The only way is through

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag och Ida har nog gått fram och tillbaka på Drottninggatan 100 gånger fram och tillbaka idag. Målet var halloweenkläder men jag hittade inte riktigt nåt jag ville ha. Men däremot hittade jag linser och blood så bra kommer det bli iallafall ;)
Lunch vart det också, perfekt för nu är det dags att jobba och energi nivån är på topp :)


Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Har jobbat ett kort pass på gruppbostaden sen åkte jag hem och fick mumsig tiki mansala med broccoli som Robin gjort :)
Beställde ett par vita vinterskor också, jag vet att det inte är bästa färgen men dom kostade bara 600kr och dom är så snygga därför tänker jag ignorera min mammas röst i huvudet och ändå köpa!

Nu är det godnatt, imorgon ringer klockan lite tidigare än vanligt. 


Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vafan mitt inlägg försvann :(
Nu tappade jag lusten så kan väl berätta lite vad jag gjorde igår innan jag börjar plugga..
Lunchen igår var jätte trevligt, min moster och mamma berättade om min knäppa släkt och kusin Tove hade gjort en supergod pumpasoppa och så hade jag handlat valnötsbröd från bageriet i Skogskyrkogården. :)
Sen blev det tyvärr ingen halloween shopping utan jag fick åka hem och fixa ett vindsförråd till mig och Robin.
Sen lagade jag en köttfärslasange och en vegitariskt med spenat och keso:)

<3


Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Vaknade klockan åtta och har varit pigg sen dess, nu har till och med Robin gått upp fast han inte börjar jobba förens 10 mouhaha:) 
Idag är jag ledig, skönt!
Ska åka förbi Bakgårdens bageri sen ska jag vidare till min kusin som flyttat till Skrapan, tillsammans med våra mammor så ska vi äta lunch. Efteråt ska jag möta upp Ida för att kolla efter Halloweenutklädnader (vi ska på halloweenfest i helgen). Sen MÅSTE jag plugga för jag hann inte igår rå


Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag tänkte gå upp klockan 10, så skulle jag hinna plugga och äta frukost. Men från klockan 8 till 10 har min telefon ringt konstant.. Först ringde fastighetsskötaren och berättade att jag äntligen fått ett förråd - bra tänkte jag och skulle dit för att kolla in det men hade fel nyckel så fick gå hem igen.
Sen fixade jag lite saker på dator, och tänkte nu kan jag ÄNTLIGEN få sova.
Trodde jag ja, jobb och annat folk har ringt konstant sen dess.. Sch jag sover liksom!

Iallafall hann jag bara plugga typ 20 minuter och nu ska jag jobba 13 - 18 med barnen! Ikväll blir det nog en promenad och så ytterligare pluggande.
Ha en bra måndag på er!


Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag åkte in till söder för att äta en väldigt sen lunch med min pojkvän. 
Nu sitter jag på pendeln mot jobbet, det är väldigt kort pass 17-20 men är väldigt nervös för jag ska antagligen jobba med en brukare som jag inte känner mig 100% säker på. 
Hörs!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lite bättre humör har jag efter att ha otdbajsat ut allt jag tycker och tänker. Och så hjälpt det att dricka smoothie samt ha ansiktsmask i ett oljebad! 




Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Träffade Sara igår kväll, vi köpte en varsin läsk och så pratade vi massa om allt och ingenting tills vi började frysa.

Den här dagen känns som en enda baksmälla. Promenerar runt ängen i solskenet och det är så vackert men det räcker inte riktigt till. Huali, söndagsångestens mamma

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Kanske man ska sluta bry sig, verkar ju vara smärtfritt. 


Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag har nog feber, fast det ignorerar jag med hjälp av värktabletter. 
Det är "så mycket bättre" på teve och Ken Ring är med :)


Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Idag följde jag med Robin till telefonplan, trots att jag fortfarande mår crap men den friska luften gjorde mig lite piggare. Sen traskade jag till Örnsberg där min kära kusin Sofie mötte mig. Vi fikade, sen åkte vi till Centralen och köpte hem biljett till henne. Blev massa tjatter, så kul att träffas även fast det knappt blir en gång per år.
Saknar Östersund och min älskade släkt. Har en sån där flyktkänsla i kroppen igen, jag var så nära att följa med på tåget men så insåg jag att jag ska jobba imorgon och resten av veckan. Synd, för jag skulle behöva lägga dom där 60 milen mellan mig och Stockholm.
 


 
 

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Mitt möte gick jättebra idag. Tillsammans med studievägledaren kom vi fram till att jag ska sluta min svenska kurs och söka till nästa termin. Hon var orolig att jag skulle bli sjuk när jag jobbar och pluggar så mycket samtidigt och jag tycker det lät bra, dessutom vill jag ta klassrumskurs. Sen fick jag massa idéer om vad jag ska söka efteråt:)

Jag är förövrigt sjukare idag, min näsa är igentäppt och jag kan knappt andas så nu ligger jag inkurat i min filt med en värmekudde på magen, dricker té och kollar Gavin and Stacey - min favoritserie :)



Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag överlevde denna dag, som jag alltid gjort sen jag föddes. Dock lite förkyldare men glad och nöjd för nu är jag ledig tills på söndag :) 
Imorgon ska jag ha möte med min studievägledare, är supernervös för vad svaren på mina frågor blir !!


Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon alla normala människor som börjar jobba om en timme, idag är jag nästan som er fast jag börjar en halvtimme innan så snart kanske jag är som ni? ;) närå idag har jag tagit ett extra pass 7:30 - 13:30 sen jobba två timmar med barnen, mycket springande men det är pengar och dom behöver jag  alltid:) Fast jag vill skryta och säga att jag har kvar en tusing och det är löning imorgon, om jag försöker hålla i pengarna denna månad så kanske det går bra i december då min minskning på tiderna kommer vara kännbart i kassan.

Mer då? Jo när pappa och jag skulle ta bort mina speglar över sängen så blev det tapet riv och fullt efter den den dubbelhäftande tejpen, så jag måste få bort det och måla om..  Tur att jag en väldigt snäll pojkvän :)


Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Efter allt städande och sånt så tog jag mig till Örnsberg och mina föräldrar. Vi åt spagetti med morotsås och jag typ dog för jag har saknat riktig, hemgjord mat! Sen åkte pappa och jag toll Tumba för att packa ned lite saker, jag orkade dock inte packa mer än 5 lådor innan jag höll på o decka. Sista biten av kvällen har jag bara gosat med världens finaste pojke :)

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Äter mina torkade äpplen framför teven nu när jag har varit duktig och pluggat och städat fast jag är sjuk.. Nu behöver jag lite energi innan jag ska nytta igen 



Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter och snorar påväg hem från jobbet, minstingen har smittat mig av hennes förkyldning -skitunge<3
Gick upp och sprang i regnet imorse, för nu har jag fanimej tid till träning sådeså efter det blev det inte så mycket plugg då jag inte hann komma igång innan det var dags att dra,

Imorgon börjar nya schemat också, så från och med nästa vecka jobbar jag max 2 dagar i veckan men vi får se hur länge det är så, ringde mitt kontor i Huddinge och dom ska kolla efter vikariat/ timvik behov


Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Var sjukt trött imorse, kom inte upp ur sängen förens vid 11 och då hade Robin gjort frukost till mig <3
Resterande tiden av dagen har han spelat och jag pluggat matte, inte börjat med svenskan alls vilken jag måste göra för på söndag ska mitt pm lämnas in. Har bokat möte med deras studievägledare för att få lite klarhet med mitt betyg som är väldigt svåröversatt till "vanligt betyg" (gick ju i en Waldorfskola). 

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vi fick med nästan alla kläder och rätt många skor! Så när jag kom hem så putsade jag upp några skor, sköljde av och fixade med vinterdojorna sen var det bara att trycka in allt där det fanns plats.
Min nästa uppgift är att köpa den färgen jag vill ha i garderoben, sen kan vi börja köpa in hyllor med mera - spännande :)
Nu, medans Robin spelar boll så ska jag passa på att plugga lite.



Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Är hos farmor, vi har hjälpt henne lite samt fikat. Nu ska vi till Tumba och hämta kläder och dylikt 

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hade en grym kväll, men mår som en död bäver idag :)


Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag ska gå ut med Isaksen, vi ska träffa massa skönt folk och nu efter massa smink mår jag bättre! Puss och kram 

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Gårdagen var jätte trevligt, precis som jag tänkt mig:)
Sen kom lördagen och det har varit TRÅKIG och fortsätter att vara..
Har iallafall tagit mig en 30 minuters pw men nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag vill inte supa, jag vill ta det lugnt, kolla film hemma, gå på bio, äta ute, köra bowling.. Men ju mer klockan tickar, ju ensammare blir det så jag antar det kommer bli nån utgång eller så


Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hade en underbar dag med syrran. Hon bjöd på lunch och sen gick vi och handla lite små grejs. Love her <3
Hemma blev det sallad och mys med Robin innan jag fixade mig och drog ut i kylan - på väg till Marcus för en kväll ala old days :)

BILD BOMB




Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu är jag på tunnelbanan, jag ska möta upp min syster i stan för att kolla lite secod hand och promenera. Så det är träningskläder och jympaskor som gäller:) 

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jobbet gick bra igår trots att jag var trött och hade tjejerna ensam plus hundvalpen men jag lyckades ändå vara proffesionellt och skojsam :)
Efter jobbet träffade jag Sara i Gubbängen, vi hade bestämt sen länge att ses på en aw nu när vi är grannar och allt. Vi hade det riktigt trevligt, jag tycker om Sara väldans mycket och det är ju såklart ett plus att hon är tillsammans med min gamla, goda vän Alex :p
Kom hem vid 10, och blev sängen en kort tid efter det och OM jag sovit - är utvilad och glad idag!

Nu måste jag upp och plugga samt äta lite frukost, sen om jag hinner så ska jag på en joggingtur! 
(Bra låt)


Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Total deckade när jag kom hem, tydligen hade Robin försökt väcka mig men det gick inte så bra! Steg upp så jag hann äta frukost och kolla lite tv med honom. Nu är en cp trött Maja påväg till nästa jobb, och det är förseningar men jag ORKAR INTE BRY MIG, så jag står här med dånande musik i mina öron och en strax öppnad redbull (ledig imorgon så koffein är ok)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag har varit vaken sen klockan tre, så jag har avbokat en intervju jag skulle ha mellan 10 - 14:30 för jag kommer aldrig orka jobba efter det, dessutom när jag ska vara själv med barnen.. Så hejdå 700kr som jag skulle få, men jag föredrar att sova och göra ett bra jobb:) (vuxenpoäng)

 

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Fick förresten efter 5 månader äntligen beslutet angående mitt jobb och dom har bestämt att barnen får 15 timmar var i månaden, det är alltså 30 timmar sammanlagt per månad, innan hade vi 90.. Blev jätteledsen men hade min underbara pojkvän vid min sida som tur var! Sen har jag haft fullt upp på jobbet så har inte tänkt mer på saken och det ska jag inte heller göra förens imorgon på jobbet (den vanliga jobbet dårå) då vi måste fatta lite beslut. 

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har jour och jag börjar äntligen bli trött, hoppas på mycket sömn då jag kommer ha fullt upp hela dagen och kvällen imorgon!
Bild från maten som gjordes på jobbet idag, pasta med räksås.. Mmm:)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår var det Sverige som spelade när jag kom hem, så jag gjorde lite guacamole som jag doppade med naturella nachochips.. Mmmh:)
 

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Suttit klart på info mötet ang. min nya kurs.. Sååå tråkigt och på 2 1/2 var typ en halvtimme värdefull information.
Men men nu påväg till jobbet, time to make som money! 


Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon världen!
Sovit som en stock (tack vare att jag är koffeinfri) men vaknade seg. Har träningsverk från gårdagens morgon workout - är jag verkligen så otränad att det där lilla känns? Herrejisses..
Igår när jag kom hem så började jag torka äppelringar. Aldrig gjort det förut men kommer ihåg att fröknarna på min förskola gjorde det och det är hemskt gott och väldigt bra snacks. 



Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hann inte sova, utan låg helt död på sängen i en timme innan lunchen (som ni fick se bild på). Sen var det matteplugg och därefter jobb. Hade tagit fel på dagarna så det är imorgon min svenska kurs börjar - pheew, hade aldrig orkat idag:p
Har hämtat ut mina skor så nu vill jag bara hem och prova!!!
Tredje paret den här månaden.. Uups:p


Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lunchigt

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu ligger min lägenhet ute på nätet och väntar på nån som behöver den som
 Jag en gång i tiden gjorde :')

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Vaknade halv sex så jag hann träna lite innan min sovande jour tog slut och jobbet kicka in igen. Saknar att gymma, imorgon efter min svenskakurs introduktion så har jag lite mer koll på tiden och ska fixa ett schema så jag  hinner träna, plugga och jobba utan att jag försummar nånting. Kommer bli riktigt svårt för om man räknar på att jag jobbar 70% (räknar inte in extra jobb som idag) och så plugg 65% så är ju det mer än 100% därför behöver jag helst lite extra timmar på dygnet. :p


Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Vart på sundby gård med en av våra boende, sen har det vart snabba puckar och inte en minuts vila.
Nu ska jag försöka sova!
Godnatt


Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det är fint väder och jag tänker dricka kopiösa mängder av kaffe och bara skita i att jag är ledsen i ögat - sådeså :)

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Ibland blir man bara trött

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Det är sjukt att när man känner sig ensammast i hela vida världens så blir det bättre att gå ut till en tyst och öde plats - tycker logiskt sätt det borde vara tvärtom, att man vill omge sig själv med människor men men. Jag drog iallafall på mig gympadojorna och så traskade jag runt i Skogskyrkogården. Stannade en stund vid minneslunden och hälsade på farfar och dom andra som inte finns kvar, sen såg jag ett stjärnfall vilket var ascoolt! Känner dessvärre mig fortfarande ensam, kan. bero på att jag faktiskt är det ha-ha.
Ska väl dra igång en rulle och käka lite gottis, åt världens lass med fullkornspasta med broccoli och baconsås tidigare idag och jag är fortfarande mätt. Över och ut!








Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mm tänk att två rostade polarbröd med en skiva ost och gurka samt lite c-vitamin i form av apelsin är så gött :)
OBS, varning för en tå i högra hörnan

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Kommer inte upp ur sängen, är helt deckad vilket är underligt för på krogen drack jag två öl:p ska försöka ta mig upp, har lite planer på att ta en promenad, handla och vika tvätten men vi får väl börja med att ta och resa mig upp 

Recept på Korndryck som jag ska testa:)


Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Har träffat pappa på förmiddag och lunchade i Kista. Sen shoppade jag och därefter vart det middag i Farsta med Frida och Robin. Sverige matchen kollades på O'learys i Farsta och efter det åkte jag till Mariatorget och hängde med Michan och hennes bror som fyllde år. Nu är jag på väg hem, inte alls sugen på att åka hem och sova utan hade hellre velat festa ordentligt till iallafall tre men får iallafall myysa med min älskling:)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Såå jag såg ett avsnitt av "The Originals" sen skulle jag bara diska disken, och torka bredvid micron.. Och kanske lite bakom micron, och fönsterkarmen så varför inte bara tvätta fönstret, och när jag ändå är igång så kan jag ju göra rent skåpluckorna bredvid och kaklet över spisen. 
Sen kom Robin hem och jag insåg att klockan är 22:30 och jag står som en galning och gör rent istället för att koppla av haha men rent blev det iaf (även fast en svamp och mina gummihanskar strök med :p

Nu ska jag nanna kudden och som avslut töntar jag mig med en bra quote


Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Besiktningen gick bra, lite oroad över mina fyra speglar över sängen. Dom är uppsatta med självhäftande tejp så det är lite knepigt att få bort utan att förstöra väggen. I värsta fall får jag spackla och måla över så det är fondvägg där. Jobbet gick bra, det spöregnade så istället för att hjälpa till med djuren så fick barnen baka med personalen, tyvärr precis där jag pluggade så det var lite extra tricky men jag fick lite gjort. 
Nu är det bara mys framför teven, kliar i fingrarna för jag vill städa men ska försöka hålla mig:p


Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!
Vaknade pigg vid fem, så jag passade på att gosa med älskling innan han åkte iväg för att döma. Nu ligger jag här och försöker bli trött igen, ska ju inte upp förens om tre timmar:p 
På kartan idag är besiktning av lägenheten sen min tidiga dag på vanliga jobbet, lyckades göra mig av med mitt andra pass på jobb no2 - peeew :) 
Jag måste komma ihåg att beställa kurslitteraturen för svenska 2, den börjar  på måndag så då gäller det att jag har böckerna! Kommer bli två hektiska månader då jag kommer jobba 70% och plugga 65% plus att jag har två timmars reseväg fram och tillbaka till jobbet. 
Spännande vill jag lova:)


Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Fick lite dåliga nyheter imorse så jag drog mig extra länge i sängen, sen drog jag mig lite till i ett bad och nu ska jag äta frukost framför nya serien "Trophy Wife". Sen kan jag plugga, men nu är det mysdags för annars kommer jag bli på dåligt humör och det vill jag inte.
Anledningen är att det var lite krångligare än jag trodde att stå på Robins kontrakt, och ännu krångligare att fixa sambokontrakt för då måste man anlita jurist. Däremot finns det kontrakt på nätet som jag får titta igenom med nån smart jäkel.
Det känns så larvigt med kontrakt hit och sambolagen dit, för jag vet att Robin aldrig skulle slänga ut mig men man måste ju tänka tre steg framåt, det är det som kallas att vara vuxen.

Nu är frukosten klar så nog med filosoferande! Puss & Kram




Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Jag önskar du fanns kvar vid min sida, många många års vänskap försvann pga ingenting. Jag saknar dig så det gör ont. Förlåt.

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hallå där:)
Sov som en stock inatt, och anledningen är att jag inte drack nåt kaffe eller energidryck på hela dagen, så detta ska provas - tänk om det är så enkelt med mina sömnproblem.. Då har jag vart trött i 6 år i onödan.

Iallafall så kom Ida till mig imorse, trevligt med sällskap för en gång skull (sitter ju alltid ensam med plugget). 
Senare kom Robin och vi käkade lunch tillsammans sn fastnade han på GTA och jag kollade kläder på nätet - hittar fan ingenting men ska hitta skor och jacka! 


Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Gjort det jag ska idag minus träna, nu påväg till jobbet. Jag är ensam med alla barn men jag är pigg och mår bra så det borde inte vara något problem
( peppar, peppar). Har dubbelbokat jobb på torsdag och ska DESSUTOM ha besiktning av lägenheten - måste lösa det på nåt sätt hm hm. 
Robin ska köpa färg idag så nu börjar projekt garderob och kök :)


Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Min söndag var slappast, jag gick inte ens utanför dörren. Mår bra (tack och lov) men har ångestbandade känslor för en ny arbetsvecka då jag ska ha två pass på andra jobbet men då går nog bra - fattar inte hur känslorna kan gå från att stormtrivas till att vara orolig en vecka innan.. :o
Behöve verkligen få igång träningen och kosten, märker att jag sakta men säkert blir tröttare - kanske nystart imorgon?


Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Frida och jag skulle egentligen åka till Haninge där det finns en affär med billiga och snygga kläder. Men jag mådde för dåligt så jag vågade inte åka hemifrån. Städade lägenheten istället och sen kom Frida hit. Vi gjorde fruktsallad och kollade Nalle Puh (extremt underhållande som vuxen).
Nu ska jag bara försöka ta mig till affären för att handla lite middag.

Over and out


Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Lunchen med mamma var jätte trevlig. Vi åt världens godaste rödbetsfritata med spenat och fårost och till efterrätt té och kanelbulle nu på kanelbullens dag. Efteråt köpte jag lite skit på Lagerhaus och sen nån spelgrejs till Robin därefter var det byebye världen.
Sov hela dagen och har mått piss till nyligen. Nu ska jag bara lista ut hur jag ska sova inatt så jag kanske är frisk imorgon.
Puss och kram


Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Förkylningsögon suger.  Nu soova i ett år eller två

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Blöö jag är fortfarande sjuk men jag ska ändå träffa mamma i Farsta på lunch. Hoppas på allt att jag orkar socialisera mig ikväll som planerat :)


Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Kvart kvar tills kidsens kurs är klar, sen åker vi hemåt. Jag snorar och nyser bara och får knappt något gjort med matten.. Längtar till varmt té, min man och myskläder <3

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sov till halv tolv idag, känner mig helt sänkt av min förkylning men eftersom jag inte har nån pålitlig vikarie och det är för sent att fixa med barnvakt så åker jag ändå ut och jobbar. Först ska vi till konsthallen och sen Hågelby, har ändrat tiderna ännu en gång så slutat iaf 18:30.
Åt en rejäl frukost med min heffa, gjorde Juice med ingefära för att blocka förkylningen lite och så har jag med mig sesamkakor ifall jag behöver en sockerkick ;)


Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Mitt inlägg försvann.. :(
Jag skrev iaf att jag skypade med Maja igår tills min mobil bestämde sig för att dö. 
Och idag kom Robin och åt lunch med mig, sen har jag städat, badat och pluggat literååå. 
Jag är lite förkyld och jättehängig så jag tackar gudarna för att jag tackat nej till två pass i helgen, måste vila! 

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Pluggat lite men sen gav jag upp (for now) och gjorde frukost samt färskpressad apelsinjuice - älskar min mixer :)