The only way is through

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Frida kom hit och drack kaffe. Sen kom Virena och Moa och tillsammans gick vi och kollade på brasan här i Storvreten. Sen satte vi oss och drack vin på ballen. Nu ska Virena sova men jag och Moa håller oss nog vakna ett tag till. Ha en trevlig Valborg allihopa!

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på balkongen och läser Agnes bok. Utanför leker massor av barn, inget är så lugnande som barns skratt. Jag har betalat mina räkningar och nu har jag väldigt lite pengar.. Igen. Måste nog skaffa ett till jobb för det här håller inte!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag har vart jätte dålig på att skriva men nu tar jag mig tid att uppdatera lite. I fredags åkte jag till Agnes bokrelease som ägde rum i Slussen. Det var super trevligt och häftigt att min barndomskompis fått en bok utgiven! Sen kom Frida hit och sov över. Sov dåligt så det blev mycket kaffe och sol på balkongen. Virena och jag köpte sushi och hade film maraton. Sen idag kom mina föräldrar och hjälpte mig storshoppa (mat) sen fikade vi och pratade skit :) Nu BB liven och sen har man ytterligare 2 lediga dagar - whop whop!!

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Hej blogg. Min dag har faktist varit riktigt bra med tanke på gårdagens svacka. Efter att ha ätit frukost och kollat lite sex and the city så promenerade jag och Virena till Solbo. Där bjöd hon mig på en glass och så strosade vi tillbaka hem. Vi träffade vår enda pratglada granne och blev ståendes i sisådär en halvtimme - trevlig kvinna! Jobbet gick fint, men eftersom jag fortfarande har hjärtklappningar och är trött i bollen så tog jag ett av barnen till bibblan. Sen hände det som bara händer på film - nånstans ibland psykologiböckerna så blev jag uppraggad - blev så irriterad över klyschan att jag marscherade tillbaka till barnavdelningen och spenderade resten av tiden med att läsa Alfons Åberg. Åh juste, jag hittade "haydens gräddbakelser" boken och cd som jag ska lyssna på imorgon - det var en favorit som liten:) nu ska jag sova, lyckades bli sömnig av allt skrivande (YES) god natt!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Det blev ingen skola, det blev inget alls. Det som blev var bara skit. Så jag stannar i mitt hörn av soffan och hoppas på en bättre dag imorgon.

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Lyckades sova hyffsat igår natt - hoppas att turen håller i sig så jag är utvilad imorgon. Ska nämligen till en av barnens skola och vara med i klassen plus fritids - något jag själv bett om av olika anledningar . Kul ska det bli! Hammarby vann mot BP också, 3-1 blev det vilket jag är glad över för Bromma pojkarna är duktiga! Forza Bajen - nästa match på fredag och självförtroendet är på topp i laget. Ställde mig på vågen idag, 9 kilo har jag gått ner på lite mer än en månad - how sick is that? Ligger iallafall där jag brukade vara 51 kilo, tänk vad det gör mycket att sluta äta pasta och bara köra helg-godis. Är iallafall glad att det där fettet försvann så jag kan gå upp i muskelvikt istället:)

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Har helt fastnat för "temple run" igen, så jäkla kul! Virena och jag tog en sväng till Willys (affären) och handlade lite. Sen lagade vi varsin kyckling sallad ( min var med apelsin,äpple, gurka, fetaost och såklart salladen, italiensk vinegrette och kycklingen). Sen åt vi marängsviss till Big Brother - hög mysfaktor! Nu ska jag försöka sova trots en rejäl sockerkick och utan medicin som man sover på! Önska mig lycka till för igår natt vakna jag var och varannan minut!

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon världen! Ligger och degar i soffan, börjar nån film nu på trean som
jag tänkte se. ;)

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Min lördag blev rätt bra faktist. Gick upp och segade vid teve. När jag sätt en film så styrketräning jag, sen en power walk i villa kvarteren. Åt en underbar middag med lax, potatis och crème fraîche/fetaost sås till. Lyckad improvisation:) nu är det dags att sova, är helt slut! God natt!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Klockan är tjugo över elva och jag går
och lägger mig. Fick lite panik tidigare och fick avbryta min filmkväll efter första rullen och tog mig ett bad istället. Nu har jag tagit min gamla medicin (tittade på bipacksedeln på den nya och freakade ut) får börja med med pillerna imorgon när Virre är här och övervakar! Sov så sött små änglar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_199288653.jpg" class="image">

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har äntligen slutar jobba. Tog som vanligt den dummaste vägen ned till Willys som man kan - den med en brant backe, gyttja, fallna träd och kvistar och små åar. Men den tar, trots svärande och snubblande snabbast tid. Efter att ha hämtar ut min medicin så gick jag till bibblan och lånade några filmer så nu är jag redo för en ensam mysig filmkväll:) Trevlig kväll!

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på bussen hem från skogskyrkogården. Är ganska onödigt för mig att ta 161 till Älvsjö, iallafall enligt sl som vill att jag ska åka till Stockholms södra (men tji fick dom). Åkte hit tidigare för att fika med min underbara mamma, var super mysigt med många intressanta diskussioner. Sen klockan tio hade jag möte med min BA, var riktigt jobbiga saker som togs upp - hade en klump i halsen hela mötet. Ska hämta ut min nya medicin också (sertraline) och hoppas den inte ruckar på mina matvanor som den förra gjorde (mirtazapin). Vill poängtera att jag inte äter antidepressivt för att jag är deprimerad utan av andra anledningar. Nåja nu ska jag fortsätta att njuta av morgonpassets eftersändning. Puss

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Imorgon är det fredag. Äntligen! Det gick bra på jobbet, lillskiten hade en lös tand men inget mer att oroa sig - barn är tåliga dom! Jag hade filat och målat mina naglar innan jobbet, sen bröts en när jag skulle knyta på ett par rullblades på en av ungarna. Kul. Anywho, time fot bed - ska upp med tuppen imorgon! Sov gott

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet, har fixat mat och duschat ungarna. Minstingen har ramlat illa och är med hennes päron hos tandläkaren för att kolla att allt gick ok. Så jag är ensam med trillingarna och väntar på att dom ska hem. Hoppas allt gick bra!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag var nyss så glad, hade en bra dag på jobbet och allt men det vände när jag kom hem.
Fast jag åt middag på jobbet så river hungern i magen. Tog en shake som hjälpte typ en halvtimme men nu är jag hungrig igen. FUCK!
Det är nog godissug blandat med hunger, ångest och röksug. Har den här veckan bara rökt max 3 cigg per dag, mestades har det blivit en. Men jag behöver en nu, har rökt en och en halv och behöver desperat min sista cigg.. Har efter läkarbesöket idag 130 kr på kontot  - 100 går till psykolog på fredag och jag behöver köpa mjölk, min nya medicin, CIGG och så måste bara MÅSTE JAG HA GODIS I HELGEN. Annars avlider jag. På riktigt!
UUuuhrk, nu har jag klagat nog. Ska äta en morot och ta en cigg, facking skiter i hur jag ska göraför att få tag på cigg imorgon det löser sig på nåt sätt
Hej då.

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Det gick bra hos doktorn, har fått ny medicin dom förhoppningsvis inte påverkar min vikt. Har hunnit tvätta också, good girl! Nu lunch och sega framför teven. Ska åka med en av barnen och bada så behöver energi:)

Onsdag morfon

Kategori: Vardagslivet

Hm skulle stå onsdag morgon på rubriken, försökte lägga in bilder igår från hågelby men självklart gick det inte. Rubriken måste vart kvar

Bilder från hågelby

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Är vaken och hyffsat pigg. Ätit min gröt och smuttar nu på mitt té medans jag tittar på sex & the city. Har fullt upp idag så blir inte mycket vila. Ha en bra dag!

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Duktiga Maja tvingade sig ut på en promenix till Solbo och tillbaka. Handlade lite förnödenheter, leverpastej och pistagenötter var ett måste! Skulle scrapbooka lite men hittade varken mina foton eller min penna så detta blir
förskjutet till bättre dar. Jobbet gick finfint, var ute i hågelby och tittade på djuren + fikade med kaffe (saft för barnet) och kakor. Tänk att vi har sån fin natur bara tio minuter ifrån med buss! Väl hemma kom ångesten över morgondagens besök med farbror doktor så jag åt upp allt i min väg, sen tröstskrattade jag åt BB där det var PMS och extrem kåthet på gång. Nu ska jag läsa en skvätt och hoppas att jag får en god natts sömn. Sleep tight my friends <3

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Denna jobbdag gick finfint. Var ute och lekte med barnen hela dagen<3 skyndade mig hem och fick se Hammarby göra två mål mot Umeå - lyckan att få ännu tre poäng, vi är påväg! Nu ska jag läsa lite innan det är sov dags, imorgon funderar jag på att återuppta att göra fotoalbums? Vi får se. God natt sålänge

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vaknade så sent så blev en liten frukost ( en apelsin, en knäckemacka, ett russinpaket, ett glas vatten och papayaté). Har precis tränat, första gången sen jag var sjuk - jävla ångest över min mage och mina nya ovänner till lovehandles, ska bli då skönt att gå till farbror doktorn på onsdag och fråga han whats up med min kropp! Nej slut klagat, nu är det duschning på G. Kram

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Haft en händelselös dag förutom en promenad och en god soppa. Joe åkte ÄNTLIGEN ut ur BB, whoho nu kan det roliga börja! Imorgon är det nu vecka, ska jobba och hoppas på att det blir lite övertid så mina räkningar kan bli betalda. God natt!

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mmh brunch med fattiga riddare <3

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Kollar film och ätit chips med virret. Har skaffat instagram i protest till blogg.se för här kan jag nästan aldrig lägga upp en bild, står bara failur jämt så suckers jag finns där nu också #majdask. Börja spela nån fluff puff rädda stackars djur spel på skoj men råkat fastna så det ska jag spendera sista minutrarna innan jag sover ( självklart checka dragonvale också) god natt

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag hann med ALLT jag skulle göra och klockan är bara fem. Efter duschen så städade jag rummet som nu inte har ett spår kvar från min vecka av feber. Tog på mig gummistövlarna så traskade jag och roomie ned till Solbo för att handla förnödenheter - riktigt skitväder med blaskig snö. Sen bokade jag ny tvättid (var sjuk när jag skulle tvättat), planterat om en blomma, slängt en annan och ätit sen lunch. Nu ska jag faktist ta en nap! Pusshej

Lördag för förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mors! Precis ätit min frukost, vaknade rätt sent så borde lägga ett kol så jag hinner allt:)

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Lyckats få i mig Ett mål mat i dag, farmors köttbullar med mos och brunsås sen kompenserade jag det med glass och godis - blir nog det enda i helgen i think. Broke ass och tjockmage dålig kombo. Virena övergav mig för att sova, typ klockan elva så jag får sitta kvar i min ensamhet:p Såg dom två första avsnitten av Betners nya program och förutom att det såklart är jättekul så är det riktigt intressanta diskussioner. Det är därför jag är vaken, för att se reprisen som börjar tio över tolv. Bild från bakishet förra helgen

Fredag förmiddah

Kategori: Vardagslivet

Jag är helt feberfri idag men måste stanna hemma i en karantän på mammas order. Ååååångest! Drömde en jättebra dröm så jag funtar allvarligt på att somna om. Annars helg för fan, den ska vara i lugnaste laget! Puss

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Febern har ökat, och har dessutom ont i halsen så detta bådar inte gott. Lyckades göra mig en kycklingsallad och diska innan det värsta kom, nu har jag efter att ha sovit 1 timme lyckats göra lite mellis - dom frysta hallonen kommer vara himmelskt mot mitt halsont! :)

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag är sjuk. Hatar mitt liv för inte nog med att jag har feberfrossa så kan jag inte sova! Om jag är borta imorgon så förlorar jag en veckas pengar och det har jag INTE råd med - kan inte min kropp fatta det :'( I lördags efter att jag och Frida tryckt i oss en pizza tillsammans så drog tjejgänget till Sabines nya crib på söder. Jag hade med mig rödvin med korkskruv och självklart fanns det ingen öppnare. Brydde mig typ inte så Sabines dude försökte med en skruv som totalt misslyckades. Efter ett tag drog vid till arken där John och Sofia dykt upp - helt chockerande men det var INGA där?!? Vad hände liksom, brukar vara fullsmockat på deras uteservering? Anywho så drog vi till KG, sen temple bar för att möta upp mer folk och helt plötsligt var det efterfest hos mig! Vaknade duktigt full dagen efter och det blev bara chill med alux och en fet subway. Idag vare premiär matchen för Hammarby och smart som jag är hade jag missat att köpa biljett men jag Moa, Chucky och en Johan gick tåget och sen tog jag och Chux hans bil och glodde matchen hos han. 1-0 till oss mot halmstad - Sådär ja! :) nu ska jag dricka vatten sen försöka sova. Fred!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_197738791.jpg" class="image">

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Shit det blev sjukt stressat! Åkte till Skärholmen tillsammans med Dennis och Frida men självklart hitta man ingenting så i protest har jag på mig en vanlig svart långärmat och jeans till krogen - cepe affärer! Vi ska fira Teija bräh blir ju grymt:)

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag skäms. Klockan är kvart över tio och jag ska nu gå och lägga mig, en riktig kärring stil vill jag lova. Morgondagen bjuder dock på en shoppingrunda för att desperat hitta nåt att ha på sig till kvällens bravader! Iver and out!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Frida har åkt hem, var så dåligt väder att vi skippa stan. Jag gör lite yoga, är så yr så måste ta det lite lugnare än vanligt men stå på huvudet ska jag göra ändå:) Spongle är den bästa musiken när man kör yoga, right on! <3

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Frida sover fortfarande så jag hoppar nog in i duschen för att fördriva tiden.
Har ni sätt skitvädret ute? Kan ju inte spela förvånad men ville verkligen att det skulle vara soligt när jag var ledig!
Pendeln går inte under helgen, ska försöka tracka bussen som går härifrån till stan för jag PALLARENTE byta femtioelva gången för att komma till stan!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Vaknade för en stund sen, FF snarkade! Funderar starkt på att dricka lite té men måste nog sega ett tag i sängen först - tröttmössan! Frida och jag ska till stan idag igen, behöver köpa en grej på det enda Apoteket som är öppet idag och så ska vi kolla om nån affär är öppen annars blir det bara fika:) Hör av Virena fortfarande är hemma så drar till köket o sällskapar. Ciao

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Mysfika med farmor och familjen, var dock distraherad av min uppsvällda mage så socialast var man kanske inte. Fick skjuts hem tillsammans med ett påskägg från familia samt lite smått och gott av farmor <3 Dennis skjutsade oss till filmkedjan och överlämnade Frida till oss hihi - blev en trevlig promenad hem och mycket skratt och bus på balkongen. Sen vankades det gayfilm "Kyss Mig" och nu är det sleepover. Tjollahopp! <3

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Vart i stan med Frida. Vi satte oss på arken och drack kaffe i solen på uteserveringen:) Nu är jag hos päronen vi väntar på farmor sen ska vi fila whopwhop:)

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Luften försvann precis. Kan nån berättelse för mig vad som är rätt att göra för jag vet fan inte längre. Saknar oss

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Ångesten över att ha missat en dags jobb är nästan borta och jag ska strax göra lite kycklingsoppa med bröd - mmh!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Okej fail, jag råkade ta min kvällsmedicin nu så blir hemma idag, helt groggy! Sämst:(

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Ännu en dag har gått. Jag har tränat, kollat lite dieter och vart med ett av barnen och simma - imorgon tar jag med nästa och sen är det långledigt whop whop! Sov så gott, det ska jag gör iallafall! Pöss

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Min älskade, det gör så ont att veta hur du lider.
Önskar jag kunde göra nåt. Syster älskar dig <3

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Känns som jag måste göra en massa idag, men har ingen ork alls. 
Träna ska jag iallafall och det ska svettas sjukt mycket och riktigt värka i musklerna!
Älskar fan att träna, man får ut så mycket agressioner som ligger gömt.
Har föresten 5 dagars ledighet från och med torsdag - det kommer bli riktigt skönt kan ja säga(:
Ha det gött!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Drar till jobbet då, päjs

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Om en timme börjar jag jobba, har hunnit handla, duscha, äta lunch( potatisbullar, bacon och sommargrönsaker) och snart ska jag dricka lite té och sminka mig.

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ny vecka med ny styrka!
Vaknade för ett tag sen och tog tag i disken jag inte klarade av igår. Sen skickade jag mina tider till min chef. Skönast! Nu ska jag ned till hemköp och handla filmjölk, mjölk och yoghurt en blir det en pangfrulle!
Det är förövrigt dags för mig att skärpa till mig, ska inte äta nåt gottis på veckorna. Har bunkrat upp med russin, solrosfrön och apelsiner men vi får se hur det går - har tyvärr använt godis som belöningssätt så jag kommer få kämpa rätt bra för att bryta vanan.
Nu traskar jag. Här har ni min nya besatthet - Lana Del Rey <3

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Gjorde pannkakor och sen kom Virena och Chucky hit, vi såg filmen "Blow" med Johnny Depp! Försökte hålla mig vaken för att hänga lite vid tvn med var för trött så då försökte jag diska men då höll jag på att svimma - haha min kropp skriker SOV så nu måste jag lyssna! Nattinatt

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Huvudvärk som bara den, straffet för att man tog sin tablett 4 timmar försent!
Har en gnagande känsla i kroppen. Mår skit fan. Men om ett tag så måste jag gaska upp mig, laga mat, kanske städa lite så allt blir bra igen. Jag är som en knarkad bäve, bara fortsätter fortsätter ger aldrig upp.
Men ibland måste man trycka på paus knappen och känna efter, pysa  ut lite känslor.
Det är så mycket som är fel i min värld. Mycket är så trasigt och hur jag än försöker så går det inte att laga. Alla jag bryr mig om har ont, ALLA. Jag räcker inte till. Hopplöst. Ångestladdad. Svart.

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

A såatte ja är OFF!
Nu börjar GCB, hejpa

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Humöret gick upp och jag strosade ned till Willys lyssnandes på min nya favorit låt med Lana Del Rey - off to races. Mötte upp Virena där och vi köpte gottis och annat bra att ha. Sen gjorde jag värsta middagen som bestod av kyckling med bulgur och pesto, sallad med favvo dressing och självklart fetaost i och så gjorde jag mitt egna vitlöksbröd, blev dock jättestressad och glömde blanda ihop salt, basilika och vitlöken tillsammans innan jag smeta ut det på det inoljade brödet vilket resulterade med att allt låg ojämt fördelat men det dög ändå:p Vi kollade på Slumdog millionär, den är ju så bra - önskar jag kunde läsa den men en viss Danne har den hos sig hrm hrm:p Nu läsa lite ur en annan bra bok, sen sova. God natt