The only way is through

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det har varit en hektisk vecka där jag jobbat, slitit med lägenheten och försökt fixa allt inför slutbesiktningen.
Igår kom han och jag blev GODKÄND! Han gjorde en deal med mig att om han tyckte städningen var perfekt så kunde han ignorera ett tapetriv som var i mitt rum (väggen som vi målat blev godkänd). Tack och lov att han tyckte vi städat bra - höll på att kissa på mig där han gick från rum till rum..
Idag är jag ledig så ska till farmor en sväng o hjälpa henne med lite saker, sen fika och därefter kommer MAJA till Stockholm !!! <3<3<3<3

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Helgen är snart över fast det påverkar mig inte mycket för mitt nästa jobbpass är på torsdag liksom..
Igår kväll var jag och Frida här hos mig, sedan kom Robin och hans grabbar och vi satt o drack.
Idag har jag inte vart bakis men väldigt seg, så efter ett varmt bad vågade jag och baby oss ut till Farsta för att handla lite sen soova en timme eller så :)

Helt cp mätt av maten, Robin gjorde kotletter med potatis och sallad men jag tänker ändå smita till hemmakväll och köpa mig en påse godis!

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tjoho!
Alldeles strax är det dags att ta sig till bussen, ska till Tumba tillsammans med Johanna och flyttstäda/fixa lite..
Senare kommer Frida och hjälper till och efter det är de tänkt att vi ska träna :)
Har cp träningsverk i magen, hade ALDRIG träningsverk förut så vet inte om jag tränar hårdare nu eller om jag bara blivit äldre och kroppen inte återhämtar sig lika bra.
 
Igår iallafall mös jag med Fruw och hennnes söta barn, vi var på Starrmyran och lekte sen hittade vi ett mysigt/dyrt fik i Hökarängen där vi satte oss och värmde våra frusna fingrar.
Efteråt blev det panik i mitt huvud så jag gick och anmälde mig till Arbetsförmedlingen, måste ju få mer inkomst än typ 5000kr i december! Kvällen spenderades hos Ida, hon gjorde acrylnaglar för typ tredje gången i sitt liv och även fast hon inte blev nöjd så är det sjukt duktigt gjort då hon knappt använt det här matrialet förr.
 
Ojoj springa till bussen nu!  SYA

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Juste skulle anmärka på en grej.
Jag och Frida tränar ju på 24/7 och igår var första gången vi tog oss från tjejgymet till allmänna delen och jag har kommit fram till att det är typ INGEN som är vältränad, visst finns dom där biffarna vid spegeln och slimmade tjejer på det här gymet också. Men resten är typ, inte fit. Jag trodde det var jag som skulle vara en av dom där otränade som stammisarna tittade snett på men nejfan i jämförelse med dom flesta tjejer och deras kärlekshandtag o pluffsmage så ser jag nästan tränad ut -- KABOOOM slipper känna mig missplacerad ;D
Och jag vet, det är typ jättefel att skriva sådär - bra att dom tränar och blabla men jag orkade inte gosa in det i massa snälla ord så there u have it, gå till mitt gym om du vill ha en självförtroende boost ;)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vaknade med tuppen för andra morgonen i rad, eller snarare vaknar jag när Robin går iväg för att döma (typ halv sex på morgonen). Är så glad idag, garderoben är typ kvar (fattas lister, en ny spegel och lite jux med elen). Typ allt är inlagt där och det ser så himla fint ut - precis som jag tänkt mig :)
Kanske lägger upp en bild lite senare, men är rädd att min dålig telefon inte gör garderoben rättvisa.
Sen har vi även fixat i sovrummet, numera har vi varsitt sängbord och lampa och den nya tvn är uppsatt på rätt höjd så det börjar likna ett sovrum (quote Robin).
Vi var i min lägenhet igår och målade om utöver allt jobb här, och Gud jag är så jäkla nervös över om väggen blir godkänd eller ej - annars skulle det kosta ca 3000kr att låta Botkyrkabyggen göra den och med tanke på att jag har ont om jobb så har jag inte råd med sånna saker..Måste dit och pyssla i helgen tillsammans med Johanna och Frida, sen om 9 dagar så är min lägenget i Tumba någons annans och jag är 100% sambo med mitt <3.
LÄNGTAR!
 
Nej nu är det nog skrivet, ska hoppa in i ett bad och värma mig innan jag ska fixa lite här hemma. Vid 11-snåret ska jag träffa min äldsta vän och hennes två supersöta barn :)

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Brr det börjar bli kallt ute, måste vara minusgrader för när man andas ut så kommer "rök".
Imorse hade jag ÄNTLIGEN möte med min BA, blev mycket disskution om min familj och ordet medberoende dök upp - pyttsan det ordet tänker jag inte sätta i mitt vokabulär, inte ännu iallafall..
Mötet drog ut på tiden så fick skynda mig till Farsta där mamma väntade, vi åt lunch och pratade - saknat henne <3
Deckade en timme hemma och när jag vakna stod en liten skrutt i dörren med sin mamma :)

Snart jobb då, tröttnade på att skriva nu så hejpa!

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lunchpaus sen en timme tills jag ska åka o träna, woho


Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på bussen, jag ska till min lägenhet och påbörja flytt städningen.
Sen vid sex så ska jag gymma med Frida :) Vi har ju skaffat kort på "fitness 24/7". Nånstans där i mellan ska jag plugga:p
Äckeltelefon, har massa att skriva om men tog mitt tålamod slut

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ja igår kom Sophie och Mattias hit, det vart gamla goda låtar från tonåren, fifa (för grabbarnas del), ölspel och sånt där ni vet. Vid elva gick dom och då var jag glad i hatten (Ja, ni hörde rätt). Var typ helt chockad men jag lyckades bli puppilurrig, när händer det liksom? O.o
Och som vanligt när jag dricker så sover jag skitdåligt, så sen sju har jag varit vaken med herr ågren och vill typ göra tusen grejer som att till exempel baka, städa, träna, måla, bada.. Meeen jag ska inte starta ett projekt och väcka baby såhär tidigt så blir nog att tanka ned en film och försöka bli tröttis.
 
Trevlig söndag på er :)

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Témys i sängen och kollar "the originals" i väntan på min älskling. Gymmet får vänta :)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Så jäkla tråkigt att inte kunna blogga på mobilen. Eller jag kan men eftersom det är så små tangenter så missar jag knapparna och skriver bara fel vilket leder till ofrivilliga raseriutbrott! Men ge inte upp, förhoppningvis har jag fixat en bättre telebobo nästa vecka.
Här hemma börjar gaderoben ta sig, så snart kan jag lägga in alla grejer där och så kan vi börja med köket, bilder kommer i och med ny telefon.
Sen har vi typ hämtat allt i min lägenhet, det är tre lådor kvar och allt som ska slängas. Det som stressar är en vägg där jag haft speglar upphängande med dubbelhäftande tejp - där är det klister kvar och tapetriv så måste måla om väggen - annars kostar det mig 3200:- vilket är helt sjukt för en vägg!
Sen vill jag bara säga att jag har 1-3 mardrömmar PER NATT, och så jäkla sjuka mardrömmar att jag vaknar och måste typ krama sönder Robin tills jag lugnar mig. O.o
 
Nää men nu ska jag försöka vakna till liv, tänkte träna snart men vi får se - kanske kryper till kojs igen (A)
bild på grisen (jobbhunden)
 

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Blev väckt av Robin som gjort frukost <3
Senare fick jag brev hem att mitt möte med min BA blivit förskjutet, tappade andan lite (med allt som händer med min syster och annat så behövde jag verkligen träffa honom. Nu!

Tisdag morgo.

Kategori: Vardagslivet

Dålig sömn som vanligt på jobbet men om 2 1/2 timme slutar jag och inge mer jobb idag utan det blir flytt med mera :)

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Var sjukligt trött idag men åkte ändå med baby o köpte ny mobil till honom.
Sen jobba 15-jour till 9 imorgon :)

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Älskar texter som berör. Här kommer det som ger mig gåshud.
 

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Låt det regna på mig
Fuck it, låt det ösa ner från himlen
Jag svär, dom ville se mig slockna men jag brinner än
Skiter i, det är jag mot alla public enemies
Halsar från en flaska hennessy
Vem är ni

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Jobbat till 9, sen hem för att sedan åka till stan med Dennis och Chuxxor. Vi mötte upp Johan och hängde lite på ett hippster ställe som skulle spela techno men fyfan det var alldeles för konstigt folk så vi drog till biljarden. Kändes tryggare och roligare ;)
Nu är jag hemma och ingen pojkvän är här, ska man ge sig på lite fiskpinnar innan jag deckar i soffan kanske?

onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Varit på Ikea så nu är man rikare på grejor och fattig på pengar!
Bilder från halloween
 

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Min mobil blev snodd i lördags, så jag kommer nog inte blogga värst mycket eftersom jsg alltid bloggar via telefonen.
Hörs!

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Vem har sagt att man måste äta frukost?

Ääälskar helg:)


Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Kul att bli väckt och att jag efter 1 timmes terror nu inte kan sova fast min älskade hälft nu deckat.. 

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Helt slut och ska sova nu. Har handlat det sista till halloween, umgåtts med syster, klippt och färgat utväxten hos frissan samt hängt och fixat halloween naglar hos Ida! Ny sova, imorgon kör vi!