The only way is through

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Gooohooddag..
NU ska jag sola sen fika.. Därefter drar jag mig till Moa för att göra iordning inför NYÅR :D:D

Pussis

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Herrejisses va jag grät igår, det bara strömma tårar vilket faktist är ovanligt för min del - men jag antar man blir så om man öppnar ögonen och inser vad man höll på att gå miste om. Nu är det okej, jag tror jag kan fixa så allt blir bra igen, jag hoppas det iallafall :)
Förutom att gråta så bjöd Moa på fika, hon gav mig råd och stöttade mig som en bästa vän gör. Köpte ett par stövlar gjorde jag också, dom var riktigt fräna!
Det enda jag gjort idag (förutom att ligga under 10 filtar och huttra) är att jag gått en promenix med Tove och vovvsingen.

Nu ska jag ut och röka, det sägs att månen är fin..

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet


Where'd you go?
I miss you so

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Tjossan lite uppdatering av helgen;
I fredags var jag och bror hemma hos honom, det blev äppel-shotts och goda drinkar, därefter kom Moa, M och han kompis och vi åkte in till Chaplins ( i merca whopwhop). Mkt dans och skålande där, sen taxi hem tsm med Moa.
Igår vare mest bakismode men framåt kvällen mötte jag Frida, Wille, Marcus och Dennis men blev en lugn och händelselös kväll

Och idag serni så hare shoppats, såg till att vara i farsta då dom öppnade (annars äre nästan omöjligt att ens komma in i affärerna pga fullsmockad av folk.
Köpte en tröja, lila BH, porr trosor, jeansleggings och nyårsklänning :)

Powernap time. Puss 


Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag sova..
Har suttit och glott tv, druckigt varm choklad och målat naglarna. Imorgon är det julafton, nånting jag verkligen ser fram emot - släkten, maten, stämningen <3

Hoppas ni får en bra jul!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Det gör så ont inom mig, jag vill inte ha er här längre jag vill att ni går för jag orka inte försöka få er att förstå. Det  är hopplöst - ni ser mig inte för den jag verkligen är..
IM NOT OKEY

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Du försöker gå ifrån mig och när jag ber dig att komma tillbaka så håller du för dina öron så hårt du kan.
Du vet att jag inte kan följa med dig dit, du vet att jag aldrig skulle kunna lämna allt bakom mig och bara ge upp.
Men du vet också att jag inte kan leva utan dig - för om du lämnar mig så kommer jag dö inombords.
Jag skulle aldrig klara av att efter allt kämpande veta att du bara gav upp och jag skulle aldrig kunna leva i visheten att min kärlek inte räckte för att få dig lycklig.
Jag kan dig inte bära, du måste resa dig själv för jag har inte styrkan att kämpa åt oss båda två samtidigt.
Jag önskar jag kan ta din smärta, din sorg och din rädsla så du slapp kämpa..

Låt dig själv försöka bli bra..
 - det går över -

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hi there.
Igår va en rolig men också tragisk kväll, lyckades sno till mig en gratis kaffe på fiket som frida jobbar på, sedan mötte vi wille, ingo, andrew, micke och isak för att käka på donken - jonas från klassen och en annan snubbe var också där, trevligt trevligt!
Därefter blev det ett snabbt möte med Chuck och Alx. 
Egentligen skulle det va hemfärd men så ringde Viktor och sa att en gammal kompis var på besök i Sthlm så jag och Frida åkte till gullmars och drack kaffe med dem båda, var ruligt att träffas efter sån lång tid. :)

Fick reda på att min baby hamnat på sjukhst, lyckades hålla i mig själv och inte åka och leta upp henne på akuten. Nu har jag fått kontakt med baby igen och allt är ok, men gud va skrämd jag blev o.O


Well, nu ska jag gå upp ur min otroligt sköna säng och duscha! Ciao 

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nu shakar jag sönder till riktigt jävla bra trance och samtidigt försöker varva mellan att sminka mig och fixa håret.. Från ingenstans fick jag överskottsenergi och det är naaaaaajs!

Ska strax åka till Fc och sätta mig på fiket Frida jobbar på, sedan får vi se vad som händer.
Puss
 

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter med en varm choklad med marshmellows i, det var julklappen jag fick av tove (marshm. och varmchoklad blandning), är hur gott som helst - tack gumman!

Idag har jag bara slappat hemma, typ glott tv, tagit ett lång skönt bad och lagat middag :]

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet


Tjuuu. Har precis kommit hem från Tove. Vi (ja, tove och Helle) hade julmys - typ pyssla lite, drack glögg, julrimma, åt lussebullar och kollade blood dimond. Var så himla mysigt vill ja lova :)
Är jättetrött så ska kolla paradise hotel sen sussakudde, imorgon blire frukost på gstar!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hej. Igår var jag hemma hos Tove. Hon gick ut och dansa medans jag och storebror va hos henne och snacka,käka mackor och kollade film :)
Idag gick jag och Tove upp rätt tidigt, åt frukost, duscha sen iväg till kungsan för julmarknaden och en fika..

Puss

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tjoho, har nyligen kommit hem från.. ja :p :o Har iaf duschat och nu sitter jag och äter det absolut lättaste och godaste man kan äta, broccoli och bacon :D

Vill tacka för igår till mingelfolket, hade det jättekul :)


NU SKA JAG TILL IKEA MED BB, KAN DET BLI BÄTTRE????? ;D

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

EYO.
Ligger i sängen och bara chillar, behöver inte resa mig upp förens om ytterligare en halvtimme.
Hade mardröm inatt igen så är inte jättepigg idag, men det gör inget för idag har jag och mamma möta kl 10.00 därefter ska jag till skolan och få jullov! :)

Jag ska va väldigt mkt hos Tove på lovet kom vi fram till igår när vi tog en mysig promenad från skogskyrkogården till sköndalsdonken och slutligen gm (ifall nån är intresserad). Vi kom också fram till att vi ska ut och dansa, men Hampus tjatar om pulkåkning så vi får se vad som händer.
Puss&kram

- I can't go any further then this
I want you so badly, it's my biggest wish..

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Fikat med BB och haft julbord i skolan muuums :)


Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet


Det är -7 grader, shit det gäller att packa på sig kläder!
Igår fick jag en obehaglig överraskning, mina skor läckte in och det rejält - fifan va jag frös om fötterna. Har aldrig känt en sån intensiv kyla, det gör liksom fortfarande ont i mina leder :O
Iallafall kollade jag och Wille på Ingloriouse Basterds igår och den var väl helt okej, hade på nåt vänster fått för mig att det skulle va en komedi så var lite fel inställd kanske hehe.

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet


Godmorgon världen!
Sitter och lyssnar på några låtar från Kartellens nya mixtape, jag har alltid sagt att dom suger men de här fyra låtarna som Tobbe skicka var faktist bra :]
Å igår va en jättemysig dag! Gick hem värmde på risgrynsgröten och kollade svenska hjältar med mami & sistah, därefter kom Moa hit och vi gick ut och gjorde oss ett par snöänglar sen blev det kallt och vi gick och åt pizza istället. Sedan åkte Moa och Frida kom hit, vi drack té och kollade ruliga klipp.. typ :p
Jag fick nåt cp-ryck och beslutade att hon och jag, alex & wille skulle träffas och promenera vilket inte riktigt blev som planerat utan vi lekte med kälken i bandhagen haha! Jag älskar snö, får alltid en känsla av glädje när man traskar i ett snötäckt Stockholm - får också väärsta energikicken märkte jag igår(sprang omkring som en toka hihi). 
Nähmen nu är det dags att fixa frillan och sminket och klä på mig vaaaaaarma kläder för idag är det skansen med klassen och det kommer bli GRYMT! (Y)

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter i datasalen och fnissar åt Wille & Emil som slänger ur sig kommentarer (dom spelar dota..)
Aja ska upp till klassrummet å checka whats up there, päääjs :)

ruulig sida som tobiasen visade mig, skrattbart; http://www.fmylife.com/

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hejhej hallå!
Det gick bra igår på lucian - barnen satt som små tända ljus och lyssnade på när vi sjöng :')
Sen klirrade det i kassan också hehe.
Efter lussandet åkte vi tillbaka till skolan och hade zoologi, sedan matte.
Jag var helt slut hela dagen, somnade till och med i klassrummet.
Moa och jag möttes vid fem-tiden och fikade inne i skrapan, därefter blev det promenad med Michan och sist men absolut inte minst blevre kaffe med Mikk&Teij :)
Så såg min gårdag ut, lyckad men vääääldigt trött varjag.

Nu sitter jag med min kaffe och mina mackor och pratar med en gammal kär vän.. Alltså vad är vitsen med VÄCKARklockan och man inte vaknar måste jag bara säga, för nu hade jag stängt av klockan i sömen igen.. :S
Iallafall så måste jag skyndaskynda, Puss och Kram



Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag lyckades somna framåt tre-tiden, efter att ha druckigt två koppar pepparmint/camomillté och börjat läsa en bok. Det största anledningen till att jag inte kunde sova igår var faktist en enda grej, 12-års arbetet. FAN alltså, jag måstemåstemåste börja men jag är så jäkla rädd för tänk om jag inte får det gjort, det finns en stor ångest bakom dedär som säger åt mig att bara kasta in min handduk och det kanske är som pappa säger att ens mående kommer före allt annat. Sen är det inte bara psyket som ställer sig ivägen för mitt projektarbete utan det är även en pengafråga, jamenar oljefärger, penslar, terpentin, kol & duk är rätt dyrt och jag är snorpank.

Shit jag är medveten om vilken depp/klago blogg detta har blivit men det är exakt såhär mitt liv ser ut i stora drag (just nu bara.. såklart!)

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Det är så jäkla frustrerande att inte kunna sova när man vet att man måste vara upp kl 5 imorgonbitti för att hinna!! Ska nämligen lussesjunga för två lekskolor imorgon tillsammans med några från min klass. Jag är så sjukt trött men har alldeles för mkt problem och stress i huvudet resp. kroppen så det är fucking omöjligt att sova :'(
Ska försöka läsa en bok eller nåt, kanske är bättre än att sitta vid datorn.

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead

I still press your letters to my lips

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

No matter what I do
All I think about is you
Even when Im with my Boo
Boy, you know Im crazy over you

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Har jag föresten snöat idag! Var så skönt att traska där och slippa se bara regn utan även en tunt men dock existerande täcke över bilar och tak. Jag och Teija köpte en varsin varm chocklad och satt och snicksnackade.
Nu ligger jag och tittar på någon rulle som går på tv samtidigt som jag fixar mina naglar. Saknar en viss person, tror jag håller på att bli tokig :(

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Godkväll.
Gårdagskvällen hos Ludde var bra, dock blev det ambulans och sös pga lite för mkt alkohol för en vän till mig.
Efter sös åkte jag till donken och drack typ 3 liter vatten och knapra lite pommes tillsammans med Danne och André.
Idag fyller pappa 47-år, hurra hurra!
Släkten har vart här vilket alltid är trevligt :)

Nej nu ska jag diska min tallrik sen kolla vart BB är någonstans, hon & jag ska ta en promenad tsm!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Yeeea. Idag har jag fikat med bror & Mackis, sedan träffa jag Moa snabbt i Medis.

Nuuu äre fest i stan tillsammans med Frida&Frida!! ;D

Torsdag natt del 2

Kategori: Vardagslivet

Alltså den här mannen är någon för mig http://www.tv6.se/content/cimon - Porrporrporr..
Har jag sagt att han var på Koh Pangan när vi fira Tove?? Det var riktigt fnissbart för jag trodde hela tiden att jag kände honom men som rätt ofta inte kommer ihåg hans namn eller vart vi möts. Blev tillslut riktigt förbannad på mig själv för det är ju alltid kul att tjoa på nån bekant. Fredagen gick och lördagen kom, då var jag och John i Staffans nya lägenhet så var det paradise på tvn och då kom jag på det, åh herregud vad jag skämdes!! Så typiskt mig tycker ni inte ?? :P

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Natt i gm.
Jupp så ligger jag här i sängen, sömnlös ännu en gång. Det är tur att jag har mitt té, dator och tv (2 1/2 men is awesome).
Det gick rätt bra i skolan iallafall, kom på bättre humör efter ett tag och fick faktist lite saker gjorda (matteA). Lyckades få i mig två mackor, klementin och lite kaffe också sedan hade vi möte vilket var rätt givande.

Efteråt gick jag och Frida en promenad till Mcdonalds och slutligen blev det myskläder, pytt-i-panna och Paradise Hotell bymyself (:

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Är i skolan och ångrar redan att jag gick hit.. Är trött, grinig och allmänt ur form.
Men ska iallafall "hänga" här ett tag och vänta på fikat! Virena sitter bredvid mig och skriver p-häfte men jag ska strax föreslå en cigg :)

Puss på er

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ska strax till skolan, mår bättre idag. Igår var jag, Sabine, Teija & Tove ute på Tiffanys på götgatan vilket var jättetrevligt. Ville bara säga förlåt för mitt mongo-inlägg men ibland tappar jag lusten för allt. No worries darlings!

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag skrivit och tagit bort i en halvtimme..
Det är jobbigt just nu, alla känslor kommer samtidigt och dom får inte plats i kroppen min - dom vill ut.
Jag orkar inte må såhär, förstår ingen det!! Kan ingen fucking hjälpa mig nångång! Så jäkla trött på allt, trött på att se mina vänner må dåligt och sakta sjunka ned i samma jävla skit som jag sitter i och som är helt jävla omöjlig att bli av med...

hahahahahhahaahah pass på att må dåligt.. 

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag kan fortfarande inte sova, är fortfarande rastlös.. GAAAAH!
Har iallafall kollat 2 1/2 men, druckigt varm chocklad och ätit mackor andra kvällsmåltiden alltså.
Har gjort planer för imorgon också kan väl dela med mig av dom i brist på annat;
nr1 -  Jag ska ha städat undan den enorma klädhögen som bildats vid min säng.
nr2 -  Hinna duscha, klä på mig, sminka mig, fixa håret och allt sånt i min egen takt(utan stress)
nr3 -  Röra på benen (promenad eller dylikt) 

<3MAJA

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Hellu.
Idag har jag vart mkt hos Moa, hon & jag har haft en skrattfylld dag på kliniken :) Hon har fixat franskmanikyr på mig också, blev skitfint och förgyllde min tillvare (tänk att ett par naglar kan göra så mkt hehe).
Har precis ätit fil med banan & mandarin i, det är lätt godare med keso though.
Annars inte mkt, sitter och varvar mellan datorn o tvn och är jätte rastlös :/

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon!

Det är tisdag och jag har äntligen kommit ur min koma från i lördags..
Nu är jag så jädra trött på att må dåligt, att prata om att jag mår dåligt och se folks sympatiblickar så idag är detdär pasé jag ska gå med mask fukk.. Japp det är rätt beslut, för idag!
Fred

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

So if you love me, let me go. And run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you…
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know


Förlåt för att jag inte hör av mig älsklingar

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet


Igår kväll var vi ute och fira den här sötnosen som fyllde 18 år! Det blev Koh Phangan med Tove (såklart), Williamen, Jussi, Erik, Jonas, Helena, Lukas, Anton, Emil, Emma och Ida! Visste inte alla reggaenissar hängde på Koh P. men tydligen, en snubbe speciellt var sjukt skön (stod gungandes vid baren!). Eftersom jag av tidigare erfarenhet vet att jag inte borde dricka(plus att jag ju går på medicin)  så blev det en drink (strawberry fix) och en jamaicans öl döpt till red stripe - sammanfattningen är att det var jättetrevligt.
Nackdelen för oss waldorfbarn var att vi har julbasar i skolan idag så innan klockan ens hunnit bli åtta var jag på bussen påväg hem för att hämta kakan jag bakat!

Muuuusik:
Korn - Creep
Spoken - September
Live - The Dolphine's cry
Louise Hoffsten - Fire is a good thing

 

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mami fick trösta mig och fixa frukost, fick sån panik över helgen (kommer inte finnas en enda minut ledig). Sedan tog jag tag i mig själv, gick och handlade ingridienser till kakorna, duschade, fixade rummet och nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar slipknot och ska strax möta klassen och åka tll Älvsjö. Är så jädra förbannad så jag vet inte om det egentligen är en jättebra idé men vafan tveka inte..!

Favoriter just nu:
Slipknot - Duality
Slipknot - Wait and bleed
Slipknot - Surfacing
Slipknot - Psycosocial

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Och så kommer morgonen, öppnar ögnen och mår bra för den här dagen skulle bara bestå av bakande, träffa Wille och på kvällen fira Tove! Så får jag ett sms från min lärare där det står att det är JÄTTEviktigt att jag kommer till Sacomässan.. Hallå nu blir alltid helt plötsligt stressigt, nu mår jag dåligt och vill bara gå och lägga mig igen - inte en enda jävla dag får jag må bra...
Det är väl bara att gå upp nu då.

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day


Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Kom precis hem från Tobie, vi snackade åt tacos och sedan om A och vi spelade kort.
Har mått piss idag men tack vare Moa, C och Tobbe blev jag glader för första gången på vad som känns en evighet.. Tack!!
Nu sitter jag och läääääääääängtar till imorgon av massa anledningar (hoppashoppas det blir bra).
Godernatter

bild från demon 30 november, riktigt lyckad

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag är så trött att jag skulle kunna börja gråta! Hade en rätt påfrestande dag så idag står allt på sin yttersta kant.
Nog med klagande Maja!
här är lite bra musik:

Lykke Li - Possibility
Kleerup(ft Lykke Li) - Until we bleed
Melissa Horn - Långa nätter
Robin Thicke - Superman
Rihanna - Russian roulette

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave
 

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet



Japp nu är det konstaterat av läkare och så.. Mer medicin. 
:(