The only way is through

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vaknade och mådde som en inlagd sill.

Igår kom Maja hit, vi drack té och åt riskakor medans vi pratade om allt man nu borde prata om. Sen från ingenstans hörde två gamla kompisar från gm av sig och vi spontana (och lediga) som vi är drog in till stan och mötte dem.
Det blev en intressant historia och jag tänker inte dra allt här men det var vevande, och då och då otrevliga ord..
Kul var det att se dom igen men hade aldrig pallat dedär hela tiden..
Iallafall så sa vi hejdå efter att en näsa gått sönder och hela Hötorget svämmade av blod (överdrift) så jag och Maja drog en kaffe på 7eleven med Rikard och hans dudes som jag inte träffat på typ ett år! Sen nattbuss hem och sova. Jag vaknade efter två timmar och kunde inte somna om på ett tag så sömnbrist är ett faktum. Maja sussar sött i mitt rum, lyckosten!

Nu baaada sen göra ett försök till med sömnen!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

På ännu en evighetsbuss, denna gång tillbaka till jobbet. Vi har kollat leksaker och fikat - Keno och Elin gick helt random förbi och satte sig en skvätt hos oss. The kid fick chansen att träffa jultomten och fick godis - jävla 3 som
Kör fulspel - såklart man måste dit om dom har en tomte så försöker dom packa på med abonemang och grejer..! Tjejen hade roligt iallafall och det är det som räknas! :)
Barnet har somnat lutandes mot mig, blev en händelserik dag..!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på evighetsbussen till Skärholmen, är med ett av barnen som (fråga mig inte varför) ville dit. Det här är min sista dag sen har jag långhelg så jag har faktiskt fredagsfeeling :)

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

William Petzäll - vilket tragiskt liv.
Blir så jäkla arg och ledsen..

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Haha okej min mage var inte glad igår, bra att lägga upp bilder efter att ha ätit starkt!:p Jag har tränat mage/rygg och ska väl dra ett benpass om jag hinner idag. Det var fint julväder ute, inte för att jag springer ut men mysigt att titta på:)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det är säkert jättemysigt väder ute men jag vill inte gå upp ur min säng!
Ställde klockan på sovmorgon (09:00) men nu har snart en timme gått och jag har inte kommit upp, måste dock göra det så mattiderna inte fuckas.
Har en återkommande dröm som är obehaglig.. Jag ligger i sängen och ska sova, sen helt plötsligt kommer jag på att nån kompis är här och att jag är naken i sängen. Vem kompisen är varierar men alltid samma känsla av förvirring och skam. Fattar att drömmen är stressrelaterad, måste lösa mina ekonomiska problem så jag kan få sova!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hemma i välbehåll! Det snöar ute och jag med mina gummistövlar halka runt i hopp om att ta mig hem utan nåt mer brutet. Lyckades boyaaa!
Tog lite bilder på hur jag ser ut nu, helt missnöjd men är supertaggad att få tillbaka min kropp. Just nu är magen det värsta för ibland när man börjat träna får man muskler men det lägger sig under fettet på ett sätt som gör att man ser tjock ut även fast man inte är det - där är jag nu.. Är för trött för ett träningspass till så nu tv chill innan jag deckar :)

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

40 minuter tills jag slutar jobba, borde dra hem till mina päron och fixa lite saker men vet inte om jag pallar..
Har haft en diskussion fram och tillbaka idag om vad som ska hända efter min flopp, det ser inte speciellt ljust ut - och jag som äntligen hade sagt vad jag kände.. Men man blir starkare för varje nedgång även fast jag hoppades på nånting nytt och spännande

Tack och lov för E, sitter och kramas med henne för lite behövd energi och kärlek

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Röksugen, fuckmylife! Drog ett rejält träningspass som rensade tankarna - kommer nog ta ett till efter jobbet:)

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mmmm äntligen lunch - kyckling med den godaste guacamole jag någonsin gjort! Undra om jag kanske orkar träna innan jobbet eller om jag ska ta det efteråt..

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Äntligen hemma, har diskat och ätit morötter, fortfarande hungrig men kan inte dra en lunch halv elva så får vänta.

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Behöver inte säga att jag sov dåligt, men det gör jag ändå. Är inte trött ännu så det är bra, är på pendeln till huddingesjukhus. Känner mig lite flashig idag, typ sminkat mig och grejer (Y) Ha en bra dag!

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Och så kom stormen..
Jag har gjort ett misstag som kan fucka hela den här vintern - kommer nu ducka vissa människor tills den här skiten är glömd.

Men jag måste sova för jag har tid på sjukhuset halv nio och jag var tvungen att avboka förra så har ingen mer tid att gräma mig över spilld mjölk.
Så sov gott!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Myskväll med skratt framför youtube och vänner på dator

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hemma tidigare idag, åt därför middag hemma (vegitarisk snitzel med spenat, mozzarella och kvarg). Fick kommentarer att man ser på mitt ansikte att jag börjat ta hand om mig själv - kändes så himla bra!
Älskar att äta såhär, orkar så mycket mer och känner mig mycket fräschare!:)
Sen i och med att jag tränar 5 dagar i veckan så kan jag äta var 4 timme och jag LOvEloveLOVE att småäta:)

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lunch efter en lite för lång nap nu ska jag snart fixa mig inför jobbet.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Skulle ta min promenad i morse men när jag gick ut blåste och regnade det så mycket att inte ens jag vågade mig på det. Därför passade jag på att gå till centrum och handla jordnöttsmör som jag haft cravings efter. Drog mitt mag/ryggpass och tog en proteinshake - jag har dom äckligaste shakarna man kan tänka sig, detta för mina är sockerfria då får man stå ut. Ew..

 

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vänt ut och in på mina pengar och räknat så vet exakt hur mycket jag måste få fram - på 3 dagar.. Nu har jag värmt bär och äter det med naturell grek. Yoghurt :)

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Tog ett ben/rump pass sen var det bara att skynda sig in i duschen, hann dra i mig en avokado och kaffe så är lite mer igång nu. Strax är jag på jobbet, 4 timmarspass ikväll.

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Promenad, städning, 30min sömn, lunch och är heeeelt slut. D
Försöker peppa upp mig för ett träningspass innan jobbet men det går segt..

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon!
Ligger helt förvirrad och trött i min sköna säng. Känns som jag behöver sova ett år till men nu har väckarklockan ringt så dags att starta en ny vecka.
Egentligen har jag tid hos min behandlare men jag pallar fan inte, har ingen ork eller tid att åka över halva stan för att prata lite känslor - har 1000 olika grejer att fixa idag så när dom öppnar ska jag ringa och avboka.

I fredags skulle jag bara vara hemma ju, men när Maja skrev och jag satt i morgonrock och lärde mig en rap lyrics skämdes jag och åkte istället in till stan.
Började på gayklubb övergick till After och sen Patricia en stund men så hade nån slagit Moa (som var kvar på gaystället) så vi mötte upp henne och drog hem till 'na.

Lördagsmorgonen bjöd på bakishet (standard) och sura miner. Maja och jag drog till Farsta och handlade krök, mat, kläder till henne och så rakhyvlar - sen krigade vi brudar med att skynda oss trots allt. Gick fan bra för halv nio var vi i Sandsborg för att förfesta på Sophias födelsedagsfest.
Sen TECHNOSTATE!!!
Grymt drag, söta pojkar, alkohol - BAM! Hörde av mig till en viss grabb och berätta att jag diggar han, efter typ en allt för lång period av förnekelse. Väldigt stolt över att jag kunde vara mogen och vara seriös :p
Men hur som helst efterfest hos mig sen där jag eventuellt (tiden för avgöra) gjorde en tabbe.


Nej fan nu måste jag sluta skriva bibel. Frukost sen ut och traska står på to-dolist! Ha en bra måndagsmorgon

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Här är bilder från både fredag och lördag

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter i mitt favorithörn av soffan och har avnjutit riskakor med pizzasmak.
Vet inte riktigt vad denna kväll ska gå ut på, kanske samla ihop allt jag behöver inför technostate imorgon..
Om jag hade haft pengar hade jag köpt in nya kläder men nu får jag nöja mig med ett vanligt linne och byxor.. :/

Är glad iallafall, mår bra och tror till och med att jag ska göra några morotsstavar och dipp :)

 

Ha en bra helg nu gärdies

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Mått kefft idag så det blev endast en promena till affären för att köpa mjölk sen direkt till jobbet. Ska försöka dra ett träningspass ikväll men måste börja må bättre först.. Slutar om 1 1/2 timme sen helg och TECHNOSTATE

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tog mig ett skönt bad nu har jag ätit lite müsli (kunde inte låta bli) men ska sova snart:)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Legat i Moas soffa hela dagen, sen hämtade pappa mig och skjutsade hem - snällare får man leta efter <3
Nu har jag tagit tag i livet och gör ris med kokta morötter, det bästa man kan äta när magen gjort uppror.
Ska sen bosätta mig i min egen soffa och mysa framför Hart of Dixie s02!
Ha en bra kväll

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Bion var bra, även fast jag inte är lika besatt av Twilight som alla andra verkar vara men säcken knöts ihop i sista filmen så jag är glad över att ha sett den! Moa hade köpt fett mycket godis och det mesta var saker jag gillar men inte hon så jag åt.. Sen efter att ha gått förbi arken, hälsat på Keno, sen sjungt lite i väntan på tuben så åkte vi hem (eller jag åkte med Moa). Fick plötsligt väldigt ont i magen, den blev uppsvullen och hård som en ballong - och på natten blev jag vad jag trodde var magsjuka. Spenderade 3 timmar vid toan, det värsta jag vet är att kräkas - föredrar hellre ett snabbt självmord...
Men nu idag har jag fått i mig vatten, magen är inte svullen och det gör inte ont så jag börjar tro att det var godiset som låg bakom allt - har inte ätit på 3 veckor sen mular jag i mig.
Vågar ändå inte gå till jobbet, blir nog hemma imorgon också är jag rädd :(

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jobbat och nu påväg till bio med bruuudarna <3

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Vart ute, drog lite mage innan duschen och har tryckt i mig müsli med mjölk.
Hittade en fnissbarhet på instagram, synd bara att 6 stycken lagt upp den precis under varandra, så kul var det inte. Enjoy!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon!
Ännu en dålig natt.. Så att sitta här och dricka kaffe/äta ägg inför en joggingtur känns inte alls roligt - men vem har sagt att det ska vara det.

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Klockan sprang iväg och jag är förvånad att jag fortfarande har ögonen öppna med tanke på att jag inte powernapade idag. Nåväl.. God Natt

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Min nya morgonrock!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter framför tvn och smälter mitt mellanmål, snart är det hårdträning på gång. Har inhandlat as mycket bra träningsmat, nu jääävlar är det på allvar

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter och kollar på när tjejerna badar, allt är precis som vanligt - trots att jag inte jobbat på 7 veckor!
Tydligen var min vikarie en durasell kanin som gjorde alla möjliga roliga saker med barnen så damn i have to strå up my game..

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sov extremt dåligt inatt så överväger att ta ett snabbt träningspass, duscha sen sova en stund så jag är på g till jobbet.

Fikade en sväng med Linnea och har lånat pengar av mamma så köpt hem mat. Åt nyss lunch (tortilla med avokado röra) muuums

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hängt med Linnea och Moa, sen drog jag med pappa och lämnade lite lådor i deras nya lägenhet. Nu har jag tränat och ska mysa med mamma framför tvn. Pappa är och hämtar syster hos ramlat ihop på donken - tp

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Efter att ha suttit i en och en halvtimme och svettats på vårdcentralen så sa läkaren att han inte skulle sjukskriva mig längre utan att jag ska prova jobba sen ringa tillbaka om det inte funkar. Schysst tänkte jag, då kan jag börja tjäna cash igen. Tränade och tog en lång promenad sen var det dags att ringa försäkringskassan och alla andra roliga ställen.. Ingenting är som det ska vara och det går bara ut över mig..Fml

Nu sitter jag på pendeln för att möta mina homeboyzz, vi ska kolla efter lite grejer inför technostate som är nu på lördag!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_50aa42bc9606ee3a281bcfad.jpg" class="image">

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Den här morgonen hade alla potensialer i världen att bli en härlig morgon, tills jag gjorde det stora misstaget att läsa en plumpt skrivet inlägg.. Asshole.. :/
Men jag har ätit mina två ägg och ska bara dricka upp mitt kaffe, sen är det läkarbesök, ett kondition och styrkepass och stan så kommer inte ha tid att vara irriterad. 
Nu sprang tiden iväg, måste vara där kl 10 så jalla jalla

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nu ligger jag ensam i min sköna säng, tänkte dra lite snabbt vad jag hittat på för saker denna helg.
I fredags mötte jag upp Linnéa och Maja, tillsammans åkte vi hem till moi.
I typ 2 timmar spenderade jag och L på Chatroulette, vet inte riktigt varför och hur vi kom in på detta men fnissigt var det. Maja gjorde middag (bananpannkakor med jordgubbar och vaniljyoghurt) sen kom Bobbe hit och tillsammans med några nyfunna "vänner" så spelade vi kort och pratade om livets mening.
I lördags drog jag Linnea och en bekant till slakthuset där vi dansa och hade oss, lite senare på natten dök även R och T och vi avslutade kvällen hemma hos mig. Sovit några timmar på två dagar så har lite sömn att catcha up med!
Imorgon är antagligen min sista vecka som sjukskriven!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Från igår. Update sen!

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Bild för att visa att ni inte är bortglömda

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Lille Romeo är så mysig, alltid när man ska vila så kryper han in under täcket och lägger sig vid magen :)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Fick ett minimalt sammanbrott i telefon (kaos med cash) men nu är jag på promenad så känns mycket bättre. Ska köra lite ben och rumpa sen sova lite mer:)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Äntligen fredag! Jag har längtat efter denna dag:)) idag ska jag efter att ha tränat bara äta gott och umgås i goda vänners lag. På lördag är det fest, även fast jag hade föredragit att fokusera på träningen, men får väl strunta i att köra på söndagen - musklerna ska ju ha nån dag att vila och återhämta sig på.

Trevlig helg!

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Vi har vart fem brudar här. Ätit Sushi, druckit vin och pratar killar - som tjejer borde göra (tror jag)

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Skulle precis till mamma innan tandläkaren men så blev det kaos med jobbet så var tvungen att åka hem och skicka iväg lite dokument, sen blev jag så trött för jag vart så arg därför har jag sovit en skvätt. Nu blir ett kaffe och sen är det dags att åka iväg, ska försöka ta en promenad innan tandläkaren:)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nu är jag påväg till sjukhusets för lite arbetsterap, sen har jag tandläkare vid ett.

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

När väcka klockan ringde (06:00) höll jag på att kasta den i väggen..

Men det gjordes inte, istället tvättade jag håret och nu kokar jag ägg :)

 

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Pappa har vart och lämnat några till lådor av mina saker. Bland allting så hittade jag min "mormons bok".
För okunniga så är det än av det heliga skrifterna i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. När jag var 12 gick jag med i denna kyrka, och jag fick många fina stunder tillsammans med fina människor. Tyvärr var detta inte min tro, jag började ifrågasätta och kom tillslut fram till att om Gud finns så kommer det inte finnas en massa frågetecken och konstiga "bestämmelser" i hans tro. OM det finns en Gud så kommer han vara perfekt och likaså hans tro!
Det är mitt vittnesmål.

Det var väldigt kul att bläddra runt i boken, var inte alls fina citat som jag inbillat mig (hade strykt under en massa trams) men hittade en liten fin snutt.

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Uttråkad, för stor lägenhet för en människa :((

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tränade innan maten nu mys framför datorn med té:)

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Precis kommit hem! Tog ett snabbt träningspass (bålet) och så en promenad. Har också handlat hem grekisk yoghurt och mörk choklad - lyx;)

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag är för otålig för tvättstuga. När andra tvätten är klar vikar jag allt torrt sen hänger upp resten i lägenheten, det är ju så jobbigt att gå fram och tillbaka varje timme!
Hör lunch nu, soppa och en majskolv får det bli (improvisation när man är fattig). Ska försöka mig på att göra risifrutti sen, kuuul:))

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sovit inatt,whoooop!
Har lagt ned första tvätten i maskinerna och ska nu äta havregrynsgröt och dricka kaffe :)

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Blev rump och magpass (kompensation för mitt halvdana träningspass igår). Imorgon ska jag prova Zumba som sen kanske kan ersätta alla långapromenader (ifall det blir vargavinter). Fick riktigt kämpa mot godissuget idag, och bättre blev det inte av att Virena satt med en godispåse haha. Jag tog mig iaf två koppar varmchoklad (gjort på kakao såklart) och så kvarg med varma hallon, det dämpade lite sötsuget.
Nu ska jag sova, imorgon är det tvättstuga som gäller!
Sleep tight!

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ringt halva Sverige tills jag äntligen fick tag i rätt människa, så förhoppningsvis kommer jag få cash lagom till hyran ska betalas. Sen tog jag en promenad och så har jag ätit lunch.
Nu träna och göra sista disken, buuuuhu vill bara sova :((

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Borde inte bli förvånad av en sömnlös natt med tanke på hur mycket som händer runt om mig just nu. En ny känsla har dock lagt sig i och det är en fruktansvärd ilska blandad med ångest som gör att jag absolut inte kan ligga stilla.
Jävla piss, orkar inte oroa mig för pengar!!!!!

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Fastnade helt i en chat med B, helt plötsligt var klockan halv två liksom!!!
Tränade mage, kunde tränat mer men fuck it jag var mitt uppe i en dispyt med en vän så kunde fan inte koncentrera mig :(
Imorgon är det tisdag och imorgon ska jag ringa facket, vill inte orkar inte men måste..

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter med en kaffe och känner mig arg och trött.
Jag har i allafall städat och diskat allt förutom glasen..
När kaffet kickat in är det mage/rygg som gäller.

Förövrigt har min chef inte skickat mitt läkarintyg till Försäkringskassan så jag vet inte hur jag ska kunna betala min hyra för det tar max 30 dagar att handlägga mitt ärende...
Jag trodde att få 6000 kr i sjukpenning var snålt men att inte få någonting kommer verkligen spajsa upp mitt liv..

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sov som en liten bebis och även fast jag sov 9 timmar så var jag tröttast när jag vaknade. Nu får det bli nyktrare helger för min del! Redan bestämts att det blir slakthuset alkoholfritt i helgen whoppa!
Hur som helst så tog jag en kaffe med Linnéa på G-star - fått lite nya brohoes trodde aldrig den dagen skulle komma!;)

Nu hem och städa/träna!

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Ligger nu nedbäddad i mitt gamla rum, omgiven av lådor och kartonger (mina föräldrar flyttar ju snart).

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Boe jag är bakistrött men hade mysigt sovsällskap iallafall.
Vi drog till Arken igår, hällde i oss sprit och sen blevre Slakthuset och såklart efterfest hos mig.
Idag är det Farsdag så jag ska hem och umgås med min älskade padre, men måste må lite bättre först:)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Faen, jag lyckades bli lite bakis trots allt!
Allt började med att jag lovat Chucky som spelade idag att komma förbi, men först avnjöt jag en kebab med bröd och lite candy hemma hos mina älskade föräldrar. Väl där svek både J och K mig och började dricka, själv hällde jag i mig kaffe tills en vän till mig bjöd mig på en öl.. Sammanlagt två öl där på kanske 4 timmar så där lyckades jag inte bli påverkad. Mötte upp Tobbe och vi drog till Kvarnen och hängde, drack en cider och en halv där så hmm nej inte där ligger skulden. Maja och Tobbe drog sen med mig över (vad som kändes för
mina trötta ögon) halva stan. Sen tröttna till och med dom så vi åkte som vi alltid gör hem till mig. Jag skulle inte ens vara här idag men ooooorkade inte gäcka runt. Dom hade skumparty och jag blev nedalängd i badet med alla kläder på!
Vettefasen när dom gick och la sig :o
Gåtan är iaf löst, måste vara trötthet och inte bakishet jag känner:)
Lite ågren har jag though, hatar att vakna trött

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Min kväll i bilder

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Obehagligaste känslan att träna handen. Fick en massa övningar som jag ska göra 5ggr per dag. Sen har eventuellt nerverna mellan pekfingret och långfingrets knogar förstörts för känseln är sämst där.
Nu när jag har smällt maten ska jag köra ben och rumpa!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nästa flemingsberg och sjukhuset, ska försöka hitta till rätt avdelning - alltid lika roligt!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Idag är det begravning för fina Alice,
tänker på dig och ger all min styrka till dina nära och kära <3
 

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Vi åt lax med bulgur (sallad för min del) sen kollade vi film. A kom förbi, han gick nyss så nu ska jag sova!
Imorgon arbetsterapeut!
- bild från idag

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Städat lite sen åkte jag till Chucky, Dennis var där också. Blev dock inte så länge för nu ska jag hoppa på pendeln hem, Virena och hennes pojkvän sitter redan på den.
Vi ska äta middag tillsammans!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Har vart ute och sprungit, 20 minuter varav 15 var joggning. Kom hem anfådd och svettig, saknat känslan efteråt!
Ska kolla Game of Thrones och sen slumra lite!:)

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Handsing

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Gääärdie how you doing?

Höll på att komma försent till sjukhuset igår pga av SL men boom Maja löser allt! Min hand var verkligen en monsterhand, kan inte knyta näven eller sträcka ut fingrarna, handen var gul dessutom är det massa äcklig död hud som flagnar av!
Skrubbat sönder min hand, den ser yttre ut nu.
Sov hos Moa sen idag mötte jag upp Agnes och åt lunch och fika på Chutney(Söder) sen en kall promenad mot pendeln. Min jacka hade äntligen komma men helt besviken, har på mig den nu och hoppas på att den ska funka ändå. Well see.
Nu möta Chucky i Älvsjö för en kaffe!

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Äntligen!

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Har sovit jättedåligt och idag ska jag runt hela stan :(( det som gör mig ännu argare är att lägenheten ser förtäskig ut, blir äcklad!!
Om mindre än 30 min ska jag åka iväg så måste Jalla mer frukosten

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Luncha med papi sen hem och dra en powernap i gubbängen. Åt middag hos Moa, Sophia kom dit och vi larvade oss <3 nu soooova

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Collage från min lyckade Halloweenfest, baaam! Lördags utgång med Maja2 Tobbe och Richard. Fullt ös;)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nu går jag till sängs, tänkte spela lite och försöka varva ned - behöver vara pigg och kry tills imorgon :)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Puh nu är allt städat, bara disken kvar och det blir intressant att lösa den hehe!
Höll på att somna men gjorde mig varm choklad som förhoppningsvis får upp blodsockret :) imorgon smäller det!
Bild på min fina håruppsättning haha så gåre när man bryter handen

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

OMFG Livets ord plingade på min dörr, hjätat i halsgropen när jag stod i hallen och väntade på att dom skulle ge upp och gå.
Inte så att jag har något problem med Gud, men livets ord är omöjliga att ha en diskussion med - dom ger inte utrymma för andra åsikter.
Dessutom hade jag bara ett täcke om mig och en riktigt fager knullruffsfrisyr hehe.

Strax är det dags att städa, så jävla jobbigt att göra allt själv SPECIELLT med en hand, tack och lov kommer Maja, Linnea och Moa imorgon innan Halloweenfesten och hjälper mig med det sista.
Hade inte klarat allt själv, snällare människor får man leta efter <3

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ja eller när man vaknar halv fem är det svårt att bestämma om det är ny dag eller inte. Går nog och lägger mig i soffan om inte sömnen tar mig tillbaka.
Tycker jag här något utanför min dörr, om jag försvunnit efter detta inlägg vet ni varför!

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

En händelserik dag.
Visste ni att jag till exempel beställde maskeraddräkt till Tobbe från min lilla iPhone. Efter stressets mamma tryckte jag iväg beställningen 3 min innan dom stängde ned.. Damn im good!
Nu sova och jag tänker INTE ställa väckarklockan denna dag!!