The only way is through

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Det är fredag och det är jätteskönt! Ska idag baka pepparkakor på jobbet och det blir ju mysigt:) Wille har vart ledig hela veckan så idag och igår har vi ätit lunch tillsammans, kuligt värre. Jag och Virena har lämnat in alla papper till kompisbo så vi får se vad dom säger

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helgen var OK, hade det trevligt på lördagen men söndagen sög anus för jag var så bakis att jag bara låg med en våt handduk för ögonen och jämrade mig! Tror antingen det var den där shotten (nån äckligt blandning av mintu o nå mer) för jag drack annars bara 3 vinglas och två små burksöl? Kanske jag bara inte har min fysiska hälsa, för går omkring och känner mig spyfärdig, yr och trött från det att jag vaknar tills kvällen? Hur som helst, idag är det onsdag och jag har möte med min BA kl 9, sen börjar jag jobba 14 ska försöka orka göra något med Wille som är ledig idag :)

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag sitter på biblioteket i nacka! Fuck me

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mamma ringde och väckte mig för en kvart och jag har inte kunna somna om. Kollade nyss facebook och en gammal klasskompis till mig ska FLYTTA till Thailand, jag är så avundsjuk så jag har lite ont i magen alltså! Vill också flytta dit, över ett år! Prioriterar jag rätt som väljer att börja plugga nästa höst? Kanske ska flytta till palmerna.. Äh saknar nog bara det underbara landet<3

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag fattar ingenting.
Nyss var klockan halv elva och jag låg utslagen i soffan och kollade på nån serie.
Sen blev klockan halv två och nu går min buss om tio minuter??? Whaaa det är som jag rökt på och poppat lite e för tiden går snabbt och långsamt!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Å jösse, här går det knappt att he upp ögonen!
Har vart vaken sen kl 5 (igen) och innan dess drömde jag mardröm så det är inte konstigt att jag inte är den piggaste pinglan i Stockholm. Ska dock bli en skön dag, har möte med min BA kl 9 sen har jag ingen tills jobbet, har gett mig fan på att bara slappa sönder här hemma med undantag för lite städning, pappersjidder och matlagning :)
Igår lekte jag med Moa och Sophia, vi drack kaffe, pratade strunt och lunchade tillsammans - trevligt som alltid!
Lite spontant sådär, är det någon som skulle tänka sig följa med mig på en pilates/yoga träning i Högdalen nästa vecka? Behöver någon som följer mig dit en gång minst så jag kan känna  mig trygg (annars kommer denna satans träning inte komma igång förens år)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helgen är över och måndagen är här.
Jag lyckades ta mig till Älvsjö mässen tillsammans med Frida för att gå på "Mitt kök"
Köpte med mig en parmesanost (22 månader gammal) en grönsakskniv och delikatess choklad till pappa som han fick igår på Fars dag.
På kvällen gjorde jag, baby, Frida och Dennis tacos som vi käkade med killarnas familj.
Sen drog vi till Dennis och Frida, tillsammans med Alex och Dennis B och spelade poker.
Eftersom jag inte är så stort fan av texas holdem (fegspel enligt mig) så satsade jag stort, och åkte snabbt ut.
Frida tröttnade också efter ett tag och då spelade vi land stad och blomma istället.
Igår åkte jag hem på förmiddag, och vi firade Fars dag med kanelbullar och té.
Sen åkte pappa och jag till Orhem och promenerade till Sköndal och tillbaka. Det har börjat bli en vana att ta promenader med pappa på helgerna. Trevligt!
Eftersom jag vaknade 5 imorse (kul) så har jag kollat lite på person of interest och druckigt té, nu är det en timme kvar tills jag ska ta bussen och möta Virena - Vi ska äta frukost tillsammans på bakgården innan min ångest utbild.

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag ska inte slösa fint vin på detta..
Någon gång måste man växa upp och inse att livet är tufft ibland.
Jag önskar verkligen att jag slapp kämpa, det är någon som ser till att man hela tiden snubblar och det gör mig förbannad! Men att ge upp har aldrig vart ett alternativ så det är bara att tuta och köra.

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Kampen om livet
Har haft en riktigt bra tisdag morgon och förmiddag!
Imorse ringde Frida och vi pratade lite om stora och små saker. Sedan gick jag upp och tog en kaffe med Anette.
Tjugo över åtta mötte jag upp Virena och vi chillade på G-star! Har lyckas dammsuga och byta sängkläder plus ätit lunch och glott tv. Duktig tjej som gjort så mycket haha (:
Är super sugen på att göra julmat, kan knappt bärga mig! Funderar på att försöka tvinga mom&dad till att ha julfirandet hemma hos oss istället, på det sättet kan jag få göra alla smaskiga rätter! Vill jättegärna baka julbröd och göra egen inlaggt sill och kanske våga ge sig på julskinkan (?) eller kanske man ska överlåta det till den riktiga experten (farmor). Hur som haver har jag bestämt mig för att bjuda vännerna på kaffedrinkar också, men det blir till nästa lön ;)

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Här är bilder från Alla helgona Aftonen, jag var där tillsammans med Dennis B, Dennis S, Frida, Alex och Wille.
Så otroligt vackert, tänk att varje ljus är en tanke till någon som gått bort
-
Idag har jag vart på min ångestskola, höll på att skita i det, men jag drog mig dit och satt där under de två timmarna. Klapp på mig själv.
Nu ska jag jobba, är också nåt jag få dra mig till idag.. That kind of day, yes...

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Good mornin!
Det här är näst sista dagen som jag slipper vara uppe 5 på morgonen, så otroligt skönt att bara behöva jobba som avlösare ett tag! Fast det är väldigt kul att jobba på morgonomsorgen, så underbara barn och man går där ifrån glad :) Är förövrigt helt inne på allt med äpplen, i måndags gjorde jag äppelpaj och igår honungsstekta äpplen med havreflarn och glass - riktigt smaskigt och tog bara 20 minuter att göra! Har föresten en teori om onyttigheter, om man vill tappa ned på sötsakerna - så tillåt dig bara äta när du själv bakat. Det känns mycket bättre och dessutom vet du vad som är i gottigheten - inga dumma tillsattser!
Jag själv försöker hålla mig till mörk choklad och riktig glass men det slinkar in lite annat ibland ;)

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jättemysigt att träffa Teija, saknat henne<3 Är nu påväg hem från jobbet, lyssnar på musik och tampas med mig själv - ibland tror jag att jag är schizo för hjärnan säger två olika saker samtidigt. Alla beslut blir svåra då.. Men att kämpa är det finaste man kan göra för sig själv, att aldrig ge upp, då inser jag hur stark jag är!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mitten på vecka, lill-lördag och snart helg.
Jag har fått problem med att ta mig upp och ut. Imorse ville jag bara dra täcket över huvudet och strunta i allt, dock var det jättemysigt på jobbet och barnen var så snälla så.
Nu ska jag till Teija, jag längtar men det går trögt att ta tag i att komma upp ur sängen igen!
Min BA tyckte som jag att "Ångestutbildningen" kanske var lite för light version för mig så jag kanske får gå i GAD grupp eller KBT- terapi (äntligen nåt som händer), han sa också att eftersom jag är intellektuel (ha-ha) och förstår att mina tankar och känslor är sjuka så har jag stor chans att leva ett normalt liv - fast det visste ja redan.
Men nu ska jag göra en sattsning, i can do it (haha så patetiskt)
(Mår förövrigt bra, bara... höst ni vet) ;)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det är tisdag, och jag vill inte jobba. Vill sova vidare:(
Ska träffa min BA kl 9 och jag orkar inte riktigt prata idag.
Bajsdag helt enkelt!