The only way is through

Onsdag morgon

Kategori:

Feber och extrem halsont som sträcker sig till örat (på höger sida). Så inget gym, inget jobb och inget umgås med familjen som det var tänkt. Men däremot frukost, té, sova eller ligga framför teven.

Tisdag kväll

Kategori:

Mådde piss idag. Har haft halsont och känt mig febrig, på jobbet är dom sjuka så kan tänka mig att det är nåt därifrån. Nu mår jag bättre men halsen är fortfarande dum, tänker ändock släpa mig till gymmet imorgon!

Efter jobbet åkte jag till Heron City och tittade på Django Unchained tillsammans med Linnea, Chucky, Marcus och Alex. Den var riktigt bra, dock väldigt lång - fick sittsår efter 2 timmar och behövde byta position var tredje minut. Skjuts hem fick man också, grett ju! (Quote från filmen)
God natt!

Måndag kväll

Kategori:

Nu är det sovdags! Imorgon har jag bestämt att låta min rygg vila och inte gå till gymet. Istället ska jag och Linnea ta en promenad och sen fika i centrum.
Whop whop klockan ställs på elva, äntligen får jag sova ut!

Måndag kväll

Kategori:

Hey!
Jag har oooont i ryggen men drog mig ändå till gymmet för lite ben och kondition, dock ingen plankan idag (brukar köra 1-2 minuters planka varje gång), vågade inte anstränga ryggen.
Om typ en timme kommer Linnea hit, vi ska boka hennes och Majas resa till Holland, min är ju redan fixad och betalad:) . Nu té sen tänkte jag fixa lite keso med kiwi och clementiner.
Peace

Söndag kväll

Kategori:

Ligger redan i sängen, skönt!
Vill bara säga att jag mår så jäkla bra! Ja alltså i och med den bra maten och träningen så orkar jag mer, är så mycket gladare och positiv.
Snart en månad har gått sen jag på allvar började, tiden har gått sjukt snabbt och jag märker redan av resultaten (mer än det ovannämnda).

Nu när Maja är i Åre 8 dagar så kommer jag få träna ensamen, det blir en prövning!

Söndag kväll

Kategori:

Jag, Virena, Linnea, grannarna och Carrie drog till Kolingsborg. Tung musik men dubstep är inte speciellt dansvänligt så vi (minus Virena) drog till Underbara Bar. Där dansade vi sönder, det var vi som hade alla grabbar och när vissa snubbar blev för jobba så körde grannarna cockblock på dom - klockers! Upptäckte också att jag och Linnea var snyggast på stället, stort plus i kanten (jag vet, ego..)
När dom stängde så tog jag, Kevin, S och hans tjejkompis till mig där vi fortsatte kröka. Jag fick två timmars sömn och sen spenderade vi dagen med att skratta.
Nu har jag städat, badat, lagat och ätit mat. Känner verkligen att ögonen håller på att stängas, jag ser typ i kors men ska inte sova riktigt ännu!
(Handen är Kevins, knas va?)

Lördag kväll

Kategori:

Tränat, sjukt snygga killar. Puss!
Nu alkoholisera mera

Lördag morgon

Kategori:

Min socialfobi kom tillbaka, nu blev det läskigt att gå själv till gymmet! Måste måste fullfölja, snart framme..!

Lördag morgon

Kategori:

07.00 ringde alarmet, jag ska till gymmet ser ni!
Maja och Keno sover fortfarande, så försöker vara tyst medans jag äter min gröt, dricker mitt kaffe och vaknar till liv.

Ikväll blir det partey men först får jag finbesök av Martín! :)

Fredag natt

Kategori:

Jag Maja och Keno åkte till Skärholmen, där köpte jag ett par svarta jeans (dr denim, det enda som är billiga och passar min kropp) sen hittade jag en skjorta också.
Vi käkade middag på food court i Heron City sen skulle vi se en bio men det blev nå tekniskt fel så ingen bio men två bio biljetter (var) rikare!
Förövrigt var Maja ledig idag så hon köpte träningsbyxor och sportbh till mig på Barkarby! Snell <3

God natter!

Fredag kväll

Kategori:

Mot Skärholmen sen heron city!

Fredag eftermiddag

Kategori:

Du är inte längre mitt undantag

Torsdag kväll

Kategori:

Nu ska jag läsa lite sen sussa kudden, ska ensam till gymmet imorgon så behöver all sömn(= motivation) jag kan få! Maja gjorde jättemumsiga havre pannkakor, det består endast av havre, mjölk, vaniljsocker och kanel - simpelt och gott!

God natt nu då!

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Myskläder på jobbet, A.D.I.D.A.S

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Körde poweryoga imorse,gick riktigt bra och jag kände verkligen att jag har kvar lite moves ha-ha. Efteråt blev det kondition och solning.
Om en timme måste jag bege mig till jobbet, är ensam med barnen i början så blir att chilla bara. :)

Onsdag natt

Kategori:

Jag och min kombo köpte största godispåsen och muulade till "A thousand words". Bilden är tagen nu innan jag la mig tillrätta, ingen fettokropp av en dags svullande?! Nä bra så en dag förstör inte tre intensiva träningsveckor;) haha
Imorgon är det eventuellt poweryoga, beroende på om vi får plats och så annars är det gymma!
Puss & Godnatt världen

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Haha jepp en semla stod framme tillsammans med en kopp kaffet i köket här på jobbet..
Måste sluta ha skuldkänslor över bullshit, jag har aldrig vart den tjejen och vägrar bli! Fem till sex gånger i veckan tränat jag och jag äter alltid nyttig mat. Det är bara nåt mellanmål eller enstaka mumsighet som får slinka ned - jag är inte överviktig eller nåt sånt så vafan håller jag på med? Skärpning!

Hittade ett recept på en mumsig kaka som jag eventuellt provar i helgen:)

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Jobbar, ångest över att jag eventuellt kommer fuska och äta en gosak ikväll.. Sen har jag ätit bröd två dagar i rad, och jag vet att det är totalt harmlöst och att jag jag det för att det bokstavligt talat inte finns något annat att äta hemma (till och med havregrynet är slut..) men det känns ändå inte bra!
Jaja på fredag kommer cashen och då ska jag handla ALLT jag behöver!!

Onsdag förmiddag

Kategori:

Jag och Maja traskade ut vid 9 tiden i jakt på ungdomsmottagning här. Vi hittade den inte vilket inte var så konstigt då den finns i Hallunda HAHAH orkar inte så jäkla fail.
Skrev klart cv och personligt brev som nu är skickat till ett jobb.
Sen vila och lunch.
Nu är jag redo för ett varmt bad då jag fryser sönder mig! :)

Mellanrum

Kategori:

Okej paus man märker att jag inte mår bra, vadå upprepa ord HAHA

Tisdag kväll

Kategori:

FREEZING OUTSIDE!
Känner mig febrig, inte heller bra.. Måste börja ta det lugn, kommer inte ihåg senast jag bara låg och vila en hel dag.. Tror det blir vila från gymmet imorgon om jag inte mirakulöst mår bättre imorgon. Ska till UM vid nio imorgon bitti, borde gått dit för månader sedan men inte det roligaste..
(Mina söta sockor hihi :3 )

Tisdag kväll

Kategori:

Gick hem, skrev ett draft (vad heter det på svenska nu igen?) på mitt cv sen blev klockan för mycket och jag skyndade mig ut i kylan och tog pendeln mot Moa. Snaaart Hökarängen med 173ab sen byte till tunnelbanan blääöö

Tuesday kväll

Kategori:

Om 25 minuter slutar jag. Då ska jag hem och skriva cv sen åka till Moa för lite myspys.

Tisdag förmiddag

Kategori:

Kondition plus armar idag. Kände direkt när jag satte mig på crosstrainern att jag inte är i form, blev andfådd redan efter två minuter men jag kämpade på och slutförde allt. Good job!

Måndag natt

Kategori:

BOYA
Resa till Holland är bokad, så om lite mer än 2 veckor åker jag! Ännu ett land att upptäcka:)

Måndag kväll

Kategori:

Myser hemma med täcke och sex & the city. Har haft huvudvärk i 2 dagar nu, jag som aldrig har det annars!
Ska börja lätta på matvanorna, behöver lägga till lite mer kolhydrater, så nu blir det mer ris och potatis - eventuellt fullkornspasta på helgen.
Har också ett riktigt godissug just nu, panikens mamma men tvi den som ger sig!! Duktig chey signar ut!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jahapp då måste man stressa till Heron City där barnen är..
Inte en bra måndag alls, skorna mina gick sönder också..KEFFT!
Är en broke ass bitch så får inte i mig tillräckligt protein, FUCKFUCK allt går ju åt helvette... Så nu är jag glad igen :P

Måndag morgon

Kategori:

Sovit dåligt, gissar på det faktum att jag inte tränat i helgen.
Men nu är det ny vecka, och dags igen - idag styrka!

Söndag kväll

Kategori:

Söndag eftermiddag

Kategori:

Söndag förmiddag

Kategori:

Lördag natt

Kategori:

Lördag morgon

Kategori:

"God" morgon då.
Vaknade och gick för att hämta massa vatten och hörlurar för jag tänkte softilera i sängen med bra musik och så. Sen kom ett sms inrullat och jag känner nu hur paniken kommer krypandes. Pengar pengar pengar fucking fittpengar..
Den här stressen tar kol på mig, vill bara lägga mig under täcket och vara barn igen..

Men igår var det roligt. Vi satt på Laughing Duck och drack faktiskt lite (inte Maja hon var en krigare)! Jag blev fan bjuden, tack hör ni <3. En bekant berättade en sak för mig som i efterhand gjorde mig pissed, vet inte vad killar håller på med men snart lägger jag fan av och kör iskvinnestuket.. Like a baws!

Fredag förmiddag

Kategori:

Styrka 1 timme sen solat.
Ska sova lite innan jobbet (om jag hinner). Kommer bli en lång dag då jag antagligen ska ta med ungarna till stan

Fredag morgon

Kategori:

FML FML FML FML
(Hatar morgonen med en mysig bild från igår)

Torsdag natt

Kategori:

Nu är Maja hemma, snart sova men först en té:)
Det var riktigt mysigt hos Frida och Dennis, vi åt kyckling och sen vare kaffe och skitsnack!

Torsdag kväll

Kategori:

Jag knarkar kaffe, femte koppen på 3 timmar!

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Idag går min hjärna på högvarv, tänker så mycket på allt. På M som helt valt fel väg i livet vilket kan kosta henne och människorna nära allt, på min T, M och F som mer eller mindre har försvunnit ur mitt liv, och på han.. Den där som lyckats riva många av mina murar. Så mycket som bara dök upp, ber till alla gudar som finns att jag kan sova ikväll

Torsdag förmiddag

Kategori:

Ännu en dag på gymmet, bara kondition idag (1h intervall på bandet och 10 min cykel). Orkade inte fixa ordentlig lunch så blev kiwi, morot, majs, mango, ägg och jordnötssmör - snacka om blandning!
Hade en hemsk dröm om en släkting, var riktigt jobbigt bara för att vakna och inse att större delen av drömmen var sann. Så vaknade med en klump i magen och oron som jag förträngt, tack och lov har jag Maja som lyssnade på mitt svammel <3
Nu ska jag slappa sen är det jobb och efter det häng med Frida :)

Onsdag kväll

Kategori:

Har otur med trafiken idag. Maja ringer och berättar att hon slutat tidigare så hon hinner med 16 över tåget, vilket inte jag gjorde så då får vi dega i tc tills 46(Y)
När jag pappa och syster vad i Skärholmen så hittade jag en sån där ficka som man sätter på armen (där mobilen ska vara) när man tränar så det är köpt för lånade pengar men totally worth it! Sen käkade vi på food court, mamma som inte var med fick bananpannkakor av mig :)

Onsdag kväll

Kategori:

Bakade kladdkaka på jobbet, jättekul speciellt när man inte får äta den efteråt o.O
Hur som helst gick jag hem, bättra på sminket och skulle sen ta bussen till Skärholmen men den missade jag oturligt nog.. Så nu åker jag till Årstaberg där papi hämtat upp mig. Jag ska med och hämta Klaras nya glajor sen hem och äta middag med familjen:)

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Nöjd och belåten efter ett bra styrkepass på gymmet. Hemma blev det en snabb dusch sen råris med svarta bönor och nu förtjänar jag att bara ta det lugnt framför teven tills jag måste göra i ordning mig inför jobbet:)

Onsdag morgon

Kategori:

JAG ORKAR INTE TRÄÄNA!!!
Är bara tröttare och tröttare varje morgon när jag vaknar, fast väl på gymmet så går det bra - det är bara att ta sig dit som svider. Maja ska inte med så idag är det extra svårt särskillt då min socialfobi av nån anledning bestämde sig för att kicka in.. 

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Det snöar ute, inte okej!
Jag ska egentligen sluta om 25 minuter men har en känsla av att jag kommer få jobba över ikväll.. Nåväl, har absolut inga planer efter kommer så what ever!

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Det var ännu jobbigare att gå upp imorse. Men upp kom jag och körde ett vidrigt pass på två crosstrainers, körde mate (standard) och så på bandet som avslut.

Måndag kväll

Kategori:

Sket i yogan, hade ärligt talat ingen lust att stressa dit (slutade senare än vanligt) och dessutom har jag lingonveckan och ville hem för att beklaga mig. Det gjorde jag också efter att ha diskat och pratat i telefon med T's mamma. Jag har fuskat rejält idag, åt mellis på jobbet och det fanns bara formbröd så åt två sånna och väl hemma värmde jag på två tunnbröd som jag svulla i mig. Har inte dåligt samvete för hey jag äter bara nyttigt sju dagar i veckan varav sex av dom tränar jag på. Blir så jäkla godissugen när jag har mens så det stod mellan att baka nåt riktigt onyttigt eller äta bröd.
Nu ska jag sörpla té och så småningom göra mig i ordning för kvällen!

Måndag eftermiddag

Kategori:

Because fuck you, that's why.

Måndag förmiddag

Kategori:

Inte somna Maja lilla..
Vaknade trött och blev efter att ha gått upp och insett att det var massa disk väldigt irriterad. Körde styrka på gymmet sen solade jag. Lunchen blev bananpannkakor med kiwi och yoghurt på. Om 40 minuter börjar jag jobba, jag är INTE taggad :( får se hur det går med yogan ikväll, hoppas på att denna keffa dag kan bli bra

Söndag natt

Kategori:

Tobias ringde från Thailand, det var roligt att höra av honom - man har ju undrat vad grabbarna grus egentligen gör där borta! Har blivit lovad bilder och eventuellt en Skype där jag faktiskt kan se han (och omgivningen på).
Nu måste jag sova!

Söndag kväll

Kategori:

Det var supertrevligt att fika med Fridurt! Vi har ju inte träffats sen i oktober!
Efter fikan åkte vi hem till mig och käkade naturgodis/drack té tills Maja kom hem och det var dags för träning!
Jag orkade så mycket mer nu när jag haft min vilodag så jag krigade på crosstrainern nästan dubbla tiden jag brukar och hade kunnat fortsätta om inte jag fått för mig att springa sista på bandet! Bokade in mig på poweryogan imorgon kväll, blir spännande att prova (om jag vågar gå dit ensam). Men imorgon bitti är det gym som vanligt.

Söndag eftermiddag

Kategori:

Står i Huddinge centrum och väntar på Frida, vi ska a en söndagsfika och Huddinge är typ i mitten så därför blev det här. Sov tills elva, tror jag verkligen behövde det för jag skulle kunna sovit minst 3 timmar till o.O

Lördag natt

Kategori:

Brawdsen är här, alltså Moa, Linnea och Maja (4-kanten). Vi hyrde filmer och köpte hem mörk choklad och popcorn:)
Nu ligger jag i min sköna säng och ska äntligen suva, bra helg!
God natt små änglar

Lördag förmiddag

Kategori:

Efter jobbet igår så drog jag och Maja till Skärholmen och köpte skor till henne. Där hittade vi F och från ingenstans bestämde han jag och Linnea (ma brother in crime) att dra till slakthuset för att dansa. Det var latino på stora golvet och electro på det lilla (ingen aning vad det var på det minsta) var riktigt nice faktiskt, vi dansade som galningar!
Har fått extremt lite sömn så är tröttast i världen, men det är hem och käka galet med mat som står på agendan! :)

Fredag eftermiddag

Kategori:

Förresten, jag ser inte ut som ett mongo idag

Fredag eftermiddag

Kategori:

Trött chey räknar minuter tills hon slutat jobba! Kände på gymmet idag att det är dags för en vilodag, energin bara slank ur mig och jag orkade (egentligen inte )ens hälften av vad jag brukar palla.
Köpte helgmys också, hittade nå viltväktar kola som Maja tipsa om, sen nå riskakechips - blir intressant att testa!
Maja gjorde lunch också, det bjöds på kyckling, broccoli, gurka och kvarg med fetaost och oregano

Fredag morgan

Kategori:

Nu är det fredag! 

 

Torsdag natt

Kategori:

Blev mumsigt med yoghurt glass, tog även tillvara på min egen tid och fixade ett fotbad :) Nu är jag trött och nöjd med med avslutet på kvällen. Imorgon är det fredag och så börjar ännu en helg.
Godnatt!

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Sådär lagom uttråkad. Barnen sköter sig och klarar sig bara fint.
Jag har pillat på mobilen och hittade ett mumsigt recept på nyttig yoghurtglass så det ska jag njuta av ikväll framför nån film som (förhoppningsvis) går på tv.

Torsdag förmiddag

Kategori:

Styrketräning idag sen blev det solarium och lunch - jobb om 1 1/2 timme! Ciao

Onsdag kväll

Kategori:

När jag kom hem ifrån jobbet så var Linnea här tillsammans, vi pratade skit och käkade mandlar och mullbär. Lite senare kom Keno, vi skulle göra ett försök med Matrix men det är fan en evighetsfilm och dessutom var alla okoncentrerade. Slutade med att vi alla la oss för att sova.
Så.. God natt då :p

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Maja kommer in stutsande sju på morgonen och tyckte vi skulle gå till gymmet. Jag hade ännu en dålig natts sömn och fattade ingenting och när jag fråga henne varför hon väckte mig så tidigt så blev hon chockad - tydligen trodde hon klockan var tio eller nåt :P
Vi var vid gymmet kl åtta och körde till tio, men när vi skulle gå så ringde vår PT och sa att vi hade tid hos honom 10 respektive 11, UPS! Så vi körde även en timmes pt pass där vi fick lära oss dom maskiner vi behöver och dessutom fick bra svar på våra frågor.

Sen gick vi till centrum och handla, jag glömde min lur på gymmet så vi fick ta oss dit igen sen SLÄÄPA alla tunga varor uppför mördarbacken. FML

Lunch blev Majas special bananpannkakor med yoghurt och hallon.. MUUUUUUMS

Tisdag kväll

Kategori:

Formen är nästan klar, bara musklerna som saknas sen jääklar kommer jag vara snyggaste bruden i sommar ;)

Tisdag kväll

Kategori:

FAIL! Drog till gymmet bara för att märka att jag glömt träningslinne.. Så hem och köra styrka! Åt inte det nyttigaste (fiskpinnar med wok och äppelbitar) och snart ska jag ta ett skönt bad - standard efter en tuff dag!

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Kaffe rädda mig!

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Jaha ja då är man påväg till Skärholmen på en annan evighetsbuss(737an). Denna var det inte lika mycket folk på vilket aldrig slår fel på standardbussen!
Hur som helst, är piggare än vad jag kunnat hoppas på och det är trots att jag bara druckit 1 kopp kaffe idag!
Jag undrar om F jobbar i centrumet idag, känner att jag kunde sett fräschare ut hehe

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Det gick bra på mötet, kommer söka svenska b nu i mars och det är stor chans att jag kommer in, nu när dom jag extra koll på mig! Nu ska jag vila mig innan det är dags för jobbet:)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Grrr...
Jag kände egentligen direkt när jag la mig att det skulle bli få timmars sömn. 
Det är alltid en varningsklocka när mitt huvud inte lyckats organisera, fundera eller ta itu med vissa saker.
Som nu, jag ska ju till en studievägledare idag, detta bestämdes igår och jag hade fullt upp med tandhygienist, jobb och dylikt så när jag gick och la mig så började tankarna skena iväg.
Efter många år av sömnproblem så har jag lärt mig ett och annat knep, som tillexempel varm mjölk, lugnande ljud (favorit är vågor och åska blandat med ljud från valar), sen finns en lugnande weledasalva som man smörjer på bröstet. Det fick mitt huvud att sluta vimsa men istället låg jag med feberkänsla, ni vet när man är jättesjuk och bara ligger som en död fisk. 
Men fy den som ger sig. Jag ska snart ge mig iväg till mötet, sen efter jobbet ska jag träna.. Struntar blankt i hur kefft jag mår, mitt psyke har förstört mycket för mig men inte längre - strong is the new thing 
 
Aja här är tunggung 

Tisdag kväll

Kategori:

Nu har jag lagt mig i min säng, ska läsa vidare på sista boken av hungerspelen sen måste jag sova - halv åtta ringer klockan och säger åt mig att röra mitt arsle mot gymmet!

Måndag kväll

Kategori:

Tog mig ett bad sen kunde jag inte låta bli längre och gjorde müsli med bär och kanel på, jag älskar verkligen att äta på kvällen! Jag har läst ALLT mellan himmel och jord om huruvida det är dåligt med kvällsmål eller ej och jag har kommit fram till detta. Så länge det inte innehåller en drös med socker så är det okej att jag unnar mig detta, DÄREMOT måste jag lära mig ta mindre portioner!

Hur som helst, jag har ballongmage(borde kolla upp) - det är den man ser i vänstra hörnet men titta så brun jag är :D

Måndag kväll

Kategori:

Sitter och tittar på ett intressant dokumentärprogram på 5an, "Fat & Back" heter det och det handlar om en personlig tränare som går upp 40 kilo (självmant) och sen kämpar sig tillbaka till sitt vältränade jag

Måndag kväll

Kategori:

Gjorde lammfärsbiffar med fetaost i, det åt jag tillsammans med keso och morotsstavar - godaste på länge!

Måndag eftermiddag

Kategori:

Osminkad och aningen trött.
Jag har bokat tid till en studievägledare imorgon, måste ta tag i detta nununu för jag orkar inte tänka på det mer!
Ska inte träna på gymmet idag, måste bli frisk ordentligt. Dessutom behövs minst en vilodag per vecka så musklerna hinner återhämta sig.
Det är så mycket på gång i mitt huvud, har så mycket planer och funderingar så jag tror det blir utmärkt med en powerwalk efter jobbet

Måndag morgon

Kategori:

Jag har lärt mig att jag inte behöver gå upp två timmar innan jag ska gå, så idag gick jag upp ur sängen 10 minuter innan jag skulle gå. Sitter nu med en kopp kaffe på G-Star i Gubbängen.
Dom har nya ägare som gjort om här på min gamla stammis fik men känslan finns fortfarande kvar.
Gud jag blir nästan nostalgisk av att sitta här, har spenderat timmar här i goda vänners lag. <3

Söndag natt

Kategori:

Nu är det godnatt för mig, imorgon ska jag upp med tuppen för att sedan släpa mig till Gubbängen och tandhygienisten!
Jag, Maja & Linnéa har smidit planer inför nästa vinter.. Stressen är påtaglig, måste fixa cash!

Söndag kväll

Kategori:

Middag och prat hos föräldrarna!
Nu är jag påväg till Tc, ska ta 21:15 tåget tillsammans med Maja (Y)

Söndag eftermiddag

Kategori:

2 timmars träningspass med fokus på kondition, mage och rumpa :)
Efteråt gjorde jag tonfiskröra på knäckebröd, vi hade bara filmjölk och majonäs till själva röran men det blev gott ändå:)

Jag sitter nu på 707an mot Fruängen, ska nämligen hem till min familj - har inte träffat dom sen julafton.

Lördag natt

Kategori:

Jag ska gå och göra té nu. Jag och Maja upptäckte att vi båda älskar samma film, nämligen "Peter Pan" :)

Hög mysfaktor här!

Lördag kväll

Kategori:

Gym:
15 min på bandet
15 min på nån jäkla ben/rumpmaskin
15 min mage
15 min på bandet

Sen mat:
1 proteinshake
1 proteinbar (mmmmmmums)
Kokt lax med lätt crème fraîche med franska örter och så gurka och avocado till det:)

Lördag morgon

Kategori:

Wow, behövde vi tvätta?
Gymmet strax though men först kycklingsoppa och jordnötssmör!

Lördag morgon

Kategori:

Fuck you tvättstuga, jag hatar dig just nu /tjejen som ligger väldigt skönt i sin stora mjuka säng

Fredag natt

Kategori:

Maja och jag gick för att hyra Matrix, dom hade dessvärre inte 1an så vi hyrde nån serbisk film, aldrig sett så mycket naket i en vanlig film, trodde ett tag vi av misstag lånat en porrfilm.
Imorgon är det tvättstuga 10-14 sen träna sönder! Eventuellt utgång också, nyktert dock för man vill ju ha en ordentlig köttmånad!
Thats that, god natt världen!

Fredag kväll

Kategori:

Middag med Moa och Maja

Fredag eftermiddag

Kategori:

Fredag förmiddag

Kategori:

15 minuter crosstraining, 15 jogging, 1 minut plankan sen tänkte jag fortsätta tills jag kom på att jag fortfarande är förkyld och borde ta det lugnt.
Så jag sola och tog en varm dusch på gymmet:) Nu har jag ätit en rejäl lunch och INTE glömt vatten!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Inte alls sugen på att träna, men fuck that det ska jag göra ändå!!
Fredag idag, en LUGN helg väntar mig med tvättid och dylikt:P

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

 
Fick panik här hemma, vet inte vad som hände men var helt dampig i kroppen och huvudet gick ju högvarv - blev inte bättre av att tryckte i mig 6 knäckebröd mackor så magen svullna upp. Så jag gjorde det jag alltid gjort när helst jag inte är på topp, jag tog mig ut på en promenad. Nu mår jag mycket bättre och kollar nån komedi på tvn sen funderar jag på att ta ett varmt bad, köra ansiktsmask och mys med ljus:)

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Tröttaste bruden, var så jäkla yr pga vattenbrist men lyckades ta mig till jobbet och efter ett antal liter vatten så mådde jag bättre!
Om 1 1/2 timme slutar jag jobba, funderar på vad som händer då. Michan kunde träffas, Keno ville hänga men jag kanske bara stannar hemma och tar det lugnt typ drar och solar på gymmet eller så:)

Torsdag förmiddag

Kategori:

Tränat ätit snart jobb

Onsdag kväll

Kategori:

Imorgon åker Tobbe och några till Thailand, jag är jätteavundsjuk :(
Just nu sitter jag i soffan och väntar på Linnéa, Bad Boys går på tv så det får jag underhålla mig med:) När Maja kommer hem ska vi storstäda, även fast klockan kommer vara typ elva då:p
Hoppas jag är friskare imorgon, vill träna!!!!

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Halsont men tvingade mig ändå till gymmet för pw på bandet i 35 minuter, sen gick det inte mer då halsen krånglade alldeles för mycket. Januari kommer vara M&Ms köttmånad så jag hoppas att jag är frisk till imorgon!
Sen är det nya tag med rökningen, tanken är att sluta HELT - till och med på helger och fester.
Mycket på gång!

Tisdag natt

Kategori:

Nytt år, välkommen 2013!

Mellanrum

Kategori:

Vi lever kvar i tiden fast på ett annat plan. Vill inte lämna skiten ändå inte leva i det, lämnat det förflutna nu men tänker på det hela tiden. Vi mådde sämst då men efteråt har vi förträngt våra djupaste sår som en gång kändes svårt men ändå vi kommer aldrig glömma det som varit. Har vandrat hela jävla vägen själv och det gör jag än och kommer göra tills nån dödar mig.
/Johan Alander