kan vara. Jag vet inte om bloggen ger mig nånting just nu så vi får se om det blir några fler inlägg.
Puss o kram