The only way is through

Fredag förmiddag

Kategori:

Kevin vaknade typ halv sex imorgon men vi har lyckats somna om lite och nu är det mys i sängen. Just nu är det nästan skönast att hänga med han i sängen eftersom han vill sitta själv och kräla runt så skaderisken minimeras och jag slipper vara på min vakt. Min plan idag var att åka till Farsta och kolla runt lite men vi får se, det kanske bara blir en promenad. Äskar fredagar och helger, av nån anledning så kopplar jag av mer fast jag alltid är hemma :p
Tråkigt är att Robin åker tidigt imorgon till Eskilstuna på en domarkurs för att försöka komma upp i division. Där ska han övernatta så jag och Kevin ska vara själva..inte så ovanligt men tråkigt

Torsdag kväll

Kategori:

Vilken ångest över att det inte blivit nån träning sedan måndags. Däremot är det pluspoäng för att jag lyckats lämna in en uppgift i etik trots att Kevin just nu älskar att gnälla.
Mer idag har jag och bebis varit och handlat kläder åt honom och till mig så unnade jag mig Schampoo som luktar som paradiset.

Nu ska jag fortsätta kolla "Ung och bortskämd"

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Vaknade rätt pigg ändå, tackar alla hormoner som gör att man överlever utan speciellt mycket vila. Egentligen skulle jag träna men Kevin sov och jag hade inte mage att väcka honom med tanke på att han är så gnällig så vill jag inte utmana ödet. Dessutom är jag arg på Robin och stressad över skolan så jag valde min kamp och beslutade för att träna imorgon istället.
Så förmiddagen har gått åt att plocka här hemma och sen ta en promenad till Matdax för att handla lite. Nu har vi precis ätit lunch, Robin sover fortfarande men jag orkar inte vänta på att han ska vakna mer så efter en kopp kaffe ska jag dra fram dammsugaren. I eftermiddag klockan 16:30 ska vi till bvc för 5-månaders vaccin... ångest!

Tisdag kväll

Kategori:

Äntligen sover Kevin, han har varit jobbig idag.. Det känns som det kommer vara en jobbig period nu för det är så mycket frustration från hans sida, han vill verkligen krypa och ta sig framåt men kan inte och det gör han förbannad. Iallafall har jag och Ida varit på Ikea med kidsen, vilket gick bra men hemfärden var det gråt från Kevin sida.. Jag köpte en taklampa till sovrummet och så en löpare till bordet :)
Nu ska jag andas lite innan lillterroristen vaknar 

Tisdag morgon

Kategori:

Så mysigt att sitta vid bordet och äta frukost tillsammans. Längtar så mycket tills dom renoverat köket så det blir lite mysigare. Sen måste vi köpa stolar, vi har ju bara klappstolar nu eftersom vi inte hittade några fina när vi köpte bordet och vet ni hur dyra stolar är? Alldeles för dyrt för att köpa några halvfina sålänge :p Jag vet exakt vilka jag vill ha, ska bara se vart dom säljs, sett dom på olika insposidor.

mellanrum

Kategori:

Jag tänkte visa min mage, hur den ser ut i skrivande stund(okej inte nununu men för två dagar sen haha ). Jag hade en bild på hur den såg ut innan men jag tror den försvunnit i och med telefonbytet.. iallafall ser ni ärren från graviditeten och även att min navel är fucked. Men det är påväg åt rätt håll, sakta men säkert 

Måndag natt

Kategori:

Jag vet inte vad jag ska börja så jag struntar i allt och berättar hur denna dag varit och låtsas som ingen tid gått.
I morse var vi och tränade, fick avbryta träningen en gång då kevin grät men han blev fort glad så jag kunde fortsätta  (det var ett annat barn som började gråta och fick igång honom). Sen vart det en sväng in på Lidl och så kappahl för att köpa en mössa till Kevin. Stötte på två gamla vänner från förr med deras dotter och lilla son på två veckor, dom hade precis köpt hus och jag insåg hur gamla vi är haha.
Iallafall vart det hem för att plugga, har äntligen fått mina uppgifter i Etik kursen så satte igång med dom, tack vare Ida så har jag ett bra ämne att skriva om så idéerna bara forsade ned på pappret, nu gäller det bara att göra en hyfsad text av det.
Efter att ha vikt tvätt och sovit lite så mötte jag min syster. Vi handlade och så upp till oss igen, lagade middag och gjorde tryfflar som vart galet goda! När hon gick så upptäckte jag att kevin kan sitta (rakt) utan stöd, bara sådär! Kanske för han nu mera både har matstol och bumbostolen :)  Nu måste jag sova, imorgon väntar nya utmaningar! Godnatt ♡

Torsdag eftermiddah

Kategori:

Kevin är fortfarande sjuk så det blir inget gym imorgon heller.. Men jag mår bättre, tvingat ut mig fast det är det sista jag vill bara för jag vet att jag mår bra av att röra på mig.  
Idag tänker jag städa lite och förhoppningsvis ta en promenad om det inte blir för sent och mörkt ute.
Måste försöka plugga också, jag har iallafall börjat skriva och formulera första uppgiften i samhällsbaserad psykiatri och förhoppningsvis kan jag skicka in den idag eller imorgon!
Berättade jag att för nån dag sedan blev vi kallade till lägenhetsvisning? Det var för att se 26 treor på ett nybygge i centrala Stockholm. Blev superglad och huvudet började fantisera tills jag såg hyrorna som skulle ligga på 14-16000 kronor..hejdå dröm och hej verklighet :(

tisdag eftermiddag

Kategori:

När det blir för mycket..
Just nu väger min kropp 200 kg och alla ansiktsuttryck är bortsuddade. Nu är det för mycket och jag måste sitta här en stund, kanske lyssna på en bra låt och dricka mitt kaffe utan att göra nånting. Jag glömde bort mig själv igen.. att jag har känslor & behov.
Inte så konstigt att det blev så här tokigt, jag ser logiken när jag tittar på  dagarna som varit .

1.Kevin och jag har varit sjuka, han är fortfarande förkyld och jag är fortfarande trött i kroppen. Det är OBESKRIVLIGT jobbigt att vara sjuk samtidigt som sitt barn. 
2. Resultatet är att jag inte kunnat träna 
3. Jag har skrivit upp mig på TVÅ kurser samtidigt vilket gör att det är dubbelt jobb som gäller
4. Kevin är jobbig rätt mycket nu (dels för han är sjuk och dels för han är i en tillväxtföretag
5. Min sambo.. ja det vanliga jiddra om att få hjälp med vardagen

Det där är receptet för ett nervvrak till person

Torsdag natt

Kategori:

Tredje natten som kevin varit jobbig. Han är sjukt pigg tills han äntligen deckar vid elvatiden, sen vaknar han typ med en timmes mellanrum och villl snutta.. I morse fick jag nog klockan sju, var rätt sur för jag ville vara fräsch till provet men gjorde det bästa av situationen  (den lilla smink jag har kvar plus platta håret). Sen åkte jag till skolan,  gjorde provet som var fyra frågor och så åkte jag hem igen. Kom föresten överrens med studievägledaren att jag ska läsa samhällsbaserad psykiatri och etik och människans livsvillkor samtidigt så slipper jag betala och göra en prövning på etiken. Som vanligt ska det vara lite extra jobb så etik uppgifterna syns inte på itslearning så får väl ringa till läraren imorgon. När det gäller spec.ped 2 så ligger jag på C+ så får vi se vad det blir efter provet.
Iallafall har jag tvättat och promenerat med Maja och sen var krafterna så.slut att jag på allvar trodde jag blivit sjuk.
Så nu ska jag sova och hoppas på allt att det inte blir en fjärde natt av dålig sömn, hade varit härligt att vara pigg imorgon för då har jag lite planer ;)

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Fått mina betyg på uppgifterna jag gjort i specialpedagogik 2 och det vart C+.  Min lärare säger att jag kan höja betygen om jag skickar in igen (med justeringar) men som alla kanske vet så är mitt mål endast att klara skolan, jag gör precis det jag måste för resten av tiden ska gå åt till Kevin. Nu är det bara provet kvar att göra på torsdag sen är denna kurs klar och kursen Samhällsbaserad Psykiatri börjar!
Nu ska jag se klart serien sen sova, imorgon är det träning på schemat 
 

tisdag morgon

Kategori:

Så skön känsla att inte behöva göra nånting, bara mysa med Kevin, plugga inför provet på torsdag och bara njuta av mammaledighet.
Så nu vet ni vad jag ska göra haha! Hejdå!
Här kommer bilder från helgen och igår :)

Fredag kväll

Kategori:

Den här veckan har varit plugg och träning mest. I tisdaga var ju Teija här vilket var jättetrevligt! Vi tog en promenad och fikade precis som förr i världen. 
I onsdags köpte jag en ny vagn, min emmaljunga är helt underbar och jag har älskat den speciellt då den har rejäla däck och det varit vargavinter men den jag köpte (en bugaboo cameleon 3) har två paraplyhjul där fram som gör den lätt att styra och en perfekt storstadsvagn. Jag har kört den idag både till gymmet och sen på kvällen då min lilla familj varit hos svägerskan på middag, och den är skön men det känns lite som en dockvagn men i stadsmiljö så är den ultimata.  Robin föredrar emmaljungan så han lär använda den mest dock :p

Tisdag morgon

Kategori:

När jag var på BVC förra veckan så sa dom att 4-månadersdag bebisar kan sova mindre. Och detta har ju inträffat två dagar i rad och Kevin vaknat typ varannan timme.. Idag gav jag upp klockan halv sex och gick upp, tände ljus och mös framför teven. Vi lyckades sova nån timme på soffan och nu är det dags att pula här hemma innan Teija kommer :)

Måndag eftermiddag

Kategori:

En stressig dag har det varit.  
Först tränade jag & Ida och barnen var på mini-sats. Vi har bestämt att träna måndag, onsdag och fredag :) Efteråt lämnade jag Kevin med Ida och gick till Salong Mor & Dotter för att färga håret, det blev bra som alltid.
Nu har jag precis ätit och försöker hålla mig vaken, är helt slut. Imorgon tänker jag bara ta det lugnt och fixa här hemma, kanske ska få besök av Teija men det är bara roligt :)