The only way is through

Tisdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Bussen går om 7 minuter, tänkte bara säga hej och det är jobb 08.45 - 16 och sen ska jag fira in det nya året på nåt sett (spännande)
 
<3

Söndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Igår efter jobbet så träffade jag Maja. Vi åkte en snabbis till Farsta, men eftersom båda var trötta så drog vi till mig i gubbis (efter ett solariebesök) och åt mat, mös och kollade film. <3
Idag har allt gått fel. Efter att ha insett hur fattig jag kommer vara nu i januari så fick jag panik. När jag lugnade mig beslutade jag mig för att titta på världens mysigaste film  "Sound of Music" som gick på tv. Självklart slutade boxen fungera precis då, jag måste diska, städa och på toppen av allt har jag lyckats få ett blåmärke på kinden.
 
Så nu är jag så förbannad att jag gråter. Skulle vilja träna, för det är allvarligt talat den enda som funkar när jag är såhär pissed, men JUSTE JAG HAR ETT FUCKING BLÅMÄRKE PÅ KINDEN SÅ JAG SER UT SOM EN MISSHANDLAD HORUNGE.
 
fan ta den här söndagen

Fredag natt

Kategori: Vardagslivet

Jag har tackat nej till bio, konserter, fikahäng och en jäkla massa ölande.
Istället har jag tittat på filmen "Känn ingen sorg" och typ dog lite för den var en av dom bättre jag någonsin sätt. Inte för att jag skulle vilja se om den, men det påverkade mig (och ärligt talat, det händer knappt längre med dom här kassa filmerna som görs nu förtiden).Sen tog jag ett bad som jag låg i tills hela jag blev ett russin, och nu vetni håller jag på att ladda ned nån söt barnfilm och försöka somna till den i mysiga (dock tomma) sängen.
Önska mig lycka till, tog först en halv sömntablett och när jag inte kände nåt på flera timmar så tog jag den andra halvan.. Det enda det har åstakommit är att mina ögon vill stängas - kroppen är i högvarv och jag vill helst vara pigg imorgon på jobbet.

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Ledig fredag började jag med att betala räkningarna, och med det lilla jag har kvar så ska jag ta med till Farsta och kolla vad mellandagsrean har att erbjuda.
Ja vet inte vart jag ska börja så jag bara kör.
' På lördagen vart det utgång med Maja och Isaksen.
' På söndagen vart det sushi sen bio (HUNGERGAMES) med Maja och Robin.
' Måndagen var det jobb för min del så jag spenderade min uppesittarkväll med dom boende och såklart bingolotto.
' På tisdagen var det julafton, och en trött Maja slutade sitt pass 09.00. Åt julgröt med älskade Robin, sen skilldes vi åt för en stund då jag åkte till min farbor och han till sin syster. Jag hade en underbar kväll där borta i Hornstull, det bjöds på läskigt mycket mat och gottis, jag provade en chili-citronsnaps som brände i halsen i säkert en timme. Vi alla skypade med mina kusiners familj, och så klädde Ingrid ut sig till en GAIS-tomte som vi och dom vi skypade med hade väldigt roligt åt. Paketöppning, Karl-Bertilsjul och alla dom där traditionerna som vi har körde vi på (tror varenda en i den här sidan av släkten kan replikerna till Karl-Bertilsjul hehe.)
Efter detta spektakel så åkte jag en sväng till Ida där Robin var, men stannade inte så länge utan begav mig till Högdalen och hängde med Tobbe och Richard mf. Vi körde "med andra ord" och hade det jättetrevligt :)
' Onsdag var älsklingen sjuk, så all julmat jag förberett kunde inte ätas upp, men vad gjorde det när jag fick kolla på "A Christmas Carol" tillsammans med min stackare <3. Dessutom fick min kusin sin lilla dotter Edith, Kärleksdag<333
' Också jobbade jag igår, mådde bajs hela dagen men när jag slutade och åkte hem till Ida & Christian så köpte jag middag till baby o mig och då serni så släppte det :) Ida gjorde mina nyårsnaglar så nu är det en glad Maja :)
BildSPAM, varsugod
 
 
 

Torsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Jag har inte hunnit skriva, mycket på gång med vänner, kusin som fått barn och julafton.
Lägger iallafall upp en bild på när Maja var här och vi körde utgång <3
 
Nu jobb, bye
 

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Tränade baara mage så det gick rätt snabbt, tänkte ifall Maja som kommer om några timmar vill träna så orkar jag en omgång till:) Fast det gjorde cp ont att träna mage då jag redan hade sjuk träningsverk hehe.
Nu äter jag nån protein laktosfri yoghurt som Robin brukar äta, den var INTE min grej.. Blä.
And as you say goodbye to the grief
It's like watching the walls melt in your prison cell

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon rå...
Vaknade tidigt och orkade inte ligga kvar och fundera så jag har redan hunnit äta frukost och nu äre kaffe som
gäller!

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Idag har jag..
Tränat och solat
Fått mina ögonbryn färgade och noppade.
Färgat utväxten
Och träffat min syster.
 
Frågor på den?

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Imorse släpade jag mig till gymmet, försöka värma upp på bandet medan jag ringde mina vanliga 500 samtal till olika myndighetern och andra ansvarsställen. Sen solade jag bara för att nånting ska jag unna mig!
Sedan har jag hjälpt farmor att julhandla, fick med mig en hel del jag med.. Tack <3
När jag kom hem så pysslade jag med tvätten (ett evigt vikande) och disken sen vill jag verkligen få undan mina lådor som ligger staplade i en hörna av köket, men det känns så jäkla drygt för jag måste ned två trappor, gå tre portar bort för att sedan gå upp fyra trappor för att komma till vinden, och det är typ 4 lådor som ska dit.. Så ja, det känns drygt hehe. Sen att be Robin hjälpta när han kommer hem från jobbet är inte heller så populärt då han jobbar med flytt (kanske inte roligt att gå från jobbet för att sedan komma hem till mer jobb)..
Ah jag vill iallafall försöka få bort allt till julafton, det vore trevligt :)
 
Problem med a-kassan också, jag får inte börja min kurs förens dom godkänt den, sen får jag inte ta emot studiebidraget, så dom tycker att jag ska överleva på mindre än ett deltidsbidrag från a-kassan och typ 3000kr från jobbet.. Kan ju knappast bli mer än 6000 i månaden och det går ju fan inte. O.o

Onsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

Idag har jag jobbat med ungarna, och eftersom dom nu har jullov så tog jag med dom till skansen. Det var rätt kallt men vi hoppa runt och hade jättetrevligt! Skulle egentligen tränat nu men har totalt fastnat här vid datorn och lyckats framkalla lite ångest (bara för det varit för bra dag hehe). Nej men har kommit in på den sista kursen jag behöver innan jag kan börja plugga högskola/universitet och det är på tisdagar samt torsdagar kl 12.30 - 15.00. Det är ett problem då jag behöver jobb och det blir väldigt svårt att hitta nånting som passar mitt nya schema. Så det är problem i paradiset, antingen skiter jag i studierna och tar dom senare, eller så svälter jag och kan till hösten faktiskt börja plugga fo real.. Svåra beslut, måste ringa runt för råd, stöd och tjaffsa med massa aktoriteter som VÄGRAR sammarbeta. Så typiskt mitt liv, det ska alltid strula in i det sista, sen när man nästan ger upp så börjar allt rulla på.

Tisdag kväll

Kategori: Vardagslivet

När jag igår satte på teven så gjorde Jamie Oliver rostade rotsaker och jag blev så himla sugen att jag gjorde det idag. Det geggiga är inte bara olja, utan även apelsinsaft, balsamvinäger och massa krydda.. Supergott blev det (här är bilden innan ja la dom i ugnen).
Iallafall hade jag mitt matteprov idag, jag var tröttast i världen men med hjälp av redbull och smitningar till toan (fast man inte får).Efteråt åkte jag och gymmade samt solade. Bra dag alltså <3
Nu på kvällskvisten kör jag chailatté och skriver med Maja, saknar henne men som tur var kommer hon snart tillbaka och stannar över jul och nyår!!

Måndag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Ännu en helg har passerat och så även tredje advent.
Lördagen blev rolig. Efter att ha gymmat och varit på kalaset så drog jag tillsammans med Robin o hans tre polare till O´learys där vi åt en äcklig middag (fail). Sen hade jag och Robin hade lite folk över och efter det blev det utgång. Söndagen vart det pizza och chips i all tjockishet.
Nu ska jag strax bege mig till Tumba, det är jobbdags med kidsen. Måste försöka plugga lite för imorgon bitti är det dags för min matteprov, denna gång har jag det i Flempan så liiite närmare ;)
 

Lördag morgon

Kategori: Vardagslivet

Holla!
Jag försöker ta mig till gymmet, men det går inte så fort när man måste äta innan och fylla i en jädra massa kassakort så jag nångång kan få a-kassa som jag betalat varje månad för att få..
Men nu ska jag dra, sen lite solning (utan dammtuss-stress). Senare vankas det 2-årskalas för min "svägerskas" dotter <3
 

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Throwback 2013:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Ah sho..
Det gick bra att träna, blev att misshandla min stackars rumpa och på slutet höll jag på att spy av utmattning så blev ingen mage den här gången. Solariet var öppet, men började noja över en rätt stor dammtuss hade fastnat mellan rören, fick för mig att det skulle börja brinna eller typ explodera så jag vågade mig bara på typ 7 minuter.. Kanske ska gå ned igen och ta ett annat solarium?
Efter min misslyckade solning kom Sara upp till mig och vi drack kaffe medan jag fixade mig.
Därefter bar det av till Farsta för en lunch på Ilpiato<3 Både jag och Sara har panik över nyår.. Jag vill veta vart vi ska vara men båda våra pojkvänner rycker på axlarna och verkar inte dela vår stress. Jag ska försöka pressa ur Robin nånting när han jobbat klart, vill ju inte ha ett nyår som förra.. NO WAY.
Iallafall har jag vart väldigt duktig, jag har nämligen skrubbat kaklet i badrummet.. Det tog typ ett år men nu börjar det se ut som kaklet ska göra. Whopido

Fredag morgon

Kategori: Vardagslivet

Sovit halvtaskigt inatt, och gick upp lite över 6. Orsak? Jo det har antagligen med att göra gårdagen hos min familj, vi firade pappa som fyllde 51 år - och då dricker man mängder av kaffe (A).
Trevligt vare iallafall, totally worth it!
Nu ska jag bege mig till Högdalen för att träna, sen om solariet är öppet tänkte jag passa på nu när jag ändå är vaken och har tid över :=)

Torsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Fail.. Efter att ha slutat mitt jourpass så hjälpte jag farmor o handla, därefter PLUGG till sent. Skulle ha prov idag men det blev nåt missförstånd.. FANDÅÅÅ

Onsdag morgon

Kategori: Vardagslivet

Gmorgon! Ligger i jobbets kontorsäng och kollar på musikhjälpen ( Kodjo är med i år igen <3 ). Slutar klockan nio och då tänkte jag hjälpa farmor att handla, sen pluuuuugg nu sista dagen innan provet.. Gaaaah ;)

Tisdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

Jag ska jobba jour strax, känns knäppt för har inte jobbat på länge nu, efter torsdag då mitt prov hålls så ska jag börja söka jobb! Mycket på gång, som vanligt :)

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Älskling hade kortjobb idag så båda har varit hemma och myst, han har spelat fifa och jag pluggat o rååkade kolla film fast jag inte egentligen har tid.. 3 dagar kvar tills jag ska ha prov och jag är NERVÖS!!
 
Nu måste jag fortsätta, när baby kommer hem från träningen ska vi äta och kolla Paradise Hotel <3
 

Söndag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Holla.
Gårdagen var trevlig.
När jag vaknade så gick jag direkt till farmor, vi fikade och jag fick en röd julstjärna (blomman) och en kavel till mitt bakande. Åkte till Farsta och handlade det sista. Sen fixade jag min adventljusstake, den blev precis som jag tänkt mig. och jag har fixat i köket så nu ser man vårt fönster också ;) Hann baka pepparkakor också så hela lägenheten luktade och såg verkligen juligt ut!
Robin, Mattias och Sophie var över här, vi drack nåt glas och åkte sedan till Tele2 arena för att spela bowling. Tyvärr var det fullt men vi roade oss med andra spel och några glas till :-)
 

Fredag kväll

Kategori: Vardagslivet

Som ni ser är min kamera på mobilen inte topkvalité direkt, men jag tror det kommer fram vad för typ av fredag det är. Jag spenderade som sagt dagen med att plugga, det gick väl inte så bra då jag insåg att jag typ glömt allt jag lärt mig, men det kommer nog strax tillbaka hoppas jag. Min plan var att sedan åka och handla mossa samt batterier och annat till mitt julfina hemma, men så ringde Ida så det blev till att möta henne i farsta för att handla. Efteråt åt jag pizza med hennes fina lilla familj, och så klädde vi granen hennes. Tror jag drog därifrån vid 9 och har efter att ha städat lite hemma försökt varva ned med en kopp té och filmen "Chocholate". Tyvärr är det typ knäpptyst i lägenhet och jag kan omöjligt somna fast jag borde vara supertrött.
Juste, jag och Robin har idag varit tillsammans i 5 månader, känns som tiden inte alls går snabbt utan snarare tvärtom, jag menar det kan ju omöjligt stämma att jag var singel för 6 månader sedan? Det känns som en helt annan värld! Allt har verkligen förändrats, jag lämnade mina 3 närmsta vänner, hittade min underbara peanut och alla hennes fina polare på köpet, haft dom roligaste utekvällarna i mitt liv, träffat min pojkvän, flyttat från tumba, blivit sambo, mina 2 älsklingar flyr landet till nya äventyr, jag får lära mig stå på egna ben (utan vänners stöd), jag har skrattat, skrikit och gråtit så jäkla mycket och allt har varit så jäkla omys och samtidigt världens bästa..
Jag är klart förvirrad och tror inte jag har anpassat mig ännu. men utveckling är alltid bra det tror jag på. De jag märkt redan nu är att jag börjat känna saker.. På riktigt alltså. Jag känner kärlek varje dag, men ibland sorg,hat och besvikelse - jag ska inte bli för filosofisk men jag tror att jag äntligen vågar släppa in människor i mitt liv!
Känns som jag gått 12-stegsprogrammet och att jag nu är på sista punkten

Fredag förmiddag

Kategori: Vardagslivet

Känns jättetråkigt att behöva plugga när jag har en massa roliga saker att hitta på egentligen..

Torsdag kväll

Kategori: Vardagslivet

 
Hello. 
Hade en grym dag för mig själv i Farsta.
Jag skulle köpa en vanlig vit elljusstake men kom hem med lite annat SJUKT snygga julgrejer som kommer upp här inom kort ;) Hann även plugga lite på nåt café, nu har jag gjort klart HELA FUCKING MATTEBOKEN och om exakt en vecka ska jag ha provet som typ avgör min framtid och mentalahälsa (för om jag failar kan jag nästan lova att jag blir galen). Så det som är kvar är nog det svåraste, att komma ihåg allting jag lärt mig.
Iallafall åkte jag hem efter det och som ett litet barn visade jag upp alla mina troféer för en mindre imponerad Robin hehe. Lite tacos innan vi drog till farsta, solade solarium, sen följde jag med Robin och hans polare till gymet i Farstahallen - gick skitbra tills jag insåg att jag på loppet av 30 minuter blivit hes och snorig så jag fick lugna mig och lallade mest med grabbarna den sista halvtimmen.
Ne nu väntar min värmekudde på mig, älskling är på fotbollsträning så jag har teven för mig själv :)
Bilden på fönstret och mina grejs är inte nåt av det jag köpte, ville bara fota snön ifall min älskade Linnea är inne här och tittar så hon vet att vi faktiskt hade snö i typ 20 min innan det regnade bort (vill absolut inte komma och hälsa på hos dig i thailand..)

 

Onsdag natt

Kategori: Vardagslivet

Sara räddade mig genom att följa med till farsta där jag handlade en fin topp samt tittade på massor av fina julsaker. Sen satte vi oss med varsin vaniljlatté och pratade.
Nu är hon och Alex påväg till London, lyx - jag vill också!
 
Robin kom hem en timme efter mig och vi åt tacos till världens just nu bästa serie "The Blacklist".
Är ändå inte glad.. Dumma dumma hela dagen vart förstörd och inte ens tacos kunde rädda den!
 
Så nu kan jag såklart inte sova, vilket är taskigt för jag har gjort en massa roliga planer för morgondagen!
 
Nu ska jag spana in juldekoration och drömma mig bort till RIKTIG VINTER.
 
(Lägger upp en gammal bild för, ja har ju inga på in nygamla)
 

Mellanrum

Kategori: Vardagslivet

Att det ska vara så inihelvettesjävlasvårt att förstå vad jag försöker säger - tröttsamt och tillsammans med besvikelse, riktig magont och extrem hunger så tappar jag mitt lung lite. Min mysiga dag försvann och nu är det sen eftermiddag, snart kväll och det blev ingenting av nånting och jag är ensam o mår som en jagvetintevad..
BLÄ

Onsdag eftermiddag

Kategori: Vardagslivet

A men tja!
Sitter här vid datorn och väntar på att tvätten ska bli klar så jag och Robin kan åka till Farsta och lunchdejta & kanske liiiite shopping också (A).
Imorse var jag på Huddingesjukhuset, dom röntgade min hand som tog typ 5 min å sedan hade jag en timmes häng i cafeterian med dyrt skitkaffe och en kärringtidning innan det var dags att träffa doktorn på ortopeden.
Dom konstatrade att det är bra i handen (med skruvarna och så) och att dom inte kan göra nånting åt obehaget jag har på huden (ärret). Om 3 månader ska AFA försäkringen höra av sig och då kanske jag iallafall kan få ersättning för detta av dom och mitt andra försäkringsbolag.
 
 
Ha're!
 

Måndag kväll

Kategori: Vardagslivet

Gud vad jag saknar att blogga.. Såklart jag KAN som nu när jag sitter vid datorn, men det är inte samma sak och oftast när jag är hemma och inte har något planerat så är jag för slö för att gå till datorn (fastnar i soffan).
Maja kom som sagt i fredags. Jag mötte henne vid stationen och efter några ärenden blev till fika i Högdalen hos C som Maja skulle bo hos under helgen.
På kvällen åkte jag till Ida, hon fixade mina naglar jättefina <3
Lördagen blev det full rulle.. Var under förmiddagen tillsammans med Frida på Saco mässan (studentmässa). Jag kom ut mer förvirrad än innan men jag tror att det finns en plan i mitt lilla huvud. jag vågar inte säga den högt ännu though.
 
Efter mässan åkte jag, Maja och Sofie för att handla i Kista. Jag köpte mig en konstig tröja, vet ärligt talat inte om jag diggar den men färgen var så fin att jag var tvungen att köpa den. Sen vart den såklart DR Denim byxor, köper ett par varje månad nu mera..
 
Middag hos C och sen förkröka tillsammans med Robin och Mathias.
Snabbhäng på Wookmee och därefter skilldes jag och baby åt, och vi brudar drog till "Solidariet"
Kvällen var superkul, blev dock väldigt ledsen när jag skulle säga hejdå till Maja och insåg att hon skulle åka hem till Oslo igen..
Igår och idag har jag myst med mina fina varvat med städning och fixning så nu har jag gått igenom alla mina saker och imorgon blir det till att slänga och lägga upp på vinden. Nästa mission blir att måla och göra iordning inför julen.
 
Nåt trist är att jag MÅSTE ta tag i pluggandet, vill inte men det kan faktiskt bli så att jag ska ta matteprovet den 12 och även fast det inte är mycket kvar så vill jag hinna gå igenon ALLT några gånger så jag verkligen känner mig redo. NERVÖS!!
 
Sen det där med att fixa jobb.. Shieet jag måste starta snart (VART ÄR ALL TID OCH ORK?!?)