The only way is through

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet


Mitt rum är supermys!


Fika med Frida, ingen IKEA

Tisdag förmiddag3

Kategori: Vardagslivet

Nu är jag hemma, lyssnar musik/sjunger, kollar i H&M katalogen och älskar den här studen!
Senare blir det kanske IKEA med Frida, och bröderna Stojanovic




MIKROFONKÅT<3

Tisdag förmiddag2

Kategori: Vardagslivet

Jag har suttit och skrivit lite och druckigt kaffe, så alldeles strax är jag berädd att gå ut i snöovädret men först ska jag ringa baby!

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mmm jag äter mini kakor till frukost, Wille har smugit med dom för förra gången vi hade sånna kakor så åt jag upp alla. Men ha! för han, för jag hittade dem! ;)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Åå mina sömnproblem har kommit tillbaka...
Och nu går det inte att förneka, det spelar ingen roll hur tidigt jag än går upp eller hur tidigt jag än somnar för det handlar inte om trötthet.
Vaknade vid fyra-tiden av att jag hade en mardröm och sen dess kan jag inte kunnat somna om, ligger bara i sängen, glor melrose place och väntar på att sömnen ska komma. Kul!
Apropå kul; har predikat för baby hela gårdagen om att Twinrix sprutan inte kommer ge oss några symtomer. Gissa vem som fått kliande utslag? :p

 

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Träffade Virena och vi snackade om lördagens hemskheter, och från och med nu (med undantag när jag ska till P) så ska vi inte mer nämna den kvällen!
Jag och Wille har också tagit vår första vaccinspruta mot Hepatit A och B även kallad Twinrix, kändes helt sjukt när dom sprutade in vätskan - obehaglig känsla!
Sammanlagt kommer dom tre sprutorna vi ska ta kosta oss 3 tusen!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hejsan. Jag har precis lunchat (frukost för min del) med Teija och hennes kollega, var så trevligt att träffa henne!
Det är värsta vädret ute, solen ligger på och snön dalar ned utanför fönstret och det bli extra mysigt för vi har julpyntat lägenheten :)
Lite senare ska jag träffa Virena och fika med henne på G* men nu ska jag tvätta och fixa lite i rummet.

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Hejhej.
Sitter vi babys dator, har precis stängt av filmen (vi såg "The Other Guys", riktigt rolig) ska lägga mig o glo lite tv för jag tror knappast jag kan somna nu.
Idag har jag fikat med sötaste Tove på Cafe Vero i Skanstull - sedan promenerade vi till Slussen där jag köpte en ring och ett halsband. Sedan lämnade hon mig med lovord att hon ska försöka hänga med ut imorgon.
Så jag strosade nån timme själv och lyckades köpa ett par skitsexiga leggings som jag ska ha imorgon.
Gick till Virenas nya jobb och vi drog till Högdalen och åt grekisk sallad.

Imorgon ska Virena göra lasagne till oss och därefter ska vi fixa oss och sen dra til Dennis tillsammans med Moa och Miranda o kanske Frida :)

Godnatt

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sittet i soffan och har en jobbig känsla i magen. Vill bara gå och lägga mig bredvid puffen och mysa men kommer bara väcka han o det är ingen hit när han ska upp 4 imorgon.
Så jag underhåller jag mig själv med facebook och lite musik i bakgrunden, tittade in en gammal kompis sida och blev lite ledsen - alla vi som var nära går åt olika håll och ingen har ork att hålla kvar kontakten.
Thats life i guess..
Det blev aldrig skridskoåkning för det är stängt så istället åt jag och Frida middag hos moi, vi båda funderar på att tatuera oss i Thailand trots människors ogillande :P
Något vi mer vill göra där är att rida på elefanter, shoppa mycket och få massage varje dag. Men det jag är ensam om att vilja är att yoga och meditera där - är den perfekta miljön och du har inget problem att, om du vill köra på egen hand, hitta ett avskillt ställe.
Om någon har tips på vad som borde ses i Thailand, säg till! Nu är det 40 dagar kvar IIIH

Nu ska jag gå och snosa på min älskling, gonatt!

så söta munkar:)

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Frida gick med på att åka skridskor, kommer bli så mysigt med varm choklad elr kaffe i termos och vem vet, kanske smyger med ett par bullar :)

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hej mitt vinterland


Efter att ha ätit frukost och satt på tvätten kände jag att det var dags att röra på rumpan, så det blev en ISKALL promenad i gubbängen. Trodde min näsa skulle ramla av eller något, men som tur var hade jag raggsockor, tjockisjacka och vantar så jag överlevde :)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon.


Gårdagen var väldigt påfrestand men på slutet mysig.
Efter mitt möte åkte jag hem och deckade typ direkt, sov till klockan tre och sen gick jag och handlade cookies till familjen (pappa hade namnsdag) och sen kom Virena till G* och fikade med mig. Är bra men också sämst att hon fått jobb för då kan vi inte förmiddagsfika tillsammans :(
Pappa och jag gjorde middag sen satt vi och tittade på Spårlöst, det var ett hemskt avsnitt om en tjej som adopterats till Sverige från Lettland - i Lettland hade hon blivit våldtagen vid 1 års ålder! Hur jävla sjuka kan människor vara? Nu kan hon inte föda barn naturligt och jag vet inte ens om hon kan njuta av sex, och tänk det psykiska menet hon måste fått av detta.. Men hon var en stark människa, det såg man, och hon fick träffa sin jättesnälla bror och mormor som även dom försökt leta efter henne :)

Jag vill åka skridskor idag, och om ingen vill göra det på förmiddagen så ska jag försöka tvinga med Frida ikväll :P
Idag ska jag även tvätta (otippat) kanske städa rummet och ha en hemmadag med förhoppningsvis mkt blogguppdateringar!

Här är några bra låtar från Rihannas nya album "Loud"

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Don't worry baby, Imma meet you half way,
Cause I know you wanna see me.

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag Dennis Wille och Frida såg Harry Potter igår på Heron och den var rätt bra faktist, jag och Frida blev löjligt rädda för en ormkvinna och baby somnade till nånstans i mitten medans Frida satt bredvid ett SCHMUCK som gillade att prassla med godispåsen.

Mår rätt kefft idag, ska dock till P så jag hoppas hon kan hjälpa mig hålla mig flytande i 44 dagar till sen är jag OFF to THAILAND FUCKERS!

William jag älskar dig<3

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hej!

Igår blev det inte alls yoga på morgonen, jag klarade inte av det själv.. Usch jag måste jobba lite mer på socialfobin, även fast jag kan åka omkring på tub tåg och buss själv och torg är inte så jobbigt längre så förstör dehär för mig - jag vill så gärna börja träna och då ska inte sånt stoppa mig!

Blev hur som helst träning, fast på gym med pappa & Klara på friskis. Va riktigt kul och jag lyckades (på något skumt sätt) gå varvat med springa på band i 20 min? Med tanke på rökning och att jag flåsar i trappor och uppförsbackar så var jag FETT DUKTIG!
Blev styrka också och Ellen va där och pusha på :)
Lyckades klämma in en solning också, wei!

Nu ska jag ned och fika på G med Virena som alltid, älskar att det blivit en vana! :)

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon, har helgen vart bra?
Min var helt okej faktist!
Den startade med ett litet get-togheter hemma hos Virres bror, enda misstaget där var väl att jag inte bjöd så många tjejor så det blev rätt chill - kom gamla klasskamrater och senare Willes kompisar.
Vi som vägrar ge upp tidigt kom hem vid typ fem så jag var rätt seg dagen efter då jag egentligen skulle fira söta Sophia men det uppstod komplikationer så jag ska privatfira henne i veckan har jag tänkt :)
Igår dösega jag o Wille i sängen, med film och INGEN GODIS :(  jälkla irriterande löfte jag har.

Idag ska jag på yoga i Högdalen, är nervig för jag ska dit ensam men jag ska fanimej klara dethär!


Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

ÅR 2010

Igår efter mitt möte (som förövrit gick bra) mötte jag Virena och vi köpte kärleksté och ett kort, sen åkte vi till C och grattade 'na som fyllde år! Lite senare kom Tobbe och R och vi åt tårta och kalasade oss. Mycket trevlig kväll
Idag ska jag kanske träna, beror på om det finns något kul pass idag, annars blir det en lugn dag, Klara är i skolan och mamma är nånstan så det är bara lilla jag här :)

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

En barndomskompis filmar sin flickvän.. KUUUL

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Tjoho.
Mitt humör har vart riktigt förjävligt idag, kan bero på att jag är super trött av ingen anledning och när jag och baby var i mataffären så höll jag på att svimma.. Hmmm :S
Hur som haver har jag druckigt varm choklad nu och titta ännu en gång på den söta filmen; the invention of lying.
Imorgon ska jag (om jag mår bättre) åka och köpa mitt efterlängtade 10-klipp kort.. Tyvärr har ingen av dom anläggningarna jag kan gå till (inklusive SATS och Friskis) yoga på morgonen imorogn så får nöja mig med att bara köpa kortet.
Något mer jag måste göra som inte är fullt så kul är mötet imorgon.. Ångest!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag kan inte sova..

Wille drog för en timme sen, och jag ligger här i sängen trött och hungrisch.
Funderar på att ta en powerwalk, få blodet att pulsera lite men jag kommer antagligen inget göra..
Jag ska föresten köpa ett 10-klipp kort och börja träna, har en sån jääävla ångest över min rumpa och mage så nu är det dags att bygga lite muckler, speciellt när det bara är 1 månad till jag åker till Thailand!
Sen till jul kommer jag önska mig ett årskort på gym och voila så har du väärldens snyggaste Maja ;D
Har jag föresten sagt att jag slutat äta godis( naturgodis och mörk choklad är undantag), det är dag 3 nu och tro mig det är starkt kämpat - jag äter godis varje dag i vanliga fall. Så har min elaka pojkvän köpt lakritsgodisar som ligger på nattduksbordet och skriiiker på mig! Har bett han ta bort dom men icke...
Att inte röka går också fett bra, jag har bara rökbehov när jag fikar - vilket är helt okej!

Fan va jag är duktig asså :)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vänner:
jag måste fokusera på mig själv och (med risk för att såra fler) är det väl bäst att säga öppet här på min blogg att jag faktist inte har tid att mysfika eller tjejsnacka.. Sorry

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Gör sallad, spagetti & morotssås. Har skalat och rivt 1 kg morötter (bra jobbat!)

Syster är på sjukhuset

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hej den va länge sen!

Helgen har inte vart så jätte skojig.
I fredags åkte jag och Virena till Chucky för att spela frågespel och dricka lite, drog typ vid nio men iaf.
Sen på natten härjade jag och Virre i Svedmyra och vännen tog ett jätteviktigt beslut som kommer förändra hennes liv! Vi fick ta taxi hem för jag var helt snurrig sen blodgivningen.
I lördags låg jag och Wille hela dagen i sängen och häcka, tills (framåt kvällen) Dennis & Frida kom och tillsammans bokade vi Baiyoke Sky Hotel. Det finns 3 olika typer av rum (förutom singel rum, tvillingrum och dubbelrum) Det finns superior, där Christoffer ska bo, sen finns Sky Zon där rummen ligger högre upp än Superior.. Och så har vi Space Zon (där vi ska bo) och det är dom tio högsta våningarna.
Fatta att huset är 88 våningar högt! Helt jävla sinnessjukt! (hahah vi har golfbana, dedu!)
Efter bokningen drog jag ut på en promenix med Sabine, trevligt att äntligen få träffa tokfan :)
I söndags var det Farsdag! Jag hade köpt en sorts lapsang té till pappa och även fixat ett jättegulligt kort :)


Thats about it, nu fika med Virena!

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Ångest har olika ansikten. Jag vet hur ni blir när ni mår dåligt, men vet ni verkligen hur jag ser ut?

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag har fått mycket gjort idag, tagit undan tvätten, satt på ny tvätt och dammsugat hela lägenheten!
Dessutom hann jag också dricka varm choklad, äta skorpor och titta på Brothers & Sisters :)
Efektiva lilla jag va!

Igår blev det lite ändrade planer; ingen blodcentral eller IKEA. Däremot blev det sushi med Teijsan, och därpå lite köffe mmmmums :)
Efteråt strosade jag på Götgatan och lyckades få med mig ett par skitsnygga leggings SCOORE.
Mamma och jag började se Eat Love Pray med Julia Roberts och så åt vi Ben & Jerrys - helt perfekt.
Innan Wille kom råååkade jag köpa några saker på H&Ms onlineshop - uuups hihi

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår var jag duktigt, inte nog med att jag åkte till farsta, handlade tennisbollar och foundation till syrran så tvättade jag min vinterjacka, städade mitt rum och vardagsrummet, fikade med fridis OCH gjorde en riktig pang-middag! Så tänkte jag, idag får jag varva ner lite men så kom jag på att denna dag kommer bli exakt lika busy..

Idag är det nämligen blodgivardag för mig, har fördröjt det i veckor så idag måste de bli gjort. Efteråt ska jag käka lunch med Teija, och kanskekanske att jag hinner köpa lite vinterkläder på Emaus. Därefter ska jag åka till IKEA och handla lite prylar och sen fixa middag. Whatever, det blir ju kul :)

Lönekontoret vill inte svara när jag ringer(telefonsvararen säger att personen jag söker är sjuk). Jag vill lämna mitt kontonr för jag vill ha löööön ju!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nu gick allt åt helvette..
Jag förstår inte hur människor kan vara så barnsliga!
Bara dom inte börjar prata med mig, för jag orkar inte prata nu - jag är för upptagen med att ta hand om mig själv så jag vill inte höra några fucking ursäkter. DET RÄCKER NU


- Farmor ska få en pacemaker imorgon, stackars söta farmor som verkligen måste ha varenda fel man kan ha..

- Jag funderar på att börja plugga / gå kurs här i Stockholm så jag (förhoppningsvis) får fast tjänst inom T service för jag älskar det här! Sundsvall kanske får vänta trots allt.

Jag älskar Nomy låten "Hold your head up high", jag får styrka av den!
Hold your head up high
and this pain will die
somehow, somewhere, just try

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sidan som går vidare har någon rivit av, så jag griper tag i vita blad.

Tittade nyss på bilder på K och fick en riktigt obehaglig känsla i hela kroppen, dedär kunde vart jag nu.. Ändå så är det nåt som drar mig mot det.

Helgen har vart helt okej, i fredags jobbade jag jour - kom dit klockan fyra och träffade en personal som jag inte träffat innan - kollade "snabba cash" med två boende sen gjorde jag lite té, tog en nervös cigg och gick och la mig i sovrummet där. När jag väl somna så sov jag bra och klockan åtta ringde väckarklockan och då var det dax att jobba till kl 10 då jag blev avlöst. Lördagsdagen spenderade jag i sängen med baby.
Vi gjorde lasagne och Dennis, Christoffer och Virena kom och åt med oss - sen blev det lite party hos Wille och det var rätt kul :)

Igår blev min farmor dålig, hon hade deckat när hon pratade med farbror i telefon så jag fick åka dit (eftersom jag var närmast) och hjälpa henne packa ihop saker till sjukhuset - mamma kom och vi ringde till sjuktransport och så fick hon åka in till sös.
Även fast jag helt tappat lusten så åkte jag till Open Mic på Agnes kompis Café och det visade sig vara precis det jag skulle göra - hade en underbar kväll, Agnes läste dikter och sjöng en laleh låt(lägger upp den) och Ellen sjöng en egen låt och en Cornelis - sen var det andra som uppträde och pratade.
När jag kom hem fick jag reda på att farmor las in på hjärtavdelningen..

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Igår efter filmen blev jag dålig och åkte hem till mig o trackade ned mina föräldrar så dom blev förbannade på mig, sen åkte jag hem till Chucky och kollade på när Wille satte ihop Chuckys dator, som tur vad hade jag med mig godis som jag satt och snaska på medan pojkarna arbetade.

Filmen Oceans var emellanåt trist men för det mesta vacker - fast det ser inte ut som man arbetat 12 år med den. Blev jättestörd på att dom filmade delfiner med jämna mellanrum, jamenar det har alla sätt på tv, film eller så man gick ju och såg filmen för att se det som döljer sig under ytan. Sen var det inte lärorikt för det var mest bara musik och inget snack om fiskarna man fick se. Så jag tycker, se filmen - absolut, men kanske inte på bio för det finns så mycket andra filmer (framförallti i 3D) som är mer värt att lägga pengar på.
Men jag och Agnes hade det roligt iallafall, vi satt och fnissa åt alla sjuka djur :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen promenera till Högdalen, behöver köpa ipren och grejjs till Willes linser, sen ska jag luncha med Agnes och Tove :D Ha det bra sålänge!


mellanrum

Kategori: Vardagslivet

det var därför jag vände mig om ifrån er

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Gud va trött jag är idag, klockan är halv tolv men jag har ingen lust alls att göra mig iordning och fixa mina ärenden. Något som däremot ska bli kul är att se Oceans med Tove och Agnes (som jag nämnde igår) hoppas jag har ork att hitta på något efteråt också.
Jag och Wille såg en jättebra film igår, "My Sisters Keeper" heter den och är en vacker film som är värd att se om man klarar av sorgliga filmer.
Jag däremot bröt ihop efter vi sett klart den, låg och grina ett bra tag efteråt - måste sluta leva mig in i filmer!

Jag ska skicka ett brev till M idag, jag har två olika brev och vet inte vilket jag ska skicka. Den ena är jätte ärligt och öppet medans det andra är mer glatt och nyfiket.. Hmm..

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Puh min jobbdag var längre än jag trott, så det blidde inget IKEA utan fick åka direkt till älvsjö, handla middag med älsklingen och sen åka hem.
Det gick iallafall jättebra idag, fick jobba lite mer med människorna än det administrativa som innan.
Imorgon blir det bio med Agnes och Tove - superkul ju :)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

CTR


Igår vaknade jag helt utpumpad på energi så jag beslutade mig för att promenera hem för friska luftens skull.
Väl hemma satte jag igång att fixa med tvätten, göra frukost, städa och vika nytvättat.. Stressig morgon.
Vid tolv gick jag ned till G och fikade med Virena, John kom förbi också - tydligen jobbade han i gubbängen igår.
Efter fikat hade jag nån timme över och den spenderades med mamma, vi tittade lite på en ny serie som handlade om 1920-talets amerika och smugglingen av alkohol där(var olagligt ju).. Japp den var lika tråkig som det låter hehe.
Lisa ringde och vi tog en eftermiddagsfika tillsammans i högdalen, blev livliga konversationer om harry potter, sjuka filmer, blueray och allt som i vanliga fall är tråkiga ämnen att diskutera :p
Tobbe gled förbi och tjoade sen gick alla åt varsit håll.

Skulle egentligen ha träffat Sabine då men vi måste missförstått varandra så det får bli nästa vecka eller så!
Wille och Dennis har båda fått parkeringsböter, tydligen var det "snöskottning" på gatan utanför så alla parkerade bilar fick bota hihi.

Nej nog med skrivandet, nu ska jag fixa mig för en jobbdag (LÄNGTAR) och sen kanskekanskehoppashoppas IKEA.

Kram på er

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mötet gick riktigt bra igår, fick mkt bra tips för hur jag ska göra min vardag lite mer rullande.
Något som Pernilla också påpeka var att "bollen alltid är hos mig", vilket stämmer med typ allt, förstår inte hur jag sätter mig i situationerna eller om jag vågar tackla dem men någonting måste iallafall göras, snabbt!

Efter mitt möte åkte jag hem och tryckte i mig lite egg&bacon sedan bar det av till Söder för att möta Agnes.
Vi gick till Lavance och fikade, därefter blev det en promenad och lite jakt efter en födelsedagspresent till Agnes kompis. Det blev också lunch/middag hos Agnes och massa givande samtal. Var så roligt att ses igen, blir alltid på så bra humör efteråt :)

När det började mörkna så åkte jag hem till Wille och vi kollade en jättefin film med Jim Carey och Kate Winslet - två av mina favorit skådespelare. Filmen hette "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind". Efteråt drack vi té och larvade oss, och hade helt enkelt en underbar kväll tillsammans <3

När Wille gick och la sig kröp jag upp i hans mysiga kontorsstol och läste "Kristendom för Ateister", en bok jag fått låna av Agnes.

Nu är det dags att titta lite tv och äta kakor :) Man måste passa på för när min lön kommit så ska jag köpa gymkort!
Kram!

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Helgen har varit aslugn, i fredags sov jag typ bara med undantag från en lunch med Ellen på G-star.
I lördags vaknade jag och Wille vid åtta och var pigga, så vi tog en underbar promenad till skogskyrkogården där vi drack varm choklad och delade på en vaniljbulle. Kändes så onödigt att åka hem så vi åkte till Farsta och shoppade kläder till Wille. Var skönt att ha den energin att jag för det första orkade gå ut så tidigt som jag gjorde, och för det andra även åka till Farsta!
På kvällen gjorde jag och pappa fläskfilé med bananer och curry-gräddsås med klyftpotatis och det blev rätt gott faktist! Efter middagen rusade vi till bussen och åkte till Heron City för att kolla bio med Dennis, Alex och Christoffer. Jag var apanervös för visst min feber är borta, men jag har kvar en nasty hosta som absolut inte (inte ens med cocilana) går att stoppa när den väl börjar. Det gick bra med undantag från nångång i mitten då jag var tvungen att springa ut - som tuuur var jobbade Sabine så hon bjussade på en Mer och så satt vi och snackade lite :)

I söndags var min städdag. Jag har fått för mig att det är mitt rumsfel att halsen fortfarande är trasig så jag städade skiten ur det, verkligen inte missade en fläck så vi får hoppas att det blir bättre.

Så, nu ska jag börja göra mig iordning för mitt möte 8.45 i Farsta. Det kliar i halsen så håll tummarna för att jag klarar att åka hela vägen dit (är hos Wille)

10 måndader med min bästa idag! <3