The only way is through

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Klockan är strax över sju och här sitter jag med Virena och väntar på teet. Jag ska till vc och ta prover, har vart helt ur form på sistonde och jag vill kunna utesluta att jag är sjuk. Lägenheten har, i och med mig sjuk, gått från städad fin lägenhet till ungkars lya med glas och koppar överallt och Gud förbjuder golvet!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Städar, borde inte göra det för nåt är fel i kroppen. Allt snurrar, mår illa, kissar rött och glömmer.. Borde kolla upp, men äsch jag städar satan istället ;)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Två dagar har gått och det har vart dom bästa på länge!
När man kommer till en fas i livet  där man inser att alla bara utnyttjar så är det mycket lättare att släppa på problem och se det positiva i allt.
Nu är tre stycken i min närhet ledsna/arga på mig för att jaghar  börjat tänka på mig själv. Känns konstigt efter allt jag fått stå ut med för deras skull men men..
Nu har jag möte med BA sen jobba, tröttheten är slående men ska försöka hålla mig på topp!

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Imorgon är det söndag och jag ska dricka upp mig för nu jäklar värmer vi upp inför nyår!
Känns faktist bra att festprissen är tillbaka i mig, det innebär att självförtroendet är på topp.
Så jag tänker inte ha dåligt samvete, ångest eller övertänka utan imorgon skålar vi för vi är 20 år och oemotståndliga!

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Mysig julafton med extremt mycket mat! Kollar på  "Sömnlös i Seattle" med pojkvän och gosar (:

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet och chillar - idag är en lugn dag trots det att jag är ensam med trillingarna:) trivs bra i lägenheten, är supernöjd men när nåt går upp så ska också nåt gå ned så min relation med baby är inte den bästa just nu - vi jobbar på det och unnar oss mycket skratt i mellan varven! Får skriva lite mer någon annan dag! God jul!

Torsdag

Kategori: Vardagslivet

I want it so bad

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Rum;

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag har flyttat hemifrån! Ligger i mitt nya rum, två trappor upp i en 81 kvm stor lägenhet i Tumba!! Är jättefint här och jag älskar allt! Mitt sovrum är blått och med två stora garderober och här ligger jag i min gamla säng i min nya lägenhet och försöker desperat insupa alla nya intryck. Ska sova utan tablett och är nog rätt säker på att jag kommer lyckas! Skriver mer imorgon! Puss och kram

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen, vill inte gå upp men behövdes på jobbet tidigare idag vilket SÖG :( Men imorgon flyttar jag och har tagit ledigt både tors fre så det blir chill. Ska ut och köpa mjölk så jag kan dricka te och äta rostat bröd sen tänker jag ligga här i sängen och titta på "den som dräper" och sen packa lite. Stress!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Efter mitt möte med BA hängde jag hos Moa då jag fick ledigt från jobbet. Vi spelade kort, skrattade och hade trevligt. Nu har jag tagit min tablett o ska sova

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Puh hann med bussen, sitter med andan i halsen och försöker få fram ett litet inlägg. Målade lite hemma - är klar med med första hörnan av en stor canvas som jag har hållt på med ett tag.

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Vaknade vid åtta av att baby åkte och lämnade bilen på verkstad, det är nåt fel på nånting som göt att nåt gnisslar ibland. Själv har jag suttit vid datorn och funderat vad man ska hitta på till Willes födelsedag. Kollade på utlandsresor vilket jag snabbt fick välja bort då jag inte kan samla ihop 8 papp på två löner, speciellt inte när det är flytt på torsdag sen jul och nyår! Kom då på den lusande iden att kolla inlandsresor och det första som slog mig var Gotland. Är inte det den ultimata resan som par att åka dit, ta in på ett mysigt vandrarhem, strosa längst vattnet eller på Visbys gator hand i hand? Det tycker jag i alla fall, så jag ska efter flytten försöka vända och vrida på slantarna så kanske det går att ordna! Hur som helst har jag gjort frukost nu och ska titta på "den som dreaber" måste bara säga att mina nya tofflor är det bästa köpet någonsin, vill aldrig ta av mig dem!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter i bilen och väntar på Wille som skulle fixa nåt hos sig - segpropp! Vi har, efter att släkten tröttnat på att fira pappa åkt till Dennis & Frida för lite chai latte och umgänge. Nu ska vi till mig :)

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag vaknade för en halvtimme sen, och håller nu på att grädda scones, vi ska fira pappas födelsedag idag (han fyller egentligen år imorgon) så jag tänkte att han kunde få fin frukost :)

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Ligger på rummet med baby och tittar på "Gudfadern" för oss båda, första gången. Igår natt var det kaos med systern och min bästa vän så jag sov lite. Efter att ha sovit ut, käkat frukost och tagit ett bad så gick jag till farmor och julstädade hennes badrum. Det bjöds på kaffe och bulle, mycket trevligt! Väl hemma bakade pappa, jag och Wille lussebullar och gjorde tacos. Fullstäckad dag, nu se klart film sen sussa

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Precis fått mina nya mystofflor vilket är perfekt då jag har en jobbig,ledsam dag. Sitter och tittar debatt, har precis ätit sallad och ska om en halvtimme åka till jobbet (suck)

Onsdag kväll2

Kategori: Vardagslivet

Bild från jobbet :)

Funderar över all olycka som finns i världen, förr reagerade jag men nu känns det som jag mer accepterar.
Nånstans på vägen tappade jag bort mig själv för det enda som snurrar runt i huvudet på mig är hur jag ska överleva och alla funderingar över världen, vänner och bekanta försvann i dimman.
Jag vill inte vara som alla andra och blint trampa på människor för att nå dit man vill, det är emot allt jag tror på och jag vill vara en bra förebild - någon som gör rätt för sig.
Det är konstigt att ha en sån inverkan på barns liv, att kunna förändra och hjälpa som jobb är fantastiskt men också väldigt knepigt. Hur ska jag, 20 år utan utbildning veta om jag gör rätt? Inte svära eller slåss, lyssna på de vuxna - sånna saker är lätt att veta men hur förklarar man för ett barn att vissa sjukdommar inte syns, eller att vissa liv tar slut tidigare än andras och man vet inte varför vissa drabbas och andra inte.
När ett barn skriker och gråter hysteriskt, och inget du försöker med hjälper - vad gör du då? Hjärnverk :P

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter på tåget och är på väg till Willes mamma som fyller år, känner mig utvilad och glad över att mina sömntabletter funkade. Idag har jag vart på "mor och dotter" och fixat håret, druckit kaffe och skitsnackat med min frisör Annika och en trevlig praktikant - världens bästa känsla! Jobbet gick trögt med mycket bråk o hög ljudnivå men nästa vecka blir det hårdare tag med nya regler och en strängare Maja.

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Idag har vart en jobbig dag med ett underbart slut. Pratade med jouren och som ni kanske förstår blev allt fel men kunde få recept på imovane av vårdcentralen så jag kanske får sova inatt. Tjejerna skulle klippa sig, allt jag bra- tröttsamt dock. Det är mycket som pågår på jobbet och det krävs extra tillsyn och tålamod med tjejerna just bu. På bussen hem så skickar pappan en bild från frisören, en bild på mig och tjejerna - en sån värme den gav mig, fick ny energi

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Man kan inte få gå på psykiatrins jourtid för lite sönntabletter som kärringen så fint utryckte sig "det är en politisk grej" fuck off!

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Snö och sömnlöshet - snön är ligger äntligen som ett tunt täcke över marken och jag är så himla lycklig! Jul utan snö är ingen jul så är det bara. Provade ta en sömntablett igår men när klockan var tjugo över fyra så insåg jag att det inte riktigt hjälpte hehe:p Hoppas ögonen håller sig öppna tills jag slutat jobba!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vi har skrivit kontrakt och jag är superglad - har nu en lägenhet fatta vilket vuxen poäng!! Pratar nu i telefon med Virena och är på väg hem från jobbet :)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Ligger i min sköna säng och funderar om jag borde somna om eller gå upp. Idag ska jag och Virena skriva kontrakt på vår underbara lägenhet!!!! Ska bli så underbart, har nu börjat glädjas på riktigt och längtat efter att shoppa saker till lägenheten! Råkade köpa ljusrosa declitermått igår när jag och Wille var i Farsta, dessutom gjorde jag julkort :) I lördags gick jag och Ellen på julbasaren i Martinskolan, var myspys med ett litet sting av längtan att vandra runt i klassrummen och korridorerna. Nej nu ska jag sätta på tv, har bestämt mig för att klockan åtta är en bra tid att gå upp!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Det känns hemskt att jag inte känner glädje!
Jag ska skriva kontrakt på en underbar lägenhet i Tumba, jag har nu kämpat 6 månader med att hitta en lägenhet och när jag väl har en sån så kan jag inte slappna av ett tag, andas och känna mig lycklig. Det är så jäkla pinsamt och jag känner mig så bortkämt över att jag inte hoppar på rosa moln eller tänker positivt. Min oro äter upp mig inifrån ut. Vet att jag kommer slappna av när flyttdagen är här och jag äntligen får bo, men det är 13 dagar kvar och det betyder 13 dagar av ångest som jag måste hantera.  Och det absolut värsta är att alla verkar tro att deras små "det löser sig" ord lindrar (det gör det inte), jag är så medveten om att det är sjukligt att känna sån här ångest och jag skäms, så snälla förminska mig inte
Puss och kram

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Dagarna går, tar en sån i taget och överlever! Har dock inte tid att skriva så mycket, men jag ska rycka upp mig snart PROMIS :)