The only way is through

Söndag natt

Kategori:

Känner mig krasslig i halsen. Inte bra.
Tobbe och Maja kom hit men blev bara lite gos i soffan innan vi alla behövde sova - mycket att göra på kort tid imorgon!

Söndag kväll

Kategori:

Myser med ett ton filtar. Precis ätit lax med citrondränkt sallad och kvarg. Jättetrött men ska försöka hålla mig vaken nån timme. Imorgon är det nyår, WTF!?!

Söndag eftermiddag

Kategori:

Sitter helt död på bussen mot SKHLM, Keno och Martin ska gå på i Vårby Gård. Kommer bli riktigt intressant, vill helst bara lägga mig och sova, var som helst men måste byta ett par byxor ZZZZNARK!!!
Igår mötte jag mina kära vänner och vi drog oss till Harry B James och drack - jag kände att min fylla inte skulle bli nådig så hällde i mig vatten i mängder!
Vi bestämde oss för att ha nyår hemma hos mig och Maja, bra kände jag - är för trött och gammal och min säng lockar på mig!
Ne men nu ska jag försöka vakna, om 10 minuter går my broes på bussen!

Lördag eftermiddag

Kategori:

Har varit och handlat, blev sprit till nyår, två BHar och så mjölk (så nu har jag gjort köffe). Det var helt sjuka köer vid systemet, glad att jag gick dit idag och inte på måndag för då kommer det antagligen vara ännu värre

!

I see a glimpse of recognition
But it's too late, oh it's too late
And what you though was your best decision
Just became your worst mistake

One of me is wiser,
One of me is stronger,
One of me's a fighter,
And there's a thousand faces of me
And we're gonna rise up
Yeah we're gonna rise up
For every time you broke me
Well you're gonna face an army,
An army of me

 

Lördag morgon

Kategori:

Hemma igen, sova lite sen ta tag i livet!

Lördag morgon

Kategori:

Vaknade tidigt och kunde inte somna om så jag åt två ägg och lite keso sen begav jag mig mot gymmet. Sitter här och dricker celsius, provar apelsinsmak och den funkar faktiskt - perfekt för det är ingefära i och jag har börjat få ont i halsen! Ne nu halsa sen köra bandet!
Peace

Fredag natt

Kategori:

Mycket tankar om helgen och framför allt nyår, är så oroad...
Löser det med lite jordnötssmör, straight up och Rocky 2 sen är det sussa som gäller. Sov så gott!

Fredag kväll

Kategori:

Efter mat och kaffe så blev det kortspel men nu möte Maja i tc och sen hem för att slumra vid teven. Imorgon är det träna, handla systemet och sen shoppa som gäller, allt måste ju vara klart till det här nyåret som jag VET kommer vara kefft för min del. Fcking men säger jag bara... Hur som helst har Maja sagt att vi ska göra något spektakulärt imorgon och det tycker jag låter som en riktigt bra idé ;)

Fredag eftermiddag

Kategori:

Brrr står ute och håller kom på ungarna, dom åker på en snorhal backa så väntar bara in att behöva ringa ambulans!
Efter jobbet ska jag till Keno och Willys för lite middag och kaffe!

Fredag förmiddag

Kategori:

Somna vid fyra, upp igen halv nio för att fixa frulle till mig och Maja (gröt med blåbär) och så kirrade hon kaffe med sin fancy maskin (Y) sen kondition i 40 minuter, sola 20 hem och fixa mat till ett helt kompani. Blev faktiskt riktigt gott, kyckling och så gjorde jag en röra på avocado och kvarg! Nu vila 30 minuter innan jobburt!

Torsdag natt

Kategori:

Fan jag kan inte sova, är för hypad!
Drar igång och läser sista boken ur hungerspelen och hoppas på att tankarna lugnar ned sig!

Torsdag kväll

Kategori:

Blev kaos på jobbet framåt slutet, dessutom gick mina bruna par UGGs sönder så i ren ilska gick jag ned till centrum och köpte mig ett par nya skor. Dom var såklart inte på rea..
Gick hem, gjorde tonfiskröra (kvarg,majonäs,crème fraiche,tonfisk och ägg) och så på en macka. Sen kom Maja hem och vi drog till Tumba Träningscenter, tränade och kom fram till att vi tyckte om stället och ska köpa gymkort - jag behöver bara boka tid med en PT för har glömt hur alla maskiner funkar och HATAR att inte veta exakt hur jag ska göra, känner mig så mobbad då. Hur som helst, nu är jag low on cash men måste köpa nån slags nyårsklännings på lördag!
Men men nu sova, upp imorgon och träna innan jobbet! Puss och kram

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Mina nya jeans är sönder på insida lår, typical... Ska ned till Badhuset och fika med ungarna, passar på att fråga om deras gym - kanske är något att ha?

Torsdag förmidag

Kategori: Vardagslivet

Men hallå!
Drar lite fika innan jobbet, snart ska jag försöka sätta på mig mina nya jeans, det kan jag säga kommer bli ett riktigt mission -  dom ser ut att vara gjorda för barn men Maja och Moa sa att dom skulle passa så jag får lita på dom! Har väldigt mycket funderingar i huvudet, är ett enda vimmel av tankar så är riktigt förvirrad just nu men det passar mig utmärkt ;) Har fan kommit så jäkla långt om man jämför bara för ett år sedan. Främsta anledningen är att jag slutat bry mig så jäkla mycket om allt och alla - tips faktiskt för även fast du blir en gnutta känslomässigt störd så är det way bättre än att må kefft stup i ett (Y) För ett år sedan kändes det som att jag hade hela världen på mina axlar, nu har jag insett att det är klart du måste stötta och finnas för dina nära och kära men du måste ALLTID sätta dig själv först, Sad but true.
 
Nu svammlar jag, ska ta tag i livet så jag inte blir försenad! Peace

Onsdag kväll

Kategori:

Ligger i sängen och försöker få upp värmen, det är KALLT!
Efter att ha ätit mackor och risgrynsgröt så knäckte jag koma än som Tobias och jag var fast i - och började fixa i ordning mig. Jag drog mig till stan och mötte Moa samt Maja, vi shoppade lite och sen åt middag på John Chris.
Imorgon jobbar jag, blööh men sen ska jag och sambon min till Tumba Träningscenter och spana in om det är nåt för oss (framförallt mig som lika gärna kan träna hemma).

Bilder från Julafton

Kategori:

Onsdag förmiddag

Kategori:

Julafton blev väl bra, lite knas men ändå alltid trevligt att umgås med släkten!
Efter det fick jag skjuts av pappa hem, Maja hämtades på vägen - jag ville så gärna ha ett bra avslut på kvällen så vi drog ut tillsammans med Linnéa för att möta Tobbes alla dudes. Taxi hem, decka och vaknade sjukt bakis dagen efter vilket var skumt för jag slutade dricka tidigt.
Gårdagen spenderade jag framför tv med Tobias, världens mysigaste juldag :)

Måndag förmiddag

Kategori:

Jag lyckades bli försenad, min väckarklocka stod på fel tid men jag lyckas komma lagom till att vi ska äta och så hann jag sminka mig lite så det blir ju bra! Mamma ska inte fira jul med oss idag då hon är sjuk, känns jättekonstigt :((

Men god jul på er!! Kärlek

Söndag kväll

Kategori:

Festade igår, blev helt väckve men vaknade obakis. Sen blev det mat och en massa chill här hemma. Vi tog oss ut för att handla lite och därefter körde vi glöggmys och film:)
Imorgon är det julafton, fattar inte att tiden gått så snabbt!!

Lördag kväll

Kategori:

Correction; Maja har såklart flyttat IN

Lördag kväll

Kategori:

Sådäär, Maja har flyttat ut och vi har storhandlar feeeett med mat! Nu har jag panikat mig till tåget för att möta Michan och Teija för middag och några öl sen hem och svepa drinkar :)
Love my life right now

Lördag morgon

Kategori:

Känner mig efterbliven idag, tror alla på pedeln ser det också men dom kan ta sig! Pressbyrån var stängd i Tumba så jag hoppas verkligen den i Älvsjö är öppen annars kommer jag somna!
Igår efter att ha jobbat och dragit för att sola så mötte jag upp Maja och Linnéa och vi drog till mig och busade med min granne mihi. Blev trött och gick och la mig tidigast men sovit bara nån timme då jag blev väckt av massa olika skit

Fredag eftermiddag

Kategori:

Haft mitt möte med behandlaren, första på typ två månader. Intressant upptäckt, jag var i en manisk fas när jag var ca 15 åroch nu är jag tydligen hypomanisk - tar det alla gånger, det är nog det bästa jag hört på väldigt läänge! En liten kommentar för den som inte är hobby psykolog - detta är behöver INTE vara bipolär, det tar lång tid för en sån diagnos och det kan nog alla som känner mig fatta att jag antagligen inte har. Hur som helst är jag påväg till jobbet nu, sen heeelg
(text från syrran)

Fredag morgon

Kategori:

Bussen går precis vid örnsbergs station så det var inte så svårt, hann till och med köpa kaffe!
Nu ska jag bara sitta här i 30 minuter, lyssna musik och försöka att lugna med mig. Det är lite problem med flytten och jag känner att det är det sista jag behöver just nu!
(Lockigt hår wihu)

Torsdag kväll

Kategori:

Shu gärdies.
Ligger i ett lavendel/oljebad hemma hos min familj. Kom hit sent då jag tog en omväg för att undvika Alby och Fittja tunnelbanestation, men drog ändå ett kort träningspass här.
Imorgon ska jag lokalisera 161an som går förbi här nånstans - bör bli intressant då jag fortfarande knappt hittar hit ;)

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Han är nog den enda jag har varit riktigt sårbar inför, vilket är väldigt konstigt för det är den person i mitt liv som jag inte kan lita på. Jag är skum..

Torsdag förmiddag

Kategori:

Mmmh så gott. Besatt!

Onsdag kväll

Kategori:

Bjuder på ett sista inlägg innan natten även fast jag inte är hundra på om jag kan sova. det har hänt nånting mystiskt med mig förstår ni, förr HATADE jag att sova bredvid människor. Det var klibbigt, alltid trångt (hur stor sängen än var) och så jag, som rör mig mycket i sömnen hade en tendens att väcka denne sängdelare som i sin tur väckte mig. Detta har helt ändrats för nu kan jag vakna av att jag har för mycket utrymme, att det är kallt och helt omysigt...
Så det som måste inträffa är följande:
A) antingen skaffa en sovpartner
eller
B) detoxa mig från mänsklig kontakt

Haha god natt på er!

Onsdag kväll

Kategori:

Mmmh har precis ätit middag och sitter framför tvn och tar det lugnt. Efter att jag slutat jobba så drog jag till Tumba Träningscenter och solade, baaam ska vara snygg till nyår!
Efter det packade jag och Virena ihop hennes grejer, lite kvar men det får hon fixa imorgon.

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Stressade ned i centrum för att köpa presenter till trillingarna som fyller 11 år, hittade inte det jag letade efter så får leta vidare ikväll.
Är ensam med hela bunten, vi har pysslat lite men nu deckat framför tvn - jag har druckit kaffe med grädde baaam le biffmode;)

Onsdag morgon

Kategori:

Börjat träna sida nu, undvikit det allt för länge då övningen som ger mest resultat är den värsta jag vet - hellre står jag plankan i 5 minuter!
Drog i mig en proteinshake, får ta frulle sen för nu ska jag sova två timmar innan jag måste upp och jobba!

Onsdag morgon

Kategori:

Har gått upp för att träna eftersom jag inte kommer hinna ikväll. Då ska nämligen Virena komma hit och packa sina saker och jag har tänkt hjälpa till så gott det går.
Kunde inte somna inatt så jag gick upp och gjorde varm mjölk med honung och lite kanel sen kollade jag på en massa avsnitt av nån serie på svtplay mmmm

Tisdag kväll

Kategori:

Tränat och så åt jag råris med böngryta, jag komponerade hejvilt men det blev faktiskt gott - gillar egentligen inte bönor men det är ju bra träningsmat så what to do ;) Ser nu en mysig julfilm och njuter av lugnet

Tisdag morgon

Kategori:

God morgon!
Ätit frukost och ska snart ned i centrum och handla :)

Måndag natt

Kategori:

Nu måste jag duna, är trött och vill dra till Willys imorgon och handla lite..
På lördag har jag Maja som sambo, mihi är så himla glad :)
Förövrigt tränade jag mina armar med hantlar, svag tjej som tycker 2 kg är lagom - men det var ju månader sedan jag tränade armar ordentligt! Allt annat har börjat tighta ihop sig, jag märker speciellt skillnad på lår och rumpa!

Måndag kväll

Kategori:

Ensam med tre ungar idag, vi har åkt pulka. Ska göra lite té som vi ska dricka till julkalendern, kärlekensdag!

En underbar nyhet, min älskade vän Maja har nu sagt ja till att flytta in hos mig - jag är så himla lycklig!!!! <33

Måndag morgon

Kategori:

Jag har hämtat 2 kg hantlar hos mina föräldrar, sen har jag i stort sätt en bostad i min väska, allt du kan tänka dig behöva har jag i min väska - har sovit hos 3 olika under 3 dagar och det har vart trevligt men guuuud va skönt att komma hem till min egna lägenhet <3

Måndag morgon

Kategori:

God morgon!
Vaknade för en halvtimme sen och passade på att äta frukost med Ellen innan hennes skola. Nu är hon sen och ska stressa ut genom dörren så jag passade på att ta med min kopp kaffe och sätta mig i sängen igen. Mysmorgon!

Söndag kväll

Kategori:

Jag, Marcus och Alex åt middag tillsammans på Högbergs, sen kom massa grabbar och vi firade John som fyllde 25 år! Alltid nice att vara ensam tjej mihi. Fick sällskap av Kidde till Högdalen, dom andra drog vidare. Maja, jag och Tobias sov hemma hos R och dagen efter var det filmmys och thaimat:) Drog till familjen och gjorde mat till mig, syster och hennes pojkvän sen blev det 3e adventmys med pepparkakor och lusselängd.
Nu ligger jag i Ellens säng och är astrött, vi har suttit med glögg och snackat skit

Lördag kväll

Kategori:

Gick ut igår, hade sjukt kul, sov hos bästa Tobias och vaknade med ett smile på mitt face. Blev ledsen för att människor kan vara så elaka, drog till Moa och blev glad av att sjunga i badet.
Blev hämtad av Dennis, han jag och Marcus drog och bowla - vann andra omgången whop! Nu ska Marcus jag och Alex käka på Söder sen kommer John som fyller år - nykter och tidig kväll ska det bli!

Fredag eftermiddag

Kategori:

Living in a gray zone, you running away from passion
Do you have the guts to come inside?
You know fire is a good thing..

Fredag eftermiddag

Kategori:

Halvsover på pendeln påväg till Farsta, ska träffa brudarna. Ingenting matchar så får stå i Älvsjö frysa i 15 minuter, längtar INTE.
Har fått mina försäkringspengar whopa så nu kan jag leva igen :)

Fredag morgon

Kategori:

Fredag morgon

Kategori:

Salong betong Danne på musikhjälpen TV (!!) så mysigt att titta och veta att det inte bara är jag som är vaken nu hehe

Fredag morgon

Kategori:

Självfallet var det bara radio när alla tunga artister spelade i Norsborg, trodde faktiskt att det skulle visas på tv med tanke på vilka som uppträdde..
Klockan är snart 5 och jag vaknade för ett tag sen, gör inte så mycket då jag ändå planerat sova nån timme efter tvättstugan imorse. Happy Friday peeps

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tog mig ett varmt bad, smörjt in bröstet med weleda, dragit en liten nässpray och massa ingefäreté. Nu är jag redo att krypa till kojs :)
Natti

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter hemma, Virena har kommit för att umgås med sjuka lilla mig :)
Klockan nio kommer det feeta artister på musikhjälpen som vi ska se.
Imorgon är det fredag och helg, jag kommer antagligen inte ta mig till jobbet men tvättstuga måste det bli då jag typ inte har några kläder att ha på mig längre. Lördag är det klippning som gäller wihuu :)

Torsdag kväll

Kategori:

Blev jätteförkyld från ingenstans, vad hände?? Dags att fixa ingefära som jag ska knarka, för tänker f*n heller vara sjuk i helgen!
Förövrigt har jag hunnit tänka och kommit till insikt att jag är en jäkla morot som inbillat mig saker så glöm det tidiga inlägget - TACK instagram för uppvaknadet! Peace

Torsdag eftermiddag

Kategori:

If I wake ans your here still, give me a kiss. I wasn't finish dreaming about your lips

Don't wake me up

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Det gick fint hos arbetsterapeuten, fick reda på att det kan ta upp till 6 månader innan jag har full rörlighet i handen. Och jag som har stressat upp mig för att jag fortfarande inte kan knyta näven.
Men den bästa nyheten var ändå att jag ÄNTLIGEN får träna armarna!
Fram med hantlarna, nu kör vi :D

Jobba nu, jalla puss

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Baby don't forget my name when the morning breaks us 

Baby please don't look away when the morning breaks us

Oh your touch, so bittersweet baby don't forget my name when the morning breaks us

Torsdag morgon

Kategori:

Snorar här på morgonkvisten, är halvförkyld (som att min kropp inte bestämt sig ännu om den ska vara sjuk eller frisk). Har en tid med en ny arbetsterapeut 09:30, kommer antagligen bli utskälld men men det är inte det lättaste att träna 5 gånger per dag när huvudet är fyllt är så mycket annat, viktigare ting!

Förövrigt är livet lite komplicerat just nu, det är svårt att följa sitt hjärta när hjärnan säger nånting helt annat men jag tar risken - kan ju bara bli rätt eller fel. Visst? ;)

Onsdag natt

Kategori:

Firat pappa som fyller 50 år!! Världens finaste, goaste bästaste far - kärlek!
<33

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

 
 
Tränat, vilat, ska äta sen fixilera och så in mot stan med bröden ;)
 

Onsdag morgon

Kategori:

Vaknade till vid nio och tvingade upp mig ur min sköööna säng. Dragit i mig två knäckebröd och en kopp té och väntar jag in att kunna börja träna nu innan Maja och Tobbe vaknar :)BLAM

Tisdag natt

Kategori:

Ligger i sängen med en kopp honungs/kanelvatten och mysljusen tända. Igår kom R, Maja och T hit och vi kollade film, klockan blev alldeles för mycket, somnade sjukt sent så blev inget jobb för min del. Idag segade jag tills Maja och jag tills stan och drog lite käk på The Laughing Duck sen fika på Cafe 60 - klockan hann bli senare än sent men wopa jag är ledig imöra.

Puss och God natt

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vaknade skitsent (halv ett) så känner mig igång. Mina bröder är här
Här är två bilder jag hittade på finest, från i lördags

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Harry Potter och té, imorgon börjar jag 16.00 så hårdträning på G!
Bad bitch, girl I think I might get used to you
Imma have to take your number when I'm through with you
All I ask of you is try to earn my memory
Make me remember you like you remember me

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

 
Vilken fucked up kväll det blev..
Avslutades med att jag följer med R till sös med en axel ur led. 
Klockan 9 på morgonen var vi klara så dagen har spenderats i dvala
 
Nu hem till mig där Maja och Tobbe håller till hehe

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Shu lu lu Sitter på tåget efter världens snabbaste dusch, sminkning och hårfixning! Bara två timmar sen.. Sov som en bajskorv så är lite trött men jag är ju van att vara bakis på lördagar så det är inte så farligt hehe. Tog en promenad med familjen sen fikade jag med Linnéa, Keno och Martin :)
Nu äre att fira Maja duex - wopa!!!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

I aspudden hos la familia.
Var lagom mör efter att ha åkt fram och tillbaka till Skärholmen (40 minuters buss) och sen direkt ta sig hit.
Mötte pappa i Örnsberg där jag handlade lite keso och så en påse godis, min första sen failet vid Twilight (när jag spydde sönder mig för jag åt för mycket samtidigt). Var riktigt smaskigt, speciellt till ett son of anarchy avsnitt. Nu ligger alla i sina rum, jag har bättat i min lilla tält säng och ska snart släcka och sussa jag med.
Imorgon är det lördag och jag kommer inte vara bakis, ska ta mig en rejäl promenad vid vinterviken och hoppas på att familjen min vill följa med! Sov gott alleman!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på evighetsbussen till Skärholmen igen!!
Ställde klockan på elva, lyckades sova typ hela natten det var sjukt skönt!
Keno ringde och vi pratade lite skit innan jag tog tag i livet och städade i lägenheten - kände att det var viktigare än ett träningspass.
 

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Fastnade helt vid dator, snackade skit med B tills nu när jag märkte att klockan sprungit iväg - tur att det är fredag imorgon för då känns inte trötthet!

Mår feett bra, glad och förväntansfull inför denna helg - all my girls are going out maaaan. Kärlek!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet och spelar kort med kidsen, ska nog snart dra ut dom för lite pulka åkning:)

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tränat, shakat och snart är det dags för lunch! Är rejält yr, bara för att dumma jag tränade för sent så hann inte käka efter träningen. Men snart är det bacon och broccoli som gäller sen kaffe! :)

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Du har vart i mitt huvud hela veckan nu.

Fuck you!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter och äter jordgubbar och fincrisp, har tränat för ett tag sen - ett av dom bästa passen på väldigt länge!
Snart ska jag sova, upp imorgon för nytt hurtande:) Älskar mig själv som kämpar

Checka min mage, den börjar få tillbaka formerna YEY

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu är jag på jobbet. Det är snökaos ute så Tobbe sitter just nu på lokala pizzerian och förbannar att tågen inte går. Tänkte vara snäll och kolla upp när ungefär dom börjar gå igen men inte deras hemsida ELLER appen fungerar - snacka om misslyckat!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tobbe kom hit igår och glodde film. Sen sov vi sönder så nu är klockan 12 och jag är fortfarande i sängen, fuuck jag som skulle träna nu på morgonen.. Blir hårt pass ikväll då!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jobbet idag

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Blir att träna efter jobbet igen, får fokusera på att diska och städa undan all skit nu istället. Kanske ska dra hem till mina päron ikväll, men det beror helt på hur effektiv jag är med träningen och allt.
Bild från Skärholmen

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Så kunde jag inte somna om efter lite mer än en timmes sömn. Vaknade av att klockan var runt ett och jag trodde att jag var sen till jobbet - sen insåg jag att det är mörkt ute och då insåg jag att det fortfarande var natt.
 
Tänkte skriva lite kort om vad jag håller på med, träningsvis - lägger upp lite random inlägg om att jag ska träna, om mat och proteinshakar men tror inte jag skrivit varför och hur så here it comes..
 
Mitt mål var från början att få en tight kropp precis som dom flesta andra tjejer som börjar träna men med tiden har det ändrats till en livsstil jag har planerat hålla för alltid. När jag började märka hur gladare jag är, friskare kropp jag fått och framförallt hur mycket mer energi jag nu har så är det mycket lättare att skrota all skit i ens liv.
 
Träningsmässigt är jag verkligen inte den som kör så hårda pass att jag knappt kan röra mig. 
Jag kör oftast bara 30 minuters (dock intensiva) pass åt gången, detta gör att du kan träna mer än en gång per dag utan att du bryter ned dina muskler.
Nu på vintern vet jag inte riktigt hur jag ska lösa konditionsdelen i min träning, funderar på simkort för att jogga ute nu kommer bara göra att jag bryter fler ben i kroppen.
Så att promenera är (iallafall) min tillfälliga lösning, helst innan frukosten om man orkar, då man bränner mest fett efter natten långa fasta. 
 
Maten är som de flesta vet den viktigaste faktorn i muskelbyggnad.
Det jag försöker äta är oraffinerad mat såsom exempelvis fullkornspasta, råris, råsocker, potatis, linser mm
Mycket protein och omättade fetter är bra när du tränar, såsom fisk, vegitabiliska oljor, avocado, nötter mm
Sen intar jag proteinshakar gjorda på vassle, mina är utan socker och sötningsmedel vilket är få som är (märket heter Holistic)
 
Sen är det bara att upprepa, upprepa och upprepa ;) GODNATT, nu kom sömnen tillbaka

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Fick äntligen mitt träningspass, längtat!
Drog i mig en proteinshake och soffhäng nu, den här måndagen blev bra ändå ;)

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet med min andra kaffe. Efter min extremt dåliga sömn denna helg så sov jag 12 1/2 timme, Keno hade också sovit så länge men till skillnad från han var jag trött som en gnu när jag vaknade (blev väckt).
Hade inget kaffe eller mjölk hemma så sprang till kaffemaskinen så fort jag kom hit och det räddade mig!

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Keno anlände och vi gjorde sen middag (tonfisksås med pasta och fetaost) sen dippade vi morötter och paprika till filmen Savage som jag velat se föralltid - rekommenderas även fast slutet var en flopp. Nu ska jag få sova, imorgon ska jag köra ett träningspass som heta duga!

Sweet dreams

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Kom hem och tillät mig decka 30 minuter efter att ha tryckt i mig tonfisk. Sen gick jag och lämnade filmerna på Solbos videoaffär, var ISKALLT om benen.
Nu har jag hämtat upp julstjärnan och sådär, återstår bara att lägga ned några lådor och sen börja göra det hemtrevligt :) 

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sliten tjej har inte fått sömnen hon behövde!
I fredags drog jag och Maja till Arken för att dricka öl med F och hans polare, Linnéa kom även hon och vi hade det askul. Sen drog vi till Engelbrekt där det var progressiv trance, vi dansa och hade oss - träffade på storkusin John och hans kompis, så roligt att nån mer i släkten lyssnar på tung gung!
En polare fick en flarre i skallen så vi alla (då hade många dykt upp) drog.
Det skulle egentligen vara efterfest i Huddinge men jag tröttnade och tog nattbuss hem utan att sägs nåt haha!
Sen fick jag Maja, Tobbe, Rich Andrew och Wille (som gick i min klass) hem till mig så det blev lite vin - jag hade slutat dricka ganska tidigt så lyckades slippa baksmälla däremot fick jag än en gång för lite sömn så mådde piss dagen efter.

Hade tacokväll med grannen, hans kompis också Wille & Andrew sen drog dom och jag drog en timmes sömn.
23:30 anlände jag till stan där jag mötte upp Alex och senare Marcus och vi drog till Slakthuset där sista Art of Sound ägde rum, körde nyktert för så hardcore att jag inte haha. Blev dock helskakis så medans alla drog på efterfest så följde Marcus med mig till Gullmars för att trycka i mig lite mat och dricka. Visste att det inte fanns en chans i livet att jag skulle kunna ta mig hem så jag drog till Högdalen och hängde med två vänner, därav ingen sömn då jag behöver total tystnad när jag ska sova. Nåja, roligt helg har jag haft och det bästa är att mitt knas nu officiellt är över - tackar gudarna för det!

Nu sitter jag och skäms på bussen, ser ut som jag aldrig använt en dusch men får väl skylla mig själv haha doing the walk of shame;)

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Från igår