The only way is through

Fredag eftermiddag

Kategori:

Shit min mage är i protest, har sjukt ont! Är på jobbet iallafall, inte bakis och faktiskt inte så trött:)

Fredag morgon

Kategori:

Vaknade halv sex sådär i onödan när jag börjar jobba två. Men det stoppar inte denna fredag från att bli grym så jag gick upp, tvättade bort sminket och gjorde frukost som jag tänker se framför "New Girl". Happy friday everyone:)

Torsdag natt

Kategori:

Påväg hem från Högdalen. Var trevligt men blev nog lite full och är egentligen sugen på mer men imorgon ska vi dricka hos mig har jag, T och P bestämt så har något att längta efter! Hoppas bara jag kan sova när jag kommer hem!

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Typ sprang till jobbet idag, fick inte vara sen då jag skulle släppa in brudarna i huset. Hann med nöd och näppe! Nu sitter vi och spelar kort och dricker kaffe (oboy för deras del). Blir nog att dricka lite i Högdalen ikväll annars inget speciellt :)

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

 
Halvligger i min säng herregud vad skönt det är att vara hemma!
Efter jobbet mötte jag Virena och vi gick och hyrde film, "Young Adults" hette den och var helt okej - inte alls som vi tänkte oss, istället för en flamsig komedi så var den visserligen kul men storyn var om en psykotisk brud.
Chucky kom hit och sällskapade framför filmen, vi som alltid brukade se film tillsammans har typ glömt bort att göra det på ett bra tag - ska återupprättas!
Åh gud, det här med träningen har helt fuckat sig, jag ÄLSKAR att träna men hinns inte alls med och även fast jag gjort mitt schema så har saker kommit i mellan. Men imorgon är det en ny dag men nya tag!
 
 

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hållt mig vaken hela dagen fan, brukar alltid "råka" napa men nuru har jag underhållt mig tillräckligt för att inte vilka sussa.
Ska väl kirra kaffe och börja långsamt göra iordning mig inför jobbet.
Mår bra på ett riktigt sjukt sätt, tänk dig att du och tjejpolarna är på dansgolvet och alla, jag menar verkligen ALLA killar kollar på er, eller när man har möjlighet att sänka nån som har för höga tankar om sig själv- där har du min känsla. Peace out
 
Nya keffat liv?

Onsdag förmiddag

Kategori:

Påväg hem nu, börjar fyra så hinner vara hemma och slappa :)
Har ätit frulle med mamma i Farsta centrum, vi hade faktiskt en hel del skvaller att dela med oss av :)

Tisdag natt

Kategori:

Visste ni att centraljouren stänger 22:00 och sen är det St Görans som gäller? Det är moderat f*ttornas förtjänst, dom tror dom kan vinna lite pengar på det. Jo men visst, det blir inte helt fullt nu när allt ska vara där på natten (när typ alla åker in). Till och med barnpsyk är ihop satt! Glad att jag aldrig behövt åka in för då skulle man väl få sitta i 5 timmars kö innan man ens får prata med nån och säkerligen 5 timmar till för att få ett beslut hur dom ska hjälpa en. Men psykologerna var schyssta och lät K stanna och prata till typ elva och sen skjutsade dom oss till söderort. Nu måste jag sova, är sjukt trött och min hyperaktiva jag som fått hålla igång allt för länge har äntligen lagt sig till ro. Så god natt världen!

Tisdag kväll

Kategori:

Är på centraljouren med K, sitter ute i väntrummet medans hon snackar med psykologerna. Har typ fet ångest och skulle döda för en cigg, världens ångest är fan samlat här och jag förstår inte hur nån ska må bättre av det här stället?

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

KrigarMaja här, whats up?
Tobbe och hans kompis kom hit igår, vi satt uppe till typ fem på morgonen och snackade, fnissade och lyssnade musik. Var riktigt trevligt med sällskap då roomie sov över hos päronen.
Men alla tre var lagom peppade dagen efter, dom hade en massa ärenden och jag skulle ju jobba - fuckelifuck men det gick bra iallafall :)
Beställde lite saker från H&M igår, en långärmad myströja, en halsduk och ett par jeans. Vägrar ge mig, ska fan hitta en storlek som passar mig punkt slut. Nu har jag beställt en rakhyvel också, faktist ett riktigt värt köp för den är himmelsk ( en efi intuition) väntar med spänning på mina paket!
Nu lite mat, blev sjukligt hungrig! Pöss

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Lilla Namo - Haffa Guzz! Skönaste

Måndag kväll

Kategori:

Shu guzzar. Denna helg har gått sjukt fort. Var ute på krogen i fredags, kusin var med samt massa ande babes. Bobias och Rich sov över hos mig och morgonen efter drog vi till södrasidan och fixa oss sen skogsfest vid universitetet. Var dock nykter så blev en tidig kväll för mig (eller ah var hemma vid ett). Idag fick jag min lön, äääntligen! Och jag tror den kommer räcka - helt
Lycklig!!:)


 

Torsdag kväll

Kategori:

I heard you're a player. Nice to meet you, Im the coach.

Torsdag morgon

Kategori:

Idag ska jag upp och samåka med Moa, behöver komma hem och fixa innan min kusin och hennes kompis kommer ikväll. Moa och jag såg "Lost and Delirious" igår och det var verkligen en gripande film, måste ses!

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Hade tråkigt så jag skickade en bild till Moas Facebook och frågade henneom jag fick låna detta linne:)

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Moa har sen några timmar sedan åkt till jobbet. Jag har tagit ett skönt bad och sitter nu med en kopp kaffe framför hennes dator.
Klockan ett ska jag möta Teija i Flempan för lite socialt umgänge innan jobbet - tror fasen att senast hon och jag umgicks var när vi åkte till England.. Och det var ju ett bra tag sen!
Min kusin kommer på torsdagen, hon och hennes polare ska bo med mig och Virena och jag längtar SATAN till helgen. Då ska jag visa henne hur man festar hahah nej men det är rätt nice saker som händer i helgen men fingers crossed att det är något för jämtläningarna - har upptäckt att det är faktiskt inte bara 8 timmar ifrån våra städer utan det sitter även i vardagslivet - och framför allt festandet. Men det jag vet GARANTERAT att jag kommer ha kul! :D
Fegt av mig att leva så. Jag vet
Jag knycker närhet från dig då och då. Förlåt
Jag förtjänar box på huvet. Jag vet
Du förtjänar mer än någon som mig, så kluven. Jag vet
 
Även om vi inte är så får mina lungor turbulens, tack som fan för att du inte går ändå
Även om vi inte är så får mina lungor turbulens, tack som fan för att du inte är som jag

Tisdag natt

Kategori:

Är fortfarande hos Moa, kommer nog sova här till torsdag. Allt är fint och jag kanske får finbesök av kusinen i helgen!

Måndag kväll

Kategori:

Väntar på att jag får sluta jobba så jag kan ta mig tillbaka till min bästa vän. Har ett stort behov av henne just nu så har bosatt mig där för tillfället:) Hade möte med min pyskolog imorse, Klara hade också möte den tiden fast med sin hihi knäppa familjen! Iallafall var pappa gullig att skjutsa mig till Moas jobb efter mötet. Äntligen var hundvalparna där och jag kunde inte gosa tillräckligt med dom! Fick följa med på en av promenaderna och fick gå med tre hundar:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_50327821e087c379180009b5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_50327821e087c379180009b5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_50327831e087c37906000a98.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_50327831e087c37906000a98.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_5032783c9606ee2b40000b4f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_5032783c9606ee2b40000b4f.jpg" class="image">

Söndag kväll

Kategori:

En helg har gått och nu myser jag med Moa, Romeo och guacamoledipp! Bild från dödens dag (idag)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vakenhetens chey

Lördag morgon

Kategori:

Bara tomten är vaken.. Och jag dårå! Kom till Moas hunddagis vid tre, gosade med hundarna sen drog vi hem till mina päron och hälsa på dom:) Moa bor nu mera i Tallkrogen och jag såg hennes lägenhet för första gången igår och det var finhetens mamma. Vi drag vin på ballen, sen fick vi skjuts till ett skogstramp som inte var ett skogstramp utan rock (?!?) så vi kunde inte åkt iväg fortare. Blev nånting i öhm Nacka eller vart vi nu var. Det var nice iallafall. Kom hem vi tresnåret och jag vaknade vid åtta - fun fun fun! Har tagit mig ett skönt bad, smörjt in både kropp och hår o nu sitter jag med en kopp té på Moas balle med hopp om att somna om för idag händer det grejer :)

Fredag morgon

Kategori:

Min lilla solros har vecklat ut sig och det gjorde hela min dag. I fyra månader har jag kämpat men den och äntligen har det gett utslag - jag kan plantera!

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Kriiigat på jobbet, har vart mycket bråk men också många fina stunder som vanligt.
Var helt slut när jag kom hem, lyckades ändå baka scones och städa och även fast gudarna straffade mig med halsbränna så kan jag äntligen slappna av.
Imorgon är jag ledig. Blir nästan gråtfärdig varje gång jag tänker på det. Och så ska jag låna lite cash så jag överlever. Intalar mig själv att ibland måste man få ta emot hjälp.. Går sådär.
Fan alltså, jag klagar HELA tiden och jag som alltid varit en positiv chey har gått och blivit en ren pest. Stackars mina vänner.
Från och med imorgon ska jag inte skriva någe mer klagande, bara konstateranden och glada ögonblick i mitt liv.
(OMG kommer bli en barbieblogg)

Tjingeling!

Bild från i fredags när jag var ett bakismonster

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Det är ju as varmt ute! Ellen och jag solade lite och man blev fan brun igen. Woho och jag som trodde sommaren var över:)

Torsdag morgon

Kategori:

Andra lasset är i tvättmaskinen nu. Somnade nånstans mellan fem, halv sex så borde vara tröttast i världen men det är jag inte. Min sista jobbdag för denna vecka också, så på fredag får jag ta igen förlorad sömn! Kanske ska ut med Ellen ikväll. Har velat gå till trädgården hur länge som helst men har liksom inte blivit av. Så om jag inte storknar ikväll ska vi dit iallafall! :)

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Lyckades städa och dona, OCH vara pigg till jobbet.. Nåja hyffsat iallafall :)
Mötte upp Ellen i Tumba C och vi handlade lite innan vi begav oss till mig. Var allt för länge sen vi sist umgicks, tiden bara springer iväg och man missar så mycket. Hon är iallafall här nu, lät henne ta mitt rum och jag soffan för imorgon har jag bokat akut tvättid - 07-10 FMLFMLmen det måste bara göras innan helgens bravader.
Har märkt att alltid när jag skriver ut vad jag ska göra på helgerna så blir planerna alltid ändrade, så tji fick ni jag berättar inte.
Inte mycket mer att säga, måste sova NU om jag ska orka imorgon, måste få in att träna för det står på mitt satans schema.
Puss och god natt :)

Onsdag morgon

Kategori:

Följer mitt nya schema med järnhand, är alltså ute på promenad när jag istället kunnat sova. Duktig chey! Sen städa lite och eventuellt sova en skvätt innan jobbet. Mina träningsskor knarrar, att jag alltid glömmer spara pengar till nya..

Tisdag natt

Kategori:

Nu mindfulness sen sova!

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag är mindre arg nu, lovar!
Tänke berätta dom absoluta favorit låtarna just nu sen ska jag sätta på ett avsnitt av "Fairly Legal" och gosa ned mig i sängen.
Fast nu fastnade jag i en serie diskussion med Chuck så hejdå jag har inte tid med blogg nu mänskligheten kommer först . Bild från Parklife
 
 
 

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Spydde precis innan jag skulle till jobbet så jag blev hemma..Gross!
Hann iallafall träna och hämta mitt H&M paket--- fail på den för inga av deras jeans passa en människa som är lång, smal med höftben..Fuck you H&M, kommer aldrig mer handla hos er. Fatta om jag hade pengar, då skulle jag slippa detta letande efter B-jeansen och bara gå direkt till märkesjeansen som har bra storlekar.Är så jäkla sur för jag tror det är ett par som passat mig någonsin och dom blev för små för typ 3 år sen! 
HALLÅ kom igen, min storlek är ju idealet enligt detta samhälle så BRING EM TO ME.
// Bitterfittan
 
 

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mornin bitches!
Jag hade den sjukaste drömmen inatt.
Tydligen var jag gravid, och helt plötsligt hade jag en unge.
Där jag var fanns en jättestor pool som jag och bebben badade i, och på vänster sida var en stor byggnad full med folk och lagom till att en av dessa personer "rymde ut" insåg jag att det var ett psykhem.. Det som var skrämmande var att jag gav mina föräldrar barnet och sen drog jag och festa med psychosarna HAHA!

Hur som helst, har ätit frulle och hinkar vatten för tillfället. Ska träna snart. Har ju gjort ett träningsschema som jag tänker följa stenhårt!

Peace and Love

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

JÄVLAR vilken dag på jobbet.
Kände direkt när jag kom dit att alla barnen var trötta vilket innebär mer tjaffs och gnäll - men jag höll ut även fast jag fick missbruka koffein tills jag skakade. Pratade lite med H och vi kanske ska ändra mina arbetstider till 15.00 - 19.45 och på fredagar 14-18 vilket vore guld! Men det beror helt på vad som händer nu i höst. Har ju sökt en hel drös med kurser på komvux som jag hoppas jag kommer in på, sen har jag också frågat om jag kan bli kontaktperson och nånstans i dessa planer vill jag flytta i vinter.
Vi får se vad som händer.
Nu ska jag kolla om det går att ringa bästavännen, stackarn har nån blandning mellan öron och halsont och vill kolla läget <3 
Lägger in en f-uped bild på mig själv, för vafan ska jag annars göra? ^^ 

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Börjar om en halvtimme så jag jallar på en snabb kommentar om helgens bravader. Jag kallar denna helg för "15 år igen" för jag hade fan inget stopp på mig men det var roligt ändå!
I fredags drack jag lite med Moa, hon fick igång mig så pass att när jag sagt hej då till henne (hon skulle till Köping) och matat kissen så blev det mer alkohol i Högdalen med två killkompisar.
Dagen efter var ParkLife och jag skulle dit, oavsett hur död jag var.
Och jag kom fanimej dit och festaste på som det inte fanns en morgondag. Den kvällen blev jättekonstigt efter parklife, Två fettot som bråkade ramlade över mig så jag har LITE ONT I KROPPEN, tack för dig fuckers! Sen var jag med min bästa killkompis över hela sverigen (kändes det som). Roligt ändå, man kände att man levde dagen efter iallafall haha!

Fick en sak bekräftat i helgen, det är en skör tråd mellan leka och tappa kontrollen och även fast jag ser vart gränsen går så kanske inte alla andra gör det.

Måndag eftermiddag

Kategori:

Vilken jäkla helg! Lovar att uppdatera men nu måste jag ta ett varmt bad och
läsa min nya bok (Cirkeln) så jag är redo för jobbet! Puss och kram

Fredag förmiddag

Kategori:

Sovit ganska okej faktiskt. Kisse störde inte alls utan det var jag som hade lite svårt att varva ned. Gjorde mindfulness igen, bra skit! Imorse myste jag och Sigrid, vi har båda vart lite avvaktande emot varandra men tror båda var i behov av kärlek. Sitter nu på en buss som går heeela vägen till Tumba, hur grymt är inte det?! Nu jobba sen tillbaka till mysmissen och stan! ;)

Torsdag kväll

Kategori:

Fick reda på att farbrors misse störde farmor med sitt jamande och nu pallade hon inte mer. Såå jag är kattvakt i Hornstull :p är sjukt trött så ska fatta mig kort. Åt jättegod lunch i Järna, sen kollade vi runt lite och vi såg Per Morberg!! Coolt. Jobbet gick bra, träffade Frida en snabbis innan pappa hämtade upp mig för att åka till farbrors lägenhet. När han lämnade mig så mötte jag upp Moa och vi tog oss ett varv runt tanto. Haha Moa köpte kaffe som exploderade över hela gatan!!! Alltid lika roligt när vi umgås<3

Torsdag förmiddag

Kategori:

Mors. Blev precis väckt av mami, dom är här om en halvtimme så ska vi luncha i Järna. Äntligen får jag komma dit:) Nu blir det kaffe :)

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Oj klockan blev fett mycket!
Har kollat igenom min ekonomi och FUCK ME antingen har jag haft tur eller så är jag grym på att klara mig med brödsmulor för det går ju knappt runt med så lite pengar jag får in.
Ska ringa runt imorgon och ta bort bland annat p-platsen och annat onödigt jag sitter o betalar varje månad.
Sen tror jag bestämt att mina bröst har krymt... På allvar så ser dom minimala ut, och jag har alltid tyckt dom vart perfect..
Kanske är en dålig tutt-dag - vad vet jag.

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Gud vad det regnar! Tur att jag sitter inne på jobbet men kaffe och vindruvor:)

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Inatt sov jag faktiskt! Från tio till tolv, sen tre till sju - är det längst på länge och känner mig levande:) Tog vara på energin och städade i mitt rum, diskade och sen gjorde jag scones och soppa till lunch:)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

♥IT'S KARMA - I AM KARMA♥

Tisdag förmiddag

Kategori:

Somnade halv åtta, roligt där. Lyssnar på radio och ska strax äta ugnspannkaka. Åh Gud, hur ska jag orka denna dag.. Jag vet att jag bara pratar om hur jag sover och bla bla bla men det är vad som cirkulerar mycket nu.

Tisdag morgon

Kategori:

Jag blev nog för glad över morgon dagen. Hade planerat att ta en tidig promenad, sen klistra in lite bilder i min ritbok, göra hemmagjord ärtsoppa och sen plocka bär med barnen på jobbet. Och eftersom jag längtade så himla mycket så blev jag stressad, MÅSTE sova.. Och då sover man inte. Gjorde 15 minuters mindfulness, shiet vad det klia i kroppen (är sjukt jobbigt innan man kommer in i det) men jag tror det kan hjälpa mig att sluta stressa upp mig. Nu ska jag försöka sova, annars blir det att ta ett bad eller promenera - börjar 16 imorgon med tack o lov

Måndag natt

Kategori:

Har sätt en jätte annorlunda film - "extremly loud and incredible close" borde ses. Har även organiserat så mina bilder ligger på ett och samma ställe, passade på att rita/skriva av mig.

Måndag kväll

Kategori:

Muuuuums

Måndag kväll

Kategori:

Märkte att jag inte var i form idag, mitt tålamod var inte så bra. Men jag överlevde hehe. På vägen hem började det spö regna och jag som bara hade en trekvarts tröja - genomblöt! Nu ska jag äta lite glass med varma hallon och se film:)

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Börjar förhoppningsvis 16.00 varje dag denna vecka, vore så jäkla skönt! Har målat naglarna, sminkat mig, hittat kläder som inte ser ut som en uteliggares och nu sitter jag och dricker kaffe - se vad man hinner när man börjar på eftermiddagen!
Här är en bild, filfel så kunde inte spinna den åt rätt håll.
Time to go, bye

Söndag natt

Kategori:

Nu ska jag njuta av mitt té och kolla fairly legal sen sova. Nattens

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vilken skön seg dag det har vart idag.
Virena vaknade vid tre, vid det laget hade jag duschat, gjort och ätit pannkakan, diskat och kollat en film.
Nu är hon nere på donken och handlar wraps till oss, PLUS chips, dipp och glass - kan det bli bättre??

Söndag förmiddag

Kategori:

När man lyckas göra en perfekt ugnspannkaka trots att man sovit tre timmar och är bakis, då är man fan kung!

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag överlevde denna helg men som det säkert framkommer i förra inlägget så var det på håret att allt skulle bli bananas.
Vi åkte ju till Högdalstoppen där det var utefest, fick höra att jag PRECIS missat några kompisar, hatar sånt där för jag är aldrig på rätt sida stan längre och när jag väl är det så ska fanimej alla jag känner vara där. Skämt och sido så hade vi roligt, ni vet sådär härligt barnsligt och random som det bara kan bli på en utefest.
Har verkligen saknat rave, blir en sån skön stämning och det finns fan ingen mall på hur man ska vara för alla är så fulla och höga att ingen orkar bry sig ^^
Lämnade min stora tunga väska hemma hos Alex, sen när jag och Virena var utanför vår dörr så visar det sig att hon inte har nycklar med sig.. SÅ VI FICK ÅKA HELA FUCKING VÄGEN TILLBAKA.
Jag gråter ju aldrig, men jag svär det kommer en tår eller två.
Som tur var kunde jag istället provocera ett gäng skitungar som var alldeles för glada :)
Shit happens when you party like a rockstar!
Nu ska jag hitta mat och kaffe, hungrighetens mamma!

Lördag natt

Kategori:

Är full som aldrig förr. ouzzo fo da win! Virena sa att det räckte och jag lyssna, nåt nytt jag har för mig - kan bero på min mr ångest som bor i mig så fort jag inte får det jag vill. Haft kul though och ska inre tynga mer med vad jag känner, så peace out

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Är bakis FUCK.
Virena kom precis hem och vi har bestämt oss för att äntligen se "The Hunger Games" som jag har läängtat!
Sen ska vi med Chucky till en utomhus grej (var för trött för att kolla exakt vad det är) men typ mixerbord och musik?
Igår var det trevligt, var förvånad hur lugna alla var. Mina fester går liiite vildare till hehe.
Hur som helst blev det sent och jag fick ta nattbuss hem.
På första bussen mot Gullmars satte sig en full gubbe bredvid mig och pratade, det kom på en söt kille som satte sig på sätena bredvid för att hålla koll att allt gick bra. Tack du som var så gullig!
Sen, nån station efter att killen gått av (han pekade ut sina vänner som satt längre bak ifall det skulle hände nåt) så började gubben prata om HEMSKA saker. Så jag satte mig bredvid Keno och hans kompis som också var på bussen och så fick dom trösta mig.
Bussen mot Tumba var det äckligt mycket folk på, det är därför jag aldrig tar nattbuss. PUNKT.
Nu ska jag äta. Peace

Fredag kväll

Kategori:

Sitter på pendeln med Virena. Vi ska till Keno och Willys som flyttat ihop (gulligt). Trött som få så vi får se vad som händer

Fredag förmiddag

Kategori:

Fuck you John Blund, var tvungen att avboka mitt möte och nu är jag helt slut (IGEN) på jobbet! :(

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag är jätte töntig (säger det redan nu så slipper ni).
Såg filmen "LOL", med Miley Cyrus (told ya), den måste ses om man vill se den vackraste mannen på jordens yta!!
DOUGLAS BOOTH, GOOGLE - SÖK SÖK SÖK.
Blev lite av en tonåring bara av att se den filmen, har lust att klistra upp massa affischer på honom och börja köpa massa skvaller tidningar bara för att han kanske är med i nån av dom!
Överdrev kanske lite, men fin som fan är han - en sån ska man ha.
Förövrigt har hon Miley Cyrus hemska tänder, fattar inte hur hon kan blivit så känd (hon visas heeela tiden på barnkanalerna på jobbet).
Min mormor är hemma igen, dom hittade ingen fel - vet inte om det är bra eller dåligt men det är som det är. Ska ringa henne imorgon och kolla läget.
Dags att gå offline, hoppas på ett besök av John Blund inatt

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vilken dag alltså!
Åkte till Tensta och åt lunch med ungarna och M, sedan Kista och åkte till näst högsta våningen på Scanic, till Sundbyberg, Eckerö sen Tumba. Är helt färdig, höll på att bryta ihop på vägen hem men gusche lov så lyckades jag hålla mitt proffsiga jag uppe. Vi hade det iallafall jätte trevligt, så tråkigt bara när man har en energinivå som en sengångare.. Skulle egentligen till Moas nya lägenhet idag, sen hem och sova hos mina päron, men blev så trött av denna dag (sömnbristen mest dårå) att det blir en hemmakväll i sängen med massa filmer. 
Här är mina nya skor som jag köpte i Kista Galleria, 50 spänn för dom, TAGET! ;)
Ser förövrigt en fnissbar film "A Thousand Words" heter den, back to it.

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag kunde inte sova igår.. Lyckades sova där vid fem tiden, men är inte så trött nu (kommer väl bli det sen).
Ska strax jobba men lyssnar lite musik innan jag gör i ordning mig.
Nu pratar jag med pappa i luren, vi ska se vem som ska vara kattvakt åt min farbrors misse.
Är lite okoncentrerad så hej då sålänge

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

God kväll.
Gick finamang att jobba. Förutom att vara ute och busa så kollade vi på den otecknade versionen av "Peter Pan".
Den filmen är faktist bra, även som vuxen må jag säga. Blev lite ledsen i ögat av den (tragiskt jag vet) men hade lill tjejen i knät som räddade mig från en pinsamt tårdrypande situation hehe.
När jag kom hem läste jag ut min bok, den var faktist riktigt bra (Tack Agnes som lånade ut den).
Alldeles strax ska jag börja med en bok som jag haft föralltid hemma, men aldrig kommit för mig att läsa - "Bryta om" heter den och är skriven av Åsa Anderberg Strollo (Aldrig hört talas om författaren innan, men boken fick två nomineringar och vann Stora Läsar priset).
Virena och jag tog oss en promenad till mitt vanliga ställe. Hon har ju aldrig vart där så det var väl dags att dela med mig av den fina delen här hehe. 
Något mindre roligt är att min älskade mormor åkte in till akuten imorse, hon blev yrslig och illamående och dom tror det kan vara en propp i hjärnan. Så nu ligger hon på stroke avdelningen och förhoppningsvis får vi lite mer besked snart!