The only way is through

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Denna dag gick snabbt.
Mina föräldrar var här och vi fikade så himla mysigt - saknat dom<3
När dom gått så tog jag mig en promenad i kylan, fysatan säger jag bara men det vare värt!
Blev typ deppig. Vill bara ta mitt piller och sova. Fackelifack alltså!

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Halluuu! Så himla gött med helg, det bästa är att jag slipper vara bakis whop whop! Sällskapade med Virena när hon skulle till jobbet, tog en sväng förbi Ica och handlade lite mer mat. Visst är det sjuk att det snöar ute? Det var liksom snack om att man skulle inviga grillen i helgen och helt plötsligt kom vintern tillbaka! Känner mig grundlurad. Har iallafall kurat ner mig ibland filtar, med en smootie och en bra bok:) puss

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Precis kollat en film med virre, hon somna som vanligt haha! Efter jobbet handlade jag äntligen MAAT, mmm så efterlängtat! Hämtade ut ett paket från hm också, här är en av tröjorna. Ha en bra fredagskväll!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det är för tidigt för mig som börjar kl 2 att gå upp! Tobbe kom hit igår och vi åt tacos och glodde en film. Vaknade av att han gick till jobbet och har inte kunnat somna om sen dess! Bööhl! Ska läsa lite bok i hopp om att bli tröttis. Puss

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Skönt att sätta sig och äta apelsin och äppelskivor samt dricka té nu när det bara är en timme tills jag ska jobba. Har dammar, dammsugat och moppat, dessutom körde jag ett riktigt svettigt träningspass - jösses va skönt det va:)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Morgon stund har guld i mun. Ja fast för
min del vaknade jag av en HEMSK mardröm så jag sprang i stort sätt upp p och gjorde frukost. Skins har börjar så ska kolla på det sen blir det städning. <3

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Pappa la in 200 kr på mitt kort så efter jobbet traskade jag ned till Willys och handlade förnödenheter tills min lön kommer, han är världens snällast<3 Virena och jag möttes upp vid tunneln och tillsammans krigade vi upp för vår brantaste backe, Virena muttrade lite om att vi borde också få en hiss som Rågsved har men jag var så glad över att äntligen fått köpa tuggummi att backen inte störde mig hihi:) Nu ska jag stänga av mobilen för imorgon ska ingen väcka klocka ställas! Sweet dreams

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Mm ska äta min lunch nu, lax med potatismos,sås och sallad:) Har haft tvättid och som vanligt blev bara hälften torrt så det är upphängda kläder i hela vardagsrummet. Fick reda på att min lön kommer på fredag, så jag kan pusta ut nu:)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

det här är hur jag är jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli för sån här är jag och det vill jag förbli

Okej jag organiserade min smutstvätt precis, maniskt beteende whatafaack!
Badade också, fett skönt när man är frussen :)
Nu ska jag lyssna musik och vänta på att Virena diskat klart sen blire tvmys.

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Paniken som kryper fram när man inser att pengarna inte kommer komma på ett tag.. Fuckelifuckfuck imorgon ställer jag klockan TIDIGT så jag kan ringa och kräva en lösning! Arg och okoncentrerad, nu måste jag lugna mig för jag vill faktist, oavsett vad sköta mitt jobb!

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sitter på psykiatrin och väntar på att klockan ska bli tio. Fattar egentligen inte varför jag är här, dom har i stort sätt reda sagt till mig att det finns inget för mig här, ändå så fortsätter jag gå på mina möten. För övrigt så har min chef klantat sig med min lön så den har inte satts in på mitt konto, vilket den bör. Irriterad och trött på deras lama ursäkter! Nåväl, ska förbereda mig lite så jag vet vad jag ska säga. Peace

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Vaknade av att det plogade på dörren och det var min kusin Tommy och Moster Anita. Vi drack kaffe vilket var jätte trevligt. Moster hade med sig skor till mig och så fick jag en bukett vita tulpaner:) nu ska jag äta lite pasta och chilla tills jag sätter igång med städning :)

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

En helg har gått, stundvis bra och stundvis hemsk. Imorgon är det måndag och jag ska skicka in min ansökan till komvux - vill verkligen läsa psykologi A och göra litteraturen så den är gjord. Saknar min familj jätte mycket just nu. Känner mig ensam och har en klump i magen. Jag har bestämde att om det är bra väder imorgon så ska jag orka, typ träna promenera, diska städa läsa och sånt man ska göra. Men om det är dåligt väder ska jag ligga kvar i sängen tills jag måste upp och jobba. Ligga med täcken över huvet, kramandes med kudden och bara ge upp en stund. Men för nu ska jag sova. Puss

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ja det var inte lätt att komma ut kan jag säga. Vaknade på dåligt humör och ville helst av allt ligga kvar i sängen, men nu har tvingat ut mig för att handla cigg i den affär som ligger längst bort från mig så kan räkna med uppförsbackar och motvind i 40 minuter! Nu dra jag på musiken. Ciao

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Ställde mig på vågen, 60 jävla kilo är vad man får av ständigt festande, inga promenader och mycket onyttigheter. Så från och med nu blir det skärpning, inget godis på vardagar, dagliga promenader och 3 styrkepass per vecka. Fäck alltså, har aldrig vägt såhär mycket förut, måste gått upp 6 kilo på 2 månader:( Men bara att ta sig i kragen. Nu ska jag bada ( mamma köpte en badbomb till mig som luktar sjukt mums).

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Världens bästa dag! Gick imorse till vårdcentralen och gjorde pricktest och guess what? Jag är inte allergisk mot hund längre vilken innebär att jag faktist kan skaffa en!!!:D Mamma mötte mig i Tumba Centrum och vi käkade lunch tillsammans. Hon hade köpt "hungerspelen" till mig och lite smått och gott. Så söt<3 Eftet lunchen promenerade vi till en second hand butik som är här och jag hittade en intressant bok. Nu ska jag börja läsa hungernöden och dricka lite nyponsoppa i solen. Det är as varmt ute!

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag sova. BB har blivit kasst, det är bara en massa idioter som går omkring och mobbar varandra. Vad hände med sex och alkohol? Det är ju sånt man vill se. Misslyckat! Upp med tuppen imorgon, har nämligen en stor och nervös morgon framför mig! Sweet dreams

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag är en bra granne för jag hälsar på alla, lite överdrivet att typ tjuta ut "HEJ" så dom hoppar till eller ger en arg blick men mina försök att vara trevlig har gett respons och nu är jag uppe i två grannar som hälsar tillbaka woho!
Strosade ned i centrum och handlade cigg, FLÅSADE upp till mig igen och åt en god lunch.
Nu har jag lyssat på Skepta, han har gett ut lite ny musik som var helt okej faktist.
Föresten, om det är någon som har lust att leka taxi på fredag natt så hojta till - ska på fest i gamla kvarteren och vill komma hem till Tumba efteråt.

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Puh vad svettigt det var i solen. Lyssnade på morgonpasset och njöt, men efter 30 minuter fick det räcka. Vårsolen är den starkaste och jag vill inte förstöra min hy;p Nu tv en stund innan jag hoppar in i duschen. Pschht

 

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Wie det är en soldag! Springer nu upp och sätter mig på ballen :D

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag sova och drömma SÖTA drömmar. Kom nämligen på att igår natt hade jag en konstig dröm om aliens i thailändska djungeln? Imorgon är det onsdag och jag undrar om jag kanske ska köra ett träningspass till, vill försöka squeeza in tre denna vecka så jag känner mig duktig igen! Gud va jag längtar till min lön, ska handla så mycket mat och godis och cigg och bara njuuuta. Sov gott från tjejen som lever på knäckebröd o vatten.. ;)

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tränade mig yr så med sista krafterna släpade jag mig till Hemköp och hämtade ut paket med kläder wihu;) Mitt nya beroende är Havregrynsgröt, käkar det hur ofta som helst i tid och otid hahah hur skum är inte jag?

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Tråk väder ute, jag som ville ut och promenera. :( Efter min kopp kaffe måste jag träna, körde bara ett pass förra vecka!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Fullt hus på jobbet, alla sitter och är söta framför Wii! Själv har jag satt mig i köket med en stoor kopp kaffe, mumma:) Är det sant att det snöade idag? Isåfall har jag helt missat det för när jag gick ut var det rätt varmt och soligt?

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Abo ja vaknade halv ett (?!!!) how sick is that?
Sen trodde jag att det var söndag, haha gissa om jag skyndade upp ur sängen när jag insåg att så inte var fallet.
Började lösa suduku i brist på ett liv och jag har glömt hur roligt det är. Gick dock ASlångsamt att tänka!
Mer då? Jo jag har sökt lite kurser till sommarn, psykoligi, engelska och litteratur - dags för något nytt innan jag tröttnar helt och kaosar en ny stad. Förövrigt funderar jag på att flytta till Östersund eller Göteborg om nåt år, va sägs om det? Dra och plugga nåt kul. Ba packa ihop allt och sticka härifrån, vore ju SOFTAST!
.
Vet ni vem jag tycker är hur skön som helst? TYGA. Hans senaste album är helt OK faktist. Snapped up his game liksom. (Y)
Take Care!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Huvudvärk :( trots detta har jag bakat kakor, vaniljdrömmar närmare bestämt. Ne fan jag ska hämta min sista ipren. Tja!

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Virena har åkt till sina päron och jag passade på att njuta av musik medans jag tog ett skumbad:) Nu har jag precis ätit middag (lax) och väntar på att Gladiatorerna ska börja. HEJA TORO!

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Hey! Jag sitter i soffisen och väntar på Virena. Vi ska gå och handla gottis:) vaknade halv ett, as sent och skumt för ja brukar alltid vakna tidigt, speciellt om jag druckit dagen innan. Nåja, skönt var det.

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Okej något nytt och (inte) spännande har hänt. Nr 1, jag har haft ölhäng och går och lägger mig nykter. Nr 2, har haft kramp i vänster sida av buken, voltaren luktar myggmedel och nr 3, jag har råkat se en white as butt ikväll och är troligtvis ärrad för livet.. Det var allt för mig idag, avslutat med ett foto. God natt

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Haft en soft dag på jobbet och nu sitter jag och väntar på festfolket (ja det blir lite party party här) Wiz Kahlifa håller mig sällskap och strax kall öl ;) peace out

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet


Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hahah Micke skrev och var mäkta förvirrad "Vad är det där med att Keno håller i din gästlista?" Hahha jag verkligen skiter i denna fredag, kom om ni vill - om inte fuck you. Jag kan underhålla mig själv och eftersom Moa åker till sin flickvän och Teija jobbar så tappa jag intresset för att organisera och anstränga mig :P Lataste kvinnan i världen tror jag bestämt. Om jag inte blir mer peppat så blåser jag av skiten och drar på en rulle.
Bröööhl detta tråkväder som kom irriterar mig, väder relaterat humör.
Puss eller nåt för nu ska jag sminka och klä på mig.

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Det är kväll och mitten av arbetsveckan. Jag har pratat med Keno om fredagen, är lite mer taggan nu faktist är ju på tal att ta hit lite gamla polers. Har inget mer att säga för tillfället så hejdå för nu

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Hej.
Jag är jätte yr och det är typ 40 minuter tills jag ska till jobbet så hoppas det styr upp sig tills jag ska gå.
Idag åt jag frukost i solen på balkongen medans jag pratade med söta Tusse i telefonen. Sen drog jag och handlade kortison på apoteket, kom hem och tränade, duschade, åt mat och här är jag nu.
Det är prat om fest här på fredag men ju närmare det kommer desto mer otaggad är jag, kanske man ska ha en till lugn helg? Var så skönt nu den här helgen, man var pigg och orkade ju till och med dra på långpromenad!
Vi får se hur det blir, ska fundera.
Sålänge, här är en låt jag lyssnar sönder för tillfället.

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Fick sluta tidigt, så jag passade på att handla. En till negativ sak med min nya medicin är att jag hela tiden vill äta, så nu har jag gjort matschema och köpt massa frukt så jag kan småäta ändå *blink blink. Köpte också två paket cigg, nu har jag bara råd med min salva till utslagen sen år jag PANK! Kämpa kämpa snart är allt som vanligt igen! Gjort tre matlådor med soppor också, jag har inte ont om mat kan ja säga! Ne nu röka innan BB - ha det bra!

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Det är helt okej att stanna upp ibland.
Nämen jag är nog lite off nu, trött på folk och oroad över helgens bravader. Ute på mycket hal is.
Dom här pillerna jag tar gör så allt stockar sig i halsen, som att försöka hosta när man tagit hostmedicin.
Stört värre

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tog typ tio sekunder på vårdcentralen, jag ska smörja in dom med kortison, först den svagaste och om inte deg funkar ska jag övergå till lite starkare - så jag slipper oroa mig för cancer och annat :p Nu har jag en massa tid över innan jag ska jobba, vet inte riktigt hur jag ska underhålla mig men måste ned till Apoteket och handla salvan iallafall.

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Haha jag vaknade helt förbryllad av att det var nåt ljud som lät. Min väckarklocka. Det var nog ett tag sen jag ställde klocka, men idag var jag tvungen för ska till vårdcentralen och kolla upp några prickar jag fått på buk och bröst. Nu måste jag kila iväg till duschen

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Mmm varm choklad! <3 Ska se klart private practice sen sova för imorgon är jag uppe med tuppen! Ciao

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ät ute med tjejerna i en park, är jättefint vårväder fortfarande och efter en mängd bråk så har dom börjat leka fint. Skön dag!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Klockan börjar närma sig halv fyra och det börjar bli dags för mig att röra mig mot jobbet.
Glodde lite på facebook och snubblade in på en gammal skolkamrats sida, DAAMN vilka muskler alltså!
Sist jag såg han så var han typ lika smal som mig? :O Good job man.
Ska nog också köra lite ikväll, är dags för armar och rygg. By the way, man börjar se förändringarna ;)
Puss

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

På promenad mot Solbo för att handla mjölk. Riktigt mysigt väder!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Take a shot for me
Virena och jag satt och pratade om vänner och sånt. Hon fick mig att inse hur mycket jag faktist förändrats.
Positivt hoppas jag. Gillar vem jag är. Men på några ynka månader har min liv drastiskt förändrats och jag har fan anpassat mig riktigt bra, för bra för i den här takten kommer jag nog bli tolkad som evig singel haha men det kanske så det är ämnat? Jag har verkligen inte bråttom med förhållande, älskar mitt liv för mycket, men skulle vara mysigt att hitta nån gubbe som kunde vara hänga-med matrial. Är fanimej riktigt klent med bra män därute, alla jag träffar på är ju hel tråkiga.. Hur som helst, mer teve. Puss

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Avnjuter en härligt middag. Har äntligen kommit hem efter en underbart födelsedags kalas hos farbror :)

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon! Moa har precis åkt hem, Chucky måste åkt igår när jag sov så nu är bara jag och roomie kvar. Är irriterad på den odiskade disken, den smutsiga hallen o balkong - äckligt ju! Ska verkligen ta mig i kragen och göra ett städschema så slipper jag det här! Mer då? Jo men farbror fyller år och jag ska dit o fira han!

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Ligger i soffan och försöker hålla mig vaken, måste vara en trevlig värdinna ju - har ju mina fina här (chuxx & moset). Hur som helst har vi det trevligt, mycket skratt och flumheter precis som vanligt! Skönt att ha en nykter helg för en gångs skull, fräsh-heter. Päjs

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ahmen jag är sjukt effektiv! Efter att ha kört styrka drog jag med mig Virena på en powerwalk runt storvreten till en jättefin plats i skogen som bara råkade vara istäckt och skitläskigt att gå till. Väl framme var det jättemysigt och vi syndade med en cigg bredvid vattenfallet. Sen blev det stress hem för att hämta plånkan, dra till Willys och handla lunch och gottis till ikväll. Skoja inte att vi var trötta, men kändes riktigt bra!

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Vi såg en sjuk film som heter "Bug" har dock en känsla av att dom andra två blev mer äcklade än jag. Konstigt men tyckte en av dom galna liknade en jag träffade när jag hälsa på en kompis på psyket, kan vart det som avskräckte allt? Anyway så ska jag sova nu. God natt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/437680/images/2012/pic_193191730.jpg" class="image">

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Frida och Virena är snart här, dom samåker hit haha sötaste!

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag är ledig idag - WOHO! Har hunnit tränat och ätit lunch så nu är det bara chillerill dax, innan jag drar iväg på en promenix till Willys. Pöss

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

God natt! ( bild från jobbet idag)

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu är man på jobbet, kan verkligen inte fatta att det är torsdag - vad hände med veckan liksom? Imorgon kommer Frida till mig och vi ska glo film o shiet, kan inte festa denna helg för min nya medicin gör mig ASTRÖTT redan vid tio tiden, sämst jävla pensionärs medicin!

Torsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Vaknade pigg, gjorde disken och sånt tills jag upptäckte att mjölken var slut - det är typ det värsta som kan hända på morgonen för då blir det inget te,kaffe, flingor eller gröt. Dödssynd typ! Gick och handlade, älskar min prioritering nu när jag har aslite pengar kvar och handlade förutom mjölk även kex. What the fuck liksom, hur tänkte jag där:p

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Min stavning och svenska har blivit urdålig av den enkla anledning att jag inte dubbelkollar inläggen så korrektionen fuckar upp!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Kollat BB, ätit massa knäckemackor och druckigt te. Nu ligger jag i sängen och ska sussa kudde. Känns asfräscht att tränat, var ju över en vecka sen sist - minus lite rygg o magträning igår förrgår. Nåja, sov så gott och dröm söta drömmar!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tog ett träningspass hemma, dog lite på matten men ska nog ta min sista energi och släpa mig till duschen!

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet och glor barnprogram med barnen, så flummigt! Ska träna när jag kommer hem, Får inte sluta bara för jag inte har gymkort denna månad! Peaceout

Tisdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Nu har man haft möte och lunchat med kära mor<3 hämtat ut paket från hm och sovit en skvätt. Blir lite tv sen till jobbet! Imorgon börjar jag med ny medicin (asnervös) så jag kommer va dödstrött i en vecka - tjadå!

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tja! Jag är på väg till skogskyrkogården, detta blir min sista resa under denna månad då jag lever på en remsa som kommer ta slut idag:( så om man vill umgås med mig framöver så vet ni vart jag är! ;)

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Vem är den segaste tjejen, me! Funderar allvarligt på att lägga mig och sova igen för det känns som jag käkat tre imovane fääääck!

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Är as besviken på en människa. Jag bryr mig ju oftast inte men nu när jag vet att det blir sista gången jag kommer träffa henne så känns det tråkigt. Det är faktist inte så ofta man träffar lika flummiga och roliga människor som förstår humor! Nåväl synd för mig. Ska läsa min nya bok nu "den stora oredan" av Marie Cardinal - man märker att hon är en kulturell och lite stiff människa på hur hon skriver, men hoppas den ändå kan vara bra! God natt världen!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Är hemma och glor tv, klockan börjar bli mycket men vet att jag inte kommer kunna sova. Imorgon har jag massor att göra, samtal att ringa och räkningar att betala - tråkigheterna tar aldrig slut! Jaha men hörni nu ska jag hämta lite glass och hallon, tja!

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

En kväll att minnas..
Restaurang med en vän, lite alkohol MYCKET DANS, bråk, gamla klasskompisar, två filuringar, alkohol och sova.
Det var min kväll, hur var din?

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sitter på balkongen och lyssnar musik med en morgonkaffe. Älskar min balkong, älskar solen älskar kaffet älskar musiken trots allt detta är det nåt som inte stämmer idag, en gnagande känsla i magen och trötthet i hela kroppen - vaknade på helt fel sida idag minsan. :p

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Ajajaj mitt huvud, häller i mig vatten och försöker må så pass bra att det går att sova. Fan jag som ALDRIG har huvudvärk :( tack och lov för BB där dom cyklar enhjuling i grön tubdräkt HAHA!

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Natt här i Tumba.. Igår morse kom min moster och kusin hit på frukost, jag hade förberett och handlat MASSOR så det fanns allt gott man kan tänka sig mmm. Fick lite försenade inflyttningspresenter (ett kakfat,ljushållare, smink mm) och så hade vi det huuuur mysigt som helst :) Efter jobbet kom Tobbe hit och blev kvar enda till ikväll faktist, riktigt kul att hänga som förut, blivit mest festafesta när jag ser han nu förtiden liksom (mest för min del då) så film efter film, mat och musik! Hur som helst kom Teija och vi knäckte några öl sen blev jag sjukt död och hon skulle jobba. Sååå det var en sämst sammanfattning av mig, nu ska jag upp o glo tv,somnade precis då syster ringde och väckte (illbatting)