The only way is through

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lunchat med Frida, nu bär det av till Liljeholmen för lite inköp inför Göteborg:)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag har snoozat i 35 min, herregud vad skönt det var att sova (skulle sovit ett år till om jag hade tid). Nu är det dags att sätta på kaffe, dra igång tvättmaskinen sen åka till stan. Peace

Tisdag natt

Kategori: Vardagslivet

En lång och psykiskt påfrestande dag med tragiska nyheter och hjärtskärande samtal men även med skratt och skoj.
Det spöregnade ute när jag slutade jobba, jag hade tung packning och fick ta mig till Örnsberg klafsandes i blöta skor och regnet rinnandes ned för mitt ansikte. Väl hos mina föräldrar tog jag på mig min systers myskläder och mammas tofflor, sen vart det té framför teven.

Imorgon är jag ledig, tack och lov (det behöver jag!) puss och kram

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ja, jag hann med lite igår men det viktigaste är att jag har koll nu (mitt lite kontrollfreak inom mig skriker av glädje). Idag är det jobb i flempan igen, 08:30 - 20:00 sen kommer jag sova hos mina föräldrar (husvakt) tills på torsdag då jag drar till Göteborg

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Shit jag hinner inte med allt..
Mitt huvud går i 180 och jag är sjukt orolig att glömma bort nåt av alla måsten. Nu ska jag iallafall till mitt vanliga jobb, har inte varit där på två veckor tror jag!
Sen måste jag hämta tvätt hemma, kolla efter skor till bröllopet i helgen, skriva och skicka mina timmar till mina jobb, hitta en lapp som jag måste förstå, skriva på och skicka in, försöka hinna träna och sen fixa med bröllopspresenten.. Det här upprepar jag hela tiden för mig själv så jag inget glömmer. Börjar bli lite för mycket, ge mig semester!

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jag överlevde fan och jag vill tacka kaffet och redbull som fanns där för mig i denna svåra tid - jag hade aldrig klarat det här ensam.

Nämen det blev bad och full rulle hela arbetspasset! Nu ska jag mjusa med min karl innan det blir sömn.

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår drog jag direkt till Farsta så fort jag jobbat klart. Där satt jag på en altan med Robin och hans vänner och snackade massa goja. Egentligen borde jag åkt hem efter det men följde med till söder en timme.
När jag vaknade var jag på riktigt nära tårar, jag kan inte sovit mer än 4 timmar och jag är redan hängig i och med förkylningen..
Så om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur jag ska orka dom här 10- timmarna.

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

När man börjar bli förvirrad av allt jobb och tar en förtidig buss.. I curse myself!
Åkt på en förkylning och är så orolig att den ska bli värre, har jobb till onsdag och sen ska jag till Göteborg så ni förstår att jag inte har tid att vara sjuk!

Jobb 9-20, ber att dagen ska gå snabbt!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sovit lite inatt så vaknade och hade min väckarklocka. Betalat allt också så på mindre än en timme se jag gjort av med nästan 8000kr, bra jobbar va?

Jobb 08:30 - 15:00 tack och lov!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Oj har jag inte skrivit sen i lördags? Tiden går så fort att jag knappt hänger med. Snabb uppdatering nu på bussen mot jobb2.
Lördags: jag och Tobbe drack med några, sen bajentåg och därefter match på nya arenan. 0-0 blev det.
I söndags drog jag och Robin till flaten. Vi satt på klipporna och käkade sallad som vi gjort samt spela kort - en underbar dag<3
Måndags kommer jag knappt ihåg, tror vi hängde med Maja vilken vi också gjorde i tisdags då Robins syrra fixade hennes naglar. På kvällen drog vi samt Tobbe till Hammarby -PSG matchen och sen vart det utgång.
Och så har vi gårdagen som jag spenderade med syster och pappa, vi badade och solade. Fick efter det skjuts till Vega för att grilla/spela kubb med Robins släkt:)


Puuh nu dricka upp kaffet sen traska till jobbet - 11 1/2 timmars arbetspass.

Lördag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Efter jobbet åkte jag och Robin till hans syster, där blev det alkohol och ölspel.

Nu är jag påväg till söder, GAMEDAY

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

1 1/2 timme kvar sen slutar jag.
Fått så tråkiga nyheter om ang. en boende att jag bara vill hem och dra täcket över huvudet. Livet är orättvist

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Haha ett bar dansande byggare i en bil gjorde precis min dag och egentligen, varför inte köra fågeldansen 08:16 på morgonen ;)

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon!
Sitter nu på bussen mot jobb nr 2.
Jag skulle egentligen till Djurö i eftermiddag men jobbar 08:30 - 20:00 så det blir inte av tyvärr. Cash is king?

Nu börjar jag bli hungrig så dags för frukost on the way :)

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Jobb till fyra sen hem och mysa lite med Tobbe och Majsan. Drog därefter till Robin och hängde med hans två vänner. Efter två öl och Chicago så är det nu dags att lägga sig.
Godnatt

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Bra träning igår, hade träningsvärk redan när jag skulle sova.
Mötte Robin efteråt och så fixade jag tonfisksmörgår till oss.

Maja har kommit hem från Aya Napa så jag hann träffa henne innan jag blev hämtar av jobbet.

Vi har vart på stranden nån timme nu är vi tillbaka i huset, undra vad vi ska hitta på här näst?

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Det blev bra med färgningen och noppningen - puuuh:)
Efter jobbet ska jag träna ben och antagligen mage :) Peace out

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Åt frukost på balkongen tillsammans med solen och min underhållande bok "Fifthy Shades Of Grey". Nu jalla jalla till Hökarängen och "mor & dotter" för att färga och plocka ögonbrynen. :)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

På kvällen tog Frida och jag en promenad till Farsta där vi mötte upp Robin. Sen vart det och traska till affären, jag och Robin skulle äta tacos och så köpte jag den nya Hägendaz (Salted Caramel), dog lite!!

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

50 min jogging/pw imorse sen sola och läsa på balkongen <3 Har precis ringt LSS handläggaren också och hon förlängde mitt kontrakt hos familjen ytterligare 2 månader så jag har jobb iaf september ut :) Glad chey

Tisdag Morton

Kategori: Vardagslivet

Jag sov tills det var dags att gå till jobbet. Höll på att avlida men så fick jag i mig en pirog och massor av vatten. Tog med barnen på en cykeltur (för deras del) och så hängde vi i en park.
Det blev därefter gym tillsammans med Karin, min nya roomie. Tillsammans körde vi sönder våra triceps och mage - herregud va jag saknat gymmet kände jag just där och då:)

Åkte hem till Robin och han överraskade med massa tända ljus och en underbar middag (kött, potatisgratäng, grönsaker och såklart bea). Världens finaste är han <3!

Måndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Låg och prata skit med världens finaste kille igår efter jobbet, vi har det allt bra.
<3
Något mindre roligt är att nu, tack vare slarv från andra håll så sitter jag med en räkning på 800 kr som om jag inte betalar den inom två dagar så är det kronofogden som gäller.. 800 kr är exakt det beloppet jag har och ska överleva på tills den 27e. Så nu är det bara att betala och se glad ut och hoppas att jag har tillräckligt med mat (har inte handlat in något på hela månaden). Äckligt ledsen över att jag äntligen fått en hyfsat ekonomi och så går allt i kras. Tack och adjö, nu tänker jag fan somna om!

Söndag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tjo! Snabb update innan jag äter min frukost. Jobbet gick fint i fredags. Efteråt åkte jag till Högdalen och drack en öl med Tobbe och hans vänner. Gick ganska snabbt därifrån för att GÅ till Robin. Där vart det en till öl med hans vänner och så jag & Frida.
Dagen efter (i lördags) var det världens bästa väder så jag, Frida och Robin åkte till flaten och badade, spela kort, flamsade och sånt som bara en sommardag kan framkalla. Robins syster och hennes söta dotter kom även hon förbi.
Iallafall var jag tvungen att jobba två timmar efter flaten, det var så psykiskt påfrestande att efteråt när jag åt middag med Frida så kunde jag knappt vara social. Deckare sönder och nu är det dags för jobb 9 - 21 sen ska jag hem efter en helg hos baby.

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

"Hade handen på flaskan men nu har jag handen på hjärtat men ändå kan jag känna att hon fattas. Jag saknar dig men du är lätt att klandra för jag ser hur du fortfarande träffar andra framför ögonen på mig, det smärtar för jag kan se att du får han att skratta. Ett hål i mitt hjärta men du kan ta henne för det kändes som hon inte ville ha mig längre.
Jag skulle aldrig i mitt liv stanna kvar hos en kvinna som behandlar mig som skit men det gör ont när jag kollar på er även fast jag vet att hon kommer döda honom med." / Johan Alander

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tänker på er idag <3
"Så jävla skönt att försvinna för en kväll fast jag lekte kurragömma med mig själv. Punkt slut, tack och hej, du ska ut. Jag gjorde allt för dig, du var allt för mig så jävla svårt att förstå att det är tack och hej fast det var mitt egna val jag kunde inte ha dig kvar.
Jag kunde inte stå och sitta på när du tog sönder mig sakta men säkert det är säkert.
Jag gick och sålde min själ till en drog det är ett hål i mitt hjärta jag hoppas det läker.

Lördag kväll

Kategori: Vardagslivet

Tänker på dig idag <3

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår solade jag på mina föräldrars balkong innan jag och min syster åkte till Liljeholmen och käkade lunch/ shoppade - så trevligt :)

Nu sitter jag på 172an på väg till jobb nr2. Ska jobba 08:30 - 21:00 och hoppas det blir en bra dag! Puss

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

En dröm
"Han bara stack iväg utan att vända sig om. Han springer snabbt iväg kan inte vänta på nån. Har alltid vart på väg men är han framme nån gång? Allting blir vackert när han såg hur långt bort han kom" /Aleks

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sjukt gott att grilla igår, älskar sommaren:)
Hade väldigt mycket i huvudet igår, det är jobbigt när man inte har nåt kontroll över vad som kommer hända i livet även fast man aldrig har det så är illusionen av kontroll väldigt betryggande.

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Annika gjorde mitt här fint och fräscht igen <3 Ska tillbaka till "Mor och Dotter" nästa vecka för att få ögonbrynen fixade av Anna. Ikväll blir det grillning i Tumba

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Gårdagen flöt iväg som en dimma, jag var hur trött som helst och hade inte mycket ork till nånting (även fast jag tvingade mig att hjula och larva mig på jobbet).
Drog till Robin när jag slutat, tog en löparrunda och sen vart det tacos:)

Nu sitter jag på balkongen i världens bästa väder och äter frukost innan det bär av det frisören:)

Puss & Kram

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Lördags: Parklife med vänner, bråk, kaos, skratt och sol. Sen hem och sova med älskling.
I söndags drog vi (+Maja) till Flatenbadet. Det var världens bästa väder och hade hur mysigt som helst<3
Efter en heldag åt vi på Maxi innan det bar av till Tumba för lite filmmys:)

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Sho sexy

Lördag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Blev inget sova, istället tog jag en pw/joggingtur i solen:) Nu till Farsta för sallaaaad så ska Dennis skjutsa hem mig:)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Haft två underbara dagar tillsammans med världens bästa karl. I torsdags vart det Ikea med jobbet. Köpte strykbräda, en sån där som man hänger upp där man kan lägga kläder och så köpte jag två nya kuddar hem till Robin.
Sen skjutsade jobbet mig till Skärholmen där jag tog mig ett varv eller två, lyckades ännu en gång hitta EN tröja och ingenting mer.
Deckare på bussen sen kom jag till Robin och vi åkte och handlade min favoritsallad i Farsta sen massa godis och film :)

Båda tog ledigt igår så vi passade på att sova ut sen träna (mistern drog till gymmet och jag tog en pw/joggingtur på 60minuter). Dom har även min favoritjuiceställe i Farsta så det blev att köpa en varsin smoothie sen traska tillbaka till Gubbis.
Drack öl med Tobbe, sen drog vi upp till Robin och fortsatte på hans balkong. Väldigt trevligt må jag säga. :)

Nu ska jag sova en stund till innan det är dags att rulla hem och byta om.
Puss & Kram

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Trots att det nu finns tillgång till kaffe och kopp i gm så blev det ändå att springa förbi G-star och köpa - undrar hur många tusen jag gjort av med där genom åren.
Hur som helst så är jag väldigt fundersam idag, mycket tankar och många beslut, känns som ännu ett vägskäl och jag vet fan inte vad jag ska göra..

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ligger och drar mig i sängen, inte nån lust att gå ut och motionera men det måste göras.
Hoppas att det är lika fint väder idag som igår, då kunde jag ligga vid poolen på jobbet och suula.
Var också och mötte Freja & Sabine igår, vi planerade lite inför vår uppgift som brudtärnor. Sen bar det av till Farsta för att möte mistern :)

Ja så nu är det dags för mig att gå upp.
God morgon!

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Igår blev det ingen träning (hade ont i hals) så jag och Robin tog oss till stan för shopping. Hittade bara en tshirt som jag spillde kaffe på nyss, sen köpte jag världens skönaste trosor:)

Imorse tog jag en 15 min pw sen 20 min jogging i morgonsolen, skulle egentligen köra styrka efter men jag dog och hade dessutom bråttom så det fick duga.

Nu: Dags för jobburt!:)

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jobbet gick bra men var helt slut! Visserligen hade jag inte ätit ordentligt men ändå, hjärnan var helt avstängd.
När jag slutar så drog jag till Robin, vi tog oss en nästan 2 timmars promenad sen vart det tacomys :)

Måndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sho!
Igår vart det häng i stan med massa sköna peeps. Sen hem och sova med världens bästa<3

Nu har jag precis vart hos sjukgymnasten och fått ett kick-ass träningsschema.