The only way is through

torsdag förmiddag

Kategori: Partej

1 maj!!! Samling 14.35 på Djurgårdssidan av Djurgårdsbron, 15 min promenad från Stortorget, buss 47 från T-centralen.
För alla som är lite mer vänster...

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Naajs å bada igår, kom hem kl 11 dock så ja är lite seg idag..
Moa kmr till min skola strax, sweeeet

Idag äre united sisters.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet



tjena mittbena! Är sjukligt trött och orolig för hur i helvette jag ska kunna köpa cigg för 30kr :S
Annars är det bra, ska åka till eriksdalsbadet vid fyra och leka.. Kom!

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

haft möte med mentor idag, trevlans. Annars vart i stan med keno, moa & fredrika & sen till råggan och hämta papper hos bb. over n out

nothing like you and i

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

är i skolan och har precis käkat lunch. har haft historia och modellering, nääjs. Marika har dödat min gubbe som jag höll på med så nu har jag börjat om på en relif.
nej nu ska jag dra mig ut i solen med jasse, tjaaabba

mellanrum

Kategori: Vardagslivet


One may think  we're alright but we need pills to sleep at night
We need lies to make it through the day
We're not ok

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Fett kul party hos BB, lite snyfftande från mig though. Jag & Freja passade på att njuta av solen så vi har vart på fåfängan hela dagen tillsammans med Lukas,Tove, Danne, Jesse & Hamid.. Nääjs näääjs!
Annars så har det inte hänt så mkt, har gått omkring och sagt hur bra jag är.. Vilket jag självklart är! ;D BADUMDUMDISH

Söndag förmiddag

Kategori: Partej

ÄR I STAN.. KOM DÅ..TJA?!

mellanrum

Kategori: Partej

Lyssnar lite musik så jag kommer i rätt mode:

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tjaao! Sitter hemma och lyssnar på Promoes nya låt som förövrigt är bäst! Idag äre den 25april, vilket innebär party för BB, har köpt mig en jättefin kläning som jag ska ha på mig.
Igår efter jag shoppat träffade jag Keno och company, dom drog direkt och lämna mig med Fredrika & Bella som jag aldrig träffat innan. Men dom var fett schyssta & vi hängde hela kvällen :)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Efter skolan igår åkte jag och mötte Moa i medis, vi drog till sofiaskolan där keno och company spelade fotboll. Köpte biljett till deras studentskiva den 22maj :)
Sen åkte jag och Moe till Rågsved för att lämna pengar till Teija & hämta Romeo för att sedan åka hem till Moa med Samir & Keno å kolla tv.

Idag ska jag och Moa shoppa efter skolan. Vad händer ikväll gott folk?

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon. Fick precis redo på av Jasmin att vi börjar 9.10 suuuuuck jag har bara gått upp två timmar förtidigt.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker té och försöker födriva tiden som går extremt långsamt.

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Imorgon är majlow ute på gatan igen,
då ska hon samla in pengarna, sen är allt KIRRAT till lördag!!
Sitter och lyssnar på musik från 06/07 och minns tillbaka. Jävlar va kul det var, bara flumma runt och inte ha en jävla aning om vad som hände utanför gruppen.  Så fråga mig inte vad som hände i världen dom åren för jag kmr inte kunna svaret hehe.

Well, det är iaf dags för mig att skaffa mig en pojke. Gått ett helt år sen min senaste och det är ju pinsamt. Dags att kasta in sig i leken igen, och sluta vara så jävla kräsen tror jag.
Shopping på fredag, läääääängtar. Peace

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag äntligen blivit frisk! På lördagskvällen blev jag sjukare, febern blev högre, halsen gjorde ondare och jag var extremt yr. Just yrseln har inte riktigt släppt men förövrigt anser jag mig kry.
Det första jag gjorde på min "friska dag" var att ta en lång och behövande dusch. Man känner sig så äcklig efter man vart sjuk(när man är sjuk också såklart..) Nu ska jag fixa mitt rum, byta påse i papperskorgen, byta sängkläder, gå med tvättkorgen till tvättmaskinen och om jag orkar ska jag dammsuga och dammtorka.
Blir alltid lite av ett städfreak efter jag vart sjuk, men det känns som alla bakterier är kvar och bara väntar på att slå til igen.

Har missat massor i skolan också så det måste fixas, ska försöka göra mitt p-häfte i film och om jag orkar ska jag göra filmanalysen. Förövrigt tänkte jag höra av mig till mina försvunna vännen (som inte ringer och frågar hur det är med mig?)

en trött och sliten maja^^

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Idag har vart en seg dag. Vaknade vid elva tiden av extrem huvudverk. Efter Ipren och en kall dusch satte jag mig för att kolla en film med bla. Dicaprio som handlade om terrorism, mkt bra men komplicerad.
Ikväll händer mkt roligt; grillning, pokerkväll etc. Men för min del blir det nog en kopp varm choklad och en rulle i min ensamhet... Ciao!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet


ja har blivit sjuk... missa skolan, modevisningen & antagligen party.

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Jag vaknade precis och klockan är halv tjugo i tio (bra jobbat på mig).
Igår efter jag vart hos Moa åkte vi hem till Willys. Moa var tvungen att gå typ direkt men jag,tjorven & willys kollade på en film som heter "shot em up" och som var riktigt bra.

Idag ska jag till Nacka på modevisning, det är Freja som ska va modell för hennes kompis kläder. Ska bli hur kul som helst!

Mellanrum

Kategori: Partej


BAJEN BÄRS OCH RAKADE BRUDAR...

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår vare United Sisters, myspys som vanligt! Efteråt åkte Freja med mig till Gubbängen, i gentjänst stannade jag kvar tills hennes buss kom. Självklart missade hon precis den så vi fick sitta ute och huttra i 33 minuter!

Gnällig dag känner jag, allt har redan gått snett. För det första var det "kösystem" för att gå in i duschen imorse och sen så började jag tjabbla med Mami som var extremt stressad och irriterad vilken vi va två om. Sen är det inte så kul att mina cigg är slut...!
Så nu strejkar jag! Inget mer ska gå fel, jag ska sitta här i lugn och ro och dricka mitt té (fast jag är försenad) sen ska jag promenixa till skolan och allt ska gå i min egen takt!

En sak som bara måste gå bra är Helsingborg - Hammarby matchen kl 19:00! Heja!

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet


Jag var i skolan en timme idag.. orkade verkligen inte. Istället drog jag till Brännkyrka och va me på Michans mattelektion :)
Nu har jag precis ätit korv och ägg och ska snart röra mig mot fryshuset (kanske träffa Willys en snabbis innan)

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

back in the days<3

När jag ser dig, då slutar jag tänka
När jag hör dig, då hettar min kind
Kanske vill du, att jag ska få längta
När du försvinner, som en sommarvind

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tjo! På lunchen idag lyckades jag dricka ur ett trasigt glas, följden blev att jag svalde en liten glasbit. Märkte inte av den först men efter ett tag kände jag en rivande smärta i magen, gick direkt hem till mori som medela att den kan vara extremt farligt då dina inre orkan kan skadas.
Följden blev att jag la mig med en filt i soffan och somnade.

Vaknade av att solen sken in och då fick det banne mig vara nog. Sket i glasbitar, organ och magont, jag tog mig ur på en powerwalk slash joggingtur från hökarängen, via högdalen, bandhagen och slutligen gubbängen.. Skönt att få röra på sig, fast det gjorde jävligt ont.
Nu ska jag äta middag.  // Majss

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet


Igår natt kom Willys och Tjorven förbi mig och vi stod utanför mig och tog varsin godnatt cigg. Blev lite glad att dom kom förbi för jag satt bara i sängen och försökte i sista minuten skriva en film analys utan att ens valt någon film haha.
Idag är iallafall första skoldagen efter lovet, jag har vart vaken sen klockan sex av någon anledning. Men skolan längtar jag inte till. Jag är sjukt pluggtrött(inte för jag pluggat nåt på lovet haha) Ta hand om er!

mellanrum

Kategori: Vardagslivet



Simon ringde precis.. .. vill bara skriva för jag vet inte vad jag annars ska göra.
Det är så svårt att leva såhär, jag har personer så det räcker som bara kommer och går i mitt liv. Jag behöver stadga, trygghet inget flyktigt. Även fast Simon tekniskt sätt inte är i mitt liv just nu så är det jobbigt, fast å andra sidan skulle det vara ännu jobbigare att inte ha någon kontakt alls... Sånna här tankar snurrar jämt i hövet på mig, inte så konstigt att jag är trött hela tiden :P

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Middagen hos farmor blev riktigt lyckad. Jag började tillaga tidigt också så det blev ingen stress. Pappa & Bosses kusin kom förbi vilket fick mig och Elin att bli riktigt chockade, vi hade ingen aning om att det fanns MER zettermannare levande :P

Anyway ska jag kolla vidare på two and a half man.. Puss


bajentåget<3

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet


Bajen förlorade igår med 2-1 i Gefle.. Jag är fortfarande besviken och nere.. Första hemmamatchen och dom loosar! :(
Men vi hade kul både i bajentåget och under matchen. Vi mötte sköna människor som Jonas, Chuckey, Jocke, Aki, Niklas etc. Maria lyckades få en biljett i sista sekunden till Östra där jag och Moa satt vilket var jätte roligt!
Efter matchen åkte jag och Moa hem till mig och åt massa korv, bacon och spagetti för att döva vår sorg, sen satte vi oss och spelade Tekken. Danne ringde så vi gick hem till honom och satt och rita fina bilder med han och Jesse.( Kolla under)
Idag ska jag rycka upp mig, min farmor fyller 75år och jag har lovat att hjälpa henne laga mat till släkten. Kram på er.

Söndag

Kategori: Partej

Igår va jag hemma hos Isaksen igen.. IDAG däremot äre BAJEN som gäller :D:D
Klockan två går tåget mot söderstadion, jag och Moa är förhoppningsvis på medis redan kl 1. Hoppas vi ses där ;)

alltid vart bajen för min del.. bild från 2006

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Precis ätit påskmiddag med min älskade familj. Jag har helt förträngt att det är påsk, kom på det nu då jag kollade lite på Jesus Christ Superstar och ätit sill lax etc . :P
Jag kommer ihåg då jag brydde mig om påsken, då jag hade nåt att fira då.. NU äre bara en trevlig tradition.. Lite synd äre allt.

.."God, thy will is hard,
But you hold every card.
I will drink your cup of poison.
Nail me to your cross and break me.
Bleed me, beat me.
Kill me. Take me, now!
Before I change my mind."

Lördag morgon

Kategori: Partej



Helgen händelser: I torsdags åkte jag & Moa hem till Isaksen och chillade galet. Efterfesten blev hos Danne.. Påväg dit blev jag och Moa uppraggade av en dövstum jävel var liiite roligt bara :P Han blev glad när jag gjorde mitt namn på teckenspråk haha.
Kvällen slutade iaf att jag sov hos Moa.
Igår segade vi fett mkt för av nån jävla anledning var vi bakis (?).. Vi skulle åka till Bandängen å bara softa med på bussen dit träffar vi Isaksen av en slump och han skulle till ravet som var i flaten.. Han skulle åka taxi dit och erbjöd oss att följa med.. Han var till och med så snäll att han betalade inträdet!
Ravet på flaten var nice, lite kallt och inte lika mkt folk som det brukar va men utan tvekan var sommarens första rave lyckat!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag till söder för att möta Moa, Oskar och hans två polers. Kram<3

TEEEEEEEEIJA SÄGER JAG BARA!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår blev det ingen Segersäng för min del, FÖRLÅT!
Istället blev det en lugn kväll. Mötte upp Moa i gubbängen, vi pratade lite sen drog vi till Danne på en fika. Sen gick vi ut och lirade lite boll å efter det blevre hemfärd och bums i säng(även fast jag inte somnade förens 4 så försökte jag).
Nu är mitt humör rätt irriterat och mitt huvud känns tugnt.. Hatar att inte kunna sova!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen och kollar Hogan knows best.. Låg sömnlös tills fem imorse.


saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ojoj har liksom råkat glömma blogga lite (A)

Måndagskväll: Det blev jag, Moa, Chukey, Alex, Markus, Maria, (John&Malin kom förbi), Anders & Willys. Det var rätt kallt men annars va det trevligt. :)

Igår spelade jag, Helena, Tove, Teija, Jussi, Jonas, Erik & Johan fotboll på gubbängsängen. Sen drog jag och Teija till stan å satt på Åhlensterrassen tills det blev svinkallt. Blev en pepsi med Anna och sen fika med Wille, Leo, Moa. Miranda och hennes kompis Julia va i stockholm å det följde med oss å fika :D

Vet ni vad vet ni vad?! Amanda B ska gifta sig!! Jag har inte sett henne på över 2 år och plötsligt från ingenstans skriver hon till mig på facebook och bjuder med mig till hennes bröllop..Såklart jag visste hon va förlovad men att hon ska gifta sig nu, vid 19 snart 20 års ålder!  Fick tårar i ögonen :')

gamla ligan!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet


Nu ska jag till Bandängen där Chukey o company väntar.. Vi ska mysa där å fira Moa(självklart blire mer partyfirande någon annan dag).

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet


Igår var jag på middag hos Moa, hennes nära å kära var där för att fira hennes 18års dag(fast det är idag hon fyller).
Idag har jag inte gjort speciellt mkt, läst boken, spelat tekken, ätit å suttit på ängen med Helena & Tove.

Söndag morgon

Kategori: Partej

Sliiten sliten!

Dagen igår startade för mig med panik, jag hade ingen tröja att ha på mig till Teijas släktgrejz! Det slutade med att jag i all ångest tar min mosters gamla tröja(fråga mig inte hur jag tänkte)
Anyway drog jag till Michan, vi sminka oss å fixa naglarna etc, hon va helt underbar å lät mig låna en tröja så jag slapp ha tanttröjan hehe.

Det var riktigt kul hos Teija, hennes släkt är helt underbar. Sen en annan positiv sak är det blev oavgjort mellan bajen och elfsborg!

Nääj nu ska jag gå ned å dricka lite mer kaffe(är fortfarande lite rund under fötterna), bilder från gårdagen kmr senare.
KRAM

Lördag morgon

Kategori: Partej


















Godmorgon. Igår åkte jag itll stuvsta där rgs barnen höll till, med mig hade jag godis å som dricka hade jag kaffe + cola.
Vettefan va som hänt med mig, men på senaste tiden har jag inte vart så törstig på alkohol. Anyway blev vi typ utslängda därifrån, jag & Mariorna började traska till rågsved och vi hamnade på dagiset (surprice). Jag och Tiger drog oss hemåt vid tolv tiden för vi båda blev lite små frussna.
Vad händer idag då? Jo som alla säkert vet är det Elfsborg-Bajen idag så den matchen ska jag se hemma hos chucky tillsammans med andra trogna bajare. Innan dess ska jag åka till Michan å vi ska fixa oss tillsammans, för efter matchen ska vi nämligen till Teijsans släktmiddag (med öppen bar) så det gäller att klä upp sig en aning :)

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet


Jag & Sabine tog vårt pick och pack å rullade till brännkyrka gymnasium, med oss hade vi chucky & dennis.
Vi mötta upp Mic & hennes vän Frida sen köpta vi resuserna vilket blev filmjölk med lime/banan smak, mumsmums & 15 ägg! Teija var riktigt vacker efter vi va klara med henne HÖHÖ :D
Efteråt drog jag Sabine & Mic å uträttade sysslor.. Här är en fin bild när vi provar badmössor :D

Fredag morgon

Kategori: Partej

Grattis på 18års dagen Teija!


Lite musik på morgonkvisten:


 

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Är i skolan nu, sitter vid datorn å ska strax sätta igång å spela lite hihi :)
Idag ska jag träffa min älskade teijlike å förhoppningsvis hennes underbara brorsdotter F !

Har kommit till en viktig insikt, det slog mig när jag lästa min kusins blogg nyss. Hon har fått min stämpel vilket inte är en trevlig sådan, särskillt inte om man försöker bättra sig.
Anyway lär man sig av sina misstag, men som jag sagt förut: ett svart får är alltid ett svart får.
Man har sätt för mycket, upplevt för mycket och människor glömmer inte i första taget.
Men jag har lärt mig leva med det och jag mår bra.
Är förövrigt glad över att jag gått igenom min låt oss kalla det"period" så pass tidigt, och att jag överlevde.

pääjs

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helluu.. Min promenad sträckte sig till Högdalens industri område, sen pallade jag inte mer å tog buss172 till rågsved..
Grabbarna grus satt på Oasen å kollade Sverige matchen så jag joinade i väntan på teija.
Inte speciellt händelserik kväll elr varm kväll, men det funkade ;)

Näe nu ska jag äta upp min macka å dricka upp teét sen dirr till skolan, är försenad .. igen!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Heey. Idag fick jag sluta tidigt (whoho!). Drog hem till Willys men vi (ja han + keno) drog å fika istället för å chilla där, efter vår lilla fikastund åkte vi till sofiaskolan å dom lirade fotboll medans jag satt å chilla galet i solen<3
När jag åkt därifrån upptäcker jag att jag hade glömt min väska kvar ! I väskan låg typ hela mitt liv så mitt hjärta höll på att stanna. Pappa fick komma å hämta mig så drog vi på äventyr och som tur va låg den kvar :')
Nu ska jag dra ut på en promenad, tjaoo!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Idag äre U.S med Freja som gäller, dess förinnan skola såklart. Vi har som vanligt morgonperiod å jag har gett mig fan på att komma i tid! Iaf ska jag och Johanna ha första redigeringspasset efter mp för båda måste åka tidigare.
Förövrigt mår jag bra, det ser ut att bli en härlig & solig dag idag :) tjaaao


















bild på freja från middag hos emma