The only way is through

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet och gaggar, har vart fullt ös medvetslös hela dagen men nu har barnen varvat ned och kaffet är på kokning (kan det bli bättre?). Igår när jag var på mötet med min psykolog och han förespråka att jag flyr staden och när jag sedan pratade med päronen så stöttade dom till hundra procent så om allt går väl så blir det flytt till vintern:) nu ska jag jobba vidare. Sen är det att dra till Virenas land, hoppas på fint väder och humör :)

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Även fast jag gick och la mig alldeles för sent och även fast klockan precis blivit sju så är jag ändå pigg! Är fint väder också whopwhop! Möte sen fika med päronen sen jobb:) peace!

Onsdag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på balkongen med en kopp té och försöker att inte flippa. Min lön haanför andra gången inte lags in så här står jag, pank och med räkningar upp till huvudet! Är så otroligt trött på allt fixande och trixande, låt mig bara få leva problemfritt iallafall i nån månad.. Så nu har jag slutat vara bitter. Har blivit förkyld, men det värsta är över nu är det bara hostan. Hur som helst ska jag ringa min familj och beklaga mig :) peace

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Blogg.se appen funkar fortfarande inte, men snart har vi internet och då jävlar ska det bloggas! Det har hunnit varamidsommar sen jag sist skrev och den spenderades här hemma tillsammans med Virena, hennes på g och Keno. Vi spelade kort, åt mat och lyssnade musik. Sen drog vi ut på lite kubb, freespe och fotboll tillsammans med kidsen på gården. Blev alldeles lagom och väldigt mysigt med alla aktiviteter även fast jag saknade stövelkastning. På lördagen var det bara myspys hemma framför film, lyckades skrapa fram tillräckligt med pengar för cigg och lite godis så jag var helt överlycklig:) idag åkte jag och V till Rådsparken där vi mötte upp Keno, hans son, Sofia, Willys och John - mysig värre:) Sen har det förekommit mycket morgonpromenerande för min del, har var så skönt. Nånting mindre skönt är min hals som gör jätteont, och jag som har en extra lång vecka framför mig. Sen är jag lite down, tror det beror på pengaproblem och trötthet men i vanlig ordning klarar jag mig, även fast jag ibland bara vill dra täcket över huvet.

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Ligger i soffan och kollas NCIs, har bestämt mig för att sova här och gjorde mig extra hemmastadd med min säng lampa så jag kan börja med min nya bok:)  Ska till tandläkaren i gubbängen sen direkt till jobbet, kommer vara galet trött. Igår firade vi Keno som fyllt 24 år. Vi satt på observatorielunden och drack lite sen drog jag Virena, John och Micke till Arken med Virenas två kompisar - trevligt men lite ovant på en tisdag:p Hur som helst fick vi vår dammsugare idag så har städat sjuuukt mycket och känns så himla bra:) mer då? Jo jag är bitter över midsommar då alla planer gått åt skogen:( Känner bara att jag vill dra ifrån stan, det finns inget här som håller mej kvar vill hitta nåt nytt och spännande!:D

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Är pissed för att blogg.se appen funkar inte vilket gör att blogga ett mission som man inte orkar.. Nåja, jag är hemma från England nu, vi hade en sista underbar dag i London där jag fick se Big Ben, slottet, greenpark, hydepark och Harolds. Igår kom Keno och Chucky hit och vi kollade film samt åt tonfisksallad:)

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon världen! Ligger i sängen(bakis)äsch äter remmar, har gett mig fan på att jag ska kunna åka till London och turista för gårdagen blev bara shopping och det vore kul att säga att man sätt mer änOxford Street och PrimeMark:p Teijas mamma har köpt Sverigetröjor till oss tre och dessa spatserade vi med på puben när det var Sverige - England vilket var jättekul tills vi förlora.. Bra kväll iallafall, trivs med engelskan mer och mer plus athahah lärt känna några:) Nu ska jag äta frukost, Ciao

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter med Michans flashiga dator och inväntar att blondisarna ska ha duschat färdigt så vi kan sminka oss och sen åka till London! Igår lyckades jag bränna mina kinder och näsa så jag ser ut som en tomat, fattar inte hur detta gick till med tanke på att jag ALDRIG bränner mig.. Menmen får sminka över det.
Idag ska vi turista sönder oss, bland annat bigben, parlamentet, hydepark, kolla floden och sen shoppa på Primemark och glida runt på Oxfordstreet. Sen är det nämligen så att England - Sverige spelar ikväll och det ska ses i London på nån mysig pub :) 
Önskar att vi skulle stanna lite längre för det är så mycket man vill göra och se men vet att jag kommer åka hit igen så det får bli light version av turistandet, typ se det viktigaste och så får man återvända och köra resten då!
Det var lite uppdatering, nu ska jag nörda lite vid datorn sen fixa iordning mig så vi kan åka nån gång.

Take care!

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Guess what, jag har wifi så här kommer ett inlägg! Ligger i Michans säng och kramar hennes gigantiska nallebjörn, tänkte ta mig en nap innan vi går på upptäcksfärd i byn. Flyget gick bra och vi anlände till byn som heter Waltham Abbey som ligger i Essex. Medans Michan jobbade tog jag och Teija det lugnt i huset ( jättefint och pitoreskt) sen drog vi till hennes favoritpub och drack cider med britterna. Till en början var jag tyst och skämdes över min engelska,men efter två cider babblade jag på med den ena och den andra! Vi vaknade sjukt bakis och beslutade att London får vänta en dag, istället handlade vi hur mycket mat som helst på donken och hamnade i grov matkoma! Allt trevligt, varmt och skönt här - Hälsningar från mig i England:)

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Nu sitter jag på Skavsta flygplats, om två timmar åker jag till England!! Kommer nog inte skriva nånting när jag är där så ha det bra sålänge! :)

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Sitter på pendeln, ska till jobbet. Fnissar lite åt en snubbe som ringer och söker jobb - han fortsätter hela tiden att upprepa mannen i andra lurens namn, kommer inte kunna hålla mig för skratt om han fortsätter! Det passar fan inte ens in i meningen utan stackarn gör nog ett misslyckat försök att låta seriös:p Har förövrigt vart och blivit sminkad av Moa, temat var look-a-like och hon sminkade Edie Sedgwick och det blev fan grymmaste!

Måndag natt

Kategori: Vardagslivet

Urk ett under att jag klarade av att tvätta, äta och komma till jobbet! Nu ska jag äntligen få min älskade sömn, igår natt fick jag trycka i mig två attarax OCH sova på soffan för att få något som liknar sömn. Men imorgon är sista jobb dagen sen flyr jag landet! God natt

Söndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Har umgåtts med min kära familj och systers pojkvän. Vi fikade på orhem. Igår krockade syster med en fyrhjuling och skadade knät, det började göra så ont när vi fikade att vi var tvungna att åka till sjukhuset med henne. Fick skjuts hem efter ett tag då det bara får vara två anhöriga med. Dom ringde nyss och berättade att alla tester såg bra ut:) Nu ska jag läsa och sen försöka sova! Natti

Lördag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag var helt slut hela fredagen, låg bara framför tvn och döa. Sen tog jag mig i kragen och gick till centrum och mötte Keno, vi gick till donken så jag fick i mig lite kaffe(kaffe OCH mjölken är slut). Nån timme senare kom John och Virena, därefter Wille och en bekant. Denne bekanta (inga namn nämnda) spydde ned heela min säng, alla kuddar täcken och skit PLUS madrassen! Trots att madrassen och tvättat och sånt så känns sängen inte lika skön längre. Usch! Sen på natten hittade vi två grannar och deras vänner som kom upp till oss och festade till tio på morgonen. Gick och la mig sist som vanligt och hade en riktig jäkla ångest när jag vakna upp igen men det finns inget som piggar upp en som Horton, mat och underbart sällskap!

Torsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Ingen energi kvar. Dock har jag lång helg och på onsdag nästa vecka är det london whop whop

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Nånting är i luften, en förändring som skrämmer och intresserar mig.

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

God morgon! Ska alldeles strax upp och duscha sen bär det av till stan för att träffa John. Är ledig idag för det är Sveriges nationaldag! Min syster var så himla duktig igår på Special Olympics - hon vann 2 silver medaljer, en i 100 meter och 1 i kula! Stolt :D

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Mår bättre idag. Tvingade i mig frukost och drack till och med lite kaffe! Nu är jag på väg till flemingsberg för att hämta ut mitt pass och därefter ska jag till Stadion och se syster friidrotta.

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

En helvetesdag.. Tvingade ut mig själv, handlade toapapper sen låg jag i soffan och läste/sov till det var dags att jobba. Ingen mat fick man i sig heller men lyckades äta en portion spagetti och köttfärssås på jobbet! Nu musik och mer läsa!

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Det spöregnade hela dagen/kvällen igår men det hindrade icke oss! Vi drog till Chucky och förade medans pojkarna agerade dj sen mötte vi upp resten och drog till Deadmau5! Keno var vakt där hihi:) Anyway så var det asgrymt och vi dansa sönder i regnet!!!! :D

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Haft Keno och Chux på besök nu sova!

Fredag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Krigat sönder med att byta rum på två av barnen och dog lite i soffan! Är förkyld och det hjälpte inte att jag blev blöt påväg till padre. Hämtade sötungen på dagis och det gjorde min dag, hoppa vattenpölar, jaga varandra och vinka till bussar tjoho!

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Började två igår och var med ett av barnen på djurpark. Skulle vart ledig idag men barnen har blivit sjuka så det är vara att gå till jobbet men först ska jag till Kista och luncha med pappa!