The only way is through

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Världens sötaste sovshorts! <3

Ja, anledningen att jag är vaken är för dom borrar och river PRECIS utanför mitt fönster!
Vad tycker ni om mina söta pj's shorts? Dom är så älskvärda, köpta för hundringen på H&M vettu ;)
Apropå kläder så åkte jag in till stan igår och mötte baby, vi promenerade från Gamla Stan till Skanstull och jag hann shoppa en COOL klänning, strumpor, tjocktröja och leggings. Mmmmmmmmm <3
---
Har ni hört Raise Your Weapon? Den har börjat spelas på radio nu(!?) men den här gången är det okej att dom är helt efter för den är fortfarande bra! DEADMAU5 är en favorit!
Lägger in den och några till gobitar att njuta av. Maja har bra musikstil!



Den akustiska versionen av Newkids låt "Jag Gråter Bara I Regnet" är så himla fin, rättfram. Gåshud!

-
Sen den här låten kom samtidigt som dokumentären "Mio" och jag vet att den är gammal men när jag hör den här så är det adrenalin som pumpar, det är sånna jäkla minnen och även fast vi inte lyssnade på den här låten då så beskriver den exakt hur jag kände för 4 år sedan, på ont och gott!
"Det är skumt att något så fel kan kännas så rätt"

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Nemen här är jag ju!
Hey you läderget!
Klockan är mycket och jag har INGET att göra.. Har nämligen ledigt idag pga sjukdom på jobbet så yey fika till folket!
Inte mycket har hänt annars, fick sluta tidigare igår så jag åkte hem till en trött pojkvän och käkade polly för glatta livet :) Har också fått ett nytt beroende - Fruit Ninja... Visste att jag inte borde laddat ned skiten, tack tobbe...TACK.
Så jag spenderar det mesta av min vakna tid på ett spel och att få brännmärken på fingrarna av att gnidande på skärmen.. Iphonen är glad iaf FNISS.
Så nu har jag gjort ännu ett lamt inlägg, kommer bli såååå kul att läsa om 5 år.

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Söndag - för mig börjar jobbveckan nu.
I fredags efter mycket om och men så träffades Virena, Frida jag och Wille i Högdalen, köpte pizza och började dricka lite. Tobbe och Richard kom förbi och höll oss sällskap, tjo och tjim!
Sen drog vi till Arken där bror, Maakus och massa andra va. Bland annat träffade jag Jonas, Linus och David som jag gick i skola med, och Rolle mf var där :)
De andra drog till Softbar och vi drog oss hemmåt, jättetrist att vi åkte hem tidigt men å andra sidan orkade jag då dra till Kista plus Heron och kolla film.
Wille och Dennis blev helt spontana igår, så det gick ut!! Själv har man gått och lagt sig tidigt då jag jobbar :(

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Gmorgon!

Idag och imorgon är jobblediga, får två dagars ledighet (känns som en evighet sedan senast) och på söndag jobbar jag.
Igår var det dubbelpass. Jag jobbade 7-12 på Tumba korttids. Det första som händer är att en brukare nyper tag i mig så man har fått ett härligt blåmärke. Morgonen blev iallafall bättre efter det :)
Det var min namnsdag igår (Lovisadagen) så jag visste att familjen hade fixat lite myspys till jag kom hem, men efter 1 timme och 40 minuters resa med försenad buss och grejer så kom jag hem och ingen var där.
GISSA vilka tankar som hann passera.
Iallafall så hade min älskade, underbara syster gått till Konsum för att handla en bakelse till mig, och fallit ihop. Så när jag kom hem var de påväg till sjukhuset. :(
Somnade innan dom kom hem men allt verkade gått bra. Hade fått två målningar av Klara, plus ett guldglittrit nagellack, och av mamma å pappa en supersöt sjal som jag tänker använda nu när jag ska på möte :)
Jaa, det är allt bökigt ibland.
<3

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Godag!
Håret ska torka och sen ska jag kika förbi Moa som flyttat till Farsta Strand! Blir ju jobb därefter, och imorgon dubbelpass men på fredag är jag ledig förutom ett möte! :)
Blir inte så mycket skrivande, ursäkta för det men mitt liv ser rätt tråkigt ut just nu - väntar till helgen (löningshelg tjohooo)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Efter två jobbiga dagar men bråkiga barn, blodgivning, yrsel och ledsenhet så har ännu en dag kommit och denna erbjuder ett möte med Pernilla, morgonfika med Virena, lunch med familjen och sen jobba.
Ångrar djupt att jag tog två pass imorgon, första 07-12, två timmar ledigt och sen 14-20... DÖÖÖÖ
Nej nu måste jag och mina skööna mjukisar dra till Farsta! Ciao

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hejhopp!
Idag är det tisdag och jag börjar 4 hos tjejerna som vanligt - skönt.
Har sovit ut tills min BA ringde och frågade om jag ville ha en Neuropsykiater varje vecka i ett år.. Hon tyckte inte att han skulle passa mig och mina behov men att det var helt upp till mig så jag sa faktist nej. Resten av morgonen har jag suttit och druckit kaffe med Anette, myspys =)
Har inte skrivit sen i torsdag och då var jag inte glad men Teija och Sabine kom och muntrade upp mig och innan dess Frida R - min kära barndomskompis! <3
I fredags drack vi lite, det blev mest frågesport men iallafall.
I lördags fyllde Nathalie (babys syster) år så vi åkte och handlade en rosa, jättesöt onepiece, ett diadem och jättefin kort, inslagspapper och en jättestor rosett! Sen åkte vi + Frida och Dennis och åt tårta med och firade henne.
På lördagen beslutade jag att det var dags att åka till Grönan med min älskade syster, så vi drutta iväg vid 10-snåret och stannade där tills 9 på kvällen - trötta och glada flickor! Blev illamående av slänggungan och några till vilket är ett tydligt tecken på att jag blivit äldre :/
Wille och Dennis hade vart och tittat på en tomt medans jag var borta, men tydligen uppnådde den inte de det vill ha - bröderna ska nämligen bygga ett landställe.

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Varning, detta är ingen trevlig text.
Jag kommer inte upp ur soffan, det är sant! Jag tittade på filmen "Seven Pounds" tänkte att jag skulle börja gråta, bli ledsen eller få någon reaktion. Icke.
Att känslomässigt ligga mellan glädje och sorg gör mig apatisk och usch vad det är trist.
Börjar undra om det är bra för mig att gå till min BA (behandlare) för saker bara bubblar upp och sen, när timmarna, dagarna, veckorna går så lugnar sig allt och de jobbiga lägger sig på botten igen.
Det är exakt så det blir, någon skrapar på ytan lite halvhjärtat och sen låter det vara, skickar mig vidare.
Först BUP,gruppmöten i skolan som beslutar att det blir socialen, Maria Ungdom och skolkurator(3 stycken),  till Undomspsykiatrin, när dom svek blev det ungdomsmottagningen och nu Vuxenpsykiatrin som vill skicka mig, inte bara till en ny BA utan också till en utbildning.
Det är helt skruvat, svenska psykiatrin och vården i allmänhet.

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Som vanligt (nuförtiden) så har jag vart vaken sedan sex och innan dess tre!
Börjar bli väldigt trött på att vakna och inte kunna somna om, förstår inte hur jag orkar jobba..
Nåväl, jag är uppe.
Igår iallafall så kom Dennis, Frida och Wille hit och vi grillade korv med bröd, halloumi och majskolvar och guud va vi skratta..
Det började med att jag blev jättearg på Wille för han är en egoist.. Och sen när jag och Frida försöker kommunisera med männen så ignorerar dom oss (hett samtalsämne som icke går att avbryta).. Så vi gick ut och satte oss, spelade yazzy och väntade på dom. Hur som helst urartade allt med att Dennis och Frida börja kasta mat på varandra, bränna varandra och det gick så långt att Frida högg Dennis i benet med en gaffel!
Jag och Wille lekte tysta leken som sen blev hånord och slutade med misshandel till alla inte orkade längre och bara asgarvade... Sjuk kväll!
-
Ska strax göra lite frukost för att sedan sätta mig i vardagsrummet klädd i myskläder och med ett täcke runt mig så ska jag glo nyhetsmorgon eller gomorron sverige.
Idag jobbar jag dubbelpass så slutar inte förens imorgon bitti fast egentligen inte för när jag avslutat passet så ska jag på möte och sen jobba mitt avlösarjobb. Inga kommentarer.

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

En ny jobbvecka väntar, and all i can do is tap along.. Bajs
Så helgen har iallafall varit lugn.
Igår åkte jag och Wille till Heron City och käkade grekmat och tittade på "Baksmällan 2" som var hur rolig som helst! Jag hade en hemsk mardröm inatt om nån galning som tog sig in i min familjs takvåning(?) och försökte mörda oss. När jag berättade det för Wille vända han sig om och somnade pånytt, detta förnekande han dock i morse! Elaaaak :(
Fam Zetterman har förövrigt hyrt stuga i Nortälje där dom kommer vistas i en vecka så jag är åter ensam hemma och som förra gången dom åkte iväg så har jag sjukt mycket jobb så jag hinner knappt njuta av ensamheten.
Nåja, nu ska jag döda lite mer tid. Bussen går om två timmar!

mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag har sovit PISS dåligt....Klockan är sju på morgonen och jag vaknade halv fyra och har vart vaken sen dess.
Hrm jag undrar om det beror på att systemet stänger tidigt, pride paraden börjar klockan ett, mina "finkläder" är hos mig och vi ska grilla i rågsved imorgon?? Stressdag typ.
Dock hade jag är GRYM dröm, muuuuuummmms filibabba!
Bild från igår.. Grillade på bandängen med Marcus och Wille, sen kom Teijsan och Alex och vi körde varm öl och härligt sällskap :)

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tisdag - ledig
Onsdag jobb sen festa sig tokig med grabbarna från orten (asum)
Torsdag - bakisfika med vänner, sätta sig vid sköndalsbadet with babe och mysa.
Och idag skulle föreställa krökdag men det blir nog nån bärs (kanske?), kortlek, grillning solning och sånt kul medans imorgon är det PRIDE PARADE och GAYKLUBB HELL YEAH TAGGAAA

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag har jobbat - o vad jag har jobbad javisst!
Och nu är jag, förhoppningsvis ledig hela veckan förutom onsdag och lördag dårå!
Jag har torkat rent alla luckor och kaklet i köket och imorgon ska jag dammsuga (igen!) lagom itid till att mamma och pappa kommer hem från Östersund!
Om 40 minuter ska jag möta Agnes på söder, vi ska fika och prata om livet - ville så gärna låna henne "Äppelblom och Ruiner" men eftersom jag jobbat så mycket så har jag inte läst klart boken som jag trodde.
Nåväl, jag ska iallafall tipsa så kan hon ju låna den, för det MÅSTE läsas så enkelt är det bara!