The only way is through

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jisses jag tog mig till jobbet, det var verkligen på håret - men jag gjorde det och hela dagen blev bättre! Efter jobbet kom Chucky hit och vi kollade film. Eller han kollade, Virena halvsov och jag satt på balkongen med filt, en cigg i munnen och pratade med Tusse i tele. Sen när jag kom in igen hade jag missat halva filmen och förstod typ inget av de resterande 40 minuterna. Natti

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ja såatte jag tänkte lägga mig i sängen och dö nu, är det okej?
Nej men jag städade lite, sen gjorde jag en smoothie och satt i solen och njöt.
Mitt i allt skrev jobbet och frågade om jag ville börja 13 eller 14 och jag valde sen sista, vilket jag aldrig gör annars för jag är timtorsk. Men jag börjar iallafall två för jag har ändå jobbat för mycket denna månad och jag får ju inte.. Jag kollade resor till Östersund och det är rätt billigt att åka på fredagen men att komma hem var SVINDYRT för då  kommer alla hurtiga skidåkare hem.. Så skitsamma jag får överleva i Stockholm ett tag till.
Nu är min lunch klar, seeyall

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Håååårfager, shiiinyy häst(humor)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tjaah! Jag sitter med ännu en mörk choklad och kollar halvroliga komediserier. Har dock tränat lite hemma och städat idag så känner mig duktig ändå ;) orkar inte skriva, dödstrött och samtidigt speedad, behöver nåt spännande nytt i livet för jag är utrååååkad!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag vaknade och mådde rätt bra.. Eller jag tar om det - efter 5e gången som jag vaknat i panik så vaknade jag sista gången och mådde rätt bra! Kände väl att det fick vara nog.
Betalade alla räkningar och lyckades, trots den sämsta lönen ever, ha kvar lite till mat och sådär. YEY.
Hur som helst så kollade jag min mail därefter och har fått mina antagningssvar. EJ antagen.
JAG ORKAR INTE MED NÅGOT JÄVLA KRÅNGEL IGEN, JAG HAR SKICKAT IVÄG BETYGEN OCH JAG SKA KOMMA IN PÅ MINST 2 AV 3 FÖR DET ÄR JU EN JÄVLA VUXENUTBILDNING INTE UNIVERSITET!!!!
Jag började gråta sen blev jag arg och städade hela lägenheten istället.
När jag är stabiliserad igen så ska jag ringa botkyrka vuxenutbildning och skälla ut dom fittorna för att dom gör mitt liv lite mer jobbit - fuckfitt hatar när saker inte går som planerat!
Och nu börjar jag jobba om en halvtimme, så hejdå.

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Jag ska säga som det är, jag mår dåligt. Min hjärna är på högvarv och har vart sen igår. Skulle fan inte förvåna mig om det börja ryka från öronen! Ett krig mellan satan och förnuftet.
Haha ni anar inte hur långt tid det tog för mig att våga skriva det här. Jag har tagit bort typ 10 inlägg bara för jag vill inte att folk ska missuppfatta mig. Jag vill inte få några stackars maja samtal, jag vill inte bli särbehandlad för jag klarar mig själv och har planerat göra det i framtiden också. Dessutom har mina svar tagit slut, så snälla fråga inte femhundrafemtio gånger hur det är för det är fortfarande samma problem som alltid när jag mår dåligt, och nej det är verkligen inget som jag behöver prata om och det är INGET nån kan göra åt, ja förutom jag själv alltså.

<3

Kategori: Vardagslivet

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag längtar efter tystnad, bergen, vattnet och ängarna. Jag vill fly dit en stund och få andas. Storstaden, all rörelse och stress tar kol på mig. Stanna tiden en stund

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Söndag med lite feber och mycket godis!

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Har lugnat mig, sitter och kedjeröker samt beundrar mig själv (haha)

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Funtar staaarkt på att köra ikväll igen, är förbannad på fittfolket som är efterblivna!!! Fuck them ;) det är iallafall grymheter på gång

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag stör mig på saker som ändå inte borde spela någon roll. I min lilla hjärna har jag koll på allt, jag har världen runt mitt lillfinger och kan nästan alltid känna av personligheter och behov. Jag kör mitt race, och plötsligt tröttnade nån och går vidare - bara sådär utan att jag har nåt att säga till om.. Wtf liksom?!? Det slår slint och plötsligt betyder den allt för mig.. Är jag knäpp eller vaaaad? Wharap! Hade iaf en skitkul kväll på biljarden sen drog vi till mig ( v hade ju fest) och så drev jag sönder med allt och alla! Skitkul, tungaste jag är;)

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vill bara hem så jag hinner fixa mig för ikväll! Men jag har minst 3 timmar kvar, äääääum!

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag vaknade tio för att gå upp, diska och städa. Sen insåg jag att, nej jag tänker inte vara duktig! Så nu ligger jag i sängen, målar naglarna och lyssnar morgonpassets eftersändning. Jag slappar ALDRIG kvar i sängen, varför gör jag inte det? Hur som helst tänker jag ligga här tills jobbet börjar med undantag för om solen tittar fram:)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

God kväll! Precis kollat en Johan Falk film med Virena, nu har hon gått och lagt sig och jag är inte pömsig ännu så ska sitta uppe en stund till. Förutom att jag lyckats röka ett paket prince idag så har jag införskaffat medicin, sån typ som jag alltid sagt nej till innan. Mer då? Hmm jo imorgon är deg fredag och jag ska till biljardpalatset plus casino sen har ju Virena fest hemma så antar vi drar hit efteråt :p så mycket för nykter helg haha! Anyway, sov gott

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Usch vilken hemsk hemsk dag! Dock har jag vart och handlat (TVÅ GÅNGER), inklusive hämtat ut mina skor och lagat massa mat!
Nu ska jag jobba och jag kommer på mig själv att försöka hitta på anledningar (för mig själv) att inte gå.. Skärpning, 4 timmar sen kan jag gå hem och dö för eftersom jag ramlade imorse så är min rygg paj så jag ska inte gymma. ENERGI ENERGI ENERGI

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag presterade riktigt bra både på jobb och gym, en extra klapp på axeln! Fastnade totalt för en ungdomsbok när jag var på bibblan med jobbet så jag funtar faktist på att gå och låna den - hur nördig är inte jag? God natt på er!

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Det är en riktigt grym känsla när man bara inser att allt kämpande faktist har vart värt. Jag har nog aldrig kunna se helhetsbilden men idag gjorde jag det.. För första gången!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Fick börja jobba 3 timmar tidigare så jag hann inte träna men det var nog lika bra då jag är helt yr

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag är tröttare än tröttast!! Har ett möte och sen ska jag träna innan jobbet - kämpa på :p

Söndag förniddag

Kategori: Vardagslivet

Livet är bra ironiskt. Man spelar sina kort rätt, precis så man ska och så är det helt fel.. Istället för att bara vara det nutcase som du är och spara energin till någon bättre än idioti

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Kolla på min rubrik och se vilken insikt jag har ^^ Jag önskar verkligen att jag vart en sån tjej som vaknar bakis och ser fett snygg ut, så är dock inte fallet. Därför kommer jag innerligt ångra att jag sover i Högdalen. God natt!

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ah så atte jag väntar på Frida som ska simma med, är otroligt kissnödigt men måste hålla mig eller gå upp och vänta i omklädningsrummet (vafasen gör man där liksom?) 20 min kvar till dom stänger motionssim - vart är min brutta?!?

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

HEMMAKVÄLL - taggad..

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Kan ni fatta att det redan är fredag?!? På nåt sätt har den här veckan passerat utan att jag något märkt. Mår ganska sämst idag och igår, har ingen ork att jobba eller göra nånting, ska verkligen försöka ta mig ut och handla men jag tvivlar på att nånting kommer bli gjort idag. Sääämst. :p

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Har käkat linssoppa och bröd, och nu är jag helt död i soffan. Kanske ska man vila en skvätt?

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Morgon morgon! Är uppe och ska träna i högdalen - hurtig chey!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tja! Är nu påväg hem till Tumba. Hade en riktigt bra alla hjärtans dag igår. Efter jobbet nödvändig det hårdträning med Ellen, var riktigt skönt att få ut lite aggressioner dessutom har kan jag göra 5 kg vikter på armarna nu så det känns inte lika pinsamt att stå där vid spegeln, tillsammans med alla män (började träna med 2 kilos). Efter träningen drog jag till Moa som gjort supergod alla hjärtans dags middag till oss! Vi kollade på världens skummaste film också, och skrattade ihjäl oss som alltid - myse!

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Påväg till Huddinge Sjukhus med jobbet

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag yogat och ska strax ned för att köpa mjölk. Börjar känna mig trött så hoppas jag kan slagga lite efteråt!

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Roligt att vakna tjugo över fem och inte kunna somna om. Jag tänker ligga kvar i sängen, se om tankarna slutar snurra annars kommer jag träna mig trött. Haft drömmar som är skitskumma hela natten, undrar verkligen vad dom ska betyda! Nåja, dags att dra täcket över huvet och se om John blund är snäll mot mig

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag sova, är aptrött och jag hat ändå inte tagit nån av mina sömnpiller! Ska försöka trappa ned så det blir endast vid behovs medicin. Liltjejen var sjuk på jobbet, så jag satt mest och underhöll henne medens dom andra barnen tittade på tv. Myspys <3 Ellen och jag hann köra lite cykel & roddmaskin på gymmet vilket kändes skönt. Ställde mig på vågen också och jag väger som jag borde nu, tack och lov för det!!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Skulle ut o promenerat, men blev på dåligt humör av ett samtal så jag nöjde mig med bra musik, solning på balkongen och kaffe! ;)

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Det känns verkligen inte som söndag, kommer inte tro på det förens imorgon på jobbet! Min syster informerade mig om "alla hjärtans dag" som är på tisdag - usch för att vara singel då. Om jag inte hittar nån halvdan kille att typ se film med så blir det mys med tjejerna. Har en rödvin utifall att!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tittar på Wallander och äter gottis tillsammans med Virena. Jag och Moa har storstädat hela lägenheten så det var fint när familjen min kom. Lyckades till och med baka en sockerkaka:)

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Har förövrigt haft ett stort bråk med mami, första på år! Hoppas allt löser sig och att det ändå kan bli någorlunda trevligt imorgon när familjen plus systers pojkvän kommer på besök!

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Det var fest här i fredags, roligt förutom ett löfte som bröts. Idag har jag, Virena och Moa legat o kollar tv plus spelat ett nytt spel som heter dragonvale, alla tre helt beroende! Nu håller ögonen på att slutat, sovit max tre timmar inatt!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Klockan är halv nio och jag är faktist rätt pigg. Undrar om det har att göra med att denna dag är jag ledig? :p anyway så åkte jag till gymmet igår o gick på bandet med Ellen, sen köpte vi korv för jag hade totalt glömt bort att äta middag! Nåväl, nu drar jag upp o städar lite, det väntas främmande ikväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_188663943.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_188663943.jpg" class="image">

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu är allt tvättat och jag sov en stund på soffan. Jag ska vara ensam en sväng med barnen så ska gå till jobbet lite tidigare så nu ska jag äta upp min glass o sen göra mig iordning

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vaknade nyss, lite groggy o inte alls sugen på tvättstuga! Igår fick jag göra ett test, att andas och räkna andetagen i en minut. Man ska ta 10 andetag på en minut, i viloläge - jag tar 21! Detta kan vara en anledning varför jag så ofta känner mig ur form, läkarna ska ta mer tester och sen får vi de se om jag verkligen hyperventilerar eller inte. Efter jobbet kom Jakob hit och jag bjöd han & Virena på pannkakor :)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tillbaka i söderort.. Denna gång för möte i skogskyrkogården. Är lite nervös, men det blir nog bra, är tidigt så hinner sansa mig. Träffade Dennis i Älvsjö, han hade precis slutat jobbar - var skönt med lite sällskap eftersom bussfan va sen!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

På pendeln, har lyckas få med Virena till gymmet så det blir ingen yoga men möjligtvis lite "gå på band". Borde kanske ta det lugnt med förkylning och allt men äh sålänge inga tunga vinter lyfts så borde jag överleva;) Sen får vi se hur jag får in Virena som inte har gymkort^^

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Haha ursäkta bilden men jag måste bara visa hur KUL det är att verkligen vara så trött att man tillåter sig själv att se ut såhär (lovar, ska stila upp mig lite innan jobb & träning)
Har fått mina bilder från Fuji så imorgon åker jag och köper lim och börjar med fotoalbum nr 2!
Sen fanns det väl inte så mycket mer att säga så det blev allt från mig.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Morgon! Ska strax försöka ta mig ut för att handla lite, tänkte göra hirsgratäng:)

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Är på jobbet, sista timmen sen ska jag hem i denna kyla!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Om fem minuter måste jag gå till jobbet, jag orkar egentligen inte men är för snål för att ta ledigt..
Agnes har vart här och fikat, jättemysigt! :)
Ikväll har jag lite ensamtid som jag tänker i badkaret med ljus, varm choklad och en bra bok - ska bli superskönt nu när det är så kyligt ute!

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Världens bästa bok, hoppas att Agnes kommer i veckan så jag kan dela med mig av den;

" I väntrummet på S:t Lars är vi jämllika. Människor, varken mer eller mindre. I psykakutens milt välkomnande ljus finns inga titlar. Fyllbultar och docenter, hemlös, förgråtna tonåringsbrudar, uppgivna medelsålderskrisar och stinkande gubbar. Där sitter vi i trådslitna fåtöljer.

"Personalen är flink på S:t Lars. De är snabbt plats, för bort den olycklige, ger lämplige lugnande medicin och lägger honom eller henne i undersköterskerum i väntan på läkare.
Vi andra sitter kvar som om inget har hänt."

"Vi kan höra skriken, ångestskriken bakom de stängda dörrarna. Ljudet från personalens raska fötter, doften av kaffe från personalrummet, skratt som tränger ut från sköterskornas expedition, en telefon ringer. Och så skriken från de stängda dörrarna. De tysta öronbedövade skriken i väntrummet på St:Lars och det förfäliga skriken i mitt bröst som jag är rädd för att släppa ut och undrar vilken värld jag tillhör"
ANN HEBERLEINS BOK, DOCK VAR HON VÄLDIGT SJUK NÄR DETTA SKREV. ENDOCK!

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Okej jag kan inte sova men kolla hära HAHA!

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Det här är jag, vaken när alla sover. Det här är jag, en levande organism. Det här är jag, som hoppas och drömmer om bättre. Det här är jag, som önskar om framtid. Det är jag, ett ljus som vägrar slockna

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Kollar film med Frida, beyond borders med Angelina Jolie - myse har somnat

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Im off to work!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag vill bara gråta.. Kan jag nån helg få bara vila? Alltid är det nån eller nåt som drar. Tänker inte va med längre, jag kryper under täcket och stannar här ett tag

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Mmm jag ligger nedkrupen under mitt nya, supervarma täcke. Efter att jag jobbat klart så åkte jag till gymmet med Frida. Mins ben muskler existerar nuförtiden, yey!

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Virena och jag handlade, vilket innebar 2 påsar + en stor hylla att kånka på.. Trots hinder på vägen lyckades vi komma hem:) trevlig dag<3

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Fick med mig Virena så nu drar vi till IKEA bitches! ;D

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu är min utväxt borta och håret fräshare!
Älskar att sitta hos min underbara frisör och dricka kaffe och snacka skit i flera timmar. Det är enda gången jag helt kan sitta utan att behöva göra tusen saker. :)
Börjar jobba om en timme sen kommer Teija hit och umgås - har så mycket att berätta, tror hälften redan försvunnit ur mitt huvud haha.
Imorgon ska jag till IKEA och ensam dessutom, håller tummarna att det inte är så mycket folk där - åker ändå dit precis då dom öppnar.