The only way is through

Tisdag natt

Kategori:

Shiet jag har målat SÖNDER mina naglar, är säkert fem lager på dom nu och jag känner mig lite hög av allt starkt lack *fniss. Trevlig dag på jobbet, blev mååånga timmar. Har organiserat bland mina kläder, det var desperat behov av detta och nu känns det så fint och rent. Keno kom hit och vi kollade film, han sussar sött på soffan nu:)

Måndag natt

Kategori:

Fick lite flipp och började städa och ha mig. Sen kollade jag klockan och fick dn gnutta panik så jag ska läsa en rad eller två ur boken min sen sova! Ville bara säga god natt och sådär först. Så.. God natt då

Måndag kväll

Kategori:

Har tvättat klart, tagit mig ett fotbad och nu sitter jag och myser framför "under Toscanas sol" med guacamole och tortilla chips:)

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har handlat lite, blir väl det sista på denna månad för efter alla räkningar och skulder så ligger jag på +400 kr - och då har jag inte betalat pappa.. Fattar inte varför folk hymlar med sin ekonomi, speciellt inte i den här åldern när man inte har speciellt stor erfarenhet, en bra utbildning och sånt.. Jag tjänar alldeles för lite, men jag älskar mitt jobb och jag kan inte byta just nu. Måste nog hitta nåt helg jobb, för det går ju inte runt. Skulle vara askönt att vara städare eller så, orkar inte vara social 7 dagar i veckan liksom :P Har tvättstuga nu också måste väl ned snart och bråka med tvättmaskinen :P 

Måndag eftermiddag

Kategori:

Jobbar på, har vart en slapp dag, mest chillaxat i solen, kollar när barnen badet och så. Nu åker vi för att handla.

Måndag morgon

Kategori:

Är tillbaka i Stockholm nu. Trött som en gnu sitter jag här på buss 172 hem till Tumba. Sov i mina föräldrars lägenhet i natt då mamma trilskades med att jag bara måste vattna hennes blommor haha. Innan jag åkte ifrån Östersund hann jag åka till min morfars nya lägenhet som ligger inne i staden. Innan bodde han i Ås, som är en av jordens finare platser, men denna lägenhet passar honom och så slipper han cykla 2 mil för att komma till stan. Kom ju på att jag åkte hem sämsta dagen, ALLA folk från yran skulle med Stockholmståget vilket innebar ett tåg fullt med bakis ungdomar. Sen hade dom fel på luftkonditioneringen så det var varmare än Thailand i kupén! Men jag lever och frodas haha ;)

Lördag kväll

Kategori:

När jag kom hem från Torvalla så satt min andra kusin (Anna) här, så fick mig en liten pratstund då:)

Lördag kväll

Kategori:

Här är bilder på gullungen<3

Lördag eftermiddag

Kategori:

Jag och Joline:)

Lördag morgon

Kategori:

Ligger i sängen här och väntat på att alla ska vakna. Var en riktigt trevlig dag igår. Träffade mina två kusiner plus kusinbarn och fikade/gick i affärer med dom. Mitt kusinbarn är nu 3 månader, så himla go och skrattade mycket med mig <3 På kvällen kom min morbror, morfar och en kusin, vi firade mamma som fyllde 49 år med god mat, kaffe och tårta. Lilla mor hade migrän så det blev ett kort firande men väldigt mysigt. Min morbror hade med sig en av sina jakthundar, Kraj som är en Lajkahund - så himla fina hundar! Kvällen avslutade med att åka och fiska tillsammans med papi:)

Torsdag kväll

Kategori:

Nu har vi anlänt, tog en snabb runda på Frösön sen blev det kvällsfika. Ska faktiskt sova snart, är helt slut!

Torsdag förmiddag

Kategori:

Inläggen ligger i fel ordning men det står ju på rubriken när det var. Vi är på väg nu. Jag var hurtig och tog en tidig promenad innan vi skulle åka, familjen segade galet så vi har inte alla kommit långt

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Satt och snacka gamla tider ett bra tag med grabbarna. Sen kom pappa och vi drog hem till gubbis och åt middag. Blev en dispyt då jag ville ta med tre kompisar upp till Ö-sund och mamma ville ha mig för sig själv så jag rymde till ängen som förr i tiden. Ska gå tillbaka snart, just need a minute.

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag är sjukt trött men vill göra klart min lista inför morgondagens roadtrip till Östersuuuuuund.
Pappa och jag åkte och tvättade bilen, tvingade honom att göra det manuellt - tycker faktist om att fixa och dona med bilar :)
Hur som helst skriva jag väl imorgon och updatar.
Sleep tight
 

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Morgon!
Sitter och lyssnar på Bajenpodden om måndagens match.
"Domaren var köpt av livets ord" HAHA höll på att dö av garv.
Hur som helst ska jag klä på mig strax, packa resten till Östersund sen dra jag till Bandängen och solar med Chucky och John.
Tjilevippen

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

Mmh det var på tok för skönt att lägga sig i min säng, är orolig att jag kanske aldrig kommer vilja gå upp igen.
Blev rätt flippat på jobbet idag. Det startade ett vattenkrig utan dess like mellan familjen jag jobbar hos och grannen, på nåt sätt hamnade jag i skottlinjen, och även fast ja försökte gömma mig bakom en stor uppblåsbar sköldpadda så blev jag alldeles genomblöt.. Som tur var fanns ett på tighs som var mina och en tröja jag kunde lånat, annars hade det var en aning skumt att gå omkring i VITT blött linne och jobba med barnen...
John och Chucky har vart här också, vi kollade film och spelade Song pop (beroende framkallande)
På torsdag åker jag till Östersund, åker upp med päronen och tar tågen ned sen på söndagen. Längtar galet mycket <3

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ägget är på kokning, snart blir det en kungs frukost så jag orkar träna innan jag ska jobba!
Satt och fnissa lite för mig själv nyss när jag kom att tänka på en grej som hände i England.
Jag, Michan och Teija var på lokalpuben i Waltham Abbey och jag vette sjutton vart dom två var, jag satt iallafall med en bunt folk.
Varje gång jag sa nånting fick jag lite konstiga blickar av folket och efter ett tag tog en kille mod till sig och frågade mig varför jag innan varje mening sa Asshole? Så ni vet nu att man inte kan inleda med sitt vanliga Alltså för det kan bli jätte fel. Haha som tur är var det här människorna sköna som fan och det blev ett stående skämt de där med Ashole ^^

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tja.
Idag har det hänt massa saker ju..
Jag vaknade klockan fyra i panik över hur sen jag var (börjar mellan 10-12), började sätta på luren för att ringa jobbet samtidigt som jag klädde på mig och förbannade Keno för att han inte väckt mig. Sen insåg jag att klockan var fyra på morgonen och att jag är en aning dum i huvudet. Så jag gick och la mig igen..Är man lite stressad då? Hur som helst väckte faktist Keno mig, fast då var klockan 9 och det var helt okej. Vi åt frukost tillsamman och skrattade åt pinsamma morgonprogrammet på tv4.
Jag och jobbet drog en heldags utflykt till Hallunda, Ekerö, Drottningholms slott och Maxi - var lagom utslagen när vi väl var tillbaka i Tumba. Hängde en skvätt med V och F i centrum sen tog jag tågen in till söder och gick på bajenmatch med min käre far.
Johannes Hopf var inte alls sitt strålande jag, men han är porrig iallafall :)
Nu ska jag kolla lite resor till Östersund.
Ha det!

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Ska sova strax, läsa lite ur nya boken först (John Greens "Var är Alaska?"). Efter en underbar dag med farmor, mamma och pappa så var det skönt att komma hem och koppla av. Satt och skissade lite (en återupptagen hobby) och lyssnade musik.
Vi har väldigt busiga killar här i Tumba, dom ringde på dörren först en gång (oklart varför dom gjorde det?) sen ringde dom en gång och sprang ned. När jag ropade "Hallå" ropade dom tillbaka att jag och min lillasyster (Virena?) borde komma ned och hänga. WTF, är det så man raggar här?
Sen har vi fin sällis av Keno, hans söta lilla son fyller 1 år idag. GRATTIS GUBBEN.
Brukar alltid lova bort min säng till honom pga hans rygg, men idag var det no mercy - han fick bosätta sig på soffan!

Godnatt mina barn.

Söndag morgon

Kategori:

Yeez jag är helt slut, thank God for coffee. Idag ska jag med familjen och farmor till Tyresö slott, sitter på pendeln och känner mig obekväm som alla andra resenärer. Tjao

Lördag förmiddag

Kategori:

Njuter av solen, men molnen skrämmer och gissar att det strax blir dåligt väder. Idag ska jag göra ingenting, Virena jobbar och sover sen hos sina päron så jag har egen tid som jag ska ta vara på.

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

 
<3
 
Darling, darling doesn't have a problem
Lying to herself cause her liquour's top shelf
It's alarming, honestly how charming she can be
Fooling everyone, telling how she's having fun
 
She says you don't wanna be like me
Don't wanna se all the things I've seen
I'm dying, I'm dying
 
The boys, the girls, they all like Carmen
She gives them butterflies, but too coconize
 
Sing your song, now the camera's on
And you're alive again
 

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag sitter och funderar på vad som försegår med mig.
Såklart jag fattar att det är dags för något nytt, om det är en ny stad, nya umgänges kretsar, nytt jobb eller studier det vet jag inte ännu. Men det är en oro i kroppen som säger åt mig att detta kan vara ett livsavgörande beslut och att det måste bli rätt.
Jag bara känner det på mig!
Roomie är nog orolig för mig, tror hon tycker det är knäppt att jag stänger in mig på rummet eller flyr till Moa men allt handlar om att spara energi, att ta vara på ensamheten och försöka hitta nånting som gör att gråa dagar blir bättre. För jag är inte ledsen, jag kommer inte ihåg senast jag grät. Jag är bara trött på allt, uttråkad, rastlös.. Har växt i från allt, behöver mer och det måste ske nu.

Skriva av sig is the shit. Nu kan jag fortsätta se filmen! (21 jump street) Peace

Torsdag eftermiddag

Kategori:

Svettigt väder. Jag och Moa har solat men olja och bra musik på henne balkong. Sen försökte jag power napa men var för rastlös så nu är jag tröttast i världen och på väg till mitt jobb.

Torsdag morgon

Kategori:

God morgon världen! Har sovit inatt och vaknade pigg klockan åtta. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna om en stund innan jobbet men det är helt okej:) Den här veckan har gått sjukt snabbt kan inte fatta att det är torsdag redan, vad har jag gjort liksom?? :o Hur som helst ska jag dra mig lite till sen tar jag en promenad med Romeo. Schüss

Onsdag natt

Kategori:

Nu ska jag sova. Ligger i soffan hos Mois (har en ny vana att alltid sova själv, iskvinna som jag är) och ber till alla gudar som finns att sömnen hittat mig. Igår sov jag riktigt kanon här, hade sjukaste drömmen ever!

Mellanrum

Kategori:

Nu har jag jobbat. Drog till centrum med ett av barnen och träffade på en killkompis, skoj. Förövrigt har jag blivit kallad player idag och anledningen är att jag är skön vilket innebär att jag inte tar saker seriöst? Haha visst kör på det? :S Nu ska jag ringa Teija och updata mig!

Onsdag eftermiddag

Kategori:

Är på väg till jobbet. Trött och törstig! Igår drog jag och Moa helt otippat till Maxine och drack nån öl med henne och några dudes:) Kul att träffa henne igen, var år sen sist! Ska till Moa ikväll igen, ska hjälpa henne att packa!

Mellanrum

Kategori:

Ursäkta svenskan, jag tappar stavningen när jag mår som en kamel

Tisdag kväll

Kategori:

Bra dag på jobbet, mycket gjort och framstegen var tydliga! Nu är jag på väg till Moa - min älskade älskade vän som jag vet kommer göra mig glad. Är så tacksam att jag hittat en person som förstår mig <3 Har haft riktiga cravings för att komma ifrån Stockholm och allvar det innebär, så slog det mig att jag bor i stort sätt på landet och om jag åker vidare med pendeln i typ 15 minuter så är jag på RIKTIGA landet. Så det ska jag göra, dra iväg till Järna i helgen har jag tänkt - kanske jag hittar nåt billigt ställe att ta in på, annars blir det dagstripp och det är minst lika härligt! :)

Tisdag eftermiddag

Kategori:

Idag ska jag försök åka till min bästa vän :)

Måndag natt

Kategori:

Har tränat, första gången på två veckor och det kändes jättebra! Nu är jag sötaste någonsin för jag ser Aladdin hihi - ett litet experiment på min sida, resultatet ska vara sömn!:)

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag borde verkligen ringa farbror doktor och be om sovapiller för nu är min sömn helt fucked up! Men får iallafall sova och det är ju huvudsaken.
Vi har ju internet nu så jag har sätt en drös med filmer - Brothers, Girl, Interupted, Wunderlust mm :)
Har inget att skriva om egentligen, mår inte bra men hoppas på att kunna åka upp till Östersund om nån vecka för att samla energi. 

Söndag eftermiddag

Kategori:

Jag vill mer än vad ni kan drömma om

Torsdag kväll

Kategori:

Sitter med Frida och Virena framför tvn och kollar Hamilton som visa sig vara en stor besvikelse. Inte nog med att filmen är dålig så är Persbrandts så kallade superkropp inte alls fin. Vi har det trevligt iallafall, ätit tacos och snart bjuds det på kladdkaka med glass och ännu en film. Imorgon är det fredag och helg, längtar ihjäl mig.

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag måste glömt min sömn på andra sidan stan, för här är det fan inte!
Sista tabletten att sova på åts upp igår och jag som ska jobba 09- ca 20 - om inte sömnen kommer typ NU så kan jag aldrig ta mig iväg och jobba, min kropp kommer vägra.. What to do, what to do.

Efter jobbet åkte jag hem till Moa, vi fixade oss en gnutta och sen bar det av till Högdalen för att fira min kära vän som fyller år!
Där satt vi ett tag, jag smuttade på en cider och med trevligt sällskap. Sen helt random drog vi till Sköndal och badade. Jag och Moa hade ingen badkläder så vi fick låna shorts och så blev det BH till. Lite jobbigt var det att åka hem utan hela vägen till Tumba, kände mig sjukt 70-tal!
Jaha så jag kom hem, klockan var typ halv ett och jag var dödligt trött, men ICKE. Suck, moving on....
Drar på en rulle, i väntan på John Blund - har iallafall haft en sjukt trevlig kväll och det var guld värt.

Tisdag kväll

Kategori:

Nu är jag hemma, har spenderat min lediga tisdag hemma hos Moa, eller rättare sagt hennes mamma (hon är husvakt). Hon jag och hennes nya flickvän Lina gjorde lasagne och tittade på Johan Falk film<3 Hade sovit över hos mina föräldrar kvällen innan så det blev en lagom sträcka att gå till henne. Min fina moster firade vi igår också, och två av mina kusiner var där, älskar min fina fina släkt. Fredagen var dessförinnan och jag var fullare än jag vart på åratal! Inget mer om det, usch haha. Mår förövrigt inte bra, ångesten biter i mig vad jag än gör men jag hoppas ljuset ur tunneln kommer snart. Nu ska jag se "Svinalängor" och äta lantchips, en lågperiod som denna förtjänar jag fan lite gott! Puss och kram!

Tisdag kväll

Kategori:

En helg har gått och två dagar har fått och mycket har hänt. Mer om det sen

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Apuhej?
Sitter vid Moas dator, äter knäckebröd, smuttar kaffe och lyssnar musik. Åkte hit efter jobbet och spenderade en underbar kväll med min finaste :) Saknat henne enormt <3
Hur som helst är hon på jobbet idag och eftersom jag tagit ledigt idag så chillaxar jag kvar ett tag till, sen svänger jag förbi min farmor för lite fika innan jag möter upp Moa och Frida för att dra till Tumba och festilera med nära kära @ my crib! Taggad!
Ha en trevlig helg allihop!

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Har vart en underbar vecka, och den är inte slut ännu.
Äntligen har sommaren kommit hit till Sverige och jag har lyckats bli (nästan) mitt bruna jag :)
Igår tog jag, efter att ha blivit pressad av jobbet, mitt första dopp - SVINKALLT men är riktigt stolt!
Mer då? Jo, en vän från förr jobbar i Tumba så jag har hängt med han en del - trevligt värre! Och så har jag skaffat en vit iphone 4s så inom kort kommer jag ha två mobilen tjoho toys toys toys :)
Shiiiiet måste springa nu, börjar jobba om en kvart!!!!
Puss

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Solar på jobbet, har på mig jeans vilket var ett dumt drag då det gassar i solen. Har hämtat min lön, gick till kommunalkontoret och hämtade checken sen direkt till banken! 

Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Hej hej. Är hemma från Söderköping nu. Vi har haft det jättebra, ska lägga upp lite bilder och skriva mer sen för nu är jag jätte trött och vill sova i min sköna säng:)