The only way is through

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Illamående igen.. Inte sugen på nånting.
Men imorgon är det grillchill med vänner, längtar sönder :)

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Var tvungen att åka till Helenelund för att hämta min väska, passade på att luncha med papi. Nu har jag gjort två matlådor och dessutom lyckats få kvar massa kalkonfilé som jag ska frysa in.
Powernap sen Jalla till Solbo!

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jobbat, det gick ju bra. Fick i mig välling och två knäckebröd som middag. Pappa var snäll och agerade taxi så jag kunde storhandla:) Blev helt slut men lyckades få i mig två portioner fil och müsli, sen har jag bara varit deckad här i soffan.
Ska nog sova nu. Natti

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Intervjun gick riktigt bra!
Mår som sagt inte bra så jag köpte hem en kycklingsallad, har städat och diskat och nu äntligen ska jag njuta av lunchen :)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag är illamående och har svårt och svälja, det är andra eller tredje dagen..
Snälla låt mig inte bli sjuk!
Ska försöka trycka i mig min råggröt och té sen ska jag iväg på min intervju woho.
Har jag föresten sagt att jag sökt in till svenska och matte i höst, därefter (om jag inte ändrar mig på vägen) så blir det nog dietist utbildningen :)

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag och familjen drog till Zetras där dom inhandlade blommor och jag kikade inför varmare tider (vill ha lite örter och sånt på balkongen). Efter det blev allt fel men nu är det bättre. Väntar in café bääärs, perfekt söndagsavslut:)

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mår inte bra, är trött, illamående och har ont i halsen. Jag får INTE bli sjuk!

Bilträffen igår iallafall. Det var kallt som satan men roligt, sjukt snygga bilar som man bara ville sätta sig i och låtsas äga.
Istället körde Linnie omkring mig i en kundvagn, det var mitt åk för kvällen.
Var rätt nice när vi parkerade bilarna och Chux satte på musik, vi vann iaf i bäst baslåda haha! Sen skulle jag bli avslängd i Kista, men dom lurade mig och försökte köra till Arlanda där det tydligen var streetrace.. Blev arg vilket dom nog uppfatta för jag fick skjuts hela vägen till medis (dit jag skulle).
Tanken var att dricka vidare men jag mådde sämst och lyckades ta mig hem till päronen.

Tyvärr så har jag bara videosar på när bilar kör ringen, tycker det är pinsamt att ta kort på nån annans bil.

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Såatte nu sitter jag i Chuxx nya bil påväg till en bilträff i B, det är tre bilar, öl och folket - shoooz!

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Drog till gymmet imorse, det blev 45 minuter band sen lite mage plus rygg innan jag fick panik av alla människor.
Drog hem och har solat en massa och lyssnat på bra musik (hur kommer det sig att alla låtar blir bättre när man solar? Nu ska jag powernapa sen möta Keno i centrum. Sho!

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

När jag kom hem ifrån Willys med Frida så satt fyra glada peeps i min soffa. A och J hade satt upp min och Majas rullgardinerna - Stort tack grabbar!!
Sen skrattade vi åt Tobias ett tag innan alla drog åt varsitt håll och lämnade mig & Frida kvar i lägenheten.

Vi hade myskväll med tacos och godis, egentligen skulle vi kolla film med vi valde istället att bara sitta och babbla vilket var mycket trevligare.
Nu har hon precis blivit hämtad av sin karl och jag ligger helt död i min säng och lyssnar på tystnaden, det är svårt att tro att för bara några timmar sedan så spelades det musik och öl dracks (inte för min del dårå). Godnatt!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lyckades somna om efter en stund och vaknade pigg och glad. Åt lite frukost (äggmacka med kaffe) och så satte jag igång med räkningarna.. Där tog det roliga slut kan jag säga. Vart arg, ledsen och ångestfyllt så istället för att gå och gymma så kröp jag ned bredvid mina bäzta bakismonster <3
Efter att ha städat och vilat lite så gick Maja och jag ned och käkade en underbart god sallad i centrum vi hann dessutom handla lite förnödenheter innan jag tog bussen upp till jobbet :)
Glad fredag

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Vaknade till och precis då hörde jag Maja och Tobbe drösa in i lägenheten, I guess they're drunk hihi. Jag är verkligen en sån som har svårt att bara ta ett glas, förutom att jag tycker det är onödigt att göra (det finns så mycket godare och nyttigare saker att dricka) så är vad jag antar min alkisgen där och säger "ett glas till". Tappar omdömet med andra ord och att till exempel inte röka blir en omöjlighet.

Jag har lite problem med att somna om, blev rätt hypad nu. Blääääh!
(Bild på en besviken Johannes från idag)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Besvikelsen var så slående och jag visste att med Kennedy skadad så hade vi ingen chans. Vi hade inget bra spel och det är som Chux sa till mig i telefonen "det liknar förra säsongens spel".. Som tur var så hade jag ett Game of thrones avsnitt att se, guuud va bra det var<3

Godnatt!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Torsdag och barnen har sin kurs så jag tog mig en 40 minuters pw, har till och med på mig mina fula, men väldigt sköna springskor. Dom slutar snart så jag sitter i solen sålänge och njuter :)

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Sicken fin dag det var då:)
Maja och jag drog till gymmet vid nio imorse. Jag körde 30 minuter crosstrainer, 20 minuter band och så plankan. Väl hemma efter att ha ätit mellis (två kokta ägg och välling) så solade jag på ballen - såååå nice!

Kolla min rygg brä:o

Onsdag natt

Kategori:

Ska försöka sova nu.
Har kollar Iron Man och fotbollen med Maja och Daniel och smaskat på turkisk yoghurt med mandel:)

Onsdag morgon

Kategori:

Tog mig en 40 minuters promenad eftersom jag fortfarande inte kan sova. Min läkare har telefontid imorgon så jag får ta det då.
Jag är svinhungrig men har redan ätit frukost så jag gjorde lite gurkstavar med nyttig dipp! (Hahaaha kolla mitt face man verkligen ser energin sprida..)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Osockrad fullkornsvälling och inväntar samtal från vårdcentralen ang. medicinering - jag ger alltså upp och går tillbaka till den lätta vägen tills vidare..Tjo!

Tisdag natt

Kategori:

Jag har druckit varm mjölk, rensat bilder på mobilen (hade 1000 nu har jag 200 stycken..), jag satte mig i soffan och kollade tv, gjorde extremt tidigt frukost och så har jag såklart försökt sova!!! Inget gör mig trött, och till råga på allt så har jag en grov ångest för jag vet att det inte finns en chans att jag kan gå på min intervju. Jag är så jävla besviken på mig själv, fucking dum i huvudet är vad jag är.. Skjut mig någon..

Tisdag natt

Kategori:

Jag vill bara gråta.... GE MIG SÖMN!!!

Tisdag kväll

Kategori:

Nu är det läggdags.
På jobbet gick allt bra, även samtalet jag hade om framtiden. Efter jobb var det gym där jag körde 40 minuter band, 3 minuter rodd och sen rygg plus mage( i superset).
Godnatt

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Hej!
Sov till tio sen gick jag upp, rotade bland alla papper och dokument för att sedan hitta allt jag behöver. Det är nämligen så att jag ska på jobbintervju imorgon och det blir min första på tre år! Visserligen är det bara sommarjobb men ändå.
Jag kommer prata med jobbet idag, måste diskutera hur vi gör nu när mitt kontrakt går ut sista juni.

Förövrigt chillar jag galet med en kopp kaffe i mina träningskläder, har tänkt dra till jobbet i dom så jag sparat tid haha!

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

30 minuter crosstrainer, mage och sen 30
minuter band. Åt turkisk yoghurt med blåbär och honung som middag/after workout - smaskens!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Äntligen hemma igen!
Jag mötte upp min moster och mamma vid södra station och så promenerade vi till Mariatorget där vi ät lunch buffé på ett litet vegitariskt ställe. Efteråt gick vi i olika second hand affärer, jag hittade ett häftigt linne som mami var snäll att handla åt mig:)
Innan vi alla skilldes åt så drack vi en färskpressad apelsinjuice, det är så jäkla gott:)
 
Nu ska jag ned till Hemköp och hämta ut ett paket och sen ska jag koppla av tills det är dags för gym 

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Goddagens!
Sov ut till iallafall nio sen gick jag upp för att göra matlåda och äta frulle. Jobbet ringde och jag har ledigt idag vilket är perfekt för jag är nu påväg till stan där jag ska träffa mamma och moster för lite häng så jag slipper stress.
Det är 8 grader idag så vinterjackan blir för varm därför snodde jag en av Majas ;) puss

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Dessa sovshorts har fått vara med på många äventyr och nu passar dom dessutom :D
godnatt

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

De små turturduvorna har gått och lagt sig, jag vill också men känner på mig att det inte är något idé..Inte nu. Jag håller iallafall på att ladda ned Vikings, ska ju vara en bra serie och jag behöver nånting att underhålla mig med. Imorgon är det måndag, och det är dags att komma tillbaka till rutiner - jag märker att det blir allt svårare pga den dåliga sömnen. Motivationen finns inte riktigt där till 100% när det kommer till träningen och maten. Trist.
Ska kansek ringa min läkare och be om sömntabletter imorgon, det här börjar ju bli löjligt.

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Mums på söndagen.
Jag är överlycklig för att hammarby spelade bra idag, helt underbaart!
Strax tänker jag ta ett bad innan Café Bärs börjar :)

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag kollar fotboll och har inte riktigt tid att updata ordentligt så jag tar det snabbt.
Drog och gymma igår med Maja, det vart 20
minuter crosstrainer, 10 minuter rodd sen mage och rygg. Framåt kvällen vare att besöka Frida och Dennis i deras nya lägenhet, så sjukt jävla snygg lägenhet! lallafall blev det att dra till Pure med ett jävla grabbgäng och så vi (fyra tjejer). 
Alkohol och kvinnohål (nämen ni fattar).
 
Idag har vi suttit och solat i stan med Daniel :)
 
 
nämen snart börjar andra halvlek och den här matchen var faktiskt spännande så hejdå

Fredag natt

Kategori:

no excuses!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Wow jag blev plötsligt väldigt arg..
Satt och pratade med mamma om en fd vän som jag nyligen tog bort ur mitt liv men som fortsätter gäcka med mig, blev så arg att jag var tvungen att sätta i hörlurar och andas djupt så jag inte skull göra nåt dumt.
Hur har jag kunnat varit hennes vän så länge? INGEN vill ha henne som vän och bara det borde vara ett varningstecken men jag tog henne under mina vingar ändå.. Och guess what, jag har inte fått ett skit för det så hejdå med henne. Falska jävel.
 
Nu över till något helt annat. 
Jag har haft en underbar kväll ensam med min älskade mami, nu ska jag ta mig ett bad sen en nattmacka innan det är sovdags. Godnatt världen!
 

Fredag förmiddag

Kategori:

Haha öppnade sovrumsdörren och fick en hjärtattack.. Den där Tobias alltså:p

Fredag morgon

Kategori:

Jag har sovit som den prinsessa jag är.
Skippar gymmet idag för att bara softa i sängen tills jag verkligen måste upp och ta tag i livet. Egentligen så skulle jag på kurs imorgon men det blev inställd, så jag har en hel helg åt att göra en massa underbara saker <3

Happy Friday everyone

Torsdag kväll

Kategori:

Så skönkväll, jag är lycklig <3
Nåt som skrämmer mig är att jag tydligen shoppat på hm, har inget minne av det här - är bara att lämna tillbaka men ändå.. scary O.o

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Var helt energilös när jag tog mig med tunga steg hem.
Värmde inte en utan två matlådor som jag gjort tidigare under dagen (fullkornsnudlar med broccoli/baconsås)
Nu är jag mätt och belåten, ska väl sätta på tévatten, dra på mig myskläderna och se tonårsbossen - ikväll är jag ensam :)

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Tog en 20 minuters promenad medans jag väntar in tjejerna, sen gick det inte mer - det gjorde ont under knät och benhinnan.. Har iaf en tid bokad till en sjukgymnast även fast den är om tre veckor :p
9 minuter kvar sen är dom klara, yes!

Torsdag förmiddag

Kategori:

Torsdag, snaaart fredag och helg :D
Tränade efter jobbet idag med Maja, jag körde 25 minuter band, 30 minuter crosstrainer, rodd 11 minuter sen rumpa och mage. Idag blir det inget gym, har en timmes dötid på jobbet medans barnen har kurs så jag ska passa på att ta en pw då:)

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Unnar mig ordentlig lunch efter att ha städat hela förmiddagen <3

Onsdag morgon

Kategori:

Godmorgon!
Jag har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska gå upp eller somna om, idag är det nämligen kvällsträning så jag är ledig fram till i eftermiddag :)
Låg vaken väldigt mycket inatt, min andning var jätteknäpp men jag lyckades somna tillslut.
På agendan är det lite städning sen bara göra matlåda och ta det lugnt. Skön onsdag!

Tisdag kväll

Kategori:

Under loppet av 12 månader så har jag gått ur min depression. Jag har växt till att bli en egen människa med egen viljekraft och som inte längre står lutad mot någon eller nåt. Jag har skrattat, skrikit och gråtit men hela tiden tagit mig framåt. Många tunga beslut har fått göras. Många vänner har försvunnit, andra har jag medvetet tagit bort - nya bekantskaper har gjorts, kärlek har varit en röd tråd i allt.
Jag har fått tillbaka tron på människor, jag vågar känna igen (mer och mer för var dag) men det viktigaste är att under dessa 12 månader så har jag ALLTID satt mig själv först!

Jag har fortfarande ett kaos runtom mig och jag tror inte mitt liv kommer vara som en normal Svenssons, och tur är väl det? Skillnaden från då och nu är att jag inte bär min släkts problem på axlarna, jag ger inte mina vänner mitt syre, jag gör mig inte osynlig för min familj och jag straffar inte mig själv för att världen är orättvis.

Så förlåt men jag mår bra och jag tänker fortsätta att vara det till varje pris.

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Var lite tveksam till att träna idag, funderade på att vila men icke.
30 minuter crosstrainer sen 10 minuter rodd och så blev det rygg plus mage.
Lunch blev yoghurt med müsli, har även förberett mellis (äggmacka) och middag (kyckling och zucchini i ugn tillsammans med blomkål och broccoli)
Tänkte bjussa på en ben och rumpbild - det är en sjuk skillnad från förut kan jag säga. Boooyaaa

Mellanrum

Kategori:

Ja det är typ tusen tankar i mitt huvud vilket är summan av att bara ha förträngt en hel hop med saker..
Men det är bara att deal with it sen gå vidare med livet, fan jag hade vart en högre art om allt dethär inte påvärkat mig alls! Nej nu är mitt té klart, dags att sätta på serien. Puss

Måndag kväll

Kategori:

Middag blev kyckling med pesto, yoghurtsås och blomkål/broccoli till det, smaskigt! Jag har sorterat strumpor i typ en timme, ett nästintill omöjligt uppdrag för jag och Maja har typ bara svarta strumpor men ALLA har olika form, storlek, svarthet, tryck mm.. Men nu är det gjort och jag har lagt mig i soffan för att alldeles strax kolla på Games.:)

Måndag eftermiddag

Kategori:

Haha när jag kom till Kista så gäspade jag så mycket att vi fick lov att fika det första vi gjorde, jag hade ju inte druckit kaffe på två dagar och det märktes på mig! Blev en smörgås med tonfiskröra också, sen massor av skitsnack eftersom vi tagit allt väsentligt på bröllopsfesten. Anywayz så drog vi tills Sofies kompisar och hängde där tills det var dags att röra sig mot pendeltåget.

Jag ska nog mysa ned mig med en kopp té och en bra film, kanske ladda hem de två nya avsnitten av Game of Thrones? Jag älskar att det var dåligt väder i lördags och dåligt väder idag MEN på hemmapremiärmatchen så strålade solen - Allah är med oss ;)
Bjussar på en bild från bajentåget

Måndag morgon

Kategori:

Gör ägg och läser om min finis <3
Idag ska jag till kista och hänga med kusin Sofie, ska bli väldigt mysigt!

Hammarby

Kategori:

Från idag

Söndag kväll

Kategori:

Det var så roligt att träffa alla släktingar, jag var helt lyrisk <3 Grattis än en gång Grattis John och Linda!
Vid tolv gjorde mina benhinnor så ont att jag var tvungen att tvinga hem pappa och Klara!
Deckade sönder på familjens soffa, med kläder på och allt (det har typ aldrig hänt förut) och vaknade av alarmet som ringde nio. Bakis på all mat så tog jag mig till söder och mötte Sebbe och Linnea sen var det öl och bajentåget<333 Matchen kollade jag med papi med mötte upp vännerna efteråt för mer bira :)!
Nu blev det ännu en natt hos familjen, vilket INTE var planerat. Godnatt

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Tjo!
Min blogg.se app har fuckat ur (nån annan som haft det problemet?) så jag har inte kunnat updata som jag velat.
Maja gjorde iallafall en god frukost till oss medans jag var i tvättstugan, älskar frukost<3
Vi gjorde sen iordning oss och drog till stan, Tobbe försvann där nånstans på vägen.
Lallandes en del runt på östermalm mm sen blev det senlunch på Ilpiato, därefter tog vi en öl med Daniel.
Lite senare kom Tobbe och R.R och efter nån öl till tog vi vårt pick och pack till Tumba för att se Star wars (on Malmens command). 
Drog till gymmet imorse med Maja, körde 23 minuter på band sen 40 minuter crosstrainer, rygg och sen mage - mådde så illa efter det här passet att jag nästan storkna!
Nej nu måååste jag ta tag i livet, idag ska jag nämligen på bröllopsfest - min kusin har gift sig och fetasläkten från Östersund kommer whop whop :D
Här är bilder från gårdagen hihi den första bilden är från morgonväckningen av grabben,snälla ;)


Fredag morgon

Kategori:

Man blir smått irriterad när det är tre tvättar man behöver och så fungerar inte en av maskinerna....

Torsdag kväll

Kategori:

Middag blev nudlar med köttfärsås och bönor i (rester från igår), sen när Maja kom hem så drog vi till gymmet.
Jag stod på bandet i 23 minuter sen gjorde mitt f*king ben för ont så jag ställde mig på crosstrainern i 30 minuter sen rodd:) efteråt blev det en gainomax bar yummie :)
Nu har jag skrattat och prankat med Tobbe och Maja - ska sova för det är tidigt tvättid imöra. Godnatt

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Det sexigaste som finns är talang!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Har städat hela dagen, sen blev det äggmackor och grekisk yoghurt med blåbär, solrosfrön och nötter framför en film. Har haft en rätt keff dag även fast jag fick reda på att jag är ledig idag och imorgon.. Vill ändå bara rymma, är det okej om jag gör det?

Torsdag morgon

Kategori:

Tjo sexy
Sov inte bra inatt heller, förbaskat också! Med allt som pågår, speciellt när det gäller älskade M.H så är det kanske inte så konstigt - jag klagar inte för jag får en massa kärlek som gör mig glad:)

Onsdag kväll

Kategori:

Såatte godnatt, har vräkt i mig mat när jag kom hem (en skål müsli, blåbär och turkisk yoghurt och två knäckebröd med leverpastej) men jag stog emot att röka - bra där!

Nu sömn bredvid min kombo som sover över i mitt rum inatt igen:)

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Tränade 15 min cross, 5 minuter rodd sen rygg, mage plus solning sen var det bara att duscha snabbt där och så springa till affären för mellis sen hämta ungarna. Nu chillar vi på bibblan, tjo!

Onsdag morgon

Kategori:

Inte okej att ha fått sovit typ en timme under natten, nu är klockan sex och jag är så trött att jag mår illa..!
Snälla, SNÄLLA ge mig sömn så jag orkar med dagens att-göralista.

Tisdag kväll

Kategori:

Ja, ännu en dag har gått. 
Idag degade jag framför soffan hela dagen, sov inte ett skit inatt.
Har nytt schema så på tisdagar och onsdagar ska jag hämta barnen på fritids, tar mig 20 minuter att gå dit så jag lyckades få ont i benet OCH svettas ihjäl (var sommarvärme och där gick jag i mössa och vinterjacka).
Anyway så gick allt bra, fick lite tråkiga nyheter som sänkte mig totalt men jag använde det bara till min fördel på gymmet och körde slut på armar, mage och rumpa - blev också 20 minuter på crossen också. 

Måndag natt

Kategori:

   
Trött chey la sig o sängen och märkte att det här kommer ALDRIG gå. Pulsen skyhög och ångest i magen av att ha andas för snabbt. Typiskt :(Nu funderar jag på att gå upp och glo tv, men min kropp är så trött att jag liksom inte kommer någonvart haha störande situation sådärva!!!Positiv sidenote är att jag inte behöver gå upp tidigt för att träna, så om min natt blir sömnlös så kan jag sova ut

 

 

Måndag kväll

Kategori:

Kaos på jobbet, men känns så bra att jag tar med min egen mat för det gör att jag mår mycket bättre när jag vet att det jag får i mig är hälsosamt dagen ut. Idag hade jag gjort lax med blomkålsmos och avocado till det :)
Efter jobbet drog jag till gymmet igen, den här gången med Maja. Det blev 30 minuter crosstrainer och så rygg plus mage - har förjävligt ont i benen.. Om det inte är bra tills nästa måndag så måste jag till läkaren.. Fucked up men jag kan inte bara sluta träna, jag skulle inte ha något som gav mig energi då. Jag försöker faktiskt köra mitt schema utan att påfresta benhinnan allt för mycket och jag tror jag lyckas rätt bra iallafall:o
Hur som helst så blev det två ägg efteråt, har kommit till insikt att man MÅSTE äta efter man tränat, annars förstör man sin kropp! Nånting mer jag inte visste är att man inte ska äta fett efter träningen, vilket suger för jag har fått smak för majonäs på mina äggmackor :(

Måndag kväll

Kategori:

Im too proud for love but with eyes closed its you I'm thinking off

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

40 minuter på crosstrainern, körde SÖNDER MIG - det gäller att öka öka för att nå sina resultat. Sen körde jag mage, jag och en tjej smytävlade med varandra så det blev lite extra svettigt;)
Jag stressar upp mig över sommarn, om jag inte är nöjd så kommer jag införskaffa en burka punktslut.

Men nu verkar ju vintern kommit tillbaka, djurgården har sin första hemmamatch idag hihi lite skadeglädje får man allt ha - nu gäller det bara att vi arbetar bort snön tills på söndag då hammarby spelar!
Nej nu gör jag mig en kopp té och sätter mig framför teven innan det är dags för jobb.

Puss och kram

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag ställde klockan på 10 och tänkte att *"ja men jag kommer antagligen vakna vid sju ändå", men icke - skulle kunnat sova tre år till men måste ju upp nån gång så allt hinns med.
Täntke köra kondition på gymmet, sen blir det till att göra matlåda och äta innan jobbet - kommer vara ensam med dom fyra liven.. 
Anyway, trevlig måndag på er!

Söndag kväll

Kategori:

Hela familjen åt tacos tillsammans, var otroligt mumsigt! Pappa skjutsade hem mig, tror han tyckte synd om mig som fick nån allergisk reaktion i ögonen.
Väl hemma gjorde jag en stor kopp té och så kollade jag, Maja och Tobias på Cafe Bärs :)

Känner mig väldigt liten, trött och ensam så jag kryper djupt ned under täcket bland alla mina kuddar och så ska jag ligga tills väckarklockan ringer och det är dags att ta tag i sitt liv! Godnatt

Söndag kväll

Kategori:

Kollat matchen hemma med pappa 0-0 och en liten besvikelse - Johannes såg väldigt fin ut iallafall, my man <3

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon världen.
Jag halvligger i soffan med ett glas blåbärsyoghurt (soja) och väntar på att Alex och Maja ska vakna till liv så vi kan feedbacka gårdagen.
Iallafall så traskade jag ju en promenad igår morse som fuckade mina BÅDA ben, så det var bara att gå hem, skämmas och dra på med en hel del Voltaren. Fick en fin utskällning av Tobbe också, som vaknade av att jag kom hem - i know, sometimes im stupid in the head.. 
Hur som helst fnissade jag ordentligt åt den där knäppa grabben som målade en tånnagel och sen kallade den hornagel och spottade på den - så jäkla random dude, älskardet!
Dagen spenderades med att traska runt i centrum med Maja, köpte mig en glass och godis nomnom.
 
På kvällen kom Frida, vi lagade god middag (kyckling med franska örter och feta/avocadosallad) och drack kaffe till en förbannelse. Egentligen skulle vi mysa här, men en hemlig källa berättade för oss att W skulle göra stan, och när vi försäkrade oss om att detta faktiskt inte var ett skämt så kom vi fram till att jag måste såklart följa med dom ut och granska saken närmare. Falskt rykte men jag hade ändå en fin kväll med mina vänner <3.

Lördag morgon

Kategori:

En promenad på morgonkvisten känns bra speciellt bör jag ändå inte kunde sova längre! God morgon!

Fredag kväll

Kategori:

Räknar ner tills det är okej att sova en fredagskväll. Elva är väl inte för tidigt?
Längtar till imorgon, till frukosten sen träna sen träffa Frida och äta gott och godis :)

Fredag kväll

Kategori:

Gjorde godaste yoghurtglassen!
1/2 dl turkisk yoghurt
100 g frysta blåbär
1 krm vaniljsocker

Och mixa, voila!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Körde 45 minuter crosstrainer sen gjorde det för ont så det blev lite mage innan stretchning och solning. Lunch blev scrambled eggs med avocado och gurka. På jobbet chillades det galet och jag var sjukt duktigt för det erbjöds både godis, jordnötter, hamburgare och annat smaskigt - men jag höll mig till min näve nötter.
Nu ska jag strax äta middag, sen ska jag fundera ut vad jag ska hitta på ikväll. Det lutar åt att bara vara hemma faktiskt :)
and i was like "hi my name is whatever you call me"

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon, älskade fredag!
Haltar med mitt stackars ben till gymmet då, smörjt på med Voltaren och hoppas på det bästa! 

Torsdag kväll

Kategori:

Whaaaat mitt inlägg bara försvann..
Skrev iallafall att jag har väldigt ont i mitt ben och att det verkar vara benhinneinflammation vilket kommet extremt olägligt då denna månad skulle fokuserar på att ta bort mina kärlekshandtag, och eftersom kärlekshandtag består av fett så finns det bara ett sätt att få bort dom och det är genom kondition. Så nu hoppas jag att jag kanske kan köra crosstrainern och kanske roddmaskinen utan att påfresta benhinnan ännu mera..!
Läggdags för mig, sleep tight

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

På gränsen till ett nervsammanbrott på jobbet, det var ett riktigt jäkla testande av mitt tålamod sista timmen. Allt blir extra svårt när man inte har en cigg att tända - fick nöja mig med två skålar müsli och en näve mandlar när jag kom hem. Mår mycket bättre nu tack!
Ska mysa ned mig i filtar och glo på teve tills jag slocknar

Torsdag kväll

Kategori:

En busvissling och två biltutor påväg till jobbet, undra om dom spanat in mig ifall dom sett hela outfiten? Haha älskar att ha töntiga strumpor <3
Gjorde ravioli till ungarna, jag själv åt kyckling med broccoli, gurka och fetaost.

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag alldeles strax till jobbet, rockar röda byxor och fläta, känner mig häftig.
Fick höra att jag var blyg inför pojkar idag, eller det var ett påstående, jag höll på att ramla av stolen - för bara en vecka sedan fick jag höra raka motsattsen, är jag så svår att tolka?
Mission completed. 

 

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Nya skoooooor

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

 
30 min på bandet, gjorde ont i benet så fick sluta. Körde rygg, mage och rumpa sen solning.
Lunch blev två äggmackor 

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Efter game of thrones och lite olivbröd (fuck vad gott) så blev det en aningen kaos hemma. Det gick väl bra, men det är jobbigt att det aldrig är riktigt bra. Gör lite ont men det är okej, jag är så van. Mötte upp Daniel och Maja, vi tog några varv runt spottkoppen (ha-ha) sen var det dags att ta pendeln hem. Nu gym, ska försöka mig på kondition (kunde inte igår då min träningsvärk var så illa att jag inte kunde gå ordentligt)!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hemma hos mina föräldrar, middag och game of thrones baaaam

 

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Träningsvärken från helvettet, ser ut som en pingvin när jag går.
Efter att ha väckt Maja halv åtta så sov jag ut till halv tio.
Har avnjutit lite müsli och två leverpastejknäckisar, lästa någonstans att om du hittar müsli utan tillsatt socker så är det nyttigare än havregrynsgröt, så nu har jag införskaffat det och dessutom råggryn som får bli min nya morgongröt.
Idag är det Skärholmen med ungarna, kommer bli full rulle!

Tisdag natt

Kategori:

Blöh.. Vaknade vid tre-tiden och har inte lyckats somna om! Som tur är så hade jag tänkt prova köra kondition imorgon (se om benet är redo) och då kan jag faktiskt ta en joggingrunda efter jobbet.
Lite segt är att jag ändå måste ställa klockan på tidigt för jag lovade att väcka Maja. Oh well, så är det ibland.

Tisdag kväll

Kategori:

Shu sexy.
Åt lite körv på jobbet, medan jag berättade att från och med nu kommer jag ta med min egen mat. Dom tog det bra! Jag fick ett infall och tyckte jag och Maja skulle storhandla, så vi drog direkt efter mitt jobb till City Gross och spenderade mina sista slantar (väl använda). En snygg grabb med porrig bil kom och hjälpte hem oss med varorna, lyfter hatten för dig:)
Jag har inte rökt idag heller, allt känns så jäkla bra.. Jag är bra! Godnatt
(Lånade Majas sjukt snygga tröja, love Adidas <3)

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Jag är hungrig igen, som på given signal efter ca 3 timmar - så går det när man äter mindre portioner. Om någon undrar så äter jag mindre och oftare, det har inget att göra med vikt utan mer att få kontroll över mitt sug efter godis och mat. Sen måste jag prata med jobbet, jag ska börja ta med min egen middag. Är nervös, hoppas dom inte tar det fel!

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Sitter med kaffe och inväntar min och barnens toast, jag är superhungrig!
Vi är i Huddinge och hänger, har kollat i leksaksaffären och är nu i rådsparken för att kolla djuren, sen bibblan - massa roligt när det är påsklov :)

Tisdag förmiddag

Kategori:

Äter lite lunch innan jag drar till jobbet. Idag börjar ju ett litet nytt kapitel ur mitt liv, det är skärpning med maten - alltså inget onödigt intag så som kvällsfil med bryt i eller mackor bara för sugets skull. Nej jag ska lyssna på min kropp och äta när jag är HUNGRIG.

Tisdag morgon

Kategori:

Känner riktigt hur det bränna i kroppen, love it! Hur som helst ska jag sova 30 minuter innan det är dags att gitt till jobbet - behöver en massa energi idag!
Puss på er

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mornin bitches!
Jag beslutade mig för att, eftersom jag inte kan köra kondition ännu (pga benet) så blir det mag och rumpdag och att jag faktiskt kan träna det hemma. Jag ska bara dricka upp mitt kaffe sen sätter jag fart :)
Här är mitt lilla schema för idag:

Måndag kväll

Kategori:

Tobbe kom hit och jag följde med han för att handla pizza. Sen har vi mest pratat och skrattat som vi brukar göra :)

Imorgon börjar jag jobba 12:00 så allt blir tidigare och aningen jobbigare, måste därför välja mellan att gå till gymmet tidigare för att hinna äta lunch efteråt, eller skippa maten och ta med mig mellis.. Hmm hm vi får se hur jag gör.

Måndag kväll

Kategori:

Åkte hem till min familj och käkade middag, sen kollade jag massa om 5/2 dieten som jag funderar att börja på.
Förövrigt har jag hittat godaste knäckebrödet!!!

Måndag eftermiddag

Kategori:

Jag är hemma hos farmor med familjen och fikar. Köpte sockerfria havrekakor och kokosbollar utan tillsatt socker, farmor och nämligen diabetiker.

Måndag morgon

Kategori:

Tjena!
Sitter och äter äggmackor med kaffe, gott som bara den!
Jag och Maja var på gymmet tillsammans imorse, vi körde armar och rygg så nu är det spagetti till armar;)
Imorgon börjar jobbet efter 4 dagars ledighet, ska bli skönt med lite rutin igen