The only way is through

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

På bussen efter ett skönt yogapass, har dock bestämt mig för att inhandla lite godis på hemmakväll så där rök nyttigheten:p lyckades stå på huvudet idag, har jag inte kunnat på flera år så känns riktigt bra!

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Im in the game whether I like it or not..
Sitter med en kopp té framför datorn.
Har spenderat dagen med disk, tvn och en supergod lunch och nu ska jag strax jobba.
Ikväll blir det yoga och sen sova hos päronen som bor mycket närmare min frisör (vilket jag ska till imorgon)
Är det okej att ha mjukisar på yoga? För jag tror fanimej jag ska ha mina adidas, they are so cozy :)
Anyways, lite mer disk väntar sen ska jag sticka. Ciao!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Satt nyligen och tänkte på psykiatrin som ständigt vill diagnotisera alla, jag har säkerligen nån ångest diagnos, men hur mycket nytta gör den på papper och hur hjälper den mig att leva bättre?
Om jag ändå inte tänker ta emot ångestmedicin, varför ska dom då utreda mig? Dom vet redan vad jag behöver, JAG vet redan vad jag behöver.
Jag är rädd för att få en diagnos för jag har sett hur människor gömmer sig bakom deras.
Jag vägrar få ett dåligt liv, jag måste ha levt!
En kvinna sa en gång till mig; "Det som utmärker dig är att du alltid tagit den långa vägen"
Men är "den långa vägen" den rätta? Man kanske ska ta genvägar ibland, som att ta medicin för att må bätte, eller att ge upp ibland.. Jag vet inte, men jag fortsätter sätta en fot efter den andra och ha tillit till mitt universum

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Haha jag vaknade av att jag grät!! Drömde att jag skulle göra cirkelträning men tränarn förstörde för mig - evol!

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

På bussen mot hemmet. Har en känsla av att denna dag antagligen kommer bli härlig eller åt hvete. Men solen skiner och jag kan trots min ångest uppskatta den:)

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Ligger på mina föräldrars soffa, dödstrött och med ont i ryggen. Igår drog jag hit, vid tolvsnåret medens Virena drog ut, skulle möta upp henne sen men blev för trött och sov över här istället!

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Tja! Jag har precis sovit en skvätt, bjussat en kompis på kyckling med sås och bulgur som tack för skjutsen hem. Gårdagen var trevlig, spenderades med gamla klasskompisar och sen drog jag och Jussi och mötte Moa plus Chris så drog vi till 360. Där var det faktist sådär, men som tur var så fanns det efterfest med sovplats hos kära vänner! Idag ska jag dega med chips o dipp, ikväll dansa! :)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Är trött som en korv men jag ska fanimej klara av denna dag! :)

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Mina sista ord ska icke vara deppiga därför säger jag detta: det som gör mig mest ledsen är att jag aldrig kommer lägga mig ned och ge upp. Tröttsam och underbar egenskap. När jag mår som sämst och allt känns skit så brukar jag planera & organisera - på det viset vet jag att morgondagen kommer bli fullspäckat med bra saker. Min morgondag ser därför ut såhär: frukost och sminkning med roomie, promenad till korttids för att lämna ett färdtjänstkort, buss till centrum för att handla busskort(?) åka och träna i högdalen, lunch med Ellen, hem till mamma och sova liten skvätt på soffan, åka in till stan och fika med syster och hennes pojkvän, shoppa(!) åka hem, sova lite, äta middag, fixa mig, åka till Ellen, festa.. Det sista är jag inte så glad över (mitt 20 åriga jag är överlycklig). Jag vet att jag borde inte dricka. Alls. Men jag gör det inte av fel anledning iaf. Nåväl, det var allt för idag! Sov gott små änglar

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har slutat. Är ledsen för jag glömt och jag blev påmind. Jobbig kväll!

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Är på jobbet, yr och dö hungrig! Idag efter mitt möte med Pernilla så fikade jag med moster Anita och kusin Tove. Sen gick jag med dom i några skoaffärer sen sa jag hejdå och gick på egen jakt efter kläder. Hittade bara en stickad grön tröja, schampoo från body shop och smink från make up store (varför har jag börjat köpa märken??) anyway drog jag sen hem, tog en nap och åt lite risgrynsgröt innan jobbet.

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Efter att ha surat över att duschen var upptaget så har jag lyckats bli glad igen, det är nånting med mig och ändrade planer - inget sammarbete :p Halv elva har jag avslutnings möte med Pernilla, känns jobbigt. Efteråt ska jag shoppa och fika med moster!

 

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen efter att ha kollat Harry Potter med Virena och Chucky. Det blev en pw till "in och finn" där jag köpte lite krims krams, bland annat en ny canvas. När jag ätit min lunch så satte jag igång och måla, var otroligt avslappnade och precis vad jag behövde! Nu sova, imorgon väntar ett fullspäckat schema!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Gårdagen var minst sagt en utmaning. Efter att ha tvingat ut mig en sväng så fortsatte min hemska dag men rejäl rastlöshet. På jobbet fick jag bära/släpa en skrikande flicka mitt ibland massa folk och hela vägen hem. Dock gick yogan bra, kom lite tidigare så jag hann träffa Chucky och Alex i högdalen:) Funderar starkt på att baka matbröd idag, eller kanske gå ned till "In och Finn" för lite shopping?

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sämsta morgonen på länge.. Hoppas hoppas det blir en bra dag! Jajaja nu mer musik!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

När man efter ett liv av fumlande i mörker, kommer till klarhet så inser man också sin styrka.
Man inser att ingen kan knäcka dig utom dig själv och din inställning till ditt liv.
Att vara känslig är inte samma sak som att vara svag, snarare motsattsen. Att våga visa känslor är modigt, speciellt om du blivit sårad och ändå väljer att inte stänga av.
Jag ser inte längre ett träd, ett hus, en väg - jag ser fågeln som kurra ihop sig på en pinne, jag ser att en gubbe står på sin balkong och röker och att på vägen skuttar två skolflickor hand i hand.
Ibland är det svart, men jag ser också grått och vitt och om jag har tur, alla andra vackra färger som finns.
Fortfarande är jag den neurotiska, förvirrade 20 åringen, skillnaden är nog att jag älskar mina brister lika mycket som allt annat med mig. Jag duger gott och  väl.

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Varför slutade jag dricka kaffe på morgonen? Det är ju en livräddare. Hade 10 möte med min BA, var ett helvete att ta sig dit då reseplaneraren ville att jag skulle åka till stan sen tub vilket jag VÄGRAR! Så jag fick åka med min älsklingsbuss och kom en halvtimme tidigare, lagom får kaffecigg paus med Moa i luren. Min BA vill att jag ska träffa läkare och få diagnos för att sen gå terapi med nån annan med mer utbildning inom ångestsymtomer - great kör på det. Nu är jag i Älvsjö och ska av. Peace

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hey you.
Precis avslutat ett hemmapass med yoga och styrketräning - tonight im feeling fabulous!
Farmor och pappa har vart här och jag bjussade på lite linssoppa och dom kom med MASSOR av mat till mig - yummie uppskattat.
Ska se lite sex and the city och äta fil med flingor, imorgon har jag tidigt möte så måste sova en skaplig tid.
Trevlig kväll!

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Igår Spenderades hela dagen tillsammans med Virena och sex and the city boxen. Därefter gjorde vi kycklingsallad och tittade på Gladiatorerna och jag bestämde mig snabbt för att det är mitt favorit program haha ;) anyway så kom Chucky och vi glodde Harry Potter tillsammans. Myspys! Nu funderar jag på att sova vidare eller gå upp, farmor o pappa ska komma hit och äta lunch så borde nog städa. Bye

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det finns en sak som kan golva mig på 10 sekunder och det är när människor dubbelspelar mig. När detta händer brukar allt falla samman och jag tappar allt. Om detta händer mig två gånger på en kväll så får jag ett fuckin lejon i kroppen. Jag skiter i att jag skriver i gåtor för jag var bara tvungen att få ut bokstäver.

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Det är ganska typiskt att jag inte kan sova just inatt, detta bara för jag ska upp och shoppa innan jobbet imorgon.. När roliga saker ska inträffa så funkar varken imovane eller propavan(kanske man ska prova båda två samtidigt?) jag svär, ibland inbillar jag mig att mina sömntabletter är bara sockerpiller. Nu är jag framför ett svårt beslut, ska jag upp och glo mer sex & the city, eller ska jag pina mig själv att ligga kvar i sängen? Ja, enligt psykologer och läkare så ska man gå upp om man inte lyckats somna inom 30 minuter ( annars blir sängen en negativ plats..tydligen) men enligt egna studier i ämnet så blir jag piggare och är vaken till sen morgon innan sömnen hinner ikapp. Hur som helst, imorgon ska jag till en vän och dricka en skvätt, sen bär det av till ojojoj som har gaykväll, därav shoppandet innan jobbet imorn. Hoppas kvällen blir fab, annars överväger jag starkt min vita månad! Puss

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen, groggy av piller och förkylning. Jag och Ellen hade det jätte mysigt igår, vi målade naglarna, läste horoskop, kollade mamma mia och körde te med mackor. Nu har hon redan åkt till jobbet, likaså med Virena Mendez jag kommer inte vad ensam mycket länge till för vid tolv kommer Teija-gumman hit och fikar! Här är en vacker bild på morgondöda mig. Enjoy!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Idag har jag vart sjukt effektiv! Hade tvättstuga, därefter bakade jag en sockerkaka och sen bar det av till jobbet. Nu ligger jag i soffan och kollar tv med Virena, Ellen är påväg hit :) pendlar mellan att känna mig grymt bra och ha ångest. Önskar jag kunde läsa människors tankar, hade fått slut på min vånda. Anyway så orkar jag inte skriva mer så hejdå. Puss.

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag kom aldrig till jobbet. Min röst är en korsning mellan tonårspojke/anka och gammal gaggig tant. Har gjort lite nytta och promenera till Solbo för att lägga ett brev på posten och handla lunch

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tog mina nya sömn tabletter igår, dom funka sådär förutom att jag vakna fyra gånger på natten - skyller detta på att jag är förkyld och krasslig i halsen. Har inte testat, men hoppas verkligen att jag kan prata idag för utan röst kan jag inte göra mitt jobb! Har en känsla av oro över en viss situation, vill bara träffa denna person och kolla om denne tagit illa vid sig eller känner sig sviken av mig.. Nåväl vi får se

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hade sån grov ångest imorse att, efter ha försökt sova så har jag städat skinande rent i alla rum förutom vardagsrummet och mitt rum. Nu har jag gjort mackor och te och ska kolla lite ps i love you. Sen ska jag handla cigg, toa papper och mjölk och därefter stänger jag in mig föralltid:p hade fest i lördags, det var roligt minus att jag som vanligt går för långt. Ångrar aldrig men har ingen lust med konsekvenser. Hur som helst, min röst försvann tillsammans med den platta öl, mintu, fisherman, modjo, vin och drinkar som jag fick i mig. Knas:p

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag kommer aldrig hitta någon som dig igen, ändå så har bara några tårar rullat nedför dom här kinderna. Jag har tappat all vilja att bry mig..

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Fortfarande inte somnat, men det är okej för jag har kollat på "vaknat med the voice", ätit scones, druckit te med Virena:)

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Inatt kan jag verkligen inte sova! Min BA har berättat att om man inte somnar om inom 30 min så ska man gå upp och sysselsätta sig med något lugnt. Så jag tittar tv och äter frysta hallon, en livsräddare för min onda hals. Efter jobbet så var jag och Ellen på vårt andra yogapass tillsammans, känns så skönt att ha kommit igång med något även fast det innebär att jag måste åka 40 min för att komma dit. :p Inte mycket mer händer, har gått några dagar sen jag och Wille gjort slut och jag känner mig ensammast i hela världen, dessutom saknar jag min plutt något så otroligt! Endock kämpar jag och har börjat inse min styrka

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Vilken dag! Var hos min BA klockan 9 imorse, vi pratade om mitt möte med doktorn på fredag och han avrådde mig stark för att skaffa lugnande, då jag tydligen måste ta itu med min skit medans halva Sverige går på piller och aldrig ens försöker.. Men jag ska ändå försöka få vid behov medicin för jag pallar inte vara hyper hela tiden! Hur som helst, ska jobba 16-19 i några veckor vilket blir skitbra! Efter jobbet kom Danne och Jesse hit och fika/ kollade vår lya. trevligt, otippat sällskap:) nåväl ska försöka sussa snart! Imorgon ska jag yoga med Ells! <3

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Festat sönder mig hela helgen. I fredags alkohol över halva Sverige och igår KG (gaygaygay) Idag ska jag äntligen köpa en kalender och så träna.

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen helt slut! Sov dåligt inatt.. I tisdags tränade jag och Ellen yoga, igår gym & sim - bästa bästa! Nu när jag och Wille har paus så hinner jag med mer, har dessutom börjat fixa mig(?!?) alltså smink hår kläder.. Sånt man ska göra! Ska nog sova ett tag till sen upp och städa!

Måndag morgon!

Kategori: Vardagslivet

Gott nytt år!