The only way is through

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Egentligen skulle vi till IKEA idag men det ställdes in i sista minuten så jag tog tag i tvätten samt en skön promenad.
Imorgon har jag prov i Vård och Omsorg del 2, jag ska lämna Kevin hos Ida och sen ta mig till Solna. Nervöst!
Dessutom blir det att gå upp typ 6 för att hinna så jag ber till gudarna att jag får sova. Är sjukt trött redan nu och Kevin har somnat så jag gör desamma.
Godnatt :)


Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Första advent! Fram med julsakerna, världens bästa känsla!! 
Igår gick jag och Kevin förbi Martinskolns julmarknad, nu fattas bara snön så är det perfekt!





Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Piggelin för jag råkade somna två timmar nu på kvällen.. Suck!
Vaknade iallafall vid 7-tiden imorse och bestämde med Ida att vi skulle handla lite tillsammans. Det blidde en mysig tjocktröja och två par byxor till Kevin, sen fick jag även hem ersättning & våtservetter allt från Lidl.
Visste ni att deras barnkläder är hur sköna som helst? Såg på en mamma-sida på Facebook att nån la upp en bild på en fleeceoveroll som jag blev helt kär i, och det var liksom från Lidl!? Tyvärr var fötterna på dräkten för små för Kevin. Sen hängde vi hos Ida lite. 
Tror han sov typ 6-timmar på raken efter det haha. Hann plugga till provet jag har på tisdag (vård och omsorg 2), eller det är självskattningen som avgör om jag får göra provet eller inte.
Nu ska jag äta mina mackor som Robin gjort, älskar julvört <3



Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag hat världens nöjdaste bebis men jag måste ändå beskriva en kväll när man tänker "yes nu lägger jag mig tidigt och kommer ha energi imorgonbitti".
Jag ser klart PH och sen ska jag sova, Kevin vaknar. Han äter. Kevin somnar och jag lägger mig tillrätta. Blundar och sjunker precis in i drömmarnas värld när Kevin vaknar igen. Kevin får sprattla lite och kolla på spöklampan (favoriten) sen äta mer. Han somnar men jag märker när jag rättad till täcket att han har bajsar.. Fuck.
Bara att försiktigt byta blöja ändå lyckad han bli pigg. Kevin vägrar napp så han får äta mer (läs snutta). Somnar om och previs när jag somnar så börjar han sparka(magont) och efter 10 minuters knådande på magen och hyssjande så gick det inte över.. Bara att gå upp och använda pysventil så alla gasar kom ut ordentligt.
Mina stackars bröst alltså.. Men vägrar vanka runt med honom, hellre ha lite ömma vårtor men få ligga och mysa i sängen än att stappla runt i mörkret.
Nu har han somnar igen, förhoppningsvis länge än 10 minuter haha!
Bilder från idag bjuds på, godnatt!

Från nu ikväll när han kollar på sin nattlampa:



Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Kevin och jag är vakna och rätt pigga för att vara 2 på natten. Kan bero på att vi sov sjukt mycket idag men båda jäspar en massa så att somna om blir nog inget problem. Under tiden underhåller vi oss med att skratta åt varandra, så himla mysigt <3.
I fredags kom Robin hem med en bukett rosor och jag dog typ, det var exakt vad jag behövde, dom har lyst upp helgens mörka kvällar.
Mamma & pappa kom senare på kvällen hit och passade Kevin för vi skulle nämligen gå och se sista delen av Hunger Games. Detta bestämde jag redan när jag var gravid, egentligen skulle Maja & Amanda följa med men det slutade på något sett med  att det blev vi, Mattias & Sophie. Vi åkte till nyöppnade Mall of Scandinavia, tyvärr hann vi inte kolla runt så mycket men vi gick bland annat in i Disneybutiken som var ashäftig, dom hade jättefina saker men det kostade en slant att handla där kan jag säga.
Filmen var läskig men bra, jag har ju läst böckerna så visste ju redan slutet hihi.
På lördagen jobbade Robin extra och sen skulle han ut och fira en kompis och jag bestämde mig för att ha egentid med Kevin istället för att umgås med någon. Vi tog oss ut i den fina vädret på en långpromenad samt handlade kvällens gottis - jag håller fortfarande igen med godis på vardagarna (klapp på axeln) så man längtar tills helgens kvällar lite extra hehe.
Nej nu ska jag sluta skriva och se om vi kan somna om. Godnatt!







Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag är mig själv igen. Det som behövdes var att prata ut med Robin om hur jag känner, tycker och tänker. Det blev lite svajigt men det vare värt. Sen tog jag mig ut på en promenad i regnet också. Har tvättat, lagat mat och myst med Kevin. När Robin kom hem så skulle vi kolla på film men vi somnade, var så länge sen jag somnade i hans famn <3 Nu ska jag försöka sova innan Kevin vaknar och vill äta igen! Toodielo

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Nu är det tufft, snälla hoppas denna kväll går snabbt så jag får ta nya tag imorgon. Det är sjukt jobbigt att må bra sen helt plötsligt tappa fotfästet och falla ned i avgrunden. Även fast det bara är för stunden så gör det så jävla ont, jag HATAR att ha ångest och jag HATAR kvällar för den kombinationen får mig att tappa förnuftet. Det är läskigt att bli apatisk och inte vilja nånting och inte orka något. När allt verkligen svartnar för ögonen och syret lämnat kroppen. Skrämmande att det kan gå så fort från noll till hundra 

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag tog sovmorgon och hade en bra start, städat, myst i soffan och sådär. Sen blev jag ledsen för att Robin ska se matchen hos vänner och sen gymma. Jag vet att det inte handlar om det för jag bryr mig inte annars (om det inte är helg för då känna det tragiskt att sitta ensam) utan det är nog snarare att jag börjar bli lite stressad över att jag fortgatand inte kan lämna Kevin med Robin. Jag vill inte stressa R så det blir en jobbig sak men jag behöver verkligen få träna, min kropp håller på att dö, jag riktigt känner hur musklerna förmultar och jag börjar få riktiga agressionsproblem. Mina problem löser jag alltid på gymet och det har jag inte gjort på 11 månader!



Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

En bra helg har passerar.
I lördags hade jag mamma & pappa på besök, senare på kvällen kom Ida och barnen och senare även Tomas (Kevins farfar). Igår vart det bara myspys hemma, beställde mat från coop som kommer snart (mellan 13-15), har tidigare beställt från mathem men deras utgångsdatum är urdåliga och frukt kan när man får hem dom vara omogen men två timmar senare vara rutten. Vi får se vad betyget bli för Coops hemleverans.
Iallafall har jag varit på promenad med Kevin imorse. Han gillar ju som sagt inte att ligga i en tråkig vagn men det ska inte stoppa mig från att gå ut, dessutom behöver jag motionen (Robin är fortfarande inte redo att ta Kevin ensam så inget gym ännu..). Han åt i vagnen och somnade sedan, sen vaknade han lagom till att vi var hemma :)



Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Efter lite gympa och mat så sover Kevin, vi ligger i soffan och myser så Robin fick sova ordentligt då han kommer jobba och sen ha cup tills sent ikväll.
Vi ska till vårdcentralen och ta bort stygnet där leverfläcken varit, lite nervöst mest för att ha med en liten bebis ensam till vc!
Sen ska vi nog bara mysa hemma :)
Förövrigt har jag beställt och betalat för att pröva få körkortstillstånd, nu måste jag förbi och göra synundersökning bara så kan jag sen skicka in dom! 
Har aldrig velat ha körkort men nu med barn så känns det verkligen som det skulle underlätta, och varför inte börja övningsköra iallafall.  :)



Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Hallå där!
Ännu en tidig morgon, denna gång var det inte så farligt för jag somnade tidigt och har bara blivit väckt två gången inatt :) idag ska vi till BVC, spännande ska det bli! Gårdagar blev helt chill, vi var bara hemma och fixade med tvätt och sådär. Senare tog jag med Kevin och handlade mat, det blidde potatisgratäng och falukorv i ugn :)
Jag pratar inte så mycket om hur jag mår osv men det är bra, jag kan i ärlighetens namn få aggressioner gentemot min andra hälft som inte avlöser så bra (varför ta en potentiellt gnällig bebis när det finns dota2..). Får väl ta en diskution eller nåt (pallaaa)..

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tidig morgon för oss. Kevin ville vakna, äts och sen vara pigg vid 04:30.. Jag var inte riktigt med på den men efter att ha kämpat i typ två timmar så gav jag upp och bosatte mig i soffan. Och vem deckade om inte lilla herr Zetterman.
Nåja, jag får passa på att äta min gröt i lugn och ro framför paradise hotel.
Helgen har varit jättebra.
I lördags mös jag hemma hela dagen med lilleman (Robin dömde) och sen åkte jag till Ida. Grabbarna var där men drog kort efter för en utekväll. Jag och Ida käkade kebab och mös med barnen, blev rätt sent och jag och Kevin somnade lagom till Robin kom hem.
I söndags hämtade pappa mig och bebis, det var nämligen farsdag. Klara gjorde carbonara och så fikade vi sen.
Efter det så åkte jag till Ida för att äta middag med hennes familj samt Tomas som för första gången skulle få träffa sitt barnbarn. Kvällen avslutades med presentöppning för pappa Robin som hade sin första farsdag och så mys framför Blacklist.
Gårdagen var också helt underbar.
Efter att ha spenderat dagen med att tvätta så fick jag finbesök av Amanda och Maja på kvällen. Jag lagade mat och bjöd på fika för att fira att Amanda fyllt år:) lite fusk i att inte äta godsaker på vardagar men kändes jäkligt fattigt att bjuda henne och så bara sitta med typ en morot och glas vatten så det får vara ett undantag.
Jaja nog babblat, gröten blir ju kall!





Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Heejpa!
Det gick fint hos läkaren i onsdags, jag vart lite nervös när jag låg på operationsbordet då det gjorde SVINONT att sy i fiffi med lokalbedövning efter förlossningen. Såklart inte samma sak men det slog mig att ansiktet också är väldigt känsligt , men hon var färdig innan jag ens trodde hon börjat haha. Lite kritik får hon då hon klankade ned på sjuksköterskan inför mig, väldigt pinsamt och oprofessionellt!
Kevin hade varit snäll och inte sagt ett knyst hemma hos Ida.
Igår var vi bara hemma och mös för idag var det dags för frisörbesök hos Annika. Kevin skötte sig än en gång superduktigt och låg i vagnen hela tiden  och tittade på när jag fick håret fixat, han gnällde bara pyttelite - så himla duktig!
Jag fick se första ordentliga leendet igår också och idag bjussade han på det inför Annikas svägerska också haha!
Jag har passat på att sova lite, nu ska jag diska innan Kevin vaknar. Trevlig helg :)












Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Idag har vi inte tagit oss någonstans, jag har haft händerna fulla med en liten som kaskadspytt två gånger på morgonen och sen varit orolig och mest bara velat vara nära hela tiden. Imorgon ska jag till vårdcentralen för att ta bort en leverfläck i ansiktet. Egentligen skulle mamma vara barnvakt men hon är sjuk så jag ska lämna honom hos Ida. Nervöst!
Nu försöks sova! 

Haha rakapparaten dog när Jag skulle fixa frillan 😂

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Det är inte bara jag som är vaken utan sopbilen är utanför. Känns alltid bra när Kevin väcker mig och människor börjar jobba, då känns det mer okej att gå upp.
Igår var en jobbig men bra dag. Kevin sov till 10 ( förutom 3 matningar) men sen var han vaken till 1 och därefter tog han korta naps i mellan matningarna. Ändå var han inte jättegnällig så jag lyckades ta mig till Farsta, byta ett par byxor sen gå till Ida och mysa med henne och barnen. På vägen hem köpte jag en liten termos, som rymmer 0,25 l. Den tänker jag fylla med varmt vatten när jag och Kevin går ut så kan jag bara ge ersättning när han blir gnällig. Kevin gillar verkligen inte att ligga i en tråkig vagn, men märkte igår att det blir bättre om han får kolla ut. Rätt logiskt.
Sen kan man alltid decka han med mat som sagt haha.
Väl hemma gjorde jag flygande jakob, Gud vad gott det blev!
Senare på kvällen tog jag en joggingrunda på typ 15 minuter. Hade världens ångest och höll på att ångra mig eftersom jag var rädd att Kevin skulle vakna och vara omöjlig när Robin var ensam, men vafan han är ju pappa och nån gång måste han lära sig - jag har ju nedfryst bröstmjölk och ersättning så han kan ju mata!
Men han sov hela tiden tack och lov :)
Förövrigt betyder gårdagen att det numera är godisstopp på vardagar, träningen ska också komma igång men det känns inte lika akut som att minska på sockret. Ida och jag ska börja nästa vecka då hon hade fullt upp nu, och jag ska försöka ta mig ut på kvällarna men också på promenader med Kevin - han måste dessutom lära sig gilla (läs acceptera) att åka vagn så jag slipper bli så låst.




Söndag natt

Kategori: Vardagslivet

Ligger och väntar på att Kevin ska decka så tänkte passa på att skriva lite.
Idag var mamma & pappa här och hälsade på. Älskar verkligen att umgås med mina föräldrar, och sen jag fick barn så har vår relation bara ökat ytterligare. Dom hade köpt en massa fina kläder till Kevin från mitt favoritmärke (Newbie), så himla snällt (dom vet att han växt ut allt) <3
Jag har också beställt en del från Ellos i 62 & 68 men måste nog förbi Farsta imorgon och handla pyjamaser.
Förövrigt är det nu måndagen den 2 november och det betyder att jag inte längre ska svullna godis på vardagarna samt att jag ska börja träna lite smått. Jag & Ida ska köpa gymkort på Farsta sim och idrottshall men jag tänkte också börja springa. Är nervöst då Kevin ibland är otröstlig utan bröstet men jag hoppas det går bra, i början kommer jag inte köra långa pass och gymma blir bara 1 gång i veckan tills robin och jag känner att det finns rutin. Ut och springa däremot blir lättare då jag kan passa på att gå ut när han sover/precis ätit.
Skönt ska det bli, jag behöver verkligen den egentiden och min kropp skriker efter motion



Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Alla Helgonantten och jag deckar framför teven klockan 9..
Vanligtvis brukar jag gå till Skogskyrkogården och se på alla fina ljusen, men jag orkade inte i år så jag hade tänkt se en halloweenfilm och mysa med min lilla familj. Nåja jag hann iallafall äta pizza och se "Blacklist" med Robin.
Idag har både Sara och min syster varit här, jag pumpade ut mjölk så Klara fick mata/mysa med honom. Som tack så bajsade han på henne haha!
Han är numera 60 cm lång ocu väger 5880 gram och har växt i stort sätt ut ALLA kläder.. Paniken. måste handla in kläder!